Ah, curvele astea fragede&delicioase...

Friday, 01 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

La insistentele unui tinar anonim dar grasi citam de pe un site irelevant de stupid, probabil cel mai jegos spamsite de pe .ro :

andrey910 intreaba:
De ce 90% dintre fetele de liceu sunt atrase de vagabontii/tiganii liceului care le vorbesc urat si isi bat joc de ele? Am observat ca pentru a avea succes cu fetele in liceu trebuie sa te porti urat cu ele, daca le vorbesti frumos iti v-or spune: Hai sa fim doar prieteni, ceea ce inseamna PA. Pur si simplu nu inteleg cum vine asta...cred ca e o chestie legata de varsta (toate fetele sunt in perioada de pitziponceala)

Tema s-a mai discutat pe-aici de altfel, oarecum dintr-o alta directie, ba chiar propuneam si sa facem o regula cu ocazia aceea. Sau povesteam despre umilinta si fericirea femeii. Da' decit sa citam din raspunsurile bune date de mine acestor probleme hai mai bine sa citam din incercarile membrilor publicului :

Spetsnaz a răspuns:
Probabil sunt trase din diavol de sunt asa, prostia le-a intrat in capul multor minore si la alea majore mai gasesti probleme de acel gen. Oricum nu ai de ce sa te temi pentru ca acei nesimtiti de care zici si pitipoancele care o duc asa de bine in viitor vor arde in flacari cu intensitate maxima.

Trolaj clar. Also, first!

DanteAndrei a răspuns:
Andrei, nu asta este ideea. Pentru a face o fata sa se indragosteasca de tine trebuie sa ii dovedesti ca ai curaj si ca meriti sa fii cu ea. Uite aici un blog unde se vorbeste despre acest subiect mult mai mult si ai toate informatiile necesare pentru a face orice fata sa se indragosteasca de tine. www.scoalademuie.ro O seara placuta.

Spam clar. Apropo, de ce nu exista scoala de muie dot ro ? Inca tot muistele sunt la putere sau ceva ?

Adina77 a răspuns:
Le atrage teribilismul,insa cand se vor mai coace vor sti sa aprecieze valorile.O fata trebuie sa treaca cam prin toate,caci nu ai cum sa recunosti desteptul daca n-ai cunoscut prostul inainte.Incet se va sedimenta lista prioritatilor,nu tot ce zboara se mananca.Avea careva o vorba,,pana sa ajungi la Fat Frumos,ai de sarutat multe broaste,,.

Nu dispera,ce-i al tau e pus deoparte.Pana una alta,perfectioneaza-te si mobileaza-ti creierul,caci vei avea nevoie de el.

"Adina" asta, echipata cu o poza de latinoamericanca sexoasa care ar putea fi chiar Kardashian si care fara indoiala nu-i nascuta in '77 precum nici nu-i o "studenta" flaminda "muncind online" (chit ca nu plateste asa de bine ca handmeidu' la webcam da' macar nu se cere pricepere sau sa te expui sau ceva chestii de-alea de care "oricine poate") repeta niste idiotenii wishy-washy pe care le-am vazut intr-un film cu Cameron Diaz. Sa ne suga pula.

Nu zic ca mie, de exemplu, ca io n-am pula de stricat pe ea, da' sa i-o suga lu' amicu' gras.

ghineanamaria a răspuns:
Alea care se uita dupa vagabonti persoane mai mari decat ele cu 6-7 ani etc sunt fete proaste care nu sunt in stare sa aiba o relatie serioasa.Nu au gasit dragostea la baieti si incearca cu toti.Nu vor relatii serioase.Hai sa fim prieteni nu inseamna pa.Unele iubiri se nasc din prietenii (sa nu uiti asta).Fetele cuminti (mda mda.rare)vor relatii adevarate...nu bazate pe sex sau tampenii.Vor sa fie iubite(in sensul adevarat al cuvantului)sa fie pretuite nu sa fie injurate de oricine.

