Voi formati opinii ?

Thursday, 15 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Uite, de exemplu Vali Perfu formeaza opinii (i-am dat link, bun ?). Hai sa invatam de la Vali Perfu cum se formeaza niste opinii, si-n paralel sa ne raspundem si la intrebarile acelea din veac precum "ce inseamna continut premium de calitate ?" si respectiv "cum influenteaza calitatea textelor calitatea cititorilor ?". Chestii de baza, bagajul minim de intelegeri ale consultantului pe probleme.

vali-perfu

Sa-mi permiteti sa subliniez, pe puncte, invataturile pe care ar trebui sa le traga de-aici orice aspirant. Anume :

  • Legaturi utile la alte articole de larg angajament : in partea de sus la "quickies", un alt text de interes pentru publicul larg despre nimic anume, in cadrul caruia contributia autorului se poate aproxima prin simbolul antic si de demult ε, respectiv "Băsescu, Obama şi şcoala veche", in cadrul caruia o persoana necalificata nici cit sa treaca strada-n conditii de siguranta emite opinii docte despre chestii pe care nu le cunoaste nici dupa nume, ca orice putoi, iar in partea de jos la "Hope Dworaczyk #1", un "articol" exact identic cu cel curent, "Semi-Pro (2008)", o recenzie de film in cadrul careia se redefineste conceptul de recenzie, conceptul de concept cit si conceptul de de, si-n fine "de la Videanu mi se trage", arta poetica putoica a Perfului in discutie. Intr-adevar, de la Videanu i se trage. Sau daca nu, de la mediu, in general vorbind.
  • Continut original, sub forma unor fotografii gasite pe net, fara mentionarea surselor lor. Pentru a confirma teoriile expuse in cadrul altor "articole" de larg angajament, precum si pentru a asigura greutatea morala necesara acuzelor aduse altora, de pe inaltul piedestal de fost tragator de filme cu placa de la TV si distribuitul lor pe strada, trei la zece mii. Da' au trecut aproape cinci ani, deja nu mai conteaza, nu ? Nu-i ca si cum tinarul jeg e un soi de Voiculescu in pregatire, minus ocaziile de-a se manifesta ca atare.
  • Continut de calitate, sub forma unor poze cu o fata-n lenjerie, fara nici o legatura ori context, complet lamurite de-o introducere din trei cuvinte, care redau de altfel perfect atit saracia mentala cit si de vocabular a poliglotului autor.
  • Butoane de Google +1, Twitter flike, fShare pentru facebook si alte chestiuni esentialmente utile, care ajuta cititorul si care conteaza. In mod inexplicabil lipseste butonul de RSS, dar banuim ca problema se gaseste-n studiu si se va rezolva cit de curind.

Ei, data fiind excelenta calitate a continutului, nu ne putem astepta decit la o corespunzatoare calitate a comunitatii. Si anume :

vali-perfu-comentatori

Precum probabil ca ati intuit (iara daca n-ati intuit, foarte rau!), tinarul grig este calificat sa aiba opinii in legatura cu "femeile" si "relatiile cu femei" in virtutea faptului ca... adica... hm. Dar simte el ca este calificat! De ce sunteti hateri ?

Opiniile pe care le formuleaza el pe tema sunt de altfel si foarte inteligente si foarte pertinente. Spre exemplu, Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam, intre altele presedinte al Indiei nu a intretinut niciodata relatii cu o femeie, pentru motivul simplu ca nici una n-a fost dispusa la asa ceva, dat fiind faptul ca numele lui e prea lung si dificil de pronuntat. De asemenea, nici un singur barbat din India (cu foarte rare exceptii), precum nici o singura femeie din India nu au avut niciodata relatii, si anume, cu NIMENI. Tot din motivul ca un putoi anonim din Romania nu e capabil sa le pronunte numele, si nici sa retina insiruiri de silabe mai lungi de 3 bucati, de-aia tre' sa-mi tot repet comenzile cind merg sa cumpar mincare pentru ciini la saormeria unde lucreaza Gric. Pardon, Grig. Ce nume fain, apropo, Grig. Sau era Cric ?

Si daca-i pina acolo, sa aiba domnu' poponaut opinionaut Cric ocazia unei relatii cu Hope Dworaczyk, el nu ar numi-o simplu Hope, ca si cu Maricica Curvasatului cind era in vorba nu-i zicea Maricica. Ci Curvasatului, ca de exemplu in constructii posesive, "Asta-i Curvasatului mea, ba!" sau ablative "Meri in pizda ma-tii de Curvasatului". Ca bonus, si-ar scrinti limba pronuntindu-i numele, ca asa iti scrintesti limba cu japitele astea tinere, pronuntindu-le numele. N-ati stiut ? Ha! Ce, poate voi credeati ca-ti scrintesti limba zdranganindu-le la butonas. Fraieri. Bine ca-i aici sa va spuna nea Cric, espertu-n treburi, cum sta treaba de fapt.

