Sa facem o regula

Thursday, 27 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Citind eu bloguri din floare in floare am poposit noaptea la iguana, care trateaza o tema interesanta : Cine comandă, plăteşte? Teza e cam asa :

Este extrem de neplăcut să ai 20 de ani, să îţi doreşti să te distrezi, să trăieşti viaţa din plin şi să te fi născut într-o familie modestă din punct de vedere financiar.
[...]
Ele nu caută băieţi cu bani, dar nici nu intri bine în mall şi auzi: “- Ştii, n-am apucat să mănânc nimic astăzi, nu vrei să-mi iei şi mie un croissant cu ciocolată?” – iar întrebarea inocentă este pusă în faţa unui stand unde amărâtul de croissant nu costă decât… 12 lei… poţi să nu îi iei? Te faci de ruşine, plus că, leşină fata de foame. Apoi, i se face şi sete, că… deh… a mâncat! Îi iei şi un suc natural – căci apa plată nu taie setea… şi îşi aminteşte că nu a avut de unde să îşi cumpere ţigări… te mai şi întreabă: “dar ţie nu ţi-e sete?” – cum dracu’ să-ţi fie sete când deja ai cheltuit jumătate din banii din buzunar şi înca n-aţi ajuns la cafenea?

Ajunsi in acest punct, hai sa facem o noua regula : cine n-are o suta de dolari de aruncat pe luna, deci asa la modul ca-i poate arunca in buda si trage apa, n-a atins inca maturitatea sociala care sa-i ingaduie sa umble dupa fete.

E si el un tanc/fatalau/cum vrei sa-i zici. Sta si se uita. Nu scrie nicaieri ca orice are puta tre' neaparat sa si futa. Nu-i ea de fapt o regula noua, ci e veche de cand lumea si aplicata, fara exceptie, de cand lumea. Niciodata sub soare, in nici un loc, in nici o tara nu a fost altfel. Nici la animale nu-i altfel. De fapt, o majoritate dintre indivizi ar trebui sa nu ajunga sa copuleze niciodata altfel decat cu palma proprie, daca am respecta intentiile naturii pe tema.

Cand fata zice ca n-o intereseaza baietii cu bani ce comunica ea este ca nu discrimineaza intre' ala ce-i cumpara o prajitura si-un suc si ala ce-o duce in elicopter pana-n Tunis. Asta-i sensul spusei fetei. Ca pustanii interpreteaza ca asta ar trebui sa insemne ca 10 lei is bani... ma rog, problema lor, nici intr-un caz problema ei, sau a lor, a fetelor.

Oricum pustanii n-au ce cauta cu fete la varsta aia, e nesanatos si pentru ei si pentru ele. E plin de tipe la 40-50 care-si cauta pustani ca ei. Alora chiar nu le pasa de croisantul lor. Ma rog, nu ala cu cioco. Asa ca daca chiar considera ca au calitati cu care pot impresiona, ca au, cum ar veni, o valoare in piata asta, da' intamplator, si nu din vina lor, n-au bani, sa se duca si sa si-o manifeste acolo unde se cere.

Ce fac ei la ora actuala e ca stau si plang, instalatori de apa-canal fiind, ca de ce nu-i angajeaza uzina electrica, si sa se dea eventual o lege prin care uzina electrica e obligata sa angajeze si instalatori, nu numai electricieni. Asta, in loc sa se duca sa isi depuna dosarul la uzina de apa, care cauta instalatori disperata. Nu-i sanatos, pur si simplu.

Si, apropo de chestia cu ghinionul de-a fi nascut "intr-o familie modesta", nu va spun ce chef sa-i iau la bataie imi vine cand citesc de-astea. Pai ba puta, du-te si fa-le bre, mijloacele alea, tu ce crezi, ca prin simpla nastere ai de-acum drepturi, si tre' sa-ti mearga bine ? Nu-i asa. Rau fac imbogatitii tranzitiei ca dau bani progeniturii, eu intotdeauna am sfatuit contra, da' faptul ca aia nu-si stiu creste copiii si ajung cu niste moluste care n-or fi capabili singuri nici sa-si asigure ortu' cand va fi vremea sa-l deie popii nu inseamna ca trebuie sa generalizam, pentru numele lui Dumnezeu.

Pe scurt, faptul ca n-ai bani de-un suc si de-o prajitura semnalizeaza un lucru clar, si pentru ea, si pentru tine : nu ai ajuns inca in cursul vietii tale la un moment la care copulatia sa-ti fie adecvata. Trist, o fi, dureros, o fi, dar e un fapt. E un fapt.

Sa se duca in lume tanarul aspirant, sa-si gaseasca norocul, sa devina barbat, nu sa mi se vaite mie ca ce nedrept ii. Ca nedrept sigur nu-i. E foarte drept, foarte natural si foarte bine-asa.

