Jurnal de weekend

Sunday, 22 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Vineri o fost maica-mea pe la mine, alaturi de sora-mea, pretenu' lu' sora-mea (awww, trist, este ?) si un unguras foarte... bai, stiti cum ii genu' ala de englez inalt, slab, foarte sensibil asa-n sufletu' lui si tare reprimat adica pe englezeste considerate in miscari ? Ca un fel de Hugh Grant asa ? Noa, unu' de-ala.

No-ai si ne-am povestit noi una alta, pe urma ne-am dus sa ne plimbam in padure (ca io am si padure aici, v-am spus ?) cu care ocazie ne-am plimbat. Si cum ne plimbam noi asa numa' hop sare-o ciuta-n drum (ca e cu drum prin ea padurea, de fapt drumuri ca-s mai multe, frumos curatate de pomi si tufe, numa' cu iarba pe jos) si fuge-napoi. Bai, ma surescit eu, ati vazut-o!!11 Astia n-o vazusera, ca se uitau toti la mine la momentu' ala ca si la toate celelalte, ca io-s sfinta Parascheva sau ceva de genu'.

Dupa care ceva mai incolo o navalit o turma-ntreaga, fo' minim sase, pe care le-or vazut si astia (cel putin ei asa declara). Noa, si-am mai facut glume proaste despre futut (eu) la care n-o ris nimeni (lol, e ok, am ris eu de doua ori), mi s-a atras atentia foarte asa pe departe ca poate niste doamne de-alea care umblau in trasuri (Hugh Grant, v-am zis eu ?) nu stiu si nici nu li s-o intimplat s-auda ca cum ii cu irisu' tigancii sau cevaii ceea ce mi-a provocat un amuzat lasa ma, macar din auzite sa afle, ceea ce... Adevaru-i ca pun probleme oamenilor care incearca s-o faca pe civilizatii, in principal aia ca ce traznai imi traznesc mie prin cap nu se gasesc dom'le-n cartulia de bune practici si moravuri alese cu studii de caz lamuritoare. Aia de pe vremea trasurilor.

Dupa care ne-am intors acasa, miauiii mincat toata musacaua ca niste termite ce si sunt, semn ca nu ma pricep deloc la gatit da' noroc ca mai aveam niste pita si smintina pe-acolo s-o mai indrepte, dupa care s-or dus in treaba lor cu beamveu' lu' sora-mea. Ca v-am zis ca are beamveu ? Noa si io n-am. Dar nu-i problema, ca vom indrepta noi aceasta nedreptate. Imi cumpar Fokker (si-i trimit nota lu' mama, nu va agitati).

Iar ieri, care-a fost dupa toate probabilitatile Simbata, am dus o sclava la plimbare-n padure, inspirat eu de observatiile ca bai ce frumos e Aprilie totusi. Ploaia ne-a amenintat si chiar picurat cele ~cinci ore cit ne-am preumblat noi acolo de nebuni (am mers chiar pina-n capatu' de da-n sosea si inapoi) da' o fost foarte binevoitoare si ne-a lasat in pace.

Ne-am catarat in ceva punct de observatie ce exista la o raspintie, cu care ocazie i-am aratat fetei ce-i ala azbociment, dat fiind ca ea nu mai vazuse niciodata si acoperisu' cosmeliei e facut din niste placi ondulate si-n general ne-am distrat foarte bine, mai ales eu, in sensul ca ea purta o bucata de sfoara (ma rog, si-o rochie peste, da' am usurat-o de povara prin padure pe-acolo, ca oricum nu-i nevoie). Noa si dupa o vreme am ales eu o jumatate dintr-un fag, adica o joarda asa de fo' patru metri de lunga si groasa cam cit degetu', am curatat-o (fata avea cutter la ea, va dati seama ?) dupa care intr-un loc mai potrivit am tipat funia peste o craca orizontala, am legat-o de miini in suspensie pe virfuri acolo, am batut-o bine de-avea un cur ca o zebra dupa care am futut-o delicios. Teoretic fetele nu se bucura chiar asa de placerile astea bucolice da' ei cica i-o convenit zice. Ca si daca nu zice doara joarda-i la mine. Apropo de care chestie, voi puneti fetele sa zica ceva ?

