La control - I

Wednesday, 11 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu nu am fost niciodata la ginecolog dar cind fetele de la Rotary Club au facut campanie de constientizare pentru cancerul de col uterin la noi in facultate m-am hotarit ca trebuie sa ma duc sa-mi fac si eu. Am dat telefon pentru programare si o domnisoara foarte draguta mi-a spus ca sunt complet ocupati doar de la ora 7 seara mai au locuri saptamina urmatoare. Am ales Joi pentru ca oricum aveam cursuri pina la 6 si sa ma duc direct.

Joi cind am ajuns la sapte si cinci in fata cladirii era foarte impresionanta frate, deci bloc tot numai [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

 1. pot sa te intreb ce ai cautat tu ca baiat la ginecolog :)) si de ce nu imi apare tot articolul, cand dau click pe [...] ma duce pe alt articol

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 11 January 2012

  Pai pe de-o parte ca n-am cautat nimic ca baiat la ginecolog, si pe de cealalta ca episodul urmator apare miine, stai antena.

 3. Rotary trolololo.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 11 January 2012

  Vezi ce m-ai inspirat ? :D

 5. Uite de ce intrebam de astia pe fain

 1. [...] control - II Joi, 12 Ianuarie, Anul 4 d.Tr. | Autor: Mircea Popescu [...]sticla de zece etaje, modern. Am intrebat la receptie si am luat liftul pina la etajul noua, lift [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.