Ca sa stim o treaba.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

105 Responses

  1. io nu pricep de ce astia mai slabi financiar nu stau naibii in da hood la ei, unde cu 15 lei se imbata si el si ea turta.

  2. Anticalofilul`s avatar
    2
    Anticalofilul 
    Thursday, 27 May 2010

    un fel de selectie naturala

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    @dAImon Pentru ca in hood la ei vin aia care-s mai dezvoltati, le fut doua peste ochi, le iau votca si gagica si-o fut de-i merg fulgii. Iara ea n-are de fapt nimic impotriva.

    Greu la varsta aia, ca inca ai impresia ca daca te pretinzi, esti. Si cumva e vina celor din jur ca nu te cred pe tine, cum face mami.

    @anticalofilul Exact.

  4. kokofifi`s avatar
    4
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 27 May 2010

    da, chiar! banca din parc ce are? cu un buchetel de flori de câmp.
    ce croissants, ce suc? materialistele naibii :D

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Alea mergeau pe vremea cand statul oferea o garantie implicita in spatele oricarui individ capabil sa respire : da, ii vom da o slujba, da, il vom educa, da, ii vom da casa, da, ii vom da bilete la mare si cartela de paine.

    Tot ce-avea fata a face era sa se asigure ca animalu' sufla.

    Astazi statul nu-ti mai garanteaza nimic, si ca rezultat tre' colaterale.

  6. kokofifi`s avatar
    6
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 27 May 2010

    eu vorbesc de feeling, omule. de sentimente :D
    cui ii trebe croissants si suc când ii bâzâie fluturii-n burtica?

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Tocmai de-aia zic ca-i nesanatos. Daca se intalnesc doi bazaiti de-astia, nu poate iesi decat o mare mizerie, peste 3-4-5 ani.

  8. kokofifi`s avatar
    8
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 27 May 2010

    iara calci cu bocancii peste corola de minuni a lumii. romanticul-e!

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    S-avem pardon. Eu calc cu bocancii, si cu placere, si daca-ar fi pana acolo as calca si cu compresoru', peste corola de minciuni a lumii, false "minuni", ersatz de minuni, minuni de ciocare sa putem zice ca avem si noi minuni.

    Minunile de larg consum.

  10. kokofifi`s avatar
    10
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 27 May 2010

    dar cu saracu' țânțar ce-ai avut? sadicule! sau face si el parte din corola de minciuni

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    You mess with the bull, you get the horns.

  12. kokofifi`s avatar
    12
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 27 May 2010

    you mess with the cow, you get horny

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Asta-i din ciclul "Iti place fraere ? Muuu MUUUU" ?

  14. kokofifi`s avatar
    14
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 27 May 2010

    dunno, i don't speak cowish :D

  15. ``Rau fac imbogatitii tranzitiei ca dau bani progeniturii, eu intotdeauna am sfatuit contra, da’ faptul ca aia nu-si stiu creste copiii ... ``

    Si cati copii ziceai ca ai ?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Cam cati o avut si Pestaloti.

  17. fail! :P :))

    am agatat si cu 0 lei in buzunar, am agatat si cu mai multi. dar in principiu nu ma uit la bani ci la fond. ca banii tot vin ei pana la urma, urat si prost sa nu fi.

    mie mi se pare foarte intemeiat articolul de pe iguana. si cred ca se refera fix la fetele de liceu, inceput de faculta, care fix cu tineri de varsta lor ar trebui sa o arda. si nu cu drumeti la juma' de viata, ca si tine. daca esti asa priceput si destoinic in ale teoriei/faptei/vietii, ia pune-te de gaseste-ti una de varsta ta si arde-o cu o relatie stabila! sau nu poti?! es! :P

    eu mereu mi-am cautat si incerc si acum sa dau cu una care sa imi placa si sa fie de varsta mea. persoana cu care am stat sase ani, era mai mare decat mine cu exact doua saptamani. si in cazul celorlalte cu care am umblat mai serios, variatia maxima era de cel mult un an.

    oricum: "Oricum pustanii n-au ce cauta cu fete la varsta aia, e nesanatos si pentru ei si pentru ele. E plin de tipe la 40-50 care-si cauta pustani ca ei." e, frate de tot rasul. e mai ceva ca aia cu vitele. =)), eu zic sa stergi articolul asta pana nu ti-l vede dadatroll si te acuza de asimetrie.

  18. si la animal planet e la fel! :D

  19. deci #1 ca treaba cu berea pe bordura functioneaza in da hood de multicel, si pan' la urma parca-i preferabil sa-ti ia unu' femeia din prima decat sa ti-o ia dupa ce ai indopat-o in Mall

    asa, si #2 bine c-o atras atentia Mihai, pai daca impingi pe unu' de 16 in patul uneia de 45 poate-ti iese de-o manipulare cu artificii, gen aia-si proiecteaza pe el nefericirile ei de-o viata; mno, nu-mi pare sa fie o combinatie fericita?

