Pizdita, sau antropologie printre taranii de la oras

Sunday, 05 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Da, titlul e dupa Miorita. Doar ca cu pizda in el. Ca-n viata.

Povestea mea incepe in cadrul orei de tehnologii de acum doi ani.

Se sunase de intrare si noi ne asezasem cuminti in banci eram 20 de baieti si 6 fete si invatam in clasa de langa cancelarie asa ca nu prea puteam sa ne facem de cap.

Intra in clasa profa de tehnologii femeie coapta cu tate cur si toate cele bine facute chiar putin grasuta... era tare intransigenta si nu suporta galagia, ne dadea doiurile pe capete cand avea ea chef... de ce sa-i faci... viata de kk...

Dupa ce a facut prezenta ne-a dat de lucru o schema din carte si nea spus ca cine nu o termina ia nota doi.

Ne-am apucat infrigurati de lucru, te pui cu nehuna.

Problema era ca nu intelegeam nimik si nu ne descurcam, ce naiba sa facem, un coleg mai tupeist ii cere cateva explicatii, noi ne asteptam sa-l refuze si eventual sa-i dea direct un doi,... dar surpriza... profa venii in banca laga el se aseza pe marginea scaunului si incepu sa-i explice... noi facuram rapid cerc in jurul sau...

Cum stateam asa deasupra ei si priveam schema pe care o contura imi cazura privirile in decolteul sau larg si am vazut un sutien din dantela si doi sani imensi..., am inceput sa ii privesc tot trupul, nu era de aruncat profa, avea forme bune si se tinea bine, stiam ca are sot si doi copii dar nu arta ca ar fi fost epuizafa de viata, mi-am ridicat privirea si am vazut figurile colegilor fascinate de privelistea acelor sani.

Profa continua sa explice si sa ne zambeasca...

Mi-am dat seama o facea special vroia sa ne excite sa ne inebuneasca... dar o doream, da o doream sa o fut atat de tare.

Miinile mele au inceput sa se sprijine usor de umerii sai, sai maseze inperceptibil ceilalti ohservara dar nu schitara nici un gest, colegul meu ce statea jos in banca langa ea isi lasa mana sa aluneece pe piciorul sau, pe bulanul sau apetisant, mainile mele alunecau usor catre sanii sai, catre acel dacolteu ce ne inebunea pe toti, deodata profa se scula in picioare si spuse "Gata destul acum faceti singuri".

Nu imi mai pasa de ce se va intampla ma inebunise acel trup mainile mele se infipsera avide in sanii sai si incepura sa ii mulga cu totata forta profa tipa si imi trase doua palme "Nesimtitule...", insa colegul meu ii baga mainile pe sub fusta si o ridica in sus dezvaluindui niste forme inebunitoare, isi infipse mana intre picioarele ei si isi vara degetul mare pe langa marginea chiloteilor in pasariaca ei...

Pofa se intoarse catre el si vru sa-i traga si lui o pereche de palme dar instantaneu bratele noastre o apucara de maini de talie de picioare..., o doream toti am luat-o pe sus si am puso capra pe o banca, i-am scos hainele, tipa si se agita i-am bagat chiulotoi in gura sa nu se auda in cancelarie si eu mi-am scos madularul erect gata de atac, l-am frecat nitel pana s-a facut tare ca piatra am scuipat pe el si i l-am infipt in pasarica, a gemut si trupul sau fu strabatut de un cutremur, de un fior inebunitor ce o facu sa zvacneasca ca o iapa naravasa, am inceput sa o fut cu toata forta, dupa 1o minute am simtit cum incepe sa dea din fund sa-mi puna contre, sa o patrund cat mai adanc, se excitase la nebunie, vroia pula, pula nostra, a celor pe care ii desconsidera si ii inebunea de cap.

Un coleg ii scoase chilotii din gura si ii baga madularul sau plin de sperma ce statea gata sa erupa, incepu sa o futa in gura, in gat, profa gemea... si se zavarcola strabatuta de zeci de orgasme.

Colegul meu ejacula cu putere iar ea incepu sa inghita, inghitea zgomofos, cu inghitituri mari incercand sa faca fata jetului inbelsugat de sperma de pula tanara si dornica.

