Irelevanta zelist

Monday, 16 November, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Incepand de astazi, htaccess-ul din root a mai castigat o linie doua linii pe polimedia.us. Ele sunt

Deny from 72.232.195.130
Deny from 188.40

Cum s-a ajuns aici ? Istoria are mai bine de-o luna de zile, si sincer spun ca nu-mi dau seama pe cine-ar interesa. O scriu aici mai mult pentru mine, si anume, ca sa stiu exact de ce nu discut cu PRizdele TreeWorks. Pentru ca nu incape indoiala ca peste o luna, sase, un an, sase baietii vor incerca din nou sa ma duca cu binisorul. Pana la urma, e si asta o meserie. Scarboasa, dar este.

Deci ia sa vedem faptele. Ieri 15 noiembrie aparea un articol aici care primea undeva la 25 de re-tweeturi in primele 24 de ore (proba). Asta-i un fapt.

Zelist publica pe pagina principala un asa-zis top care contine "ce twittereste lumea". "Lumea" twittereste tot felul, dar n-a existat luna asta (daca a existat inca) un post pe-un blog romanesc cu 25 de retweeturi. Cu toate acestea, in topul zelist apare un oarecare ilustru anonim, pe numele lui Bradut Florescu, care are meritul ca-i prieten cu zoso, ca altceva nu ma duce capul ce-ar putea fi, cel putin un milion de alti romani calatoresc si ei, tin bloguri cacacioase pe blogspot si scriu "satire" de trei cacati despre cat de nemaipomenit e zelist.

Pentru Bradut Florescu e suficient sa primeasca 5 tweeturi pentru a fi pe locul 1. Pentru Trilema, nu-i suficient sa primeasca 25, ca nu apare. De ce nu apare ? Pai daca-l asculti pe Catalin Tenita, din tot felul de motive. De exemplu, "n-am stiut ca Trilema e blog". Da dragilor, bine ca n-ati stiut. De ce n-au stiut ? Pentru ca nu se afla in domain root, auzi tu minune. Nici blogul lor nu e in root, s-ar zice asa la o prima impresie ca nu le este cu totul straina notiunea.

Intr-un final Trilema apare, dar nu locul 1 la bloguri, cu 25 RT fata de 5 ale urmatorului clasat, ci locul 2 la "alte link-uri", cu 13 re-tweeturi. De ce 13 daca ele sunt, demonstrat, 25 ? Pai pentru ca stai sa vedeti. "din pacate nu reusim sa parsam toate conturile. dar de persecutat nu te persecutam. avem si treaba. :))". Ce treaba, mai exact ? Dupa care au trecut, nu-i asa, 24 de ore, asa ca nu mai conteaza. Si data urmatoare o luam de la capat, cum am mai luat-o, ca asta nu-i prima tura. Prima tura, desfasurata exact la fel avu loc saptamana trecuta.

Si cum am luat-o deja de la capat de cel putin 5 ori. Trilema are posturi cu cate 180 comentarii, cu cate 145 comentarii, cu cate 77 si asa mai departe ad nauseam, sunt duzini peste 50.

Credeti c-a intrat vre-unul vre-odata in "Bestest pe bloguri", topul zelist "calculat dupa numarul reactiilor" ? Pai n-au intrat. Ca erau prea pline de locuri 1 sub 100 si diversi pe la 10, 20 si 30. De ce ? A, pai sa vezi, dificultati tehnice, n-am stiut ca Trilema-i blog, n-am reusit sa citim feed-ul, probleme, chestii, socoteli.

Dupa toate aparentele zelist nu-l citeste pe De Ce ?, pentru ca postarea lui despre mine nu a fost gasita, la timpul respectiv, de problemele tehnice botezate generic "spider" de catre baietii de la Treeworks. De ce n-a fost gasita ? Pai ca sa vezi, n-au stiut ca Trilema e un blog. Sa moara Jean. Nu l-au gasit nici pana in ziua de azi, pentru ca daca te uiti in lista sit-urilor care linkeaza aici in ultimele 60 de zile raportata de ei, gasesti cam jumatate din linkurile reale. Restul, pai probleme tehnice vericule. Bine ca la zoso n-aveti probleme tehnice mai baieti, si-l notati pe piticu de cate 7-10 ori, ca sa fie treaba oabla.

