Orgia studenteasca

Thursday, 12 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Orgiile sunt in general manifestari naturale ale bunastarii unui grup oarecarei in care membrii au suficienta incredere unii in altii si se simt in general bine impreuna (se aplica teoria aia cu taria unui lant e egala cu taria verigii celei mai slabe, doar ca aici avem un graf nu un lant).

Comportamenul social opus este violul in grup, care-i o manifestare la fel de naturala a relei stari a unui grup (si-o distractie specifica diverselor specii de capre, stiati ?). Incultura, incapacitatea intelectuala si inabilitatea economica cuplate cu figuri si impresii de autovalorizare (in general "rezolvari" ale unor perfect justificate complexe de inferioritate) duc la situatii precum cea din Africa de Sud, de exemplu.

Evident grupul social cel mai inclinat sa dezvolte soiul de atmosfera de convietuire lina, calma si imbelsugata sunt vagabonzii studentii din lumea civilizata. De la formele simple, in care doua cupluri si-o masina parcheaza frumos la verdeata si pina una dintre iubite (actualmente a unuia, inainte a celuilalt) isi ia portia-n pizda-ntinsa pe capota cealalta domnisoara inghite pula-ntinsa pe scaun, ori in buze ori in... buze. Adica, sa ma intelegeti, cu un desen :

pula-n-pizda-in-masina

Deci cum ziceam : de la variantele astea simple cu doua perechi si-o masina pina la grupul de prieteni iesit putin la un camping mic care sfirseste ca o eterna pasa-n doi cu schimb de locuri prin corturi, respectiv o partida de zbenguiala-n apa urmata de zbenguiala-n prund se tooo-ooo-ot cladeste nesfirsit edificiul juisarii-n grup dat fiind ca asta-i pina la urma si principala cu vedere spre singura functie a grupului cit si justificare a existentei lui. Ca uite in ultima vreme, daca nu ne mai futem ci stam pe smartphone nici statele nu mai au sens, vedeti ?

Mnoa, ajunsi la sfirsitul paginii (ca iata, el exista, cel putin pentru mine, de pe la sapte sute de cuvinte-n colo parca e alta carnatia pixelaturii) voi a va spune verde-n fata si recunoaste cu toata responsabilitatea ca pina aici o fost introducere, ca sa ne aducem cutotii pe aceeasi... pagina. Aveam eu asa o suspiciune ca poate nu toti lectorii au trait aceleasi experiente ca mine exact si-atunci n-are ce sa strice un pic de abuz de limbaj ca sa ne explicitam supozitiile pe care operam, m-am gindit eu.

Subiectul real, sau chestia pe care m-am apucat s-o scriu, e un soi de imperechere-n grup destul de formalizata (prin traditie, banuiesc) asa cum se practica-n celalalt mal al baltutei atlantice. Pentru ca am dormit, si de data asta am dormit fo' opt sau chiar noua ore, deci sunt odihnit si am rabdare. Da' m-am trezit cu o imagine iesita din memorie foarte vivida-n fata ochilor, semn ca nu m-oti mai avea mult printre voi sau ceva. Se facea ca vre-o duzina de gagici, majoritatea topless se cam frecau intre craci distribuite-n spatiu pe-o canapea si alte asemenea privind la un ecran, pe care se desfasura nu mai retin care exact film vintage de genu'. Iara tipii se cam uitau la ele, ca-n general asta-i dezavantajul de-a fi barbat la o orgie, pizdele se pot freca non stop si profita fara rusine, da' tu nu prea poti sa te freci aiurea singur ca ele dat fiind ca ai o cantitate finita si-ai prefera sa te freci la ele-n mucoase. Asa ca mnoa... astepti sa se incalzeasca dizelele. Ca is, pe bune acuma, muierile-s toate motoare Diesel. Si comprima, si pornesc greu pe frig, si ard alcool la nevoie, toate caracteristicile.

Deci lasind memoria mea mie si revenind la teorie, orgia studenteasca e cam asa : un grup, in general de tipi si tipe care se cunosc (cel mai adesea derivat dintr-o fratie/surorarie de-a lor de-aia) se intilnesc in general decuseara cu scopu' anumit de-a se fute pina spre zori. Datorita complicatiilor legale profesorii (ca sunt si tineri dupa care balesc studentele, asistenti scl) nu-s invitati niciodata (imprejurare care la drept vorbind convine de minune baietilor, si deschide calea suspiciunii ca toata agitatia cu "profii sa nu futa elevi" e pur si simplu o manifestare a disperarii patriarhalismului care-i cam la fel de raspindit in SU cit e si-n Romania, ceea ce-i imens de mult mai mult decit e tolerabil in lumea civilizata) precum si majoritatea orgiilor sunt "clean" sau "straightedge", adica nu se serveste alcool si nu se aduc droguri (iarba n-o socoteste nimeni drog). Pe linga astia care-s core se mai pot invita cunoscuti, da' vor fi cel putin in prima faza tratati cu suspiciune de catre grup.