  20. @dAImon

    mircea vrea prin postul asta sa proslaveasca capitalismul si beneficiile sale. el ne explica ca uite ce noroc pe cei care la varsta celui din iguana nu aveau succes la fetele din jurul lor, acum ajungand la maturitatea financiara isi vor putea satisface vechile dorinte.

    mda, dar in opinia mea cel care la 30 de ani umbla cu fete de 18-22 e un ratat. e de fapt cel mai mare ratat social, rebutul, dejectia. :)) sa vad ca umbla cu cele de varsta lui, realizatele de preferinta. acolo e challenge-ul in momentul respectiv, nu la cele ce tocmai termina de trecut prin perioada adolescentei. pentru ca o femeie la varsta aia, mai ales daca e realizata, nu are nevoie sa o impresionezi, ci de ratiune si stabilitate. lucruri care se ofera greu.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    @Mihai Acu pe tema asta sigur ca pot incapea tot soiul de pareri.

    Dar parerea mea este ca fetele pana-n 25 n-au ce face cu tipi sub 40. Hai 35 in rare si exceptionale cazuri. Si convers, tipii pana-n 25 n-au ce face cu tipe sub 40. Preferabil chiar pe la 50.

    @dAImon Buna obiectie la 1 :)

    La 2, foarte bine, are si pustiul ocazia sa afle cam care-s nefericirile de-o viata. E in cel mai rau caz informativa, combinatia. Indeobste educativa.

    @Mihai #2 Nu mei. Mircea vrea prin articolu' asta sa atraga atentia unor tipi ingrozitor de conservatori in moravuri ca aplica cu veselie un model destul de inadecvat.

    Sa stai la 16 cu fete de 16, si la 20 cu fete de 20, si la 25 cu fete de 25 e o ingrozitoare izidire a potentialului tau. Iti pierzi vremea, cu alte cuvinte, ca n-aveti ce invata unii de la altii.

    Teoria ta ca "vai, dar nu poti" e asa, apa sfintita. Se poate aplica oricui si oricand, tu acu' de exemplu ti-ai cumparat o sticla de Coca Cola ? A nu ? Pariu ca n-ai curaj sa-ti cumperi o sticla de Coca Cola in momentu' asta. Fix pix.

    E in mod amuzant si ultima linie de aparare a habotnicilor, cand vad ei ca alta sansa n-au, atunci prezinta ideile lor drept un challenge, ca doara bou' nu-i bou destul daca nu-i si ambitios aiurea.

  22. lol

    deci acuma ne faci boi pe noi astia ce nu s-au calificat in postul cu comunistii, cei tineri?! pai mey, daca-i asa de plina tara asta de vaci, boi, de ce te-ai mai intors? :)

    sigur ca ne putem da cu parerea despre ce inseamna invatatul. stii, tu cand esti tanar si vrei sa inveti sa fii medic, te duci si te angajezi ca si asistentul unui doctor?! sau urmezi niste scoli si niste facultati intai?

    cat despre cola. da, eu ma pot duce oricand sa imi iau un cola, mai ales ca este deschis aici langa mine. ideea e ca tu nu poti sa prinzi una serioasa si de varsta ta. ca de incepi cu din alea cu revolutia sau de ii apari la costum la gradina botanica te descalifica din start. ca pana la urma zici ca nu vrei, e mai mult precum in aia cu vulpea si strugurii.

    si da, este challenge. pentru ca nu ii totuna sa impresionezi o naiva abia iesita din pubertate si sa impresionezi o tipa care si-a trait deja o buna parte din viata si a vazut unele sau altele.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Lol vad ca tie ti-o ramas pe constiinta aia cu vitele. Da' de unde stii tu caz adica io pot sau nu pot ? Ma rog, dincolo de nevoia de-a gasi totusi ceva ce sa echilibreze cumva situatia da-o-n draci de treaba.

    Chestia n-are treaba cu "impresionatul", zau asa.

    Da' tot nu-mi revin din amuzamentu' ca auzi dom'le, am ramas io fara. E bine.

  24. nu am zis ca stiu ca poti sau nu poti, nu o mai intoarce. am zis doar ca observ ca nu poti. :D

    si asta se datoreaza faptului ca de fiecare data cand intru la tine pe blog apar noi serii de articole. pe bune acuma, cred ca e cel mai activ blog pe care intru. si cand intretii un blog atat de activ, nu prea ai timp de una serioasa si de varsta ta, ca alea mananca mult timp. dupa blog ramane de cel mult cateva pasagere acolo. si sper ca nu o sa imi citezi din articolul ala cu timpul liber. :D

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Hahaha. Mei, da' faptu' ca tu nu mai ai timp, sau altu' pe care-l cunosti tu nu mai are timp nu demonstreaza in nici un fel ca io nu mai am timp.

    Eu sunt pur si simplu eficient. Dar intr-o saptamana nu cheltui mai mult de 15-16 ore cu blogul.

