O vorba de pe strada o stiu toti ai mei...

Tuesday, 15 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

... cele mai multe tirfe nu-s femei...

Nu neaparat si nu numai apropo de discutia cu pubera isteata, am si eu o nelamurire despre care nutresc numaidecit convingerea ca mi-o-ti lamuri-o voi, stimati cititori (la aia cu credite ma refer, restul nu), asa cum mi-ati lamurit si precedentele 88 intrebari care ma framintau atunci la momentul publicarii sau ma mai framinta inca si astazi. Pai nu ?

Deci, intimitatea, sau daca nu de-a dreptul intimitatea atunci macar relatiile sexuale sunt rezultatul unei intelegeri, care-i drept ca-n practica se manifesta ca o simpla consimtirei, da' tot intelegere e. Sigur, exista cel putin teoretic abuzul simplu, sari pe una pe strada si-o violezi, ca si cum ai bate-o, habar n-ai cine-i si ce face, nici nu te priveste nici nu te intereseaza nici n-ai capacitatea de-a gestiona chestia. Mi se pare ca ma veti scuza de la a lua cazul respectiv in considerare, dat fiind ca

  1. n-are treaba cu sexul, fiind o specie a chestiei de-o numesc englejii assault ori battery, dupa caz respectiv
  2. toata experienta mea cu violul se limiteaza tot la desfasurari consimtite.

Mbun, si-acum, diferenta intre curva si "femeia normala" ar fi ca prima consimte la intimitate respectiv relatii sexuale in urma unei plati in bani, iara ultima in urma unui barter.

Cum adica in urma unui barter ? Pai asa bine. Hai sa fim oameni cinstiti si sa recunoastem ca noi futem femei nu aleatoriu, ci dupa un criteriu. Daca-s frumoase, daca-s tinere, daca-s supuse, daca-s destepte da. Daca-s urite, daca-s batrine, daca-s de-alea enervante nu. Relatiile se bazeaza pe-o evaluare, cit de bine suge pula, cit de bine stie gati, cit de invidiosi is prietenii pe ea, chestii de-astea de baza.

N-am nici un fel de indoieli ca o domnisoara absolventa a pensionului M.P. si care pe cale de consecinta face masaj si danseaza din buric, suge pula si linge talpile (apropo de care chestie, stiti ca si picioarele se bucura de masaj, daca au ocazia ?) gateste si se fute dumnezeieste (pe bune, daca voi credeti ca tipele neantrenate sa se futa ca si cum futaiul ar fi un sport olimpic se stiu fute...) si cit timp are zgarda-n git nu stie altceva decit "da stapine" indiferent de ce-i vorba, sa se suie pe Primarie nuda sau sa sada-n calea trenului isi va gasi, la nevoie, un "iubit". Adica, un tip care sa evalueze toate chestiile astea, sa-i iasa x ordine de marime peste ce-o pupat el pina atunci, si sa "o iubeasca". Dat fiind ca-i iese pe plus socoteala.

Da, sigur, sigur, cred, e plina lumea de de-astia care "iubesc" femei nu pentru ca le da pe plus ci pentru ca le da peste alternative (neavind ei asa ceva). Si-atunci stau cu cite-o strimba proasta si enervanta pur si simplu din "dragoste curata", ca si Cocioaba Eprostin ala de exemplu. Bineinteles. Sigur ca da. Doar ca noi incercam sa vorbim de oameni aici, de-aia care au alternative.

Ei, surpriza surprizelor, soc si groaza : exact asa si exact la fel procedeaza si femeile. Si ele va evalueaza!!! Deci pe bune, va vine-a crede asa obraznicie ? Si fetele-s oameni, ca si voi, si ele au dreptu' la o opinie, ca si voi, si ele au criterii, ca si voi. Daca le convine, stau. "Va iubesc". Daca nu le convine, pleaca. Nu va mai iubesc. FIX CA SI VOI. Ce curve, mai frate...

Deci pe bune, asta-i pina la urma curva ? Una care-si permite sa se comporte rational, si nu ca si cum ar fi un cufar in gara, un obiect oarecare, eventual maximum maximorum ceva catelus care te iubeste pentru ca... pai pentru ca... pai pentru ca "o iubesti", ceea ce revine la a spune ca asa vrei tu, sa te iubeasca ? Hm ?

Pentru ca daca nu asta-i curva atunci rezulta de-aici ca barbatul mediu crede cu toata sinceritatea ca o intelegere bazata pe barter e superioara unei intelegeri bazate pe bani, ceva de genul "merele astea ale mele sunt mai bune decit merele tale, chiar daca le-am cumparat in aceeasi zi din acelasi loc, pentru ca tu ai platit cu bani si eu am dat la schimb prune". Ceea ce... de fapt n-ar fi chiar asa departe de avatarurile timpeniei profunde de pe vremuri, daca e sa fim cinstiti. E o posibila alternativa, cafeaua "facuta rost" e mai aromata decit aceeasi cafea cumparata din magazin. Ca n-au taranii bani de magazine, ei "se descurca". Asa ceva ?

Negre picle apasa constiinta publica, dragi concetateni. Negre picle de-acum minim noua sute de ani si mai bine. Nu mai deschidem si noi un geam ?

———
  1. Ca sa intelegem diferenta practica intre intelegere si consimtire, cind va dau telefon sa va intreb cind ne intilnim facem o intelegere, cind va dau telefon sa va spun ca vin in doua ore comiteti o consimtire, la intelegerea ca ne intilnim in doua ceasuri. Idem daca luati un credit de la banca faceti o intelegere, da' daca mergeti la cumparaturi in supermarket procedati la a consimti (la regulile lor, de exempul). []
Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. Hater.

