Jegul numit Crucea Rosie

Tuesday, 15 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

red-cross-spam-s

Nu ma mira ca se ocupa cu spamul pe bloguri.

Nu ma mira, pentru ca ei sunt gunoaiele care au strins o cantitate necunoscuta de bani (ca nu recunosc, da' minim 564 de milioane de dolari prin Liberty Fund) cu ocazia atentatelor din 11 Septembrie, din care distribuisera pina in Ianuarie urmator 154 de milioane. Restul "urma sa fie cheltuit pentru a sprijini War on Terror", de parca de-aia le fusesera donati, pentru razboaie.

Nu ma mira, pentru ca ei sunt gunoaiele care au strins donatii pentru victimele uraganului Katrina, pe care nu le-au mai distribuit victimelor, preferind sa-si plateasca bonusuri si salarii.

Nu ma mira, pentru ca ei sunt gunoaiele care cumpara griu pentru "flaminzii Africii" la preturi duble fata de pretul pietei, si ajuta alti jegosi precum Danone sa distribuie substitute pentru alaptare mamelor sarace din toatal umea pentru fix atita timp cit sa li se suspende lactatia, si sa nu-si mai poata hrani copilul respectiv pe cai naturale, raminind vrind-nevrind dependenta de-a cumpara pe mai departe "produsele" lui peste prajit.

Nu ma mira, pentru ca ei sunt gunoaiele care au strins 450 de milioane de dolari pentru victimele cutremurului din Haiti, din care au cheltuit pina astazi (dupa declaratiile lor, nu ale victimelor) cam 100, si cea mai mare parte pe salarii si alte cheltuieli cu personalul propriu.

Ce ma mira este pe de-o parte ca se mai gasesc fraieri dispusi sa le dea bani, da' asta ma mira intr-o mica masura, se gasesc pe Internet mai ales fraieri care sa dea bani oricui, de la escrocii nigerieni la mincinosii neaosi.

Si ce ma mai mira ca nu-s inca la inchisoare, da' tot astept si tot sper. Poate miine. Doamne-ajuta.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

27 Responses

  1. deci mey pula mey! care red cross? American red cross sau international ca e o diferenta de management acolosa.

    deci ii bagam la bulau, dupaia ce se intampla?

  2. deci eu eram mai sus, scuzati de wrong nick again...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 March 2011

    Pai zic ca rezulta din ilustratii. Nu rezulta ?

  4. rami cori`s avatar
    4
    rami cori 
    Tuesday, 15 March 2011

    numai prostii ce e crucea rosie Mafie internationala organizatie de spalat bani

  5. Astia la mine nu au ajuns inca, insa m-au disperat aia cu romanii au talent lol

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 March 2011

    Spam cu romanii au talent ?! Show me ?

  7. Pentru astazi am pus mai jos video Romanii au talent, editia 4, din 11 martie – si daca vreti sa vedeti si celelalte editii puteti intra la sectiunea EMISIUNI SEZON 1 de pe acest site ! Trebuie sa retineti faptul ca trebuie sa aveti viteza de download/upload buna ca sa mearga bine!

    Cum vad Romanii au talent? Cum vad Pro TV live? Unde pot vedea Romanii au talent editia 4? Unde pot vedea Romanii au talent 11 martie? Unde vad emisiunea Romanii au talent in reluare? – Intrebari care si-au gasit raspunsul pe acest site.

    Daca n-ai avut ocazia sa vezi Romanii au talent, editia din 11 martie, atunci am o veste buna pentru tine : Acum poti vedea Romanii au talent editia din 11 martie in reluare, in urmatorul video!

    Stiu ca nu toti putem sa fim cu ochii pe Pro TV vineri seara pentru a urmari show-ul Romanii au talent, si tocmai de aceea va anunt ca aici pe site puteti revedea video cu cei care s-au prezentat pe scena, poze, interviuri, dar si emisiunile inregistrate, fiecare editie in parte!

    :)

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 March 2011

    Nu pare sa vina de la ei, ceva luzeras incearca sa faca succese online mai degraba.

  9. Yup ...

  10. eu cand eram in grupa mica, cei de la Crucea Rosie se autoinvitau la donatii.

    adica raspandea calendare dale lor prin scoala si noi eram oarecum obligati sa le cumparam. le cumpara scoala sau profesorii si dupaia sa le dam noi banii alora, mda.

    a mers o perioada, pana nu ne-au mai putut prosti(varsta)

  11. asociatiile caritabile au ajuns intr-un timp scurt sa concureze cu bisericile.