  26. hmm, nu prea cred tradus in cifre ar veni cam asa:

    960 de minute alocate total in punctul de vedere pesimist;

    inseamna 48 de minute alocate unui articol. tu scrii mult, in medie cred ca ies 1000 de cuvinte pe articol. si eu scriu cam tot atat pe articol. un articol imi ia intre 30 si 60 de minute doar sa il compun si corectez. plus ca tu la unele mai bagi si poze, mai pui trimiteri, etc.

    pe langa un articol la 48 de minute mai ai si comentariile, vreo 1000 sa zicem. tot asa, pe saptamana. asta ar veni daca taiem articolele din discutie 0,98 de minute, adica aproximativ 57 de secunde pentru citirea unui comentariu, raspuns, referinte, etc. si unele comentarii sunt lungi. plus ca mai organizezi si concursul proza arhiscurta a vietii. si acolo ai de intrat pe blogul tristului, verficat lungimea articolului, copy-paste, urat succes, etc.

    daca sa zicem esti super geniu si scoti o medie de 20 de minute pe post. 20*20 ar veni 400, taiat din 960 rezulta ca iti raman 560 de minute pentru cele 1000 de comentarii, adica 33,6 secunde pe comentariu. iar intre noi fie vorba, scrii mai mult de 20 pe saptamana si ai, cred mai mult de 1000 de comentarii tot in intervalul acela de timp. deci si prin urmare ma cam indoiesc ca iti ajung 15-16 ore pentru ocupatia din tema. si asta fara sa punem la socoteala faptul ca mai activezi si prin alte zone pe net(bloguri/forumuri).

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    O parte din task-uri sunt automate, o alta parte sunt date in locatie de gestiune, si-n fine o parte, ca de exemplu raspunsul asta le scriu in timp ce nominal fac de fapt altceva, in general conference calls gen.

  28. @Mihai Spune drept de cât mai ai nevoie până faci cei 100 de dolari,
    că doar organizăm ceva sau punem mână de la mână și te ajutam să poți trage liniștit apa și luna asta. Doar suntem oameni cu suflet.

  29. Mihai`s avatar
    29
    Mihaiinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    @Mari

    o sa ma votezi la concursul de proza arhiscurta si o sa ii fac atunci. bun? ca 300 de lei dau cam vreo 100 de dolari. deci, ce zici?

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    @Mari Auzi fata-hai, zile negre te asteapta, cica da Mihai o lege si nu mai e voie cu fete de-astea de douaji' de ani in pimnita. Ce te-i face ? Cine te mai ia acu', cu catuse si bursita ?

    @Mihai Ehehehe a dracului chelea pe tine

  31. @Mihai Zic că îmi place cum gândești. Dar nu, nu mă amestec în concurs.
    Și dacă tot îți merge mintea la așa strategie, cred că te descurci să faci banii ăia și singur. :D

    @Mircea Popescu Nu îmi fac griji, medicina a progresat in așa hal, încât te pot face aștia tiszta uj, indiferent de stare.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Imi place cum gandesti.

  33. Mihai`s avatar
    33
    Mihaiinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    @Mari

    nu trebuie sa te amesteci in concurs. e suficient sa te amestece nea mircea in juriu. :)

    merci! oarecum ma descurc, doar ca imi place sa am si timp. banii sunt doar un etalon mincinos si variabil al valorii. adevarata valoare se poate reprezenta doar prin timp si felul in care dispui de el.

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    O da ? Si unde-i mia de articole si cele douaji' de miliarde de comentarii mei ?

    Apropo, m-a impresionat ce-n zona ai nimerit cu evaluarea, 978 iese media pe ultimele 5 saptamani.

  35. Luka D`s avatar
    35
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    Tensiune mare. Şi presiune de asemenea şi nu am nevoie de barometru ca să afirm asta. Măi eu.s mai pragmatică din fire aşa. Dacă x nu are bani s.o ducă pe y în mall apăi să.i ia o Cola la doză şi s.o ducă în parc s.o futa pe y, nu doza de Cola.
    Dacă nu are bani de Cola să se ducă, să facă bani şi apoi să futa. Atâtea complicaţii pt o chestie simplă. Până la urmă e chestie de adaptabilitate.

  36. Mircea Popescu`s avatar
    36
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Atat ca y nu se fute cu x. Dintr-un motiv simplu de inteles si dificil de explicat, pe care x si-l reprezinta in termeni auto-consolatori (y e fapta diavolului), si eu prefer sa-l explic in termeni intolerabili (pentru x), precum se poate si observa, si anume ca x nu-i barbat, e tufa.

    Femeile sunt destul de bine echipate pentru a detecta corect si precis combinatia de barbat/copil din orice expemplar biped, asa ca nu ma mira ca o pustoaica de 16 ani il intuieste corect pe ala despre care s-a scris articolu' plangerii initiale.

