Eu cunosc viitorul

Tuesday, 07 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Vali Perfu, aka zoso, tipul care era #1 cel mai bun top bloger bla bla bla pina cind sa apar eu, dupa care n-a mai fost da' a pretins o vreme c-ar fi fara sa fie, dupa care s-a dat batut (alaturindu-se unei liste lungi si-n crestere de putoi cu impresii striviti fara mila sub carimbul cizmei mele) si-a deschis un nou proiect.

Chestia merita imortalizata, ca-i amuzanta :

zerostiri

Adica, cu alte cuvinte, va prelua tot ce-a asigurat scufundarea incercarii precedente (cocosismul gratuit, frustrarile nerezolvate, complexele de inferioritate mascate-n complexe de superioritate, pasiv-agresivitate ieftina) lasind in urma tot ce-a asigurat daca nu succesul macar supravietuirea (recte in principal [pretentiile la] independenta, dat fiind ca acum are patron [declarat]).

Se intimpla ca eu cunosc viitorul, asa ca n-am nevoie de 0stiri cind eu am -6saptaministiri la dispozitie. In cazul asta concret problemele psihologice ale cetateanului (1, 2) vor induce cel mai devreme miine si cel mai tirziu pe sfirsitul lunii o criza serioasa-n echipa, care se va solda cu plecari mascate drept "veniri" pe de-o parte, si respectiv atitudinea lui improprie situatiei (dat fiind ca-n ochii lui e ceva mare chestie in timp ce-n ochii patronului e un alt sclavete doar ca mai recalcitrant decit media) va duce in vreo sase saptamini asa la o prima criza serioasa cu proprietarul, care se va solda cu soldari. Si de-acolo-ncolo goodnight Gracie vorba lu' Burns, scufundarea-n smircurile de i-au mincat si pe restul de geniali dupa parerea lor.

Ceea ce probabil ca va fi vina mea, bineinteles (sau ma rog, meritul meu, depinde pe cine intrebati), da' tine minte o singura chestie bai putoiule : eu ti-am dat link cind proiectul tau era la inceput.

PS. Numele e deosebit de prost ales. Pe bune acuma.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. Nu uita ca zoso e h4xor. 0day soft coae.

    In rest lasa ca-i mai bine. Acum nu mai poate pretinde ca el are/avea 'pareri' 'personale' pe blog, ci se ocupa strict de pus linkuri si copiat text, ce facea de felul lui.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 February 2012

    Io n-am nimic impotriva, doar ca ma tem ca lumea nu-i pregatita pentru o versiune a I am very smart direct in limba romana.

  3. Deci sa inteleg ca zoso si partenerii lui scriu pentru un public mai inteligent si educat? Oh, my!

    Pe la periferia Bucurestiului, intr-o zona plina de depozite cu materiale de constructii si alte chestii de genul, se afla o spalatorie auto ce se numeste "Spalatorie auto DE LUX".

    Are un banner cu o femeie semi-dezbracata ce sta cracanata pe o masina scumpa. Totusi, daca intri in incinta, stalpi ruginiti, lucratori cu haine murdare, fara salopete sau vreun fel de uniforma, fara sala de asteptare sau macar vreun automat de cafea.

    Si nu pot sa ma intreb decat : Ce dracu face spalatoria asta sa fie de lux?

    Doar ca zice ea ca-i de lux inseamna ca si este de lux? Cam asa si cu individul.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 February 2012

    Pai nu-ti zgirie masina.

    Uneori.

  5. Probabil ai dreptate toata ziua de ieri un singur articol tip revista presei...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 February 2012

    Pacat ca n-ai unde face short pe proiectele astea online.

  7. mda

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 June 2014

    Sa ma cac pe mine, deci, acum AI cum face short pe proiectele astea online. Traiasca Bitcornurile.

  1. [...] ca era cu investitorii. ———Apropo de care chestie - bateti un penticostal azi. Nu stiti voi de ce, nu [...]

  2. [...] și zoso, cel faimos mai ales prin faptul că este certat cu mai mult de jumătate din online-ul românesc, [...]

  3. [...] iata ca-n urma Falimentului Complet&Definitiv al Blogosferei Mici mi-a ramas mie pe cap si asta cu trend setteru'. Cam trist, da' neavind incotro [...]

  4. [...] this last observation from the narrow angle of my own experience, various inferior (and thus as necessarily failed) items encountered during the years had in the end no further practical importance beyond my [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.