La control - I

Wednesday, 11 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu nu am fost niciodata la ginecolog dar cind fetele de la Rotary Club au facut campanie de constientizare pentru cancerul de col uterin la noi in facultate m-am hotarit ca trebuie sa ma duc sa-mi fac si eu. Am dat telefon pentru programare si o domnisoara foarte draguta mi-a spus ca sunt complet ocupati doar de la ora 7 seara mai au locuri saptamina urmatoare. Am ales Joi pentru ca oricum aveam cursuri pina la 6 si sa ma duc direct.

Joi cind am ajuns la sapte si cinci in fata cladirii era foarte impresionanta frate, deci bloc tot numai [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. pot sa te intreb ce ai cautat tu ca baiat la ginecolog :)) si de ce nu imi apare tot articolul, cand dau click pe [...] ma duce pe alt articol

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Pai pe de-o parte ca n-am cautat nimic ca baiat la ginecolog, si pe de cealalta ca episodul urmator apare miine, stai antena.

  3. Rotary trolololo.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Vezi ce m-ai inspirat ? :D

  5. Uite de ce intrebam de astia pe fain

  1. [...] [...]sticla de zece etaje, modern. Am intrebat la receptie si am luat liftul pina la etajul noua, lift transparent de plexiglass puteai vedea tot cum urci foarte fain, si aer conditionat. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.