Eu le-am atras atentia atunci, si urma sa se rezolve. Da' uite ca magic nu s-o rezolvat. Neindoielnic e o problema tehnica, nu pot nici ei repara chiar orice se intampla pe-acolo. Si mai ales nu-si pot asuma faptul c-or facut-o de oaie, asa ceva ar fi chiar "fara noima". Doar sunt probleme tehnice, si in Romania problemele tehnice cad din cer, nu-s cauzate de oameni prin incompetenta lor. Sigur nu-s vina nimanui, si sigur nu creaza responsabilitati pentru nimeni. Noi doar cantam si dansam, vorba cantecelului.

Pe scurt, zelist citeste o jumatate din twitter, o jumatate din RSS feed-uri, o jumatate din bloguri si creeaza un top. Pentru o jumatate din blogosfera. Foarte bine, sa si-o tina si sa se spele cu ea pe cap. Mie mi se pare, sincer sa fiu, ca cealalta jumatate e oricum mult mai interesanta. Pentru ca de basinile lui Petcu, Ametcea, Cocioaba si care mai sunt prin zelist suntem chiar mai informati decat e nevoie.

Intre timp, si eu si zoso avem ambii PR 5, cu deosebirea ca el a muncit 3 ani si eu il am din aprilie (deci dupa 4 luni de la facere), si se chinuie toata trupa de prapaditi de 6 luni si mai bine sa-mi faca google bomb pe nume, de ajunsesera prin august sa ma adauge in orice footer din orice site din proprietate, si tot degeaba, ca inca n-a reusit. Se vede treaba ca google n-are chiar atatea probleme tehnice. Mai ales nu la coloana.

Pe scurt, zelist este OTV-ul blogosferei. Daca ai pofta de "celebritatile" Magda Ciumac, tipu' ala, si tipu' alalalt si care or mai fi fiind ei, baietii au solutia ideala. Dar daca te intereseaza ce conteaza si ce se intampla cu adevarat prin blogosfera va trebui sa cauti in alta parte.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

62 Responses

  1. Apoi mult ti-a trebuit sa te lamuresti de asa o concluzie simpla. eu i-am lasat pe aratura lor din .. martie. O luna in care m-am convins ca degeaba.

    In rest maine se face saptamana la experimentul meu cu ftw+zoso@fain. Sunt curios ce rezultate voi avea.

  2. Are logica ce spui, doar ca trebuie sa intelegi ... e jucaria lor, jocul lor .. e normal sa fie ei primii! Tu nu ai face la fel? Democratia nu exista nicaieri, nici pe net! :)

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    @Dr.A Asta-s io, mai lent. Ardelean, deh, ce sa-i fac ?

    @Ionut Mei, sincer sa fiu, n-as face. Facand asa ceva pagubesti mult mai mult decat castigi, pentru ca dai din singura chestie cu adevarat valoroasa, si primesti la schimb niste nimicuri. Cam ca indienii cu Peter Minuit.

    Uite aici daca vrei discutia in detaliu http://trilema.com/2009/prostia-si-piata/

  4. Da ce ardelean esti tu ba sa scrii mai multe posturi pe zi decat apuca toata blogosfera sa comenteze! Pai se poate ? Nici nu-i de mirare ca n-a putut zelist sa te mai numere cu 7 servere mysql facute cloud. Le dadea infinit cu virgula.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    Care ma, scriu si io cate unu pe zi, hai cel mult 4-5, si alea ogarjite, de 11 luni de zile fara pauza. Ce-i aia ?!

  6. ce bine ca nu ma pricep! inca n-am reusit sa aflu ce sens are twitteru pe lume. sau zelist. oare chiar exista lume care citeste topurile globulare si isi alege de acolo ce sa citeasca? sau is relevante doar pentru posesori/autori de glob, sa se poata piz-muí?

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    Io zic ca-s 99% ca sa se poata pizmui (si pizdui) intre ei.

  8. recunoaste ca era sa zici "sa moara Jeana"

  9. Pai voi credeti ca se inventa metrul daca nu exista un top al celor mai lungi si mai lungi actualizat saptamanal ? La englezi, doara, lungimea se masoara din strabuni in feet (care pe romaneste se traduce laba).

