Pe mine ma amuza barbatii

Monday, 23 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In doze mici si de la distanta, bineinteles, ca altminteri nu prea sufar prin jur ce nu fut (o tendinta care de altfel pare sa se agraveze cu virsta).

Ca sa va dau un exemplu concret (ca voi sunteti fragezi si n-ati prins vremurile pe cind alt.sex.stories), hai sa vedem cazul ales intimplator al lui Michael Di. Masterpieceu' ala, daca sunteti curiosi, il puteti citi in limba engleza-n original de exemplu aici, si altminteri vi-l redau eu pe scurt.

Un tip de vreo patruzeci de ani care are succes - adica face bani, e stockbroker de-ala ca mine asa, are nu mai retin exact ce model de Mertan decapotabil cum eu n-am si respectiv Rover sau cum ii zice - sta si se uita la televizor cind dintr-o data ii suna la usa o caprioara (nuca la mine, care nu suna la usa).

    Deci retineti primul element, ca-i important : ea-l gaseste pe el, el numa' sade ca dragonu' pe comoara.

Noa si mai departe ea presteaza cu maxima uitare de sine si unica preocupare pentru satisfacerea dragonului de pe comoara (am mai vorbit despre asta) si el o recompenseaza. Dupa care ea revine, si mai presteaza o tura in aceleasi conditii. Dupa care ea ii propune sa-i mai aduca si alte pizde, la caz ca nu-i strica putintica varietate.

    Deci retineti si-al doilea element, ca-i idem important : barbatu' apreciaza varietatea da' e lenes. Cea mai buna solutie e o pizda care i-o procura, sa nu-si mai bata el capu' (tineti cont c-asa s-a ajuns si Pandreaii aia).iii

Gagica nu precupeteste nici un efort, aducindu-i astuia jertfa propriu-i cur, propria sora, ce colege mai prinde pe la scoala pe la ea - ca-i de saptesprezece anisori, si are tite mari, si-i blonda, da' glosez peste amanuntele astea in virtutea faptului ca mie mi se rupe chit ca barbatu-n genere e prost si merge mult dupa grupu' de prieteni.iv

Noa si dupa citeva prestatii inclusiv cu toata pasiunea si fara a precupeti nici un efort fata-si trimite la plimbare pretenu' ca sa ramina cu astalalt, si mai apoi decide si declara cu toata fermitatea ca ea fute tipe daca doreste el dar alti tipi nu niciodata, sau ca sa citam

"Oh, God. No one else. No one else. I'll fuck girls if you want me to, but no one else. No one's dick but yours can fuck me. No one. No one, oh fuck, oh God, fuck, fuck, fuck, fuck me, oh God, fuck me!"

Pam pam.

    Deci retineti si-al treilea element, idem important, ca barbatu' vrea harem, da' ele sa fie mononucleozice cu dinsul si respectiv impreuna. Ceea ce-i adevarat.

Mai adaugati ingredientele condimentare ale unei responsabilitati absolute si-a unei dispozitii absolut insorite, serenissime si calde, fara o urma de incretitura, depresie sau drama si iata c-aveti femeia ideala.

Asta-si doreste domnul. Cine livreaza ?

(Pe mine barbatii in continuare ma distreaza).

———
  1. MICHAEL D has written some wonderful stories. Some of these were penned under the name of Richard Bissell, including his masterpiece, Call Girl Cheerleaders. Michael D had complete web site at ASSTR, but closed it down and moved to Ruthie's site to at least get some monetary compensation for his efforts. Unfortunately, Al Steiner followed. Michael/Richard specialises in older men/younger women stories, although he has written well about other subjects, as well. Don't miss a single story. []
  2. Caragielesca potriveala onomastica daca stiti ce-i aia pandering in limba engleza. []
  3. Cu toata onestitatea si eu asa procedez, sau ca sa citam

    Ca atare, daca eu cunosc o suta de pizde care cunosc fiecare cite o suta de pizde am evaluat deja in cinci minute zece mii de pizde, ca ele au atita minte-n capul lor cit ar fi de sec cit sa-mi spuna ca stii ce ? O cunosc pe una Maricica, asa bine v-ati fute voi doi…)

    []

  4. Apropo de care chestie, imensitatea Trilemei incepe sa ameninte cu imburdarea indesine intr-o imensa gaura neagra. Deja nu mai poci scrie un articol fara jde referinte la alte articole si probabil ca voi sfirsi punind link-uri in interiorul hastemeleurilor de introdus link-uri. Stie cineva un soft bun de popunder ? []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. o sa ai nevoie de metalinkuri in curand... pe nivele exponentiale de integrare htmlistica in absolut.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 April 2012

    Sper ca pin-atunci transcend si nu mai am aceste probleme.

  3. Nu doar pe tine te distreaza, si nu ca nu a-i fi si tu de-al lor :P

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 April 2012

    Pe care tema chiar se pregateste un articol.

  1. [...] 24 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu Ea : you know what'd suck? to be that guy's wife and stumble upon his "work". Ea : not because zomg he writes porn, but....i mean....srsly?! [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.