In ultima vreme...

Wednesday, 17 February, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Dupa cum fara indoiala ati observat, in ultima vreme calitatea postarilor aici pe Trilema s-a dus mult la vale. De asemenea, si tot precum fara indoiala ati observat, si frecventa postarilor s-a diminuat foarte mult. Tot in ultima vreme, zic.

Aceasta trista dar bicefala stare de fapt se datoreste unui complex de factori, evenimente si conjuncturi, pe care le vom trece succint in revista mai jos, pe puncte :

  • Nu am avut prea mult timp la dispozitie, fiind ocupat in ultimul timp vreme.
  • Efectul razelor de guma.
  • Am trecut de la violat blogeri prosti la corupt minore frumoase, si ca atare petrec mult mai putin timp in fata ecronitorului.
  • Am avut foarte mult de lucru la firma, dobandind din ceva motive (absolut inexplicabile) o groaza de clienti noi. Aceasta stare de fapt e cu atat mai paradoxala cu cat suntem in plina criza, si majoritatea companiilor care n-au dat faliment de-a dreptul se gasesc sub presiune sa-si optimizeze activitatile. Eventual chiar sa treaca la management rational, apara Doamne.
  • Nu am avut deloc de lucru la firma, care a dat faliment de 5-6 ori in fiecare saptamana, sub povara datoriilor acumulate catre stat (?!). Chiar daca nu mor caii cand vor cainii, totusi uite ca polimediile mor cand vor prostii. De fiecare data. Ca rezultat, Polimedia are deschise 79 procese de faliment diferite, avand alocati un numar de 428 judecatori sindici in 17 judete, si contribuind astfel in mod semnificativ la diminuarea ratei somajului in aparatul de stat.
  • Am fost si bolnav cand eram mai mic.
  • Oricum nu citeste nimeni ce scriu eu pe-aici - dupa cum bine stiti, voi cutotii sunteti de fapt eu, care scriu sub numele voastre, vorbind astfel singur cu mine insumi.
  • M-am saturat de precum urmeaza : 1) toate cacaturile din tara asta ; b) de toate jocurile politice, de toate manevrele la nivel inalt, de toata batjocura, de absolut tot. TOT!!!
  • Am smecheria aia cu random posts pe prima pagina, deci oricum e ca si cum as fi scris chiar daca n-am scris, ceea ce nici nu scriu, pentru ca-i ca si cum as fi scris, ceea ce nu fac oricum.
  • Nu am mai primit nici o singura leapsa de aproape un an de zile, chestie care ma deprima pana la caderea parului si retractia maselelor de minte in interiorul gingiilor (pentru a iesi afara din nou, odata ce gingiile s-au vindecat, incepand cu un moment convenabil ales in jurul orei 2:45 dimineata).
  • Cea mai buna prietena a mea si-a facut operatie de schimbare de sex, fiind acum al treilea cel mai bun prieten al meu. Din materialul adipos ramas (pentru ca eu n-am avut niciodata prietene cu sani mici, sa ne intelegem) si-a construit o mica replica a Statuii Libertatii. Din sapun.
  • M-am jucat un joc pe calculator care este. Multi dintre voi poate stiti de acest joc, altii habar nu aveti. Da' ceilalti cam in general stiti.
  • In primul rand n-am mai scris din lipsa de timp, pe care nu l-am avut. Pentru ca da, am inceput saptamana in forta, iar primele 3 zile din an le-am folosit doar pentru a-mi incarca bateriile si pentru a ma relaxa. Recunosc, si scrisul ma relaxeaza, dar pur si simplu n-am avut chef si inspiratie.
  • Nu am avut despre ce sa scriu, pentru ca nu s-a intamplat nimic.
  • M-am apucat de sport, cu intentia sa slabesc, si de asemenea de o cura de slabire, cu intentia de a mai castiga niste muschi. Rezultatele au fost dintre cele mai ciudate, asa incat acum sunt mai subtire decat o foaie de hartie, din profil, dar foarte muschiulos.
  • Ma incurca barba la scris, pentru ca se agata in taste.
  • Pentru o perioada am ramas fara litere, avand la dispozitie cel mult 8-900 de litere intr-o zi, ba chiar doar 3 sau 400 in cateva zile mai proaste. Ori eu nu pot scrie un articol din mai putin de o suta de mii. (Da, stiu, nu ati vazut nici un articol de o suta de mii de litere aici pe blog. Faptul ca eu folosesc o suta de mii nu inseamna ca atata si are articolul, parte dintre ele se mai pierd prin casa, sau la dus).
  • Dupa cum bine a demonstrat dadatroll nu am apucat sa scriu pentru ca nu am avut vreme sa dorm noaptea, fiind ocupat cu piurile.
  • Precum si alte motive, pe care nu le mai trecem in revista aici.
  • Niste indivizi rau intentionati m-au impiedicat miseleste de la a scrie si de la a publica. De asemenea, atat blogul, cat si serverul, cat si nasul imi tot cad in mod spontan si inexplicabil, ca si cum as fi un webmaster incompetent, precum si un manager aiurit care angajeaza persoane incompetente carora le da responsabilitati care ii depasesc, si de asemenea bolnav de lepra. Pentru posteritate consemnez ca cel mai naspa e sa-ti cada nasul in cana cu Pepsi chiar cand iti cade serverul, pentru ca probabil urmeaza sa si stranute. Nasul, zic.