Mi-am dat si eu drumul in pizda ei, convulsile trupului ei imi confirmau ca era din nou inebunita de placere, am lasat locul altuia care se si puse pe treaba... o futeam pe rand incercand sa ejaculam cat mai repedee in ea ca sa apuce toti sa o umple pana la pauza, colegele nostre ne spusera "la safarsit sa ne-o lasati si noua sa ne linga in pizde"... dar ele dupa ce o pusera jos... si le linse, o pusera sa si le bea urina, se pisara in gura ei pe parul ei proaspat coafat, facand-o sa scoata tipete scurte si ascutite.

Am facuto posta toti pana sa vina pauza... la sfarsitul orei am imbracato rapid si i-am spus "de acum incolo asa se vor desfasura orele nostre si ne vei da note pe ce cantitate de sperma bagam in tine..." Profa raspunse "dragilor eu sunt o doamna am familie va rog sa ma respectati daca va scapati cumva si spuneti ceva ma duc la politie si spun ca ma-ti violat, cam asta a-ti facut dar... eu mis femeie in floarea varsfei si am nevoie de pula si mi-a placut asa ca nu va reclam... si va-ti sters pe bot de note de zece daca rasufla un cuvintel macar... iar eu promit meditatii la mine cand barbatamiu e plecat de acasa cu voi toti si in fiecare ora promit sa stau cum vreti voi caci imi place pula recunosc... ne-am inteles deci" si pleca catre cancelarie... val vartej sa se pregateasca sa intre la urmatoarea ora... Ne-am propus sa mai incercam sa luam si pe alte profe la pula si sa le dam pe brazda madularului nostru.

Am vorbit si cu alti baieti din alte clase si am inteles ca profa nostra din ziua aceea a inceput sa aplice metoda nostra de a-si tine orele... si cu ceilalti... descoperise ca putea sa aiba parte de pula garla... fara sa aiba alte probleme... incet incet am inceput sa ne futem si cu alte profesoare... toafe vroiau pula, batrane, tinere, in floarea varsfei, maritate, sau nu, cu copii, sau nu..., dupa prima tura sau adoua, fortate sau nu, cereau singure pula...

Unele au facut copii cu noi si au devenit dependente de pula, de supt/muie, de sexul in grup.

Textul survine de pe un sait bizari si chiar daca are un autor (anonim) mie imi pare asimilabil unei creatii folclorice. Autorul este cu alte cuvinte cu adevarat anonim : mi se pare ca nu vorbeste ca individ, pentru aspiratiile, experientele si trairile lui individuale, ca persoana, ci de-a dreptul ca grup, pentru ca nu-i (inca, daca va fi vre-odata) o persoana. Nu-i un individ, e cel mult un numar.

Povestea asa cum se gaseste notata, si in forma si-n continut reproduce fara mari abateri povesti pe care eu le-am mai citit, in mod notabil imi amintesc ceva cartulie deocheata tiparita in 1932, nu-i mai retin titlul dar avea cam acelasi iz militaristic, ceva tip tavalea o multime de femei (ma rog, mai mult fete) si se-ncheia apoteotic cu observatia ca a facut un mare bine Republicii lasind in urma o multime de copii, viitori soldati sau ceva. Probabil o ciordeala din limba germana, dar cu siguranta o sursa mult prea obscura pentru a fi influentat pe filiera literara analfabetul autor anonim.

Tocmai de-aceea fragmentul mi se pare ilustrativ si absolut reprezentativ pentru niste avataruri ale "gindirii" in stadiul ei cel mai primitiv - stadiu in care uite ca se conserva si-n mileniul trei in liceele cu profil tehnologic intacta, in aceeasi stare-n care se gasea pe cind romanii furau sabinele si-apoi, culmea miracolului, astea erau asa de bine & placut violate incit isi rugau fratii si tatii sa le mai lase o tura-doua.

Sexul este in aceasta lume ciudata in primul rind mijloc compensatoriu pentru frustrari sociale. Acea "viata de kk" noteaza pur si simplu inferioritatea sociala a celui mai marginal dintre marginali, si anume individul tinar de sex masculin si sarac. Trei defecte intolerabile fiecare luat in parte, descalificante, dezumanizanteii. Ingemanate in oribila trifecta sunt un ceva dincolo de orice limita a reprezentabilului, si cu toate astea iata soarta unei bune halci din orice populatie.