Am vazut o caprioara la inceput, pe care ea o ratat-o, da' pe urma am vazut un caprior tinar fugarind o caprioara tinara si boncaluind la ea (chestie care fetei i-a parut ca latra - adevaru-i ca si seamana intrucitva) si mai apoi am speriat un iepure care-a tisnit-o ca din tun. Era mare si sanatos, pariu ca sunt vulpi pe-aici. SA MI SE ADUCA CIZMELE SI FLINTA! SA SUNE GOARNA! ADUNATI CIINII! PORNIM!

In incheiere va atrag atentia ca desi fata era pe ciclu totusi n-am aruncat tamponu' ei al' folosit, cum nici prezervativu' folosit, cum nici nimic altceva acolo in padure, chiar daca nu ne-ar fi vazut nimeni, tot asa cum nu ne cacam in parc chiar daca ne vede lumea. Da' nu-i problema ca pe drumu' de intoarcere am dat peste vreo cinci prostalai care sedeau cu bicicletele roata in jurul unui foc facut chiar douazeci de metri inauntru de la liziera. Deci literalmente, asta-i nivelul poporului prostalailor de inca in mod inexplicabil sunt ingaduiti in aceasta tara. Atita pot ei, cumpara biciclete sa faca miscare si sed linga ele in jurul unui foc facut in padurea unde venisera sa ia aer curat ca sa se asigure ca nu exista cumva si din gresala aer curat in jurul lor. Afisu' ca amenda pentru facut focu' in padure e 5000 de lei era douazeci de metri mai incolo (prea adinc in padure pentru dinsii, tre' puse pe autostrada astea).

PS. Mami nu-ti fa probleme ca n-ai cum sa fi luat capuse, observatie intarita de faptu' ca am omorit trei pe mine, precum nici nu puteau fi purtatoare de Borrelia afzelii si garinii de-alea care cauzeaza Lyme dat fiind ca pentru aia ar fi nevoie de-o mare populatie de caprioare care nu exista decit minim douazeci (plus una in curind ca am impresia c-o prins-o pe caprioara ceea, o legat-o de-o craca si-o futut-o de erau sa se imburde cu tot cu pom, lizera si intreaga lume).

Cam asta.

———
  1. Ha ha! []
  2. Bai apropo si pe bune acuma : de ce pizda tigancii ? Io n-am vazut la nici o tiganca culoarea aia, si-am tavalit si blonde si brune ce frasu' !? []
  3. Ha ha ha! []
Category: La pas prin lume
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. Pah si poze?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    N-o fost cine.

  3. pletzalcoatl`s avatar
    3
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 22 April 2012

    @Luka http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/23/Iris_sanguinea_2007-05-13_361.jpg/200px-Iris_sanguinea_2007-05-13_361.jpg

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    Eloel

  5. "Datorită faptului că azbestul este cancerigen și foarte periculos pentru sănătate, începând cu anii 1980, multe țări dezvoltate au început să interzică produsele din azbest, inclusiv azbocimentul."

    Asa-i cand umbli cu muieri tinere din tari dezvoltate.

  6. E toxic cand il torni, s-o dispersat in aer demult.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    @Dr.A Ce sa-i faci, au si ele dreptu' la pula.

    @Freud Intr-adevar, da' astea-s deja amanunte mult prea banale fata de exostimul nemaivazutului.

    (Intr-o oarecare masura-i toxic si cind il spargi.)

  8. Unrelated : ceha ce mai face? :D

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    Deseneaza.

  10. De fapt e toxic tot timpul, ca nu-l poti impiedica sa devina praf si deci ajungi de il inspiri. Daca nu-l interzici de tot ajunge de-i raspandit peste tot (ca prozacul in apa de baut din usa).

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    A, sa nu ma-ntelegi gresit, eu sunt perfect de acord cu masura interzicerii productiei. Probabil ca si extragerea din opera e un lucru bun, per total, chiar daca prezinta dezavantaje.

    Da' asta nu inseamna ca o suprafata de trei metri patrati in vecinatatea imediata cincispce minute