Oare de clei or fi buni astia ?

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

63 Responses

  1. Ești hater rău de tot, doar știi că zoso nu face abuz de butoanele alea, ba chiar militează pentru scoaterea lor.

  2. duoracîzîik ce plm e asa impronuntabil., cz pronuntat rapid.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 September 2011

    @Cristian Da mei. Voiculescu nu face abuz de legaturile cu fosta securitate, ci chiar militeaza pentru desprinderea celor economice de problemele de clan. Hotnews nu face abuz de legaturile ilegale cu functionarii numiti de PDL, ci chiar militeaza pentru deontologie in presa. Iar zoso nu face abuz de butoane, doar cite trei-patru acolo, si chiar militeaza pentru scoaterea lor.

    Eu intre timp nu militez pentru scoaterea lor, neavind ce scoate, si asa mai departe. Cumva-cumva aceasta stare de fapt nu cristalizeaza niste intelegeri in anumite capete, de la natura mai seci asa. Ci cristalizeaza alte intelegeri, adecvate respectivei desicatii.

    @Freud Depinde cit de roman timpit esti. Si americanii au ai lor, "uai donciu spic merican?"

  4. cuz nigga cunt into linguisticks

  5. Butoanele de google plus, facebook si twitter trebuie neaparat sa fie nealiniate. Pentru succese si fengshui.

  6. Iarăși ești hater. A pus și omul 3 butoane de gust și tu imediat să sari cu gura. De fapt ți-e ciudă că n-ai și tu un buton de fain.

  7. Dar voi ati observat ca butoanele de +1 din google search sclipesc? Si in plus (no pun intended) ei se gandesc ca tu ar trebui sa dai +1 la niste rezultate inainte sa le citesti?

    Deci probabil ca blogerii urmeaza exemplul companiei nr. 1 pe interneti.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 September 2011

    @Cristi De fapt am buton de fain, l-o facut cineva anu' trecut, am si anuntat intr-un articol da' nu mai retin pe unde e.

    @gheorghe Problema este ca blogerii n-ar trebui sa urmeze, ar trebui sa conduca.

    Bine, ca aici nu discutam despre un blogar e alta chestie, da' teoretic zicind.

  9. @ghg : ei vand statistici, ii doare-n pula de opinia ta. motivul pentru care luceste e fix principal sa dai like, dupaia iote coae e trend si $$$$.

    desigur ca-i o porcarie de marketing nefondata, dar deh.

  10. @gheorghe: ce-i drept în rezultatele alea apare și un mic sumar al paginii și nu toate căutările sunt noi. Eu dacă regăsesc o pagină și știu că e de calitate îi dau +1.

  11. După așa Speranță mi se face o poftă nebună de Băsescu șî baraca lu' Obama. clar!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    @Cristian Citi plusunu' ai dat tu pin-acu' ? De curios intreb.

    @Lilly Ia uite, fui in concediu sau voyage d'affaires, mindro ?

  13. Is cu școala, mirceo, fată serioasa și chestii trestii:))

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    In a cita be esti tu ca nu mai retin ?

  15. XII :-j

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Sper ca nu-mi pici bacu' la vara sa ma arate toata blogosfera cu dejetu' de la picior ? Ai ?

  17. Te fac mândru, stai liniștit. Mă duc să frec frunza prin politehnica:))

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Asa, inginera tarii cit mai mult otel sa-i dai!

  19. Nici nu trebuie sa dau admitere daca ma duc la olimpiada:)) http://www.youtube.com/watch?v=j6Pvsvxfg1c

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Ahhh, cum imi amintesti tu de tineretile mele... eheiii...

  21. Nu deveni nostalgic cu mine mirceo, capu sus!

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Hehe. Daca-ti iei bacu' dau o excursie pina-n Timisoara, vii asa pe luni, eventual facem un drum pin' la Belgrad in weekend, mai cistigi experiente.

  23. Ooo, ce darnic esti mirceo! Si dupa o saptamana apar la stirile de la ora 5, sau cum se intampla treaba?:))

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    E o laie. Dupa o saptamina nu mai vrei sa pleci acasa, da' trebuie.

  25. You make me an offer I can't refuse:))

  26. @Mircea Popescu: apropo, înainte de +1 dădeam și steluțe. În total cred că am dat până în 30, un număr tras de păr rău de tot.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    @Lilly That's right, never go against teh fambly, Lilly!

    @Cristian Apai daca n-ai ocupatie apuca-te si plusuneaza-mi tot saitu', ca io am ca o teorie ca impactul per total e fix nul.

