De fetisibus clasificatio

Wednesday, 17 February, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Bine ati venit, luati loc. In timp ce titlul acestui articol se exprima languid in latinie, noi vom discuta despre comportamente sexuale bizare. In acest mod simplu si eficient, ca niste fini intelectuali ce ne aflam, vom reusi performanta sa vobim pentru a suta oara despre preocuparile vulgului, doara ca nu in termenii vulgului. Ci in termeni elevati si latinesti. Precum pulum.

Inainte de-a proceda la clasificare (ca doar asta ne-am si propus, daca v-a scapat), avem nevoie de un criteriu. Ei, aici intervine sclipirea de geniu, abordarea noua si proaspata, uimitoare prin simplitatea ei scl, atat de specifica Trilemei. Dar s-o luam pe departisor, sa avem vreme sa va incalziti (in mod de asemeni specific etc).

Se cunoaste ca indeobste actul sexual normal, in mod arbitrar si anarho-paternalist (ca sa nu zicem de-a dreptul porcosovinist) este atat de fapt cat si de drept etalonul oricarui alt act sexual. Aceasta stare de fapt survine pur si simplu in urma definitiei termenilor, si va va aparea clar si indisputabil daca aveti bunavointa sa cautati cuvantul "normal" intr-un dictionar etimologic. Sau in lipsa, sa observati asemanarea intre el si alte cuvinte, precum norma. Sau normativ.

Ne ramane doar problema sa stabilim sub ce aspecte concrete normalitatea actului normal este normativa pentru actele anormale (e doar un cuvant, nu sariti). Solutia a fost pentru multa vreme in formatul "sub aspectul actului copulator intre o femeie si un barbat". Problema cu aceasta abordare de larga respiratie traditionala nu este, cum ati putea crede, ca exclude uniuni precum cele intre Bombonel si Ponta. Sau ma rog, este si asta, dar nu in primul rand. In primul rand este ca exclude uniuni precum cea pe care am suferit-o eu mai inainte, in timp ce cautam sa gasesc un titlu adecvat si fata se afla in genunchi.

Ca rezultat la aceasta critica perfect justificata, solutia s-a modificat candva secolul trecut, in sensul ejacularii. Problema cu aceasta abordare, de altfel destul de sprintara, si avand si avantajul ca reuseste sa pastreze nestirbite ierarhiile cu care ne obisnuisem nu este, cum ati putea crede, ca exclude uniuni precum cele intre Drew Barrymore si Christina Aguilera (chiar daca nu s-a consumat in fapt din cate stim, nu conteaza). Sau ma rog, este si asta, dar nu in primul rand. In primul rand este ca (asa cum nu ma indoiesc ca aveti stiinta) se poate ajunge, dupa o noapte petrecuta cu o amica, sora ei si-o prietena venita in vizita din alt oras, in starea de exhaustie sexuala in care nu mai ejaculezi nimic. Nici macar pudra.

Si-atunci, care este solutia justa ? Meditand eu la aceasta problema, cum fac de mai bine de zece ani in toate clipele zilei fara oprire, am ajuns la un moment dat acu vreo cateva zile sa aflu ca din intamplare ca exista unii cetateni a caror fantezie secreta este sa fie mancati. De alti cetateni. Nu vreau sa zic ca-n sens metaforic, asa, crantaniti putin. Nu dom'le, nemteste, concret, literalmente, mancati. Beliti, trasi in frigare, pusi la supa, oasele crapate pentru maduva, piftie de creier, tot tacamul. Acest yin isi cere bineinteles yang-ul lui, pentru a forma impreuna un tot de fericire.

Intervine totusi o dificultate, pentru ca se pare ca nu prea exista mancatori. Adica, desi s-ar gasi, mai ales prin tarile nordice s-ar parea, Germania, Suedia, alea, indivizi care doresc sa fie mancati, nu se gaseste cine sa doreasca sa-i manance. Chiar cu acte in regula si declaratii la notar. Situatia este agravata de imprejurarea ca un adult mediu este mai mult sau mai putin de dimensiunea unui porc, putand astfel asigura, cum orice familie ortodoxa si cu frica de Dumnezeu stie din experienta proprie din fiecare an, necesarul de carnati, unsoare, friptura si costita pentru o iarna intreaga.

Si iata deci similaritatea remarcabila cu situatia actului sexual ala "normal". Desi se gasesc nenumarate femei dispuse sa se preteze, e destul de dificil de gasit barbati care au timp si chef, si interes. Situatie agravata de imprejurarea ca o femeie poate s-o ia in mai multe locuri ceasuri intregi fara intrerupere, in timp ce barbatul mediu isi gaseste de treaba, ori macar de somn, dupa un sfert de ceas, hai juma' de ora acolo.

Puteti deja intui solutia teoretica pe care o propun. Activitatile sexuale ar trebui clasificate in raport cu disparitatea naturala observata intre frecventa obiectilor (precum de exemplu femeile, sau mancatii) si frecventa subiectilor (precum de exemplu barbatii, sau mancatorii).

