Pseudo-expertii online loveste din nou.

Sunday, 08 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Acum cinci luni, pe 2 August 2011 ca sa fim exacti, pronuntam interdictia la interstitiale pe online.ro. Pentru ca desi in zisul mediu exista festivale de bagat reciproc in seama aiurea de zece ani (sau la ce editie mai e Internetics ala, stie cineva ?) si organizatii de protectie reciproca a hotilor (Tot ciocoflenderu' de Oprea e la pseudo-IAB ala fara licenta ?) uite ca nu s-a gasit nimeni capabil sau suficient de puternic sau ambele cit sa faca ceva util pentru utilizator. Ca doara Internetul nu-i despre utilizatori, aici la noi in Prostia.

La momentul respectiv cam toate trusturile de presa (si cu siguranta Adevarul) foloseau interstitiale, ba pentru una ba pentru alta. Inaintea termenului anuntat, toate trusturile de presa (si cu siguranta Adevarul) au renuntat la zisele interstitiale. Asa, ca chestie. Intimplator, fara indoiala. Pur si simplu s-a nimerit, au stat fara cinci luni. Deci in treacat fie zis : data viitoare cind simtiti o nevoie arzatoare de-a va baga in seama cu mine, masurati bine cum stam cu laurii, sa nu sfirseasca cumva prost distractia. In tot cazul, iata ca am trecut prin "luna cadourilor" fara interstitiale.

Relativ recent adica acum aproape o orai mi se semnaleaza ca Dilema (veche), parte a respectivului trust Adevarul (mare prostie au facut ca s-au vindut firmei de impachetat tigari, pe bune acuma) are din nou interstitiale.

Chestia interesanta era ca eu nu le vedeam. Chestia si mai interesanta o puteti admira dinjos :

adevarul-si-puletii-lui

Daca va mina curiozitatea puteti descarca tot setul de ~50 de screenshots. Deci, un pulete de la trustul care angajeaza puleti precum ca de exemplu pe Mihai "Apa Friga" Mateas a venit cu ideea geniala : punem dom'le interstitiale numa' pe Windoze. Ca oricum majoritatea utilizatorilor nostri is consumatori de bomboane agricole si bere la PET, si pe cale de consecinta nu stiu ei ce e aia sistem de operareii si in felul asta nu ne vede mbou' ala.

Ca pe Internet asa merge treaba, daca iti pui miinile pe ochi nu te mai vede nimeni, dupa care culegi laurii. Noa draga, uite, ati mai cules niste lauri : sunteti cei mai idioti. Va plac ?

A, apropo, Imre bebi : tu esti incult, da' nu esti chiar atita de prost cit sa nu te prinzi ca-i nociv pentru tine sa angajezi prosti. Faceti o echipa proasta, incultul si prostii. Da-i afara tati, si-asa n-aveti bani de salarii.

———
  1. Asa lucreaza Internetul, la nivel de cel mult ore, si de preferinta minute. Asta ca sa explicitam ironia multistrat in ciucuri de-a traduce lent un articol despre cum is ziaristii curve, dupa care sa-ti bagi degetele-n ochi de ciuda c-ai ramas, ca ziaristu', cu stirile-n urma. Eu am ris, pe bune. []
  2. V-am zis c-o fost o idee proasta sa se vinda Dilema astora ? Ei. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Stii ce-s curios eu? Defapt de ce te intereseaza.

    Puteai da linistit un link la defapt de ce nu folosit voi linux, drept dovada avantaj temporar ca nepopular-fara reclame, si asta a fost tot.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 January 2012

    Cum adica de ce ma intereseaza ? Ca-i a meu, de-aia.

  3. Foarte lamuritoare explicatia

  4. Cum n-am karma, hai ca-ti reimprospatez memoria gratis : Lorena Lupu.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 January 2012

    A hahaha. Mda.

  1. Pseudo-expertii online loveste din nou- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    De birt of an Internation, sau cum era filmul ala....

  2. [...] Titlul original era gresit, chestie care nu ne surprinde pe nimeni dat fiind ca ne survine de la Internetics, una dintre cele mai irelevante pseudochestii [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.