Bordelul trist

Sunday, 08 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Bordelul trist era cunoscut in toate galaxiile drept locul unde poti fute o curva trista.

Toate fetele din bordelul trist erau triste. Cam toate pe la treizeci de ani, considerindu-se de catre administratie ca adolescentele nu si-au cistigat inca dreptul dar mai ales abilitatea de-a fi triste cu adevarat si profund, iar mult mai batrine nu mai prezentau chiar aceeasi rezistenta la frecarea intre bile si placi si nici interes pentru utilizatori (si-n paranteza fie spus, nu e clar de ce clientilor de bordel li se spune altfel decit utilizatori).

Cam fara exceptii fete care fusesera casatorite si apoi parasite de barbat cu minim un copil, preferindu-se fara exceptii cele carora barbatii le dadusera liber cu luni sau chiar saptamini inainte de a se instala cu una mai tinara, mai inalta, mai titoasa si mai futacioasa. Avantaj clar la bordelul trist pentru fetele care chiar aveau scrisori de adio in care li se explica clar de catre fostul partener de viata cit sunt de neinteresante sexual, intelectual si-n rest dac-a mai ramas ceva.

Curvele erau tinute cu mare grija la distanta de Soare, locuind in asa-zisul Depozit, o incapere mare fara ferestre in care fiecare-si avea cusca ei de un metru cub. Se observase de catre forurile in drept ca lipsa luminii naturale deprima femeia ceva de speriat, mai ales in contextul unor ziduri gri de beton si-a aromei perpetue a altor pizde nefericite dospind in zona.

Parte mai importanta a ritualului de initiere-ntru curvie trista (o procedura complicata si indelungata de altfel) fiind zisa despuichere, adica procedura scaparii curvelor de pui. Acestia, in general si de preferinta in jurul pubertatii erau amplasati, fara deosebiri de gen sau alte considerente, in fosa septica a bordelului, unde se inecau daca aveau noroc, sau mucezeau lent daca nu aveau noroc, in pisatul clientilor. Functie de cit se umplea fosa.

Camere de luat vederi amplasate-n bule de plastic prin rezervorul respectiv capturau, la lumina verzuie a unor reflectoare speciale, toate zbaterile si chinurile fiintelor in curs de argasire definitiva, transmitind aceste imagini live si-n exclusivitate direct pe ecrane mari de plajma amplasate strategic in Depozit, caruia-i constituiau de altfel si singura sursa de lumina. Vaierul constant al curvelor cu pui in curs de asfixiere sau mucezire (dupa cit de plina-i fosa) aminteau curvelor cu puii gata asfixiati sau muceziti (dupa cit de plina-i fosa) de propria lor drama, si astfel tristetea perpetua a tuturor era asigurata pentru totdeauna.

In rest, clitorisurile extirpate cu grija din zeci de generatii de preputii clitoridae se gaseau expuse la intrare, capturate-n plexiglas, si fetele purtau cit nu erau in uz sugativa-n vagin ca sa nu cumva sa se umezeasca si sa mai rugineasca sau doamne-fereste sa nu le doara intromisiunea, privind astfel clientii de-o importanta sursa de fericire.

Pentru ca fericirea este pina la urma o traire controversata.

Acest text survine din pur spirit de contradictie in fata blogonomasticii unui tinar talentat si productiv.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. PorculdeYork`s avatar
    1
    PorculdeYork 
    Sunday, 8 January 2012

    hahahah ! nu stiu daca pentru boala mea exista vreo cura ingropata undeva in junglele lumii nebatute de picior de om ... dar pentru tine .. poate doar in alte dimensiuni ale cunoasterii vreun spirit milostiv cu preocupari de vraci sa pastreze vreun antidot :)))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 January 2012

    Lasa ma, noi sa fim bolnavi.

  1. Bordelul trist pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    " Toate fetele din bordelul trist erau triste. Cam toate pe la treizeci de ani, considerindu-se de catre administratie ca adolescentele nu si-au cistigat inca dreptul dar mai ales abilitatea de-a fi triste cu adevarat si profund, iar mult mai batrine ...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.