  28. inb4 cp

  29. @Mircea Popescu: ca să am după aia scandaluri pe tema jumătăților pe măsură? :-) Nu, mulțumesc. Oricum se știe că nu Google o caută pe Trilema, ci Trilema pe Google.

  30. @Freud: cp = cu plăcere?

  31. Hai că m-am lămurit,e Child Pornography.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Vezi valoarea studiului individual ?

  33. omfg nu stiai ce e pana acum? lolz.

  34. Valoare pe naiba că am impresia că am mai descoperit încă o dată asta, iar între timp se vede că am uitat. Dar hai să nu fiu hater și să-ți dau dreptate, studiul individual e bun și util, iar fără el nu se poate din păcate.

  35. @Freud: eu nu-s Mircea ca să am fantezii cu fetițe așa de mici, deși cred că-n fiecare din noi se află un urs... pe nume Pedobear.

  36. la clasa a 12a, 19, sunt fete mici? lolz. astea-s deja de re-re-re[...]spart.

  37. a ps, pe wikipedia gasesti CP la articolul cu pedobear.

  38. @Freud: de clasa a XII-a merg, iar în cazuri extreme și de a XI-a.

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Si dupa cum stim regula, daca merg is numa' bune, asa ceva Cristiene ?

  40. Dacă merg la școală, că dacă nu îs rele sau stricate cum le place unora să spună.

  41. in cazuri extreme e alea de la gimnaziu ba.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Apropo, stiti cum se spune scoala-n ungureste ? Iscolabot.

    Analizati.

  43. lol

  44. @Freud: fără examenul de capacitate, de unde să știu eu dacă-s capabile au ba? Singura excepție ar fi fata de la țară.

  45. Asociatia feminista Virginica Meyer`s avatar
    45
    Asociatia feminista Virginica Meyerinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 17 September 2011

    fmm de bozgor iesi afara de misogin imputit, nu ne e de ajuns ca ne bat barbatii acasa si noi o ardem aici intre vanatai, plansate si comunism, mai stam sa te ascultam si pe tine.

  46. @cristian : e oral, nu scris. ala e pe loc.

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Io n-am inteles ce cauta asociatia feministelor la acest articol.

    V-ati incurcat in trafic draga ?

  48. Asociatia feminista Virginica Meyer`s avatar
    48
    Asociatia feminista Virginica Meyerinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 17 September 2011

    ce ma, cine esti tu Mircea Popescu, te crezi mare branza, ah? afla ca suntem toti egale in lege si te putem da in judecata.

    CE MORMAI ACOLO CU TRAFIC, AH, MISOGINIE FMM, CUM BA, SA NU CONDUCA FEMEIA??? HUA HUA UHAUHUAHAHUAHUAHAHUAHUHUHEHEUHEUHEUHEUHEUUEHEUH

    OMORATI-L

  49. cool. dar de ce ai lasat cursorul mouseului pe imaginea numarul 2? :D

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Virji Omoriti-ma, da cu pizda, bine ?

    @Mihai B Ca sa le fac in ciuda nubilor de pe windoze, care nu pot face poze cu cursoru' nici sa stea in cap.

    Plus ca sa trolez cititorii, ca nu-s invatati cu doua cursoare pe ecran, iecasicum ar fi doi sori pe cer.

  51. @Mircea Popescu: prin sufocare?

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Cum vor ele, prin frecare, prin sufocare, prin umezire, din partea mea...

  53. uite cristian cum e cu fetele de liceu

    http://motherless.com/B43B495

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Need javascript and flash and etc. I has none.

    Poverty !

  55. http://www.divine.ca/forum/en/viewtopic.php?t=12069&postdays=0&postorder=asc&start=270

  56. @Freud: doar că alea nu-s orice fete de liceu, îs cehoaice. Știe Mircea ce știe.
    Mie mi-a plăcut cel mai mult faza cu Wonderful lips, jesus christ, you gonna be famous, trust me. You'll be on TV. And the Internets I might add. E pe la minutul 9:30. Are talent fata asta, poate să ia oricând bacul pe sub masă.

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Pozele nu se incarca si restu' n-am vazut.

  58. E chiar faină blonda, păcat că nu-s în română pozele :-))

  59. ce cacat de pc ai ba.

  60. Are un HC cu monitor CRT conectat la TV.

  61. Mircea Popescu`s avatar
    61
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Nintendo Gameboy ftw!

  1. Voi formati opinii - pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Constructii posesive dar mai ales ablative....

  2. [...] nu fac practic nimic altceva decit sa-si imblaceasca-n grup prostia. Se aduna pe bloguri scrise de altii la fel de prosti ca si ei, unde o freaca aiurea intr-un simulacru de simulacru. Macar copchii dintre noi si ei, aia care-s [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.