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    @ioana Nu era, da' daca vrei tu, e. Vrei ? :D

    @Dr.A Doar pentru tine : http://t6y.us/8g

  11. bre, io lucrez la motorasul meu personal de parsat twiterali romanesti, si-ti dau cuvantul meu de onoare ca o sa fie onest, nu ca te citesc sau ceva, ci chiar o sa fie. da' o sa public rezultatele parsarii sub titlu de "beta - use at your own risk". ca deh... mai greseste omu'.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    FB. Cum se zice printre freelanceri, "it should be easy if you know what you're doing."

  13. Mda..
    Cred ca asta e chestia pe care o urasc cel mai mult in blogosfera: cand cineva isi bate joc de munca ta. :|
    Am si eu aproximativ 20 de articole cu 50+ comentarii si nu am vazut niciodata sa-mi intre trafic de pe zelist.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    Apoi n-as lua-o chiar asa in tragic. De munca ta nu-si poate bate joc nimeni, doar tu insuti. Asa cum fac de exemplu baietii astia.

  15. sa-ti spun sincer mie nici de pe ftw nu mi-au intrat mai mult de 3-4 pe articol.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Monday, 16 November 2009

    Buni si aia, nu te haladi.

  17. bogdaproste. cum zici

  18. @kokofifi

    nici eu nu ii gasesc utilitate la twitter. e drept ca nu-s mare informatician. mi-am facut cont, totul bun si frumos. am dat sa urmaresc cativa, ma urmaresc cativa. mai intru din cand in cand pe acolo si ma minunez de prescurtarile alea de linkuri. mi se pare o mare prostie, oricine care isi propune te poate virusa foarte misto cu linkurile alea.

    exista rss. la ce mai trebuia si twitter? ca sa mai si interactionam? pai nu exista comentarii pe css? deci la ce twitter? ca sa te poata injura oricine si sa nu poti sterge, la asta e bun twitterul? e drept ca de cand am blog(2 ani) inca nu m-a injurat nimeni si am scris de multi si de multe. civizilizati oameni romanasii, amu pe bune.

    @articol

    nu te pot contrazice cam pe nicaieri, cel putin la prima citire. ma gandesc cam asa. zelist o idee frumoasa a unor oameni cu ceva bani ca sa faca mai multi bani. cum? pe spinarea lui zoso, pitcu, piticescu, icsulescu care aveau deja cititori si abonati numerosi. desigur ca cei din top castiga si ei ceva de pe urma zelistului. e frumos sa hranesti piticu, nu? sistemul prospera si toata lumea din el e multumita(mai putin cei de jos, care, oricum, sunt indiferenti pentru nu au habar cu ce se mananca). btw, nu am mai intrat pe zelist de cateva luni bune.

    p.s. zelist a fost o ocazie pentru unii care au speculat-o, sa ajunga si ei prin top. vezi cazul "flutuerescu"!

  19. Anonimosu`s avatar
    19
    Anonimosu 
    Tuesday, 17 November 2009

    Ca sa te distrezi si mai bine : Bradut Florescu e tot acolo, in topul ultimelor 24 de ore, cu un articol scris acum 2 zile (sau mai concret 54 de ore, pentru ca acu e 16:00 pe 17 noiembrie).

    Defectiuni tehnice, deh. La coloana, asa cum zici.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 17 November 2009

    @fanitza Ceva bani, ma rog, se face din cinci mii de dolari tot ce au ei acolo. Da' facut bine, vreau sa zic, pe adevaratelea, nu jumatati de masura. Problema este ca nu prea merita facut, cu exceptia chestiei pe twitter, care s-ar putea sa merite, si s-ar putea sa se si faca.

    Ma gandesc c-ai citit articolul ala mai vechi despre Fluturel.

    @Anonimosu Lol. Pe de cealalta parte m-am uitat in loguri, si iata, link-ul ala dat pe twitter zice asa

    7z http://trilema.com/2009/bursele-trilema/ 2009-11-17 07:49:52 405

    Ceea ce inseamna 405 vizite de alaltaieri pana astazi, ceea ce zelistul nu poate trimite nici daca sta in urechi o saptamana. Asa ca ramane cum am stabilit, ei cu-a lor si eu cu-a mele.

  21. ilustrul florescu nu stiu cat de prieten e cu zoso, insa are o carutsa de linkuri de la polimedia. nu stiu cine il tot pune pe fain...
    asta am zis si eu asa ca ai pomenit ca e in topul zelist, altfel nu stiu care-i treaba cu tuiturile si alea.