Sa fim seriosi o fata care ar vrea un iubit adevarat ar sta cu toti vagabontii si tiganii si ar vrea sa fie injurata?Nu prea cred.

Dupa un pic de UGC de-ala bun cu trolaj, spam si copy-paste e momentu' sa-si dea drumu' si utilizatoru' adevarat, sub forma unei babatii nefutute da' cu batic (si baticu' ala purtat cu atita mindrie de parca prin asta compenseaza ceva). Deci nu intelege ea de ce-ar vrea fetele umpic peste bot. Vai, vai, dar daca nu intelege ea va dati seama cit de multe se schimba (sub aspectul modurilor si felurilor in care-i permisa ba chiar indicata purtarea baticurilor) ?

andrey910 explică (pentru ghineanamaria):
Realizez ca acele fete nu vor relatii serioase, dar acele fete arata cel mai bine si sunt cele mai multe, iar ceea ce te surprinde cel mai tare este faptul ca par fete cuminti si inteligente la prima vedere. Am spus "hai sa fim DOAR prieteni" si nu cred ca se mai poate iesi de acolo...

Bai, imi place deja pustiul, ca-i onest. Adica : da mamaie, is proaste si jegoase si bolnave curvele astea fragede si delicioase ce-as mai fute la ele.

Simplu.

Si cu asta editia de azi, ca si de ieri, ca si de alaltaieri, ca si dintotdeauna cit si pentru totdeauna se-ncheie aici. Pentru ca asa este, c-asa ii c-asa o fo' sa fie.

———
  1. Ce, intr-o vreme era semn de bunastare cit si buna pozitionare sociala. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

29 Responses

  1. lexy229`s avatar
    1
    lexy229 
    Friday, 1 June 2012

    ghineanamaria a răspuns (pentru andrey910):
    Tot ce pot spune e ca:Aparentele inseala!
    Acele fete nu merita sa fie iubite...

    andrey910 explică (pentru ghineanamaria):
    Mda.ba recunosc chiar ele faptul asta...stiu una.

    ghineanamaria a răspuns (pentru andrey910):
    Si eu stiu mai multe
    Nu ai ce le face.
    Dragostea vine de la sine.
    In plus frumusetea lor e trecatoare...caracterul conteaza.
    La batranete tot "babe" vor fi si ele
    Acuma daca te crezi frumos etc etc normal ca vei cauta o fata cuminte si frumoasa dar nu stiu cand vei gasi asa specimen

    andrey910 explică (pentru ghineanamaria):
    Eu vreau sa traiesc viata acum, nu la batranete.

    Ai lasat pe-afara partile cele mai bune

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 1 June 2012

    Pai bine, discutia-i nesfirsita, da' nu poate decit sa se repete.

  3. lexy229`s avatar
    3
    lexy229 
    Friday, 1 June 2012

    sniper4567demon a răspuns:
    Ba te inteleg la fel si la mine toate fetele sunt atrase de un cocalar pe nume gabi,e cel mai slab si idiot din clasa,toate fetele se indragostesc de idioti si cretini ca astia pentru ca sunt tute si chioambe suntatrase de handicapati si cretini !

    ?:D

  4. Ma, io zic ca nevoia femeilor de a fi batjocorite vine de la dorinta ancestrala de supunere. Oricat se caca feministele pe ele, toate femeile vor sa fie sclavagite la un anumit nivel. Si presupun ca etalarea testosteronului intr-un mod grosolan mai face apel si la genele alea de pe vremea neanderthalilor.. pe-atunci pe cand barbatu' ii futea femeii un ciomag in cap si-o tara de par in pestera unde propaga specia sau cine stie ce chestie. apropo de care, pe-atunci se practica muia? Asa ca eu nu inteleg ce e nou sub soare si de ce ,,ie domle barbatii asa ultragiati''? Ca vai, ca toate femeile is curve ca se fut cu toti si nu cu mine.
    Cred de asemenea ca sexul masculin trece printr-o perioada de feminizare extrema, asa ca e chiar de inteles nevoia si dorinta femeilor de a se retrage supuse in bratele unui meltean care probabil o s-o omoare dupa 5 ani de casnicie ca a uitat sa-i puna leustean in ciorba. Mno zic si io acuma..