Aceasta abordare are tot soiul de efecte care dintre care mai interesante, sub aspect teoretic. Spre exemplu, homosexualitatea masculina devine un act de-a dreptul normal : si homofemeile au de fapt in raport cu homobarbatii exact aceleasi probleme pe care le au si femeile normale : nu se gasesc, dracu' sa-i ia, si cam in aceeasi proportie. In schimb, homosexualitatea feminina e un act absolut pervers, o abominatie in ochii Dumnezeului Clasificarilor, in virtutea faptului ca nu-i dificil de gasit o partenera de felul potrivit (chit ca-i uneori dificil de-a gasi o partenera pur si simplu). Situatie care, in mod cu totul intamplator, se muleaza perfect pe perceptia sociala a celor doua moduri ale homosexualitatii, confirmandu-ne astfel ca ne aflam pe clasificarea cea buna.

Cum va pare ?

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

29 Responses

  1. eu chiar as vrea si una si alta... adica sa gasesc o dama nevoiasa de o partida buna pe la pranz, dar se pare ca nu o caut in locurile potrivite... si sincer mi-as face niste chiftele din tocatura de om, sau macar un ficatel prajit cu sare si piper sau un creier pane, hmm delicios... pana acum nu s-o oferit niciunul, poate ma pui in legatura cu niscaiva doritori. am inetles ca are un gust diafan carnea de om si ca, deasemenea, creeaza dependenta.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    Cere si ti se va da.
    http://www.uncommonforum.com/viewtopic.php?p=30651

  3. morlok sau eloi? "The Time Machine", ecranizare dupa cartea lui George Orwell, excelent filmu'.

  4. Stiu eu un japonez bogat in Tokyo, care abia asteapta sa haleasca niste nordici, asa ca daca vrei sa-i ajuti da-mi numerele lor de telefon ca le dau mai departe cu mare placere, a mea c-am ajutat, si-a papilelor gustative si-a simtului gurmandic al asiaticului.

  5. Io incep sa cred ca gazda noastra are prea mult timp liber. Pustoaica are examene ?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @Mikael Eon Hm ?

    @fcbl Ala-i transeaza ca pe ton...

    @Marian S Da. Oral.

  7. @all

    voi astia cu carnea de om o cam dati pe hostel-urile lui roth!

    @topic

    se mai mancau prin germania pe acolo, asta din cate stiu eu. eu zic sa le dea de careva de munca, sa nu mai munceasca tarile din lumea a treia pentru ei si sa vezi cum, brusc, n-or mai vrea sa fie mancati. e doar ce face omul cu prea mult timp liber...

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    Mancare ?!

  9. a inteleg, astia vor sa fie devorati asa dintr-o bucata. da, greu de gasit, asa-i cum zici tu.

  10. Mikael Eon`s avatar
    10
    Mikael Eon 
    Wednesday, 17 February 2010

    te faci ca nu intelegi, ai? faci pe niznaiul, bineeee!

  11. uncommon forum, lemme guess, your nickname is JAKJRF ?

    Si btw, o fi ea clasificare sociala, dar in mintea mea e fix invers. Doua fete care se joaca e o chestie absolut inocenta, doua femei care se orgazmuiesc pare o chestie absolut interesanta, cam ce-ar face orice doua femele in pestera odata ce-au terminat de transat mistretul si de alaptat. In schimb doi adolescenti sau doi barbati care practica homosexualitatea imi pare un fel de offtopic in lumea sexului, ceva ce-ar face din lipsa de altceva si doar atunci.

    Maybe my mind has an offset ?!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @fcbl Drac stie ce vor, tin minte ca citeam acu' cativa ani de un dement care si-o mancat penisu' impreuna cu viitorul canibal... care pana in final n-o mai vrut sau asa ceva.

    @Mikael Eon Cine, io ? :D

    @dAImon Bun, da' realizezi ca anumite judecati de valoare, frecventa, posibilitate sau probabilitate figureaza in cadrul articolului pe baza unei platforme "la 'sto"(TM) ? Sub licenta, cum ar veni ? :D

  13. Tu ai zece paragrafe. Daca gandesti o jumate de ora la un paragraf, mai mananci, te mai uiti la un tv, mai faci un dus si sa zicem ca mai si lucrezi, nuti mai ramande decat maxim o ora de somn pe noapte. Cum mama dracului sa te astepti si sa scoti calitate cu o ora de somn pe noapte? E bine si asa cum scrii tu.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    Stai sa vezi, sunt unele zile cand public 4-5 articole, eventual mai lungi ca asta. Ceea ce inseamna ca in unele zile nu dorm nici macar 0 ore. Ci mai putine. Ceea ce inseamna ca uneori nu dorm deloc toata noaptea. Ci ma fut. Si ca sa iasa matematica, cele 7-8 ceasuri ale noptii trebuie uneori multiplicate cu 2 sau chiar si cu 3 ca sa iasa minusul. Cel mai mult maximum cu 3.14. Ceea ce inseamna ca nu dorm toata noaptea, ci ma fut, chiar cu doua sau cu trei. Sau cu pi.

