Desteapta-te-n pula mea de distractie

Wednesday, 11 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mdeci, aflu via nesfirsitul fain de la pseudo-ipoparul de bine Maricarii (care aparent e prietenul ungurelui prietenosul, ca lui ii da link-uri si mie nu, desi eu am scris primul si am influencerit ceea ce mi se pare nedrept si protestez asa cvasi-amuzant pasiv-agresiv cum am invatat de la diversi ersatzi de troli pe-aici pe Trilema dar sa revenim) ca un ungur netalentat pe numele lui ma-sa stie cum il cheama da-si zice doberman sau adica nu stati sa verific in surse sa nu ma fac de ris ca altii care nu verificaii.

Deci am verificat, il cheama ma-sa stie cum da-si zice Dopeman. Deci, Dopeman-ungurele-prietenosul este un nationalist de bine care a scris un cintecel pe numele lui Bos meg sau asa, in care-a zis ca de pula-n pizda sau ce-o fi zis ca nu se poate intelege limba maghiara (cum ne confirma acelasi Maricari) da' in tot cazul despre imnul national. Asa ca niste hmmm... Un fel de Sebi Prostalau de-ai lor de-acolo din Ungaria (care Ungarie-i mai mica si totusi inexplicabil insista sa supravietuiasca singura in loc sa se alipeasca la unguroaicele care is de mult supuse jugului Romanesc de partea asta a Tiszei da' aparent are foarte multi Prostalau de-astia ca si Sebi al nostru, ca la ei nu se sinucid cum se sinucid la noi pe capete - stiati apropo ?) s-au apucat sa faca reclamatii la sextorist via Internet ca sa il dea in judecata online pe Doberman ala CADECE! zice el ca pulanpizda imnu national sau ce-o mai zis ca nu e clar (ca limba maghiara nu se poate comprehensi fiind prea voluminoasa la vocabular ca sa-i pese cuiva, au mai multe cuvinte decit locuitori in futere de finouriti).

Asa ca sextoristu' o venit la asta acasa sa il intrebe daca o aruncat cu hirtii pe jos la babe sau ceva. Chestie care pe mine m-a inspirat dat fiind ca si noi avem aici in Romania sex, precum si bosmeg si imn national, ca atare putem si noi. Ce, sa ne-o ia ungurele ostilul inainteiii ?

Deci ce va rog : care aveti chef (nu se da nimic, ho!) apucati-va de fie introduceti bucati din imnul national intr-o structura mai larga de pula-n pizda, fie intercalati pula(-n pizda) prin imnul national. Da' de preferinta nu al Flaminzieiiv ca oricum de ala n-o auzit nimeni si ce pula facem aici ii bagam in seama pe boagheni mai nou ?!

Va ofer in continuare varianta mea :

Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
Pulanpizda pulanpizda pulanpizda pulanpizda
În care te-adânciră barbarii de tirani
Maricicasugepulalatigani
Acum ori niciodată croiește-ți altă soarte,
Hai sa dam cu pizda-n Soare!
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani.
Muie Garda fotbalu ie pentru ghei latenti

Fapt artistic, flate, ce sroboz ?!

———
  1. I-am dat link-ul pe nemerit pentru ca nu-l merita dar ca sa rideti de faptul ca o femeie care preda "Antreprenoriala" se afla in concediu post-antreprenorial, in sensul pe care antrepriza il ia in societatea romaneasca moderna, anume cel de intreprins in pizda, raminind gravida deci o fost macar productiv, in pula. []
  2. Cum ar fi de exemplu asta, care crede ca io am tynt, da' macar are nume exotice de domenii gen mu.mu []
  3. Si neapropo de care chestie, ce pula lu' Hector de nume de partid e ala Jobbik ? Suntem seriosi aici un moment sau ce pula facem, ca parca-i dat la misto. []
  4. Pe bune, o mai tineti minte pe concurenta la Prostul Corect sau cum ii zice care o aflat ca Turkey ii o tara desi inseamna curcan si o zis uimita (da' literalmente uimita, cu gura cascata si buza de jos moale asa sub presiunea salivei) ca stia ea ca exista Flaminzia (adica Hungry) ca tara da' nu stia ca nu exista si Curcania (n-o mai intrebat ca ce pula nu se unesc astea intre ele, desi se vedea c-o tenteaza). []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Eu am auzit că ăştia care nu se prind de glume au părul creţ... Asta despre repăr.

    Iar despre influensărit, eu am citit prima oară de ungurele prietenosul pe Blogary (ruşine să-mi fie. :P) şi m-apucasem să traduc primul articol înainte să-ţi citesc cogitaţiile. Şi-n plus, ţi-am dat link, antreprenorule care eşti. Here, have some of my fame!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Ba tu sa taci ca m-am prins io ce faceti voi aliante mitico-carpato-danubiano-pontice pe-aici sa va vindeti de la unu' la altu' Ardealul! ARDEALUL! ARDEALUL NE CHEAMA cu frunze si flori. Care nu este al meu si nu este al vostru in vecii vecilor ba.

    Pun pariu ca Antal ala are actiuni la Gabriel International si Gay Romero.

  3. Don't hate the foreign invaders, hate the game.

    (Ăsta merge şi la topicul cu Heroes...)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Bai deci voi sunteti reptilieni e clar, ca asa zic si aia.

    Intunecatilor!

  5. Ungurele nedoperman`s avatar
    5
    Ungurele nedoperman 
    Wednesday, 11 January 2012

    Din cate silabe?
    American Staffordshire Terrier? Am ghicit?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Rog szeriozsitate.

  7. Buai da' tarziu aflasi si tu de video

    Mda lmao, acum observ lipsa la tracking code.

  1. Desteapta-te-n pula mea de distractie pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    O noua campanie marca Cosmin Maricari sub egida Trilema si inaltul patronaj al premierului ungar, Catalin Bosmegatu....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.