  22. @ioana
    ce e fain pe fain e ca daca-i fain e fain ca-i fain nu ca esti fain.

  23. fine

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 November 2009

    @ioana Pai vre-un fan, ma gandesc.

    @Dr.A Deci m-ai rupt. Sa devina motto, zic.

  25. eu sunt fanul la ce-i fain pentru ca-i fain, vorba motto-ului.

  26. LOLZ dupa ce ai dat deny ai urcat in topul zelist 300 pozitii de pe 600 pe 300

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Monday, 23 November 2009

    @ioana Tu ai fi fost fan daca te chema ion, asa esti fana :D

    @Dr.A Se mai intampla, stii cum e cu masinariile astea. Are suflet.

  28. Dan Patrascu`s avatar
    28
    Dan Patrascu 
    Wednesday, 10 February 2010

    Bine eu sunt departe de a putea emite pretentii la topuri, dar anyway si eu m-am mirat ca luni la rand la campul "site-uri care linkeaza catre tine" nu apareau vreo 2 care ma aveau in blogroll sau la linkuri.

  29. dj loon`s avatar
    29
    dj loon 
    Saturday, 6 March 2010

    Salut Mircea... e prima data cand comentez aici...nu scriu dar citesc ce e mai interesant prin netul asta.....vizavi de aceste topuri este stiut faptul ca sunt controlate....stii si tu inclusiv trafic.ro pana a fi analitics sa popular si pana apareau celelalte topul arata tareciudat.

    Ideea este ca acesti bloggeri gen manfu, zozo au in spate publicatii foarte puternice(gen realitatea.net) in care li se face publicitate indirect si aici ei castiga foarte mult ....

    in fine

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Saturday, 6 March 2010

    Cunoastem.

    Chestia-i ca ei nu castiga nimic, ca n-au cum sa castige ceva. Nu-s pe socoteala lor, ci niste guristi platiti cu ora, ca orice "vedeta" de televiziune. Castiga, daca e ceva de castigat, mogulul corespunzator. Ei sunt cu datul de limbi si muscatul la comanda, cam atat.

  31. Un OTV cu studio din ce in ce mai spatios :) Oricum, cine-i cunoaste pe cei care scriu bine, nu are nevoie de topuri. Asta doar daca vor sa stea cateva minute in plus (sa nu spun ore) in fata pc-ului.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 12 May 2010

    Mie mi se pare ca de la scrierea articolului si pana astazi "studioul" s-a ingustat semnificativ in termeni nominali, ce sa mai vorbim in termeni reali.

  33. Eu mă oprisem la sensul propriu al cuvântului :) La început a fost garsoniera, apoi a venit studioul. Nu m-am uitat la data postului. Semn că subiectul e de actualitate. Bilă albă pentru tine!

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 12 May 2010

    Sa traim bine!

  35. incertitudini`s avatar
    35
    incertitudini 
    Sunday, 23 May 2010

    Rasopunsul la' iesire din indiviziune' era pentru mine?

  36. incertitudini`s avatar
    36
    incertitudini 
    Sunday, 23 May 2010

    scuze- raspunsul-

  37. Mircea Popescu`s avatar
    37
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 May 2010

    @incertitudini Vrei sa zici de pe fain ?

  38. ingenios, este vrio reactie a celora?

  39. Cand eu scoteam din blogging o cifra de 4 zerouri in $, de prin 2007, toti cocalarii pursange in ale blogging-ului se dedeau de toti peretii cum fac asta, ca fac spam, ca truchez poze, rezultate, trafic, ca ma folosesc de porn, etc... au inceput sa ma "toarne" la google cu sute de report-uri si ... au luat'o in mana, atat au reusit. Din pacate ce nu au reusit ei a reusit un haxor mititel (prin 2008 parca) sa'mi injecteze js in cel mai mare blog al meu si mi'a fost scos de google vre'o 3 zile. Culmea ca dupa ce si'a revenit asa cam la 75% am mai luat un bobarnac pe adsense din cauza unui youtube downloader.

    Am incercat si eu sa'mi inscriu blogul in zelistu ala, degeaba, crezi ca a aparut ? NU .. si stii de ce ? Pentru ca la vremea aia aveam peste 30 de mii de unici zilnic, (am avut si 70 de mii) ceea ce nici un blog din romania, cunoscut de mine (!) nu a avut vreodata.

