Blogul de nisa din Romania

Monday, 27 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

blogul-de-nisa Lumea de pe #bitcoin-otc cam stie ca eu tin cel mai cel blog romanesc chit ca nu-si reprezinta prea precis despre ce vorbim, Romania fiind un fel de Insulele Cook (oricare dintre cele zece) pentru majoritatea internautilor (ca-s tineri). Da' in incercarea de-a intelege ma intreaba chestii, sa se edifice. Cea mai frecventa este ca despre ce scriu.

Si eu le spun.

Eu le spun ca scriu despre tot. Cum adica despre tot ? Pai asa bine, despre puncte obscure de gramatica romaneasca si muzica nemteasca, probleme de fizica, exercitii de scriere cooperativa... toate prostiile care-mi tuna mie prin cap. Literalmente.

Iar ei ramin asa usor descumpaniti si mai innumara o ciudatenie la lista deja obositoare de ciudatenii, pentru ca asta-i adevarul, eu sunt un ciudat si-un bizar si chiar un deosebit. Nu ma inscriu in tipar si asta-i foarte vizibil mai ales intr-o lume nivelata pina la completa atomicitate si absoluta identitate cum e tristetea nesfirsita de-o locuiesc vorbitorii nativi de limba negleza. Puritanism, dehi.

Ramin usor descumpaniti, pentru ca la ei in spatiul lor cultural chinuit si sfrijit cum se gaseste chiar exista nise, nu ca la noi. La noi nu exista nise, la noi exista amuzament (noi doar cintind si dansind).

Spre ilustrarea acestei din urma vesele realitatiii v-am si alaturat poza din stinga sus, preluata de pe un blog de nisa. Ce nisa ? Nisa papanasi. Cum ati traduce in limba engleza nisa papanasi ? Niche papaniche ?

Pe acest blog de nisa din nisa papanisa avem un ultim articol care dateaza de pe 21 Februarie. 21 Februarie 2010. Acest ultim articol de-acum doi ani este de asemenea si primul articol, debutind vesel cu

Din nefericire, calitatea pozei este sub-mediocra, dat fiind faptul ca ideea blogului mi-a venit in timp ce stateam la masa si nu aveam la mine decat telefonul mobil.

Deci cam asta-i treaba : omul sade la masa in ceva local dubios din ghetoul studentesc si maninca ceva porcarii din ce maninca el, cind brusc, da' brusc!!! ii vine ideea : sunt un milion plus-minus de dubiosi ca si el care o ard aiurea in ghetourile studentesti, halind papanasi cu fupuleti si apa minerala. Vorbim deci de-o nisa. Sa-i dam drumul :

Impresii despre papanasi:

  • foarte mici ca si dimensiuni, mai ales raportati la farfuria enorma in care au fost adusi;

Vedeti voi superficialitatea mentala a individului care se apuca sa faca un blog de papanisa pentru ca asa i s-o nimerit in ziua aia, sa pape papanase si deci e perfect, e o nisa ? Vedeti ? Ce relevanta are farfuria mare in discutia noastra ? A, ca accentueaza impresia de micime (ca si dimensiune, zic) ? Da' poate ca hmmm, cum sa ma exprim delicat sa nu cumva sa ranesc corola de impresii a vre-unui putoi cu floci in loc de creier... POATE CA IMPRESIILE ALEA NU-S RELEVANTE ? Nu stiu, zic...

  • smantana mediocra dar buna;

Ce inseamna chestia asta ? Ca ma-sa ii curva da' muista ? Ca el ii idiot da' bolovan ? Ca ma-sa curva da' muista are un copil idiot da' bolovan pe care-l tine degeaba la scoala sa bea motorole si sa ingurgiteze papanasi si sa faca plimbari de trei lei cu taxiu' pentru ca tot vita va parasi si staulu' asta, dat fiind ca vita e si "degraba bocesti cocoana ca acu nu-l mai dreji, astuia paie sa-i dai sa manince" ?

  • meniul destul de variat, comesenii mei au mai incercat o ciorba de legume si cartofi. Buni, dar ca si la papanasi, mi s-au parut destul de mici portiile desi pe ei i-au multumit.

Deduc ca era cu investitorii.

———
  1. Apropo de care chestie - bateti un penticostal azi. Nu stiti voi de ce, nu stie el de ce, da' va spun eu de ce : pentru ca astia tre' batuti de mici, si daca nu-i bateti acum cit aveti ocazia o sa ajungeti niste tristi, cum or ajuns si anglo-saxonii. []
  2. Este ce m-am perfectionat cu introducerile apropo ? []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Vrei sa spui ca cineva in lumea asta minunata si-a facut blog dedicat pentru papanasi? Oricum nisa aeste grea concurenta mare si foarte greu sa ajungi numarul 1 pe nisa. Sau poate asta este singura sansa

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 27 February 2012

    Daca intra papa rupe tot.

    Cu papamobilul.

  3. Tu cand vrei, poti face din "cacao" bici care sa si pocneasca!

  4. si din munte part. :D

  5. La al doilea birt i-a stat papanasul in gat, de-aia n-a mai scris.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 4 March 2012

    @Morom3t3 Sau i s-o fi terminat banii de mincat in oras.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.