    Banii nu-s mare lucru pentru aia care-i au. Pentru restul, si mai ales pentru copii, sunt o excelenta oportunitate de-a deveni. Oameni.

  37. @Mihai Mă amestecă el în altă parte, nu în juriu ;)

    Te vad băiat inteligent. De ce nu încerci să te bucuri de timpul tău, făcănd ceva pt. tine, nu comentând și contabilizând ce fac alții. E doar o sugestie.

  38. Mihai`s avatar
    38
    Mihaiinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    @Mari

    'poi, doara nu ma vezi toata ziua pe aici. trec rar si cand trec stau si scriu multisor. acum am ramas pana la ora asta ca ma uit la bear grylls si acum e pauza. si de contabilizat ce fac altii, nu prea am cum sa nu ma ocup. :)) si nu ma refer la contabilizat aici, pe blogul asta adica. :D

    @MP

    ma refeream la baza de date recenta. Ca la o adica, de vreo doua luni si ceva ai inceput sa scrii serios din punct de vedere cantitativ. si nu ca inainte nu scriai mult. si cand am estimat datele, am luat in calcul ce scriai in ceva post, cum ca bloger-ul a-list trebuie sa bage cel putin 20 pe saptamana si sa aiba 1000 de comentarii la ele. ma gandeam ca din moment ce ai scris treaba aia incerci sa te tii de ea. si vad ca nu am gandit chiar prost.

  39. Luka D`s avatar
    39
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    @Mircea OK. Eu am prins ideea.
    Din punctul meu de vedere un barbat din ăla adevărat fute cu sau fără bani în buzunar. Sunt nealintată şi nu mă ia nici somnul, şi conexiune net . . oha. Mă apuca dracii.
    :@

  40. Mihai`s avatar
    40
    Mihaiinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    @Luka D

    iar e pauza la bear grylls, asa ca sa ma citez: "am agatat si cu 0 lei in buzunar, am agatat si cu mai multi. dar in principiu nu ma uit la bani ci la fond. ca banii tot vin ei pana la urma, urat si prost sa nu fi.".

    si apoi, sa te citez: "Din punctul meu de vedere un barbat din ăla adevărat fute cu sau fără bani în buzunar.".

    deci... merci! :))

  41. Luka D`s avatar
    41
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    Mihai Eu m.am bazat pe experienţa mea din realia, acolo simţurile primează, iar tu ai vrea să te cred pe cuvânt pe nişte vorbe şi să iau asta ca o experienţa de.a mea? Neah. Mai bine spune.mi ceva de alintat poate mă ia somnul :)

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    @Mihai:

    Bloger A-list este acel bloger care publica un minim de 20 de articole in fiecare saptamana, si primeste un minim de 300 de comentarii in fiecare saptamana.

    Slab la documentare mei :p

    @Luka D draga, tu nu mai ai varsta de care se discuta in articol, tu intrii la alea de 40-50 de care-am zis ca nu le intere ciocolata din croissant :D

  43. Ukavra`s avatar
    43
    Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    Mircea Dupa ce ca-s nealintata, tocmai ce-am fost si vampirizata ... mi se rupe mie de varsta, crampoane, canoane si alte ideologii din astea bune pentru de-alde cititoare Tabuiste si nu numai ...

    Daca e asa cum zici tu inseamna ca am moaca de copila naiva ... asa se explica ... totul!!!

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Pai inca nu stim ce moaca ai te :p

  45. Ukavra`s avatar
    45
    Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    Moaca mea ... neinteresanta ...

    Ma duc asa nealintata ramasa, sa incerc sa vad de prind un somn de 23 sau 50 chiar mi-e indiferent la ora asta ...

    Soamne la tine ... la voi :)

  46. Mihai`s avatar
    46
    Mihaiinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 28 May 2010

    @MP

    iti dai seama ca am facut-o din memorie, nu am mai cautat. 300 mi se pare putin pentru a-list.

    si oricum: "Apropo, m-a impresionat ce-n zona ai nimerit cu evaluarea, 978 iese media pe ultimele 5 saptamani."

    deci... :D

    @Luka D

    ce alintat, ca eu deja ma culcasem?! oricum ma asteptam la un raspuns in genul, in momentul in care se fute de regula orice tip e cu pantalonii jos si foarte rar cu buzunarele pline...

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    40 si ceva pe zi. Nu-i putin, judecand la ce reuseste lumea sa chiar obtina.

    Poate ca-i putin in mod obiectiv, .ro fiind o zona foarte slab interactiva, mai ales ca rezultat al puterii exemplului omului prost. Lumea vede la el ca sterge comentarii si are impresia ca "asa se face". Lumea fiind, indeobste, o proasta.