    Dupa biserica, inventia asta cu donarea de bani... e poate cea de-a doua teapa globala.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 March 2011

    @Critic A, corect, de aia uitasem.

    Huo Crucea Rosie!

    @Law Nu stiu daca as generaliza la toata categoria, da' cu siguranta exista o mare cantitate de mere putrede in galeata asta.

  13. banca templierilor elvetieni nu poate fi desfiintata pentru ca acolo spala ei banii furati dupa razboi si etc.

    si totusi n-am inteles de ce esti asa chitros si burghez, nu esti fericit cand negrul zambeste la punga de lays si sticla de apa vichy? le dam pana si ultima sapca kalvin klein pe gratis, ar trebui sa fie mai mult decat multumiti.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Ei uite ca nu-s.

  15. de ce? cine ti-au spus minciunile astea ca era mai bine sa le puna canalizare si pompe de apa ori sa nu le mai trimita modificate genetic chit ca ii injura guvernul si dupaia se plang la tv ca vai e dictatura.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Pai sa n-aiba si ei ce fura & distruge ca maimutoii aia din Oltenia ? Cum sa mai faci o revolutie asa, daca nu este ce fura si distruge ? Nasol moment.

  17. http://www.un.org/ecosocdev/geninfo/afrec/vol16no4/164food2.htm

  18. Uite ăsta e unul din motivele pentru care nu prea îmi plac chestiile astea de donat și voluntariat. Pentru că din păcate primează egoismul unora în detrimentul major al celor care chiar au nevoie.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Adevar graiesti, tehnoloage.

  20. @Freud: stai liniștit că și la noi în țară exista Pioneer cu al lor porumb și nu numai de ani buni. Mai nou, am văzut că ne-am apucat să cultivăm și roșii chinezești.

  21. mie mi se pare amuzant din alte motive, uite spre exemplu in burma o tara extrem de mica, urlau aia ca a crescut benzina si etc, au protestat timp de 1 an de au trebuit sa ceara ajutor cu mancare si etc.

    ia sa vedem niste poze

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:2007_Myanmar_protests_7.jpg
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:2007_Myanmar_protests.jpg
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:2007_Myanmar_protests_4.jpg
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:IMG_Jupiter1723.JPG

    cat e mai e pretul gram aur - dolar?

  22. P.S. Oricum multe din plantele și animalele azi au fost obținute tot pe cale genetică doar că prin metode mai puțin radicale. Mă gândesc aici la încrucișări, altoiri, selecții șamd.
    P.P.S. Încă ceva legat de organismele modificate genetic. M-a enervat teribil când l-am văzut la televizor pe un nene din agricultură* cum ne spunea să nu ne facem griji pentru plantele modificate genetic deoarece sunt într-o primă fază vor fi doar hrană pentru animale. De parcă cine-o să mănânce carnea aia, lupul cel rău, nu tot eu?
    *E unul cu mutră mai de mafiot de prin Ministerul Agriculturii sau o asociație a producătorilor agricoli.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Freud Pe mine ma distreaza aia ca asa scriu parca deseneaza caricaturi. Cum drac pot sa se citeasca fara sa-i bufneasca risu' ?

    @Cristian Zici tu ceva la PS. Cit si la PPS. Un om cu discernamint is you.

  24. http://www.guardian.co.uk/science/2004/mar/31/gm.food1

    "There is a constant drip of pressure from the US government and biotech industry to make sure Africa is softened up for GM," said Charlie Kronick, of the environmental group Greenpeace. "Europe is closed to them and they need a market for it."

    valeriu tabara e fost angajat monsanto si el insusi are patente pentru modificate, nefiind o surpriza http://www.realitatea.net/wikileaks-valeriu-tabara-cel-mai-influent-sustinator-al-organismelor-modificate-genetic_820829.html

  25. Vai ce de cuvinte am mâncat și am lăsat pe unde nu mai erau necesare. Mi-e o rușine de-mi vine să intru în pământ offline.

    @Freud: chiar așa, protestele astea cu iz internațional se fac în limba engleză.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Freud De unde se vede in principal ca pentru politica SU Romania e mai degraba parte din Africa.

  1. [...] the making of "stone soup" for random niggers' feeding, chiefly because I can't be arsed to rehash the red cross (or absolutely any other "altruism" scheme scam). Here's a tip : just because your favourite "HYIP" [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.