Ca atare va atrag respectuos atentia ca nu ati avut nimic de citit, nici mai sus nici mai inainte, si va revine sarcina de a fi nemultumiti cu calitatea si respectiv cantitatea materialelor publicate pe Trilema, care in ultima vreme.

Multumesc.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

33 Responses

  1. poti sa faci randomizeru' sa arate postarea asta pe data de 1 aprilie?
    kthxbye :p

  2. ... si pana la urma tot nu ne-ai zis de ce ai/n-ai scris mai putin/mult in ultima/prima vreme ...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @kokofifi Dat fiind ca in fiecare zi sunt mai multi cititori decat articole (cu un ordin de marime), e statistic aproape sigur ca va aparea pe 1 aprilie. Pentru cel putin cineva.

    @Valentin Pai aia urmeaza intr-un articol viitor. Stai tuned, c-asa se face succese.

  4. la "ca nu s-a intamplat nimic." ai pis niste " in plus la link.

    Imi pare mie sau i-ai plagiat inr-un post pe toti A-blogerii din zelist ?

  5. 'dupa cum bine stiti, voi cutotii sunteti de fapt eu, care scriu sub numele voastre, vorbind astfel singur cu mine insumi.' <- Adica eu sunt tu? Sau tu esti eu?
    Brr. Ciudat.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @Dr.A A, mersi. Si chiar crezi ca as face eu asa ceva ?!

    @fleurdulys N-ai stiut ?

  7. Nu, n-am stiut. Dar daca e adevarat sa stii ca eu (adica tu) nu sunt de acord cu violatul lui sozo.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    Deci te rog! Zoso este doar porecla. Pe el il cheama Vali! Intelegi diferenta ? Daca cineva ti-ar spune tie fleurdulys cum te-ai simti ?

  9. Pai stai mai, daca tu esti noi, cum mai trecem pe la caserie (pentru scena cu soso petculaiescu) sa ne incasam contravaloarea prestatiei ?

  10. we cum one

  11. "M-am saturat de precum urmeaza : 1) toate cacaturile din tara asta ; b) de toate jocurile politice, de toate manevrele la nivel inalt, de toata batjocura, de absolut tot. TOT!!!"

    asta e doar duma sau si realitate? eu te stiu ca pe un fin laudator al acestei tari si tare multumit de sansele si oportunitatile pe care aceasta ti le ofera... ;))

    "Ma incurca barba la scris, pentru ca se agata in taste."

    la asta eram deja pe spate... =))

    per total, nu am mai ras asa de la asta, http://theoatmeal.com/comics/facebook_suck (adica de vreo doua ore), chestie pe care am si postat-o pe wall-ul meu de la fb. 10x!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @Florin Draga, asa cum poate ai observat, parerile de onlainer nu tre' sa fie neaparat coerente. Este suficient sa fie ferme. Doara nu-i zice Prostcu degeaba.

    @Mihai Expresia pe care cu naivitate ai folosit-o, si anume ma refer la "eram pe spate" imi sugereaza o geniala si nemaiauzita posibilitate de abordare a blogurilor online in eternul joc al seductiei. Practic deduc in premiera ca ar fi cel putin in principiu posibil sa folosesti o platforma online, cum este de exemplu blogul, ca sa-ti asiguri o cantitate indestulatoare de domnisoare in prezentare dorsoventrala, ca sa zic asa.