    In fine, pana la urma a aparut, dar dupa ce a fost mutat pe un subdomeniu, cand downloaderul a fost pus pe alt site, dictionarul (care aducea cateva mii/zi) a fost separat de blog, plus alte doua subiecte au fost mutate/redirectate pe siteuri diferite.

    Insa, de peste un an de zile, ma credeti sau nu, nu am intrat de 3 ori pe vre'un blog din TOP 100 ce apare prin zelist si nici pe zelist. De ce ?

    Am mai spus undeva p'acilea: IRELEVANTE ptr mine ... cu f putine exceptii.

    Si stiti care e concluzia ? Am reusit sa supravietuiesc si fara elita si fara zelist si fara pupincurisme, pe care de altfel nu le'am practicat niciodata.

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 June 2010

    @Totul Poti zice si asa.

    @ByREV Pai mai este Sorin/Codrosu care si el face arbitraj si e pe-acolo parca.

    De crezut te cred, mai ales dupa ce-am vazut rezultatele la http://twtpoll.com/d8v5mv

  41. Bre, e magic .. Zelist stie ce mai scrii :)

    http://www.zelist.ro/bloguri/trilema.com/posturi.html

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 July 2010

    Si-or fi schimbat serverul, gunoaiele.

  43. Mircea Popescu`s avatar
    43
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 July 2010

    Da uite intr-adevar, dupa o cantitate indestulatoare de

    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:18 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:19 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:20 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:20 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:20 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:20 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:20 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393 "-" "zelist.ro feed parser (+http://www.zelist.ro)"
    188.40.125.9 - - [28/Jul/2010:09:15:20 -0400] "GET /trilema/ HTTP/1.1" 302 393

    am gasit si-un

    188.40.134.10 - - [29/Jul/2010:01:52:11 -0400] "GET /trilema/?p=10025 HTTP/1.1" 301 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6"

    Baieteii s-or apucat sa faca treaba manual, pe sest. Nu-i problema, modificam deci, Deny from 188.40, sa stim o treaba.

    Azi l-au schimbat, azi l-ai gasit (multumesc!), azi l-am zburat. Traiasca!

  44. Marius Corici`s avatar
    44
    Marius Corici 
    Sunday, 19 December 2010

    Mda... e tarziu (fata de data aparitiei articolului) dar as vrea sa punctez un lucru (atat cat stiu/cunosc) L-am intalnit pe Catalin Tenita personal, si sincer, chiar nu am avut aceasta impresie ca ar fi genul de om care manipuleaza rezultatele... . Cel mai probabil pot fi limitati de tehnologia care o folosesc dar afirmatia ca ar face asa ceva este una destul de grava daca s-ar dovedi adevarata (in afara cazului ca eroarea respectiva tine de partea tehnica si nu umana)

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 December 2010

    Sigur ca da, Romania are abilitatea asta magica si oarecum paradoxala ca nimeni nu fura, nimeni nu minte, toti sunt oameni de treaba, seriosi si respectabili, daca-i scoti la raport. Totusi, cumva, inexplicabil, se fura, se minte si asa mai departe. Vin niste copii de la alt bloc noaptea cind toata lumea doarme, ies gremlini din tehnologie si corup rezultatele, de-astea. Noi doar cintam si dansam.

  46. Marius Corici`s avatar
    46
    Marius Corici 
    Monday, 20 December 2010

    Mircea, crede-ma ca am spuso foarte... liber... si repet, sper sa nu fie adevarat

  47. Nush daca iti mai amintesti macar ce era chestia asta, dar
    - bineanteles ca exista si versiune pe .com, unde
    - bineanteles ca rupi tot si
    - evident cacumva pur si simplu ca prin minune nu au auzit de tine. Ceea ce e ok pentru ca motive.

    Ziceai tu mai demult ca in loc sa se destepte romanica sa intre in Occident s-a prostit Occidentul sa ajunga dinjos romanica. Asta e.

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 March 2021

    Lmao.

    M-am uitat asa de curiozitate. Pizdulicea de doua parale se da drept

    Professor Carmen Holotescu is Dean of the Faculty of Engineering, also Director of the Center for Open Education and Blockchain at "Ioan Slavici" University of Timisoara, Romania.

    zilele astea.

    Daca miine-mi da prin cap sa ma cac in gura ei direct, va fi specialista-n arome de cacat in gura proastelor de prin Bucale.