Noa, lumea vine la locu' desemnat si-n general se cam dezbraca. Gagicile care-s pe tocuri au privilegiu' sa si le pastreze daca vor, precum si daca-s in jartiere pot sa le pastreze, precum si daca-s imbracate cu cine stie ce cocktail dress care nu le mai face trebuinta si urmeaza sa fie sfisiat sau ceva. Una o venit o data-n rochia de mireasa, deci e fain sa fii gagica, pe bune acuma. Gagii nu prea au privilegii, si nici nu prea par sa si le doreasca. E cumva considerat de prost gust sa ramii imbracat cu orice ca barbat, adica merge pina-ntr-acolo incit unu-i capabil sa vina special in cizme si sa faca apoi pe texanu' toata seara, ca gluma cum ar veni - ca aici e un amanunt de-am uitat sa-l spun, umorul e probabil nascut dintr-o orgie, da' si daca nu i-e foarte apropiat. Se ride, frate.

Noa, si-n general sunt canapele sau saltele sau chestii, daca-s pe jos numa' mochete sau covoare se acopera cu ceva mai satinat intru evitarea fioroaselor rug burns, se da de baut in general sucuri (activitatea fizica a futaiului si deshidrateaza si extenueaza glicemic, asa ca sucurile-s mana cereasca) si-s tone de prezervative si lubrifianti la dispozitie (ca regula-i destul de strict respectata ca de futut se fute cu pula-n plastic, eventual, poate ca se da muie bareback daca fata explicit doreste).

Uneori se mai fac jocuri de societate gen ca o voluntara-doua se scoate la licitatie (pe sume mici, citiva dolari acolo - e iarasi de prost gust s-o faci pe melteanu' si sa dai bani adevarati, mai ales dat fiind c-o buna fractie dintre astia-s pustani de trust fund, sed pe milioane) ca sa acopere cheltuielile cu tratatia sau ceva da-n general comportamentele competitive nu prea-s incurajate (si e chiar cea mai descalificanta chestie de-o poti face-n context).

Noa si mai departe selectia se produce spontan. Conventia nescrisa da' absolut sfinta e ca totul se negociaza pe loc dupa urmatorul algoritm simplu : daca cealalta parte se retrage iti cauti de lucru-n alta parte. Deci, vrei sa-i pipai titele fetei ? Pui usor mina intii. Daca se retrage mergi altundeva. Daca nu se retrage, simte-te bine. Vrei sa-i spargi gaozu' ? Ii pui frumos pula pe gaura curului. Daca se trage-n parti asta e, nu-i de ea. Daca se aseaza comod pe pula ta sau iti zice ceva gen "lube me" a ta-i, baga mare.

Contrar opiniei raspindite (intre cei ce n-au participat niciodata) participarea la orgie e o indeletnicire care necesita toata atentia si toata finetea. Cu nevasta pe care-o futi de zece ani in mod exclusiv iti poti permite sa te gindesti la serviciu sau la Maricica soru-sa sau la orice, dat fiind ca ai deja in mare create automatisme, o stii ca-n palma, n-o mai descoperi acum. Da' cu o femeie pe care poate o intilnesti prima oara tre' sa fii atent, sa n-o ranesti in primu' rind da' si sa se simta totusi bine, ca pina la urma ala-i scopul, daca esti neplacut e improbabil sa te mai invite cum ar veni. Si-atunci mult mai multa pricepere sexuala cit si control de sine si in general intelegere a semenilor e necesara pentru a te juca-n grup decit e necesara pentru a te juca-n pereche (si sa notam ca si standardul asta mai jos din urma e un pod prea indepartat pentru poate jumatate din populatie).

In general cam toate au un master, care-i destul de adesea o femeie, si care la nevoie te poate ruga sa pleci, ceea ce-i in majoritatea cazurilor suficient (precum si destul de naspa, din mai multe puncte de vedere).

Cam asta. Acum ca stiti, distractie placuta in continuare.