  48. Pina aici e clar. Acum hai sa vorbim si despre situatia inversa.
    Cine incepe, Mircea ?

  49. Punct ochit, punct lovit. O suta de dolari? Esti un optimist :P

  50. Salut, Mircea, am si eu intrebare pentru tine, care a fost diferenta de timp intre prima ta intalnire cu o fata la un suc si perioada cand aveai suficienti bani pentru a arunca 100 de dolari.pana nu ai avut bani nu ai iesit cu nimeni?

  51. http://30.media.tumblr.com/tumblr_l326rjsofc1qbb5axo1_500.jpg

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    @Marian S Inversa, cum ? Ca orice teza are minim doua antiteze.

    @xxl Ei, asa ca un minim, banui ca ajunge. Daca tipul chiar isi permite suta, si tipa chiar afirma ca "n-o intereseaza baietii cu bani" si totusi au o problema pecuniara ceva e putred in Danemarca.

    @Paul Gabo Mei, nu m-ai prea nimerit, pentru ca nu retin o vreme sa nu fi avut. Prin clasa a noua de exemplu creasem o vasta retea de falsificat motivari, aprovizionam trei-patru licee din urbe, aveam cred mai multi bani decat parintii medii. Era, in treacat fie spus, o placere particulara sa inviti o fata la chef in mijlocul saptamanii, sa-ti spuna ca totusi, nu poate chiuli de la scoala si sa-i pui in mana un set de motivari medicale in perfecta regula :D

    Dar si fara recursul la enervanta mea istorie personala, pot sa te asigur ca niciodata nu m-as fi vaitat ca dar vai, dar uite ca n-ajung, aduceti un scaunel! Daca-i pana acolo cred ca jumatate din copii intrau la liceu virgini in epoca, si uite minune ca n-or murit niciunii. Ba chiar dimpotriva, sunt mai toti vii si-n viata.

    @Morom3t3 E, nunta, c'est un peu trop voyons.

  53. Dezvaluiri socante din tineretea domnului Mircea Popescu...mai multe detalii in ziarul click de maine.cunosc pusti exmatriculati pentru asta.si totusi sunt recunoscator celor ce le vindea.datorita lor chiuleam pe rupte si totusi din cauza unei scutiri era sa fiu si eu exmatriculat.

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Situatia ajunsese atat de disperata incat a) femeia care tinea chioscul din curtea liceului avea la vanzare motivarile noastre si b) directoarea, in disperare de cauza, a convocat un careu sa se descarce nervos.

    Ah, tinerete, tinerete.

    Da-n tot cazul, ce-i important din articol nu-i ideea ca vai, daca n-ai nu stiu cati bani nu-i voie sa pupi o fata. Nu. Nici macar nu se sustine asta. Ideea e ca daca n-ai un minim de insertie sociala nu ai dreptul sa te plangi daca o fata, sau alta fata, sau la rigoare nici o fata nu vrea sa te pupe. Si in nici un caz n-ai de ce sa cauti problema la ele in curte. Tu esti problema.

  55. kokofifi`s avatar
    55
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 28 May 2010

    unii dintre noi or și ieșit virgini din liceu și tăt n-or murit ! :D

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Apai nu te risca, ca nu multa lume-o fost ase caprioare sfioase-n tinerete :D

  57. kokofifi`s avatar
    57
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 28 May 2010

    baietii de vârsta noastra nu se incumetau iar cei de vârsta ta se temeau de puscarie ;)

  58. Mircea Popescu`s avatar
    58
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Vezi ? Ca n-aveau suta! :D

    Si-apoi vezi sa nu te bage dracu-n puscarie ca te-o prins c-o fata de liceu in spatele, ma rog... internatului. Caz doara ce-i aici, clasa a 9-a tot are la 16 ani.

  59. kokofifi`s avatar
    59
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 28 May 2010

    nu de aia, hombre!
    nu se incumetau pentru ca, desi de vârsta noastra, erau niste copchii fricosi si impresionabili

  60. Mircea Popescu`s avatar
    60
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Hehehe o fi cum zici, ca prea zici cu foc.

  61. Iar tragi de par concluziile. Dar altminteri, citez intelepciunea populara (sper ca e adica populara): unii baietei se fac baieti mari, altii se fac barbati.

    Sper ca nu trebuie sa adaugam: altii se fac babe bocitoare.

  62. Mircea Popescu`s avatar
    62
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Este adevarat ca trag de par, dar nu este adevarat ca ele au ceva impotriva. Este de asemenea adevarat ca iar, dar nu este adevarat caconcluziile. Deci :D

  63. Deci asa o fi, dar nu ma intereseaza si n-are a face. Cu concluziile fiind fortate adica :)

  64. La comentariul 48 am scris doar doua vorbe ca sa te prind in plasa.
    Si te-am prins !!!
    E vorba de situatia inversa in care ELE umbla in limba dupa EI, ele sunt cele cu banii iar ei nu au altceva de facut decit sa presteze bine.
    1. Sa nu-mi spui ca esti tare la subiect, ca daca erai te prindeai din prima.
    2. Sa nu-mi spui ca ma laud; poate ca acum ar fi o lauda dar cind vorbesc de vremurile la care aveam virsta ta de acum NU ma laud.