    Voi reveni cu precizari.

  13. Mircea, pai ni (ca suntem unul si acelasi cica) fleurdulys tot timpul pe net, eu m-am obisnuit.
    Dar ai dreptate, daca tot l-am violat, cred ca ar fi mai bine sa-i zicem vali.

  14. atita veme cit poti sa scrii cum ai scris mai sus, sper si trag nadejde ca te mentii pe linia de plutire [cam tocita expreie, stiu]....
    succes, Mircea!

  15. Erata: ni se spune.

    si alta nelamurire : daca suntem toti unul, cum de nu spune nimeni raspunsul la criptograma recenta? :|

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 February 2010

    @fleurdulys Eventual Bali, pe stil vechi, de la ambiguitatea chirilica.

    @a...d... :p

  17. Dan Patrascu`s avatar
    17
    Dan Patrascu 
    Wednesday, 17 February 2010

    "Nu am avut deloc de lucru la firma, care a dat faliment de 5-6 ori in fiecare saptamana, sub povara datoriilor acumulate catre stat (?!). Chiar daca nu mor caii cand vor cainii, totusi uite ca polimediile mor cand vor prostii. De fiecare data. Ca rezultat, Polimedia are deschise 79 procese de faliment diferite, avand alocati un numar de 428 judecatori sindici in 17 judete, si contribuind astfel in mod semnificativ la diminuarea ratei somajului in aparatul de stat."

    Asta-i buna. Cred ca asta este cheia iesirii din criza :)

  18. @MP

    ai putea initia chiar si un nou concurs, dar de data asta femeile sa fie cele vizate... vezi cel cu poze de masculi!

  19. Mikael Eon`s avatar
    19
    Mikael Eon 
    Wednesday, 17 February 2010

    las' ca-ti trece pan' te mariti..:)))

  20. Tencurca barba la scris case bagan tastatura? Ce chestie ca eu credeam ca tu scrii cu curu.

  21. De unde aflam ca dadatroll n-a descoperit inca efectele maturizarii sexuale la barbati.

  22. Porkul de York`s avatar
    22
    Porkul de York 
    Thursday, 18 February 2010

    "Violeasalveaza-l pe Wally" ..plssss.... and make some photos !!!!

  23. Intr-o vreme o rubrica de la Academia Catavencu avea un motto: cititorii nostri sint mai destepti decit ai lor.
    Eu zic ca e cazul sa recunosti acelasi lucru si sa te mindresti cu noi.

    PS: o solutie ar fi sa te impaci cu zoso si sa-l lasi sa-ti scrie el cite un articol.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 February 2010

    @Dan Patrascu Atat a iesirii cat mai ales a intrarii. Ca orice cheie, de altfel :p

    @Mihai Da. Doar ca ala nu-l public :D

    @Mikael Eon De trecut imi trece sigur. De patit altceva iarasi, sigur.

    @dadatroll, Anonimosu Lol.

    @Porkul de York Porcversule.

    @Marian S. Dar eu recunosc, si ma mandresc. Doara voi sunteti eu insumi, cum ziceam si mai adelante.

  25. Shit happens.. Be happy.. :D

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 February 2010

    Oho, long time.

  27. Spor la bani ... iti merge din plin din ce zici! De la rusi vine ploaia, dar vantul schimbarii si al sfarsitului crizei din Vest adie?

    Si tu ai fost bolnav cand erai mic? Mai stiu si eu un baiat care la fel a patit! :D

    Iti multumim ... fara motiv!

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 February 2010

    Io-s de parere cacriza e de-abea la inceput.

  29. si io. nu degeaba cumpara Soros aur.

  30. Laura Driha`s avatar
    30
    Laura Driha 
    Friday, 19 February 2010

    Si deci facem o combinatie de motive sau ni-l alegem pe ala care ne place? :P

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Friday, 19 February 2010

    @Laura Driha Io zic ca da.

  32. Laura Driha`s avatar
    32
    Laura Driha 
    Friday, 19 February 2010

    Da ce?

  1. In ultima vreme--- - Mircea Popescu-...

    Mircea Popescu: a series of unfortunate events...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.