———
  1. Oarecare, oarecare, da' neaparat compus din oameni tineri. De pe la treizeci de ani incolo orgiile (cel putin cele spontane) sunt destul de improbabile, dat fiind ca scad concentratiile de hormoni, barbatii incep sa cheleasca, femeile sa se ingrase, nimeni nu mai are nici siguranta de sine specifica adolescentei tirzii nici energia de mai an.

    Chestia asta-i amuzanta in special pentru ca in mod absolut natural si explicabil biologic, da' aparent nereprezentabil intelectual, astia trecuti de virsta orgiei par sa uite cu totul faptul ca la alta virsta aveau alte preocupari. Nu-i, adica, un caz de "vai, la douazeci de ani era suficient sa sedem cu inca doua fete-n camera ca sa ajungem sa le sondam amigdalele in juma' de ora, da' acum pot sta la servici cu astea si-n pizda goala pe la birouri si tot nu ma ridic de pe scaun". Nu, ci e un fel de "niciodata nu au existat orgii pe lume".

    Exista niste afectiuni neurologice in urma carora individul ramine incapabil sa-si reprezinte parti ale corpului. Adica isi ia nadragii pe el da' numa' pe-un crac, si iese asa in drum. Dupa parerea lui e totul ok, si-a luat nadragii si-a iesit in drum. Cum adica mai are un crac ? Cine, el ? NICIODATA N-A AVUT ACEL CRAC! Nici nu stie de unde a venit. Ce este asta ?

    Acest fenomen doar in aparenta bizar reflecta de fapt sursa profund fiziologica a ipocriziei. Ziceam eu ca n-am defecte si dac-as avea le-as repara pe loc : exact acelasi fenomen la lucru. Problema mare nu-i ca sta cineva deliberat sa se imbrace de jumatate si iese asa-n drum, problema e ca nu stii ca te-ai imbracat de jumatate, pentru ca exact acelasi mecanism chemat sa te imbrace e tot mecanismul chemat sa evalueze cum te-ai imbracat. Daca ar putea vedea ca nu esti imbracat bine te imbraca bine de la bun inceput!

    Si-atunci ipocrizia nu-i o stare deliberata, cum pare in general lumea sa creada, ci e indeobste simpla prostie. Tocmai de-aia e asa de important sa invatam gindire critica in tinerete si sa ne stabilim cit mai aproape de reflex comportamentele derivate din metoda stiintifica de-s capabile sa detecteze dezintegritatea ideilor noastre : mai tirziu nu vom mai avea ocazia. Si tot de-asta e criminal ce se intimpla in sistemele pseudo-educative precum cel romanesc. []

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. Bine zis, bine explicat, greu de digerat pentru cei care merg Duminica la biserica :D ... (exceptie fac cei care deja lucreaza pentru provaduirea cuvantului sfant, aia s-au dovedit foarte maleabili in ale sexului)

    Eu din pacate nu ma mai pot numi student, am fost odata si treaba asta a trecut pe langa mine, orgiile la vremea aia erau gen DOOM si QUAKE ... dar am recuperat oleaca mai tarziu, cel putin erau ele studente :)

    Din experienta e bine sa fie o fata in plus si masculii sa fie insotiti de o partenera ... echilibrul este totul !

    10+ ca am mai zambit oleaca, eram satul de trolism, politica, review-uri pnv, si alte inutilitati ces' la moda in blogurile copiilor de azi.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 April 2012

    Noi sa fim sanatosi, ca tineri oricum nu mai ajungem.

  3. Tu facusi orgii donu, ca ie socialiste: pizda latoti, lamaimulti.

    Ce-mi plac apucaturile tale de ziarism profesional cu citat surse false, aka am ciordit o poza si nu retin sursa, lol facem un blogspot si gata e gaura neagra :D.

    Secsoon grup e murdar. Sa-mi bag pula unde si-au bagat si altii, cu fluidele lor, no thanks.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 April 2012

    Poza este de pe dtng. Daca dai click pe ea te duce fix la sursa.

  5. Lulz.

  6. Cand erameu stundent, nu stiu in ce masura existau asemenea practici, dar cel putin nu auzeam de ele....si mai bine! Acuma stiu si aia micii de la gradinita :P

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 April 2012

    Pai aparent nu-i pentru oricine.

  1. Orgia studenteasca pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Cu si despre sex. In grup....

  2. [...] timp restul lumii isi vede de treaba [...]

  3. [...] sense of the term. The husband may drive her all the way there, but it's the wife that has to reach out for the proboscis and slide it inside her. Which she [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.