Putin despre parinti idioti

Sunday, 01 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

un-pulete-cica-gheu Imaginea din stinga vine de pe postsecret, "the largest advertisement-free Blog in the world"i. V-as da link direct la ea da' nu prea e clar cum as cauta ceva pe-acolo, asa ca va trebui sa ma credeti pe cuvint.

Problema ilustrata-n ea e destul de larga da' si multifilara, asa ca s-o luam pe bucati.

In primul rind, este imposibil pentru un copchil de sapte ani sa fie gay. E pur si simplu imposibil. In pofida minciunilor promovate de o anumita grupare cu interese pur politice, identitatea sexuala nu e o chestie "formata la nastere", si chiar daca e practic imposibil sa-i ceri unui homosexual adevarat (si nu unui faker penibil) "sa nu mai fie homosexual" asta nu inseamna ca este ok sa pretinzi ca gata, is copii de clasa intii gay. Si de fapt nici nu-i clar cum si de ce are a fi sexualitatea proprie o preocupare la virsta aia, cind el tre' sa-nvete tabla inmultirii abstract, cu numere.

Nu este bineinteles imposibil pentru un copil de sapte ani sa spuna ca-i gay, cum nu este imposibil sa spuna ca-i aviator, cowboy, criminal in serie, politist sau orice alte elatii ori mizerii. Ba la drept vorbind e chiar probabil sa spuna, oricare dintre ele si chiar toate la rind, dat fiind ca asta face copilu' : se joaca.

Ideea cu cresterea copiilor este insa sa se joace in conditii de siguranta, sa poata adica experimenta suficient din lume cit sa o inteleaga (si-n cele din urma s-o aprecieze si chiar s-o admire, cit ar fi ea de naspa) da' nu suficient cit sa-i omoare ori nenoroceasca. Spre exemplu discutia din jurul celor treizeci de fete de la doua colegii nationale si-un lot de juniori al echipei de handbal din orasu' un' s-a imburdat caru' cu prosti care se prostituau (mai constrinse sau mai putin constrinse) se invirte tocmai in jurul acestei "nenorociri". Eu de exemplu nu-s de opinie ca niste fete de ~16 ani se nenorocesc facind cunostiinta intima cu pula necunoscutilor, dimpotriva, io-s de opinie ca le face chiar bine. Pe de alta parte is de opinie ca niste fete de ~16 ani traind in compania unor imbecili precum ala Lautaru' nustiucum, pretena-sa Geanina si ce or mai fi pe-acolo au de suferit, ca in general copiii ajung cam la fel de prosti ca adultii inconjuratori, da' asta problema oricit ar fi de certa nu prea are solutii practice (dincolo de conectivitatea la Internet), dat fiind ca in general asa-s adultii, prosti. Ce sa facem acuma, sa-i taiem ?

In al doilea rind, nimic nu-i mai drag prostului decit confirmarea in prostia lui. In caz ca va intrebati de ce prostii de pe Internet se conglomereaza spontan in grupuri de sustinere reciproca intru prostii specifice si anumite, pai tocmai de-aia : cu cit is mai prosti cu atit mai valoroasa este pentru ei confirmarea grupului.

Si-atunci, o idioata - ca n-am nici un fel de dubii ca o femeie, grasa si cretina deci abuziv denumita "femeie" da' orisicit, biologic femela o scris mizeria aia - care nu-i tocmai sigura de "alegerile" ei gresiteii abuzeaza de lipsa de experienta a unui copil pentru a-l pacali sa joace un rol care-i umple ei un gol ma scoate din toti pepenii.

Si-mi aminteste de-o poveste de anul trecut, anume

A lesbian couple in California who say their 11-year-old son Tommy who wants to be a girl named Tammy are giving their child hormone blockers that delay the onset of puberty -- so that he can have more time that he can have more time to decide if he wants to change his gender.

O fost prin toate ziarele, citatul anumit e de pe fox da' gasiti n confirmari. Deci doua toante (ca e impropriu sa numim lesbiene orice proaste se identifica astfel, pe bune acuma, ca si cum am numi matematician orice pulete gen Barbu Matematicianu, cintaret la nunti si botezuri) s-or apucat sa "isi" dopeze baiatul cu hormoni, ca sa-l faca fata. Atita ca n-are cum fi "al lor" dat fiind ca doua pizde oricit se freaca in sistem inchis is sterile, nu pot concepe.

Pe scurt, mama dementa a unui copil de 11 ani o fugit cu copilu', s-o inhaitat cu o sparta si vor sa-i taie puta. Abuz mai atroce nu imi vine la repezeala in minte, ia inchipuiti-va ca va baga consoarta divort, pleaca cu copchii acasa la una si se joaca umpic cu foarfeca pentru ca ele nu considera ca parerea lor pe tema genului cit mai ales a sexului copilului dumneavoastra e irelevanta.

Chestiile astea ma fac sa regret vremurile in care foloseam sistemul statal pentru a reprima clasa asta specifica de idioti. Da, e adevarat, cetateni absolut respectabili aveau de suferit in mod complet intolerabil, da' cu o minima coruptie se putea rezolva elegant problema aia, si aveam in schimb astia cinci sau cincizeci de mii de idioti citi sunt batuti dimineata, la prinz si seara. Era mai bine.

Intre un sistem bazat exclusiv pe legi, care duce la rezultatele imbecile pe care le-am vazut si le vedem zi de zi in Statele Unite si-un sistem bazat pe-o sinteza intre legi si coruptie mie mi se pare cu mult preferabil cel din urma. Sa fie interzisa homosexualitatea cu o exceptie arbitrara si in dispretul legii pentru Turing, ca-i baiat bun, de-ai nostri, si cu toti idiotii astia calcati in picioare zilnic. Mai bine decit ce vedem acuma, pe bune, legi care-s complet in dispretul ratiunii.

Iata c-am ajuns si adeptu' democratiei originale, stie dracu' ce sa mai alegi din lumea asta ;/

———
  1. Cel mai mare blog fara cacat pe el din lume. []
  2. Prin care sintagma numim specific minciuna de-a se identifica drept gay cind ea de fapt nu este, din pura plictiseala (asezata pe-un solid fond de prostie, repet ca-i important). []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Daia nu faci tu copii? Sa nu iasa prosti ca parintele? k.

  2. Calivita`s avatar
    2
    Calivita 
    Monday, 2 July 2012

    Il face ma-sa gay, daca nu e! :P

  3. Pai spune asa, daia nu faci tu copii: sa nu iasa prosti ca parintele.

  4. Pai spune asa, daia nu faci tu copii: sa nu iasa prosti ca parintele.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 2 July 2012

    Double post, your bad, this kid's a noob fag...

  1. [...] nu mi-ar fi dat prin cap niciodata. Puteti citi aici despre numele de John Falstaff, puteti citi aici despre niste parinti prea prosti incat sa realizeze cat de prosti sunt. Nu va spun motivul ca sa va [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.