  15. @MP@fcbl

    pai, prin neamtia, tot amu ceva ani, una si cu prietenu-sau, ceva blackeri sau gotheri, l-or capturat pe ceva tovaras de al lor si l-or casapit si mancat pe parcursul unei luni... noroc cu frigiderele astea.

    @dadatroll

    =))

  16. nah sa am fut, modulul meu pentru detectat stouri e defect, ma facusi sa dau pe goarna totu' degeaba.

    si ca sa fie meniul complet, s-a defectat si dadatroll, aproape c-a scris un comentariu normal .. cred ca-i influenta proasta faptul ca sta pe-aici.

  17. ca sa plagiez un clasic in viata:

    Cand ma gandesc la chestii ilegale

    De pofta imi curg si bale

    (Mi-as vinde si ultimele sandale)

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @dAImon Trilema corupe tot, episodul 2/2.

  19. Deci, in concluzie, ca sa zic asa, aia de au fetisuri sa fie mancati, uite ca am solutie pentru ei aici http://alturl.com/oej9

    Acuma si mancatorul din aia de mai sus poate ca are pretentii, n-o manca chiar pe oricine ..

    In ceea ce priveste restul tratatului de sexologie de mai sus, imi datorezi 40 ron.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    40 de ron ?! Da di ce ?!

  21. Pai ai amenintat la inceputul articolului ca vei scrie in latina. am fugit la anticariatul non-stop din Ferentari-Rahova (sectorul 5, primar Vanghelie, is multe biblioteci, librarii si anticariate non-stop acolo sa poata oamenii sa aiba acces la carti la orice ora .. nu se stie cand au nevoie sa faca niste cornete ..) si am luat un dictionar / ghid de conversatie roman/latin/roman.

    Nu mi-a folosit, ca articolul nu l-ai scris in latina, cum te jurai in primul paragraf. Cred ca ai avut o influenta in fata ta ..

    Deci ..

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    Dimpotriva, draga. Articolul este scris in latina. Ce-i drept, mai vulgara pe alocuri, dar atata pot si eu.

    Ma gandesc ca norul de intelepciune bogonica izvorand nevazut (dar limpede auzit) din Intunericimea sa Marean care este ti-a dat pe nesimtite (!!!) capacitatea de-a intelege latina fara ca tu sa-ti dai seama. Caz in care ii datorezi numitului o mazare.

    E de asemenea posibil ca ghidul sa fi fost violet, si ti-a transmis stiinta sa prin simpla punere a degetului, ca ceaslovu' din filmu' ala cu numele trandafirului. In care caz datorezi anticarului o partida de sex cu spatele.

  23. Era anticara .. anticariata .. anticarie .. ma rog, femininul de la chestia aia de te-ai gandit tu. Si cum eu ESTE masculin ... n-am a face cu spatele decat cu masina (autoturism)

    Amu' .. traba'i oabla. D'apai, asta'i latina, care-va-sa-zica ...?

    Oare dadatroll stie ?

  24. Porkul de York`s avatar
    24
    Porkul de York 
    Thursday, 18 February 2010

    Ok, marturisesc tot. Am si eu un ...fetish. Visez sa am un tron pe un piedestal inalt. Nu tron, mai degrama jiltz. Cat de inalt piedestalul ? Cam cat un bloc cu 10 etaje ar fi ok, dar fie 11 ca sa fiu mai sus decat blocurile cu 10 etaje. Si jos, sa fie stransa o masa serioasa de oameni. Din cand in cand sa ma ridic si sa urinez in multime. Eu pe jiltz sa stau gol, adaug. Si cand urinez sa aud slabe, pirpirii voci, de jos : "si pe mine Invatatorule" . "si pe mine Maestre" . "daaa, stropeste-ma !!!" "nu esti drept, pe el ai dat (aratand spre vecinul)" Noah, e prea mult pentru un biet muritor de rand ?

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 February 2010

    @Valentin Dadatroll nu stie, dadatroll afla.

    @Porkul de York E putin, porcusorule. Altii au pacalit un numar de fete naive, transformandu-le in sclave proprii si dedandu-le la ondinism. Totul functioneaza asemanator, doar ca nu-i nevoie de 10 etaje de distanta (ceea ce-i un lucru bun, intimitatea da o savoare aparte experientei).

  26. Porkul de York`s avatar
    26
    Porkul de York 
    Thursday, 18 February 2010

    Da, te cred, nu-i nevoie decat de o sclipitoare minte de Bivol si capacitatea de a sapa la radacina unor suflete in deriva .. zic si eu..

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 February 2010

    Deci bivol esti tu, bine ? :D

  28. Porkul de York`s avatar
    28
    Porkul de York 
    Thursday, 18 February 2010

    Pardon, cotofana. Cotofana o da ... "Cand in sus ...si cand in jos." Si nu-mi spune ca esti fan "integrare in absolut". Asta seamana cu exprimarea politistului care m-a oprit pe motiv ca "am fortat semaforul" :D

  1. [...] cum bine a demonstrat dadatroll nu am apucat sa scriu pentru ca nu am avut vreme sa dorm noaptea, fiind ocupat cu [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.