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 June 2012

    Lilly nu au ramas dovezi in piatra care sa ateste, deci daca se practica probabil ca se facea tot fara dinti si-atunci.

    Ps. Cine pula uita sa puna leustean in ciorba. E cam ca si cum ai uita sa pui pula-n pizda.

  6. Pe sistemul ,,Is it in yet?''. Mai sunt si dalea masonchizde care nu pun ispre, le place bataie, se prea poate

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 June 2012

    Ai tu o prietena asa gen ? :D

  8. Te-au luat asa nitel transpiratiunile, asa-i?:)) Da di ce bre, pi la voi pi la Timinsoara nu aveti dastea de nu pun leustean toma ca sa fie pedepsite cu joarda?

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 June 2012

    E posibil sa fie, da. Tre' sa-ntreb prin vecini :D

  10. Băi hatere te-ai gândit pentru o clipă că poate Adina77 e sora geamănă a lui Kim?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 24 June 2012

    Nu ca eram ocupat cu a ma gindi la pisat, cacat, mazga, coptura, muie, smecleu, muie, muie.

  12. Mihail`s avatar
    12
    Mihail 
    Sunday, 24 June 2012

    Haha... atatia baietei cu pizda roiesc pe net cu clisee din telenovele ca ajungi sa plangi de la atata ras!

    Normal ca fetele alea vor tigani sau vagabonzi pentru ca aia nu se inrosec numai cand se gandesc sa abordeze o tipa, aia nu se tem ca vor fi respinsi, aia nu incearca sa le faca pe plac fetelor doar ca sa aiba si ei parte de pizda, nu plang cand dau o laba, nu se simt complexati daca au pula mica. Toate astea pentru ca n-au crescut cu telenovele si nu le-au spus mamele lor cand erau mici sa se poarte frumos cu fetitele. Vagabonzii aia au stima de sine si chiar daca majoritatea nu sunt ei prea inteligenti sau deschisi la minte, vor avea mereu succes la femei pentru argumentele de mai sus.

    In plus, femeile, desi nu recunosc pentru ca nici ele nu stiu exact ce le atrage, sunt atrase de barbatii care nu fac cum vor ele. Au ele o dorinta eterna de-a pune barbatii la picioarele lor si devin foarte atrase de cei care nu fac asta nicicum.

    Numai o femeie urata sau complexata sau virgina va avea texte ca adina77 sau ca ghineanamaria... ca sa nu mai zic ca aceste texte sunt complet irelevante. Ele cred in aceste texte exact atata timp cat le ia sa-le dea "submit".

    Auzi, fete cuminti cu relatii adevarate, nu bazate pe sex sau tampenii... sa razi cu tot posteriorul de asa ceva. Astea sunt mai proaste decat alea de care zic ele ca sunt proaste si care umbla cu tigani. Daca iubesti, nu te futi, cam asta e ideea lor.

    Doua persoane ajung sa aiba o relatie dupa ce au fost mai intai atrase sexual una de alta; asta e primul instinct. O femeie sau un barbat cand vede o persoana de sex opus devine atras/a mai intai fizic, apoi afla cum gandeste persoana respectiva. Asadar, relatiile sunt mereu bazate pe sex. Cele care nu sunt bazate pe sex sunt relatii de prietenie.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 24 June 2012

    Internetii te aproba.

  14. @Mircea Popescu: iarăși scrii articole stând pe budă?

    +1 pentru Mihail

  15. EvZ titrează „Adolescentele sunt cel mai ușor de băgat în pat. Fac sex de la prima întâlnire.”

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 24 June 2012

    "şi nu să evite bolilor venerice."

    Aparent adolescenta care scrie evz e putin cam curva si relativ minora.

