Cum sa fii foarte dobitoc online

Tuesday, 08 June, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

cum-sa-fii-foarte-dobitoc Lui eProstin ii reuseste de minune, si nici nu pare sa se straduiasca prea mult pentru asta. O fi ceva talent nativ.

Doua cum sa le zic... recomandari ? sfaturi ? doua chestii am a-ti zice, bre saculet cu cartofiori de mai. Primo, mai tii minte cum te faceai de ras cu expertizele tale SEO acu' un an de zile ? Nu ? Pacat. Da' sa stii ca nu s-a chiar uitat. Lumea inca mai rade. Si prin Polimedia, si prin .ro.

Si secundo, inteleg ca asa credeti voi ca "se face succese" prin online, "recomandand" un cacat de tag pe un cacat de site pe care chiar, apropo, cum se face ca la un an de la lansare nu te citeste totusi ABSOLUT NIMENI bre Tilica ? Dincolo de "funny pranks", vreau sa zic. Cum se face ca nu cometeaza nici dracu' in vagauna ta ? Ma rog, dincolo de Blogulet de twitter, care-i precum stim automatizat sa trimita pinguri, si dincolo de pomenile lui Taloi cu Citesc/Readingu' lui, care-i tot cam acelasi lucru ? Ce soi de succese is astea, ma Prostea ?

A, si ca sa nu uitam : tertio. N-a facut "piata online" zece milioane de euro in 2009 si n-o sa faca cinci milioane in 2010. Cu tot cu Google, si cu tot cu FB, si cu tot cu hi5, si cu tot cu restul de actori importanti care se intampla ca... nu-s romani. Si se mai intampla ca... nu vin la seminariile lu' peste prajit.ro, si nici nu te invita pe tine la seminariile lor. Si nici pe restu' de degeabisti din clanul vostru de copii tampiti nu-i invita. Ca sa vezi chestie. Si daca-i scadem pe aia, ramane piata.ro la nivelul unei masini "noua de second, din Jermania". Ca ala-i nivelu' ei. Si-al tau. Si-al vostru.

Sa ma duc sa va caut in top 1000 dupa Google, vorba ta, sa vedem referintele ? Sau mai bine sa caut in top 10,000 ? Ca poate in primi 2-300,000 gasesc ceva. Este ?

Pai si-atunci, despre ce vorbim ?! Ia, hai, mars la cacat.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Finalul nu-mi place ... prea nu tu! :)

 2. ee... omu-i suparata sa strige-n pustiu

 3. cipslim`s avatar
  3
  cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 8 June 2010

  Mai usor cu corola de minuni pe scari!

  Dmle, are si ei un hobby, un dream, o chestie, in loc sa se bata cu copii pe afara sau sa ia droage si SIDA mai degraba sa stea sa viseze acolo cu ochii in ordinator, nu?
  Devii exact ca aia de 12 ani care mint copii mai mici ca nu ar exista Mos Craciun...

 4. Finalul este foarte ok, din punctul meu de vedere. Uneori, aşa trebuie finalizat, fecaloid, ca să folosesc un termen al stimatului tovarăş CTP. S-a umplut lumea de specialişti...

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 8 June 2010

  @Ionut Lol. Pai eu nu-s ceva definit mei, sunt amiba, sunt un gand, sunt notiunea de curand...

  (Tu citeste fara final atunci :D)

  @F[ilosof] Mda.

  @cipslim Argumentul este solid.

   Neutro est habitu; nam neque nouit
   Nec penitus tamen omnia nescit,
   Sed quam retinens meminit summam
   Consulit alte uisa retractans,
   Ut seruatis queat oblitas
   Addere partes.

  Sau, in rima mai moderna :

   Direct de la sursa dau, pune-te pe rol
   Vagabondul spune multe voi vorbiti in gol
   In jargon dau numai ce-i real
   Am adunat ura pe voi, strada e sus, voi sunteti la final
   Muzica-i la metru si n-aveti nimic de spus,
   Gerovitalul va mentine spiritul in sus
   Maxim respect pentru orice proiect
   Nimeni nu poate sa va scape cand va execut direct
   Slagarul promite-o usoara, intr-o mie de cuvinte doua labe se separa
   Dati tot, faceti loc intre doua festivale va analizam la bot
   98 e momentul, lansati testamentul
   Sa cante parasutele, solistele, fetele
   Nici o problema la mijloc le tipa gura
   Oda voi le dati sa cante, noi le dam sa suga.

  @DeMaio Intocmai. Cum era numa', "femeile si banii sunt doar in capul tau, ba!". Ar cam trebui rulata-n heavy rotation pe icoardele unora.

 1. [...] ca mnoa, prosti dupa cum vedeti se gasesc. Si el pleaca. Ca asa vrea. Merita citat putin din eProstin, pe cind inca nu se ciocoflendurise chiar de tot : Eu nu te injur amice. Nu ma confunda cu acesti [...]

 2. [...] stau cu cite-o strimba proasta si enervanta pur si simplu din “dragoste curata”, ca si Cocioaba Eprostin ala de exemplu. Bineinteles. Sigur ca da. Doar ca noi incercam sa vorbim de oameni aici, de-aia [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.