In al doilea rind dar nu separat de compensatia respectiva mai este sexul si pedeapsa, aplicata bineinteles mamei reprezentata-n victima pentru vina ei de-a fi curva si-a coabita cu tatal, monstruosul autor al inferioritatii eroului (caz doar nu-s de vina eu ?!). Cu care ocazie observam in treacat ca pronuntiile lui Freud pe tema sunt oarecum naive, orice femeie care-a facut copii stie ca dracii se-apuca s-o pedepseasca asa, din principiu, pentru vina de-a fi. E, cu alte cuvinte mai complicat decit pur si simplu ca "copchii vor sa-si futa mama si sa-si omoare tatal", sunt intregi constructii afective acolo, tradari, dezamagiri, uri, iertari, e un intreg paienjenis in creierul infantil pe care apoi poate s-or construi (cu mult noroc) si-n virtutea experientei trairile adultului sanatos. Mai rar.

In al treilea rind si-n fine mai este sexul si instrument al educatiei, care transforma femeia din orice-ar fi ea intr-un ceva util sau macar utilizabil, dindu-i sens atit ei cit si lumii-n general. E un fel de caducel, un bat magic care organizeaza-n jurul lui sensul totului (si care cu maxima asepticitate si pentru o mai buna siguranta in utilizare nici nu presupune precum nici nu include vre-o modificare a mindrului purtator, care-i bun asa cum e el si nici nu doreste "sa se schimbe").

Aceste trei primitive sunt probabil universale, independent de cultura, de limba chiar, de etnie sau de spatiu. Ele se prezinta in proportii variate, unele mai pronuntat la unii indivizi decit la altii, unele mai la moda-n anumite locuri ori timpuri decit in altele, da' altfel sunt universale si perene, parte din fiziologia normala a dezvoltarii inspre maturitate a creierului.

Nu putem la drept vorbind sustine ca ele ar fi niste idei "gresite". Sunt pur si simplu primitive, daca simplificam realitatea suficient de mult ii sunt adecvate, daca le reconstruim suficient de subtil sunt adecvate oricarei realitati, toata problema-i cu imensitatea simplificarii precit si imensitatea subtilitatii de care-i nevoie pentru a potrivi lucrurile, niste imensitati atit de imense incit alcoolul e pina azi cam cea mai buna solutie pe care-am fost capabili s-o gasim, in pofida a milioane de bani si milioane de ore petrecute-n meditatie pe tema.

Principalul motiv pentru care profesorii de liceu ar trebui sa primeasca spor salarial de mediu toxic e imprejurarea nefericita dar inevitabila ca nu exista clasa-n care din cei douazeci de baieti douazeci sa nu pregateasca cu o regularitate minim saptaminala scenarii de-aceeasi factura, multe dintre ele de-a dreptul plagiate unul din altul fara ca ei macar sa stie (spre deosebire de referatele si alte lucrari predate, care-s in general plagiate cu buna stiinta, da' chiar daca n-ar fi limitarea datorata stupiditatii lor tot si-ar spune cuvintul, ce putoi de liceu o fi produs ceva original in lumea asta ?!).

Va inchipuiti ce plicticos si mai apoi obositor trebuie sa fie sa te uiti in fiecare an la o noua trupa de tonti care-au descoperit in "intimitatea" perfect transparenta prin craniul lor straveziu aceleasi prostii imbalosate deja de zece miliarde de generatii exact egale si perfect identice ? N-am idee daca exista multe ocupatii capabile sa te duca la disperare mai neagra. An de an aceleasi zece piese de lego imbucate "altfel", acuma' lunganu' ii chelbos si ala grasu' bilbiit, anu' trecut era invers, la anu' va fi ala blondu' inalt, fiecare "unici" si "irepetabili". De parca ar fi fo' paguba sa nu se repete, prin care intelegem bineinteles sa nu existe. Si fiecare cu "propriile" trairi si fantezii "personale", numai ale lui.

Unice.

Si irepetabile.

Pastele ma-sii.

———
  1. Pe bune, tipii chiar isi inchipuie ca daca pun textele drept imagine cistiga ceva ?! []
  2. E ciudat dar si perfect adevarat faptu' ca ambele genuri isi percep bazal genul propriu drept dezumanizant. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Pe urmele Mitei ?! lol

    Acum sa citesc si articolul.

  2. kokofifi`s avatar
    2
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Monday, 6 August 2012

    De ce-o fost musai ca asa cineva sā invete sā scrie? Nu era mai câstigatā omenirea dacā ramânea analfabet?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 August 2012

    @kokofifi Plagiezi ? :D

  4. kokofifi`s avatar
    4
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Monday, 6 August 2012

    Poti sā-mi spui dottoressa :p

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 August 2012

    Nu-ti spun, ca tu ti-l fi luat pe bune in care caz nu mai are nici un haz.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.