    Vezi de ce m-am dus eu la futut fara bani in buzunar ? Si tu, acuma, tot cu bani, tot cu bani ?

  65. Mircea Popescu`s avatar
    65
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    @Diana Coman Ha! :D

    @Marian S Mmmkay ?

  66. Luka D`s avatar
    66
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 29 May 2010

    Mihai Cum zici tu ... la ora asta sunt de acord ... mi-a vazut careva patul? :D

  67. Eram sigur ca o sa faci uitat acest subiect, fiindca nu ai ce sa raspunzi la comentariul cu numarul 64.

  68. Mircea Popescu`s avatar
    68
    Mircea Popescu 
    Sunday, 30 May 2010

    Draga, nu l-am facut uitat, da' n-am priceput ce vrei. Asa ca da, n-am ce sa raspund. Am ca o presimtire ca cealalta alternativa era sa te fac de ras.

  69. Un dintre regulile de aur cand vrei sa mergi la agatat este sa nu mergi singur si nici sa nu mergi insotit de prieteni, ci tot de o femela. De ce ?
    1. Concurenta (io's mai tare ca aia, am cur mai frumos, etc)
    2. Fructul interzis (parca'i mai gustos ca nu'i disponibil)
    3. Invidia (de ce cu ea si nu cu mine ?)

    In general treaba asta merge f bine ptr pustoaice ... chiar si un "bosorog" ca mine de 30 de ani, poate fara prea mult efort sa ofere un "croisant" unei pustoaice de 17 ani , drept cadou la majorat !

    Zilele trecute vb cu Mihai Voculescu si cu Nametii despre un paradox privind pitipoancele de azi care mai degraba raspund la o dacie tunata si o fraza de agatat asa: "ce face fetele, merge la plimbare?" decat la o masina mult mai bengoasa si la fraza "ce fac domnisoarele?"

    Poate ca nu banii sunt adevarata problema ci atitudinea, strategia, adaptarea ... pana la urma, ai dreptate, in mod normal, conform teoriei Darwiniste, cine nu se adapteaza nu merita sa'si perpetueze gena, pentru ca va rezulta tot o plosnita :)

  70. Mircea Popescu`s avatar
    70
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 June 2010

    Nu zici tu rau ce zici.

  71. ah, si'mi cer scuze ... din viteza am uitat ca nu mai am 30 de ani ... am avut, acum cativa ani :)

  72. Cristian`s avatar
    72
    Cristian 
    Saturday, 25 June 2011

    Ce are de-a face sula cu prefectura? Aia e vârstă de futut, nu de scos bani de Cola. Apropo, există și croissante cu cremă de vanilie, nu doar de ciocolată.

  73. Mircea Popescu`s avatar
    73
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 June 2011

    Pai foarte bine ca "exista si". Probabil ca pe alea le maninca gagicile ce chiar cred ca 18 ani ii virsta de futut.

  74. Cristian`s avatar
    74
    Cristian 
    Saturday, 25 June 2011

    Să nu uit: niște poze sau un film cu ăia 100 de dolari aruncați în WC nu pui și tu?

  75. Cristian`s avatar
    75
    Cristian 
    Saturday, 25 June 2011

    P.S. Așa ca să moară dușmanii (Perfu) de ciudă :-)

  76. Mircea Popescu`s avatar
    76
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 June 2011

    http://trilema.com/2010/bani-pentru-piariste/ gen ?

  77. Cristian`s avatar
    77
    Cristian 
    Sunday, 26 June 2011

    Da, dar în weceu, nu prinși de monitor.

  78. Mircea Popescu`s avatar
    78
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    Welcome to: dileme.com
    This domain is for sale, call us at 1-888-694-6735 or Request a Price Now!

    Mihai B isi face bani de sux.

  1. [...] pina la urma problema pustanului astuia, cum este si-a celorlalti, disperati dupa "viteza" si "masini tari", da' incapabili sa le struneasca, ajungind mereu sa se [...]

  2. [...] opiniei celor ce n-au amanta (in principal pentru ca nu-s inca vrednici nici macar de-o prima femeie, darmite de-o a doua), amanta nu-i pur si simplu o jucarie sexuala, ci [...]

  3. [...] toate fetele va spun ca nu, nu-i problema de bani, nu-i problema de nustiuce prostii exterioare. Garantat si 100% problema-i in interior. Curatati-o [...]

  4. [...] Dar! Un tip de treizeci de ani care se intilneste cu cineva in fata localului, dupa care bea ceai desi incearca s-o faca pe romanticul si cuceritorul... mai, s-avem pardon. M-am spart de ris. Din nou. [...]

  5. [...] asta merge si catre nemultumitii ca de ce umbla fetele cu baieti rai cind ei le-ar iubi si le-ar respecta si au simtul umorului, ca-i fix aceeasi problema : femeile [...]