    Mdeci tu ai un fetish cu picioarele, wtf.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 November 2011

    Nu eu, ci natura.

    Romanii au un taboo cu picioarele, c'est tout.

  3. Imi pare ca aveai prin alta parte o discutie a propos de diferenta intre intimitate si relatii sexuale. Asta doar pentru una dintre simplificarile de le aplici.

    Mergand pe abordarea ta, pe de alta parte, poti spune la fel de bine ca chestiunea de curvie nu tine de femeie, ci de barbat: daca ceea ce ofera respectivul prin act sexual (ori intimitate) nu e suficient, atunci i se mai cer si bani ca sa aduca schimbul la ceva rezonabil. Problema in discutie nefiind deci ca ar fi unele curve ori altele cufere ori catelusi, tot asa cum nu e de barter ori bani, ci e una de potrivire a cererii cu oferta.

  4. Pare ca exact asta se si spune...

  5. PorculdeYork`s avatar
    5
    PorculdeYork 
    Tuesday, 15 November 2011

    bai... interesanta directie arati ... sa-mi bag p...

  6. Adicacum deci in biblie scrie ca eva l-a atras in pacat pe adam.

    femeia e curva si pentru asta trebuie supusa, fututa, etc.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 November 2011

    @Diana Coman, lexy229 Intr-adevar.

    @PorculdeYork Sa fii numa' atent in ce, cum si cind. As fi adaugat si "pina unde", da' in cazu' tau nu-i asa mare problema :D

    @Freud Ce este aceasta biblie de care tot aduci vorba ?

  8. Cartea lu' Bunul Dumnezeu, Stapanul Timpului, Alfa si Omega, Bosu' -Botosu' Higgs sau cum sa zice, etc.

    Ce vrei sa zici tu?

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 November 2011

    Care, ala de la saormerie ?

  10. Nuuu, zeu' kebab porta niqab si are calasnicov in mana.

    Asta are luminite galbene si fum.

    Dar supunerea femeii e valabila si la crestini si la evrei, o suge teologia moderna. Si la crestini trebuie sa poarte femeia batic, sa faca plozi si mancare exclusiv, sa nu iasa din mana barbatului, etc.

    Da' a supto' biserica cu miscarea socialista, emanciparea femeii si etc.

    Ma rog, ce vroiai sa zici tu?

  11. @lexy229 Zici? Ca mie nu mi s-a parut, mai ales cand o da pe teoria cu "cred ca barterul e superior". Cam acolo imi pare ca rupe firul asta, in parte din cauza directiei initiale a articolului as zice (pus pe demontarea mitului ca ar fi curvia altceva decat cea mai rationala comportare posibila).

    @Mircea Popescu Pai bun atunci, dar cum rezulta chestiunea despre credinta ca ar fi barterul ceva superior? Nu e vorba de comportament irational in sensul ca "vreau sa ma iubeasca daca ii zic eu ca ma iubeste" si nici ca "prefer barterul pentru ca nu suport eu banii", ci e pur si simplu o preferinta pentru o situatie de echilibru.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 November 2011

    Nu exista situatii de echilibru decit intre morti.

  13. Mergand pe abordarea ta, pe de alta parte, poti spune la fel de bine ca chestiunea de curvie nu tine de femeie, ci de barbat

    si

    O vorba de pe strada o stiu toti ai mei…
    … cele mai multe tirfe nu-s femei…

    Problema in discutie nefiind deci ca ar fi unele curve ori altele cufere ori catelusi, tot asa cum nu e de barter ori bani, ci e una de potrivire a cererii cu oferta.

    si

    Pentru ca daca nu asta-i curva atunci rezulta de-aici ca barbatul mediu crede cu toata sinceritatea ca o intelegere bazata pe barter e superioara unei intelegeri bazate pe bani, ceva de genul “merele astea ale mele sunt mai bune decit merele tale, chiar daca le-am cumparat in aceeasi zi din acelasi loc, pentru ca tu ai platit cu bani si eu am dat la schimb prune”. Ceea ce… de fapt n-ar fi chiar asa departe de avatarurile timpeniei profunde de pe vremuri, daca e sa fim cinstiti.

  14. @Mircea Popescu Ce zici tu e echilibru perfect. Zic ca nu de aia era vorba, dar daca tu spui ca nu e clar ce-am zis, se vede ca nu-i clar, macar pentru tine.

    @lexy229 La ultimele doua mie imi pare ca vad deosebirea de care ziceam.

  15. Las si eu asta aici
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-barbat-s-a-sinucis-de-necaz-ca-l-parasise-sotia-satula-de-bataile-pe-care-le-primea-de-la-el.html

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    Ei da, vezi dac-o fost curva ?

  1. [...] prostanul mainstream ? Altceva decit femei ? Eu : Idem ? Amuzanta chestie, e fix ultimul articol. O vorba de pe strada o stiu toti ai mei < asta chiar zice ca de fapt barbatii-s adevaratele curve. Aia [...]

  2. [...] ca… pai pentru ca “o iubesti”, ceea ce revine la a spune ca asa vrei tu, sa te iubeasca ? Hm ? [↩]Pentru ca nu realizeaza ca au de-a face cu o specie care trebuie luata asa cum e, si daca [...]

  3. [...] fashion currently is for the whore to fixate on a single replacement provider -- doing multiple is ill regarded for no particular reason (though this may well be [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.