Lista de coincidente intimplatoare care au avut loc chiar daca n-au avut inca si o explicatie

Thursday, 16 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cum ma plictiseam eu asa pe la trei dimineata m-am apucat sa compilez o lista de coincidente. Ceva in genu' :

  • Pe 1 Aprilie 2009 aparea pe Trilema ideea ca a lucra in presa e o injosire, sau textual

    O fi ea, presa, o putere in stat, dar ma gandesc ca in viata indivizilor ce compun statul presa este de fapt puterea somnului, lenei si ignorantei, legate cu funda si trasa-n tipla.

    Pe 15 Februarie 2011 Cristian Tudor Popescu isi ingaduie curajul sa observe ca a fi jurnalist este o injosire. Avantajul cititorilor Trilemei, 685 de zile.

  • Pe 1 Decembrie 2009 Mircea Popescu iese in piata impotriva cuplului Geoana-Antonescu. Pe 6 Decembrie Mircea Geoana pierde alegerile. Avantajul cititorilor Trilemei, 6 zile.
  • Pe 16 Mai 2010 apareau pe Trilema informatii despre arestarea abuziva a sefului FMI, bun-nevinovat. Pe 1 Iulie se vadeste ca femeia care-l acuza mintise, primise bani, avea legaturi interlope si tot tacimul. Ceva mai tirziu a iesit la iveala (dupa reactiile "autoritatilor") si faptul ca cetateanul nu fusese retinut in baza acuzatiilor repsective, ci in baza nevoilor lor politice. Avantajul cititorilor Trilemei, 46 de zile.
  • Pe 9 Mai 2010 aparea pe Trilema un articol intitulat "Eu capul lui Crin Antonescu il vreau" in care se explica de ce tipul nu-i de treaba. Pe 15 Februarie 2011 Cristian Tudor Popescu primeste ingaduirea sa se exprime in sensul ca acelasi Crin Antonescu nu-i de treaba. Avantajul cititorilor Trilemei, 282 de zile.
  • Pe 4 Septembrie 2011 Trilema face public setul complet (spre deosebire de tot restul lumii, care-a avut un set partial) de telegrame care fac referire la Bucuresti. Wikileaks cedeaza si publica baza de date completa, douazeci de ore mai tirziu, dupa luni de zile in care tinusera cu dintii. Avantajul cititorilor Trilemei 20 de ore. Avantajul lumii intregi inca se calculeaza.
  • Pe 24 Ianuarie 2012 apare pe Trilema o piesa recapitulativa apropo de afacerea musamalizata cu baza de date cu carti de credit pierduta de EEFT Euronet/Smart PayNetwork, notita recapitulativa in care se cereau capete. Pe 28 Ianuarie 2011 se livreaza capetele. Avantajul cititorilor Trilemei, o viata mai buna. Si nu doar al lor.
  • Pe 13 Februarie 2012, in jurul orelor 22:00 observ ca un penibil anonim are pareri despre cine si cum iese de pe Internet. Putin inainte de miezul noptii blogul anonimului penibil alaturi de tot site-ul revistei care inca il tolereaza iese putin de pe Internet. Citeva ore, asa, de control. Avanajul cititorilor Trilema, peste 9`000 de risete.

Mnoa, ajung sapte ? Sa mai sap ? Voi ce parere aveti ?

PS. Exista niste motive pentru care nu oricine poate face bani din abonamente. Sapte dintre ele se gasesc mai sus. Restul de citeva mii se gasesc raspindite prin toate partile.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Eu zic ca ai gafat-o! Nu mi se pare o onoare ca CTP are aceleasi idei cu mine. Eu mi-as face o cercetare interioara sa vad unde gresesc in caz ca se intampla asta. :D

  2. Blog Cosmin Maricari, 14 februarie: "Răzvan Orăşanu Mircea Popescu se bucură că vestitul jurnalist mâncător de rahat Cristian Tudor Popescu are păreri similare. Eu de-aş fi pui de Orăşanu Popescu, aş vedea în nefericita coincidenţă de-a împărtăşi idei cu proorocul ursuz cu logică de Urmuz un prim semn de îngrijorare. Poate-i cazul să consulte un medic."
    Avantajul cititorilor mei, două zile. În faţa cititorilor lui Ionuţ, adică.

    Cât despre lista lui Popescu: ţie nu ţi-a explicat nimeni că_correlation does not imply causation? :P

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 February 2012

    @Ionut Era mai grav daca aveam eu aceleasi idei cu CTP. Da' asa, mnoa, oamenii pot sa progreseze, de ce nu ?

    @cosminmaricari Hatters gonna haet.

    PS : De ce esti hatter ?

  1. [...] cum ma suspecteaza si pe mine lumea ca inventez reguli pe loc numa' de-al dracului, o pura coincidenta. [↩]Si daca tot suntem la chitibusereala, care-i diferenta intre "Asa-i ca eroul nu va reusi [...]

  2. [...] traditiei cu publicarea rezultatelor financiare initiata de principalul cu vedere spre unicul pionier al Internetului scris in limba romana avem astazi a publica vesti proaste. Si anume [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.