  49. Nu e ala singurul. Feedspot daca isi mai aminteste cineva anii 2000 are de asemena un top de asta facut de experti. Gen. Full de Alexa top 50000 pe acolo, toti numaru 1 pe primul loc.

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 March 2021

    Pina la urma intrebarea intrebatoare cit si auto-impunatoare e cacui plm ii pasa ? Dume de-astea cu "recunoasterea meritelor"... 'ai sa fim seriosi, nu e ca si cum mi-ar face ei mie un bine recunoscindu-si onest pozitia pe lumea asta. Doara pozitia lor ie problema lor, n-o fi a mea acuma. Nu-i ca si cum io ma bat cu capu' de zid ca-s ei prosti si nu vad unde-i soclu' sau cine-i priveste de sus de pe acel soclu. Din faptu' ca-s inferiori da' nu recunosc nu rezulta decit c-or fi inferiori si miine, alt nimic.

    Cum ii explicam si la ceva pizduta dezlantuita de-asta, fix nu conteaza. Daca miine isi redirecteaza aia tat siteu' pe Trilema tot nu se va observa de-aici, ca nu e ce. Stii ce s-o schimbat de-atunci ? Ca de la zisele 1-2 milioane din 2020 sed acu' si ma uit la 4-5. Cam atit. Cu cit devin mai "interesante" si "relevante" platformili, cu atit e mai inexplicabil si intolerabil etcetera, cine-ar fi putut ca sa prezica si alte alea.

    Adevarat vorbeste anonu', s-o integrat vestu-n Bragadiru, ce sa mai, de risu' curcilor, pionierilor si intregii menajerii.

  1. 51
    Câmpuri de căpşuni » Blog Archive » D’aia, coae! (via Pingback)
    Friday, 9 April 2010

    [...] când mă verifică mâncătoru de cartofi prăjâţ cu majoneză! Apoi… plm! Am citit articole serioase pe tema asta, am observat personel cum topu pizdii a ciordit (şi m-a ciordit) în stil mafiot [...]

  2. [...] internet.ro e cam la fel. Avem chipurile un top al blogurilor, facut de niste oameni care citesc jumatate de blogosfera de cate 4-5 ori si uita cu totul de [...]

  3. [...] prin a-mi stabili autoritatea. Acest blog, inceput pe 31 decembrie 2008, se afla pe locul 36 in zelist in data de 27 ianuarie. Si pe 48 in 20 ianuarie. Ceea ce, nu-i asa, "pentru un bloger incepator e [...]

  4. [...] noiembrie 2009 : Catalin Tenita/Treeworks minte. Cum face, de altfel, in fiecare zi. Trista [...]

  5. [...] stirileprotv.ro este un proiect TreeWorks. Daca numele nu va spune nimic, poate ati auzit totusi de principalul lor produs ? Sau de Catalin Tenita, ramas in istorie in general prin cazurile concrete in care n-a reusit sa [...]

  6. [...] O prezenta totala de 18 + 2 din 50 inseamna, dupa parerea mea, ca una dintre cele doua clasificari haleste rahat cu polonicul. Ba am chiar si o opinie cit priveste care anume. [...]

  7. [...] surse mai neutre, exista desigur zelist, unde cetateanul tinea locul 1 pina prin 2009. Spre final Tenita&co s-au straduit cu disperare sa-l sustina inventind "topuri dinamice" si tot soiul de balarii, dar in [...]

  8. [...] in termenii lipselor si intirzierilor lor de la civilizatia lumii, si incurajati de aiureala zisa zelist se gaseau intr-un deadlock, nimeni nu da link catre nimeni. Mie mi s-a rupt de prostiile lor, i-am [...]

  9. [...] via Zelist. [...]

  10. [...] top al blogosferei. Ea nu functioneaza. Li se atrage atentia. Ei nu repara. Li se atrage atentia din nou. Ei tot nu repara. Lumea trage concluzia ca ei nu urmaresc de fapt sa descopere ierarhia reala, ci [...]

  11. [...] ca problema se trata pe cel mai important (da' de-adevaratelea, de data asta) blog romanesc prin 2009 asa. Care-i inainte de 2010, care cum am stabilit vine ceva inainte de [...]

  12. [...] Care nu functioneaza pe puterea ei, ca nu are cum. Da' la noi, in tara traficului fals si a topurilor false facute de niste farsori si sleahta lor de idioti chestia merge [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.