  6. [...] tale la un moment la care copulatia sa-ti fie adecvata. Trist, o fi, dureros, o fi, dar e un fapt. E un fapt. [↩]Deci pe bune, asta-i pina la urma curva ? Una care-si permite sa se comporte rational, si [...]

  7. [...] el sarmanul munceste pe bani grei noi bietele muncim mai mult pe-acasa, sa ne ramina dara casa. A, "Ele nu caută băieţi cu bani, dar nici nu intri bine în mall...", nu va prostituati nici incolo nici incoace, neavind de gind sa va maritati, da' pe de cealalta [...]

  8. [...] (si pe bune acuma daca nu fix asta faceam, inotam cu lopata prin omaturi). Da' hai totusi sa va dau un citat, asa, de curiozitate cultural-economica : Este extrem de neplăcut să ai 20 de ani, să îţi [...]

  9. [...] ideea asta ca orice loaza care "a avut norocul" sa se nasca intr-o familie nobila (in opozitie cu o familie modesta, vedeti voi) o va duce bine e ridicola. Nu era lucru simplu sa supravietuiesti ca fiu de duce-n [...]

  10. [...] lenese si proaste - si deci tu esti de vina ca noi nu stim, nu putem, n-avem timp si in general "este extrem de neplăcut [...] să te fi născut într-o familie modestă din punct de vedere financ..." - da' asta pina la urma conteaza destul de putin. Ca asa-i traditia pe lumea asta, sa nu conteze [...]

  11. [...] s-a mai discutat pe-aici de altfel, oarecum dintr-o alta directie, ba chiar propuneam si sa facem o regula cu ocazia aceea. Sau povesteam despre umilinta si fericirea femeii. Da' decit sa citam din [...]

  12. [...] c-a cadea civilizatia. Asta-i exact linia de "gindire" pe care procedeaza neincheiatii care "sa ni se deie pizda", ridicolii cu proteste online, somerii vesnici care "cer" o mie de euro salariu si sa nu [...]

  13. [...] primul rind mijloc compensatoriu pentru frustrari sociale. Acea "viata de kk" noteaza pur si simplu inferioritatea sociala a celui mai marginal dintre marginali, si anume individul tinar de sex masculin si sarac. Trei [...]

  14. [...] also goes towards they who are unhappy that girls dig bad boys when they'd be ready to instead love them and respect them and have a great sense of humor. Same [...]

  15. [...] also Sa facem o regula. [↩]They're not very expressive and kind-of abusing the flight envelope of the minca-ti-as [...]

  16. [...] by the way) - so problem solved. If you're stuck throwing pennies, Bitcoin isn't for you. Like other things aren't for you. [↩]Here's a memory aid [...]

  17. [...] in this vein continuing, really, "do you have a business card" is what separates the kids from the men in your country ? Must explain why all the two-bit Italian accountants and bartenders [...]

  18. [...] you meant to say "not just for money", "not principally for money" ? Nice cop-out. No competent whore ever did it "just for money" in this sense either, what did you think, that you [...]

  19. [...] I didn't fucking ask. In case it wasn't obvious, I didn't ask, because I don't fucking ask, I take. And if you stop and think for a moment, if it's "the priviledge" of a date then maybe your time would be better spent fixing yourself rather than whining in the general direction of the opposite sex. [...]

  20. [...] fucking "brand" t-shirts, the utterly fucking ridiculous textile shoes -- motherfucker, if you can't as much as buy yourself a pair of man's shoes why the fuck would anyone put out for your sorry midrif pencil [...]

  21. [...] males keep double accounting, necessarily male mating strategy will be some variation of a very simple algorithm : approach all females with higher 1-value than 2-value, and offer an improvement in 2-value. This [...]

  22. [...] five to ten millenia of human attempted existence was worth the entrance fees, transportation fees, the negligible cost of refreshments for the attached cocksuckers etcetera : because all that accumulated visual wisdom [...]

  23. [...] clothing in the sense of being clothed -- these later articles always coming for a certain kind of free). Eventually a (very reasonable, by any lights) total was computed. The man fished a small pile of [...]

  24. [...] we know for a fact were not. While I... I've got it all. [↩]"Ah, curvele astea..." [↩]Right ? [↩]The team-equivalent of the pickpocket's stall, or the comedian's straight man I guess. [...]

  25. [...] "creative" with the subject matter of his inept appropriation. [↩]No, it was plenty true. Why should girls like the average simp, anyways ? What, just because [your version of] a state needs to [...]

  26. [...] they strain themselves) ? Would it give "non-standard beauties" more of a chance ? Would it give low-value males less of a headache ? What exactly is lost, if you let them knock themselves out [...]

  27. [...] tried to delineate the supposed distinction ? [↩]Male ineptitude, muddling the all-important distinction, has perhaps some part to play in this failure, or at least [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.