  17. sa razi cu tot posteriorul

    Bun troll.

  18. Adolescentele sunt cel mai ușor de băgat în pat. Fac sex de la prima întâlnire

    Autor: Cristiana Mazilu

    13% dintre adolescenţi fac dragoste de la prima întâlnire

    Ahahahahahah, astea-s studii pentru minoritati?

  19. Poate la mature o fi procentul 1,3%.

  20. P.S. Sunt sigur că 99,(9)% din alea 13% sunt liceenele lui Mircea, care se vând pentru niște scutiri medicale.

  21. Zeci de fete din Caracal au fost şantajate să facă sex plătit. Elevă: „Scriam la mate!”. Proxenet: „F ... scrisul lu' măta. Avem o combinaţie!” (EvZ):

    Aproximativ 30 de eleve de la două licee din Caracal au fost şantajate cu filmări pornografice şi forţate să întreţină relaţii sexuale contra-cost. Clienţii acestora erau oameni de afaceri români, americani de la baza militară Deveselu şi specialişti austrieci.
    [...]
    Principala atribuţie a subofiţerului era recrutarea de fete, cu vârste între 14-18 ani, din liceele de top Colegiul Tehnic „Matei Basarab“ şi Colegiul Naţional „Ioniţă Asan“ sau din echipa locală de handbal-juniori. Fetele erau obligate să întreţină raporturi sexuale, normale şi orale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 70-400 de lei. Toţi banii ajungeau la interlopi. Aproximativ 30 de fete au fost forţate de proxeneţi să întreţină relaţii contra-cost.
    [...]
    Procurorii DIICOT spun că unul dintre cei mai agresivi interlopi este Marinel Lăutaru, care le agăţa pe fete în barurile din jurul liceelor.Marinel Lăutaru înregistra, cu telefonul său, partidele de sex şi le şantaja pe fete. „Când refuzau să practice prostituţia în folosul membrilor grupului infracţional,erau şantajate cu publicarea imaginilor înregistrate pe site-urile de profil de pe internet şi cu prezentarea imaginilor părinţilor minorelor şi tinerelor, precum şi comercializarea acestora în zona unităţilor de învăţământ la care acestea studiau”, se arată în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

    Dacă se lăsau agățate de Marinel Lăutaru, e clar că erau curve.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 July 2012

    O utilizare in principiu buna a fetelor de liceu. Daca nu se face scoala la scoala macar pula sa se suga. Scoala vietii, alea.

  23. Vexare`s avatar
    23
    Vexare 
    Sunday, 7 July 2013

    http://www.timesnewroman.ro/monden/9411-e-oficial-bacul-se-va-da-fara-camere-de-supraveghere-prea-multe-eleve-se-dezbracau-din-reflex

  1. [...] fi ea de naspa) da' nu suficient cit sa-i omoare ori nenoroceasca. Spre exemplu discutia din jurul celor treizeci de fete de la doua colegii nationale si-un lot de juniori al echipei de handbal din orasu' un' s-a imburdat [...]

  2. [...] about it - if any significant number of poor fucks managed to have their way with the delicious products of their imagination, if this were even vaguely a thing rather than a fantasy, who would be rich anymore ? Nobody'd [...]

  3. [...] know, the same "don't know how" at work in the "I don't know how to end up naked with the softest, most delicious girl in kindergarten". It's not fucking nice, you understand me [...]

  4. [...] those years as a whore -- in the same ways and for the same reasons. And it's in fact what they do anyway, except stupidly (ie, disavowedly), to satisfy the stupidity of very harmful social conventions [...]

  5. [...] After all you did. Didn't you ? [↩]Alpha mating's something entirely else, as the betas are quite annoyedly aware. [↩]Conversely, the less beta mating occurs in a group, the less potential altogether in the [...]

  6. [...] not by purists ; and the problem of our anti-hero isn't so much that "the world" is mean and juicy and won't let him be what he is. His problem is rather that he won't let himself be whatever. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.