Violul nostru cel de toate zilele

Saturday, 09 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am a va face o confesiune. La mine-n casa obiceiul este ca se practica doua feluri ale impreunarii trupesti intre barbat (adica, sa fie clar, eu) si femeie (care sunt), feluri numite conventional "futut"* si "viol".

Cind e cu futut in general se intimpla ceva ce omul normal la cap (ceea ce noi nu suntem, sa fim bine intelesi, nici io nici ele) ar numi probabil sex de-ala rau, animalic, fierbinte, alea. Nu e o regula absoluta, uneori fututul se consuma si-n liniste si lene, in ritmul unui balansoar batrin, cu apa scurgindu-se-n condens pe-o carafa aburita, de jumatate plina cu limonada. Da' destul de des e destul de efervescent cit sa sparie trecatorii.

Cind e cu viol insa, toate zarurile sunt aruncate, vorba lu' Cezar. Nu-i cu catuse, legat cu sfoara, batut, alea (care-s o alta specie a genului dramatic), dar e cu fugareli si tavaleli foarte hotarite. E un fel de sport, practic vorbind, viteza si forta celor doi participanti fiind serios puse in competitie. Un fel de wrestling, daca stam si ne gindim la o comparatie, dat fiind ca si-aici rezultatu-i cunoscut de la inceput (doara si fata vrea sa fie fututa, pina la urma, altfel nu se impungea in mine ca "nu ma violezi, te rooog ?" ca o mita-n calduri**).

Ca atare, cred ca suntem grupul de civili care cunoastem cel mai bine problematica violului in practica desfasurarii ei. Fetele sunt cu siguranta cele mai bine informate asupra violului concret dintre toate purtatoarele de pasarica, dat fiind ca participa cu o oarecare regularitate. V-am povestit toate astea, tin sa precizez, nu dintr-un soi de exhibitionism livresc, nici din perversitatea de-a va excita in timp ce va enervez cu superioritati de-ale mele, percepute de voi ca atare, chit ca ele nu-s mare chestie.

Ei, si-acum, sa trecem la miezul problemei : nu-mi iese intotdeauna. Cel putin doua dintre duzina-si de fete cu care-am practicat distractia asta cit de cit pe-o perioada mai indelungata scapa daca vor ele sa scape. Inca trei-patru-cinci scapa daca vor sa scape si au ceva noroc, necesar in proportie variabila. Asta inseamna ca eu as putea viola in sensul corect si comun al acestui termen cam o femeie din doua, dintre cele care fac obiectul discutiei.

Sunt un barbat tinar, sunt intr-o forma fizica excelenta, detin cam pe tot corpul vre-o lingura de grasime daca te-ai apuca s-o aduni. Pe linga astea toate, ma bucur de citeva avantaje semnificative. In primul rind, fetele nu poarta chiloti, precum nu poarta absolut nimic intre picioare. Regula-i ca "pizda la aer", si se respecta. In al doilea rind, ca nu ma dau in laturi sa plachez cite-o zgitie, in cel mai pur stil de rugby, daca ma enerveaza. N-am io complexe de-alea ca "sa nu dai in fete", dimpotriva, dau in ele ca in sac. Doara stiti vorba englezului, "It's only funny 'til someone loses an eye. Then it's hysterical." Noa, cam asa.

Cu toate astea, eu as reusi sa violez, fara ajutorul subiectului violului, cam o femeie din doua, in lumea reala. In practica in general imi iau ajutoare, "tu, hai ajuta-ma s-o prind pe asta". Ei, daca suntem doi deja nu mai are sanse de scapare absolut nimeni, ca lucram bine in echipa, eu cu fetele mele. Cum v-ati si astepta, de altfel. Uneori chiar pornesc intreaga trupa sa m-ajute s-o vinez pe una mai hubrica. Asa, ca la capre si la noi.

Mnoa, si-atunci, va inchipuiti surpriza si consternarea lasata asupra noastra cind ne-a adus una dintre fete la cunostiinta publica minunea :

A violat trei femei pe aleea Zorilor-Mănăştur

Pai stai asa mai frate, ca-i problem. Deci, majoritatea femeilor nu poarta fusta, ci pantaloni. Blugi. Majoritatea femeilor sunt plicticoase de-alea care poarta chiloti. Cum trompa lu' mniezo o violat asta trei femei, cind io abia reusesc sa violez una din doua, si chiar si alea cu ajutor ? Consternare generala. Scandal, agitatie si anarhie, "noa gata ma Popescule, noi te lasam si mergem la ala", auzi la ele boarfele, dupa ce le-am luat din drum, cu forta, le-am batut ca pe copiii mei, le-am dezbracat, asta este nerecunostiinta care mi se ofera. Traim intr-o lume fara moral si fara prinzip, domnii mei!

Intr-un final, una mai creativa dintre ele o venit cu solutia : poate ca erau tripleti. Adica, omul a violat un singur corp, cu sase picioare si trei pizde pe suprafata lui, care-n termeni legali se aproximeaza drept trei femei, da-n practica semana mai degraba a bila pe care cineva a aruncat aleator membre, capete, guri si buze.

Io rasuflu usurat (vedeti voi chestie, de-aia-i bine sa tii mai multe femei, ca si daca se pune toata trupa pe tine sa faca revolutie, tot se va gasi una sa te ajute, si atita-i destul, mai mult nu-i nevoie), da' de-aici picam la mare problema teoretica.

Va marturisesc c-am stat la povesti pina noaptea devreme cu cele doua fete care-s calificate in meseria dreptului (ma rog, numa' una-i avocata, cealalta-i abia studenta, ca-i iada, da' noi o luam in considerare drept fata adulta, ca nu-i copila, si are si ea drept la cuvint in forum, bine ?) sa stabilim o chestie simpla : cam ce sanse de succes are apararea ca tu ai violat o singura data daca ai violat in fapt trei persoane dar un singur corp ?

Si, evident, cam ce fel de impresie ar crea judecatorului, procurorului, profesiunii cit si presei aceasta sustinere. Studiu comparativ intre sistemul civil si common, precum si alte considerente conexe cit si istorice. Dupa care ne-am dus si ne-am futut.

Ei, cam asta. Da' totusi, problema ramine.

---------
* A, am uitat sa precizez, bag seama. Da, dragi cititori, acest articol este cu cuvinte. Daca nu va place sa fie cu cuvinte, blogosfera (care este) va ofera alternativa unei largi palete de articole cu imagini, mai statice sau mai in miscare. Doar zic.

** Cu titlu de exemplu.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

37 Responses

 1. Da ma, e frumos cu cuvinte. Fara peisage. Da nu-s de ce ma simt vizat. Eu te cred Popescule si am incredere in tine, chiar daca din header observ ca n-ai nici o tigla pe casa :D

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 9 July 2011

  Asta ie de altfel si secretu' succesului la blogari : sa scrie asa fel incit tot cititoriu' sa se simta vizat.

 3. Mihai B`s avatar
  3
  Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Saturday, 9 July 2011

  da' cine-o zis ca-i casa lui? :D

  parca ii si vad pe vecinii lui mircea. buey, cine-s nebunii aia care fug, ase dezbracati pe acolo prin curte unul dupa celalalt si se lasa cu tipete si urmarituri din alea ca-n filmele cu steven pescarusanu' sau cum mniezo il cheama? eu de as fi vecinul dumniatale indata as pune mana pe telefon si 112. pe urma macar una de tulburarea linistii pudice tot iti iei. >:P

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 9 July 2011

  Nu exista "tulburarea linistii publice" la tine-n curte buei. Ca nu-i publica curtea.

 5. Mihai B`s avatar
  5
  Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Saturday, 9 July 2011

  lol, dar cum nu. ca e vorba despre emisia de sunet. si ala se propaga si dincolo de curtea ta. si oricum era vorba despre tulburarea linistii pudice, daca nu ai citit. :D

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 9 July 2011

  Io am citit, da' deadpan >D

  Ai' sa fim seriosi, astia toti au copchii, rag aia ca niste magari, toti au ciini, latra aia ca si ciinii, io n-am nici copii nici ciini si nici nu le zic nici o vorba. Fiecare cu ce-si alege-n viata asta, unii-s pedofili, altii zoofili, io-s curvar. Dice sa nu putem trai toti impreuna-n buna pace ?

  Fascizdule.

 7. anonimosu`s avatar
  7
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Saturday, 9 July 2011

  Varumio ie caratist si poate sase.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Friday, 29 July 2011

  Varuto sa-mi suga pula.

 9. Dacă tot sunt așa de forțoase fetele astea, nu te-a violat niciuna până acum?

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 23 August 2011

  Pai nu. Da' di ce sa ma violeze ?!

 11. Cristian`s avatar
  11
  Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 23 August 2011

  Cum de ce? Doar vă jucați de-a violul. Ce, o femeie n-are voie să violeze un bărbat? :-))

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 24 August 2011

  Asta-i ca si aia ca mergi la supermarket, te instalezi linga casierita, dai din miini si faci biip biip o vreme dupa care-i spui 876 de lei si patrujcinic de bani va rog. Si cind te intreaba aia pardon ?! ii raspunzi ritos ca doara va jucati de-a magazinul, ce, tu n-ai voie sa ii vinzi ei ?!

 13. Sunt pe fugă așa că o să spun doar că am râs cu poftă :-)))))

 14. Mircea Popescu`s avatar
  14
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 24 August 2011

  Si auzi, risu' asta n-o cristian si el un pic ? Pai ce facem aici ?

 15. Exemplul tău cu supermarketul e tras de păr. La fel cum ea poate să-ți vândă și factureze diverse chestii la fel poți și tu. Idem în cazul violului; și tu pe ea, dar și ea pe tine.

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Sunday, 18 September 2011

  Pai daca n-are facturier io ce vina am ? A ?

 17. Păi să-și ia.
  P.S. Nu-mi vine să cred care era primul rezultat al căutării după big [nume-obiect].

 1. [...] Violul nostru cel de toate zilele [...]

 2. [...] : de ce-ar fi nevoie de asa ceva ? Aveti deja o sclava pe care si daca v-o prinde inamicu', tot n-are ce sa-i faca s-o impresioneze. E mai rezistenta si mai sigura pe picioarele ei decit 99% din tot restul femeilor, chiar va [...]

 3. [...] toata experienta mea cu violul se limiteaza tot la desfasurari consimtite. [...]

 4. [...] Iara daca nici (da' deja am ajuns in zona mai-mult-decit-improbabililui, bun ?) atunci o fi un violator. Da' garantat, intotdeauna si fara exceptii nu va fi acolo [...]

 5. [...] fetele in intimitatea neconjugala a caminului nostru, mai draga ? Pai sa va reamintesc pe scurt, ca 1, 2, 3 etc qs. Deci sa ma insor ca sa ce, ca sa ma asigur ca vor fi prin jur si "cind vom fi [...]

 6. [...] celalalt ? Pai v-am pus eu sa futeti balene ? Futeti balerine draga, ca face bine. Futeti atlete, sa aveti ce fugari. Voi de ce credeti ca io inca-mi intru-n nadragii din liceu, trecut binisor de treizeci de [...]

 7. [...] "Eu si cu sora mea geamana". In general siameza. [...]

 8. [...] incepe, asa cum incepe povestea asta indeobste, c-un viol sensu stricto, consumat in niste panura si-urmat apoi la nu prea multa vreme de-un viol ideologic, ideal, [...]

 9. [...] si expertele mele-n viol, nuditate publica, urolagnie si alte abuzuri au decis ca "e nerealist" si "prost facut" si pula [...]

 10. [...] judecind dupa ce plingeri au in comun despre femei barbatii comuni. Si-n plus daca-i problema de-un viol odata astfel limitata nu se mai poate [...]

 11. [...] is a translation of Violul nostru cel de toate zilele, which substitutes rape for bread in the original christic prayer, "give us this day our daily [...]

 12. [...] I do it. I do it lots. I can't even recall the last time I copulated by permission, but it's entirely possible it was [...]

 13. [...] I'm surrounded by it ; the cunt in question doesn't worry much about rape, specifically because it gets raped on the regular ; adult women worth plenty of dough aren't afraid to walk the "bad part of town" at night decked in [...]

 14. [...] wasn't a date in the meaning contemplated by eu nu. It was a date in the meaning contemplated by violul nostru cel de toate zilele. Also -- a wizard did it. ———I foolishly left my camera behind at some point, [...]

 15. [...] in the slut book : girl-girl 69 ; fingertrap ; magic kissiii ; blowjob kiss ; double bubble ; taken." "Yep." "Nope." "Dat fingertrap..." "Master doesn't share us, da fuck can I do." "Total bullshit. [...]

 16. [...] fucking reason) is awake, even. Try this shit sometime. Try it, go for it, let my girls (who have actual experience, with rape, and handcuffs, and all the rest of those things you fritter your days away dreaming of) [...]

 17. [...] at the very least -- that's how we do it. Category: 3 ani experienta Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or [...]

 18. [...] : our everyday rapes leave marks. Celebrated everyday rape [...]

 19. [...] is repressed to the point of taboo, females rendered incapable of fret perceive their own rape as plain sexuality, the event without "trauma", phenomenology bereft of spinning ; whereas in dead [...]

 20. [...] the girls are raped -- in the sense that I rape them -- on the regular, almost to the exclusion of "normal"v sexual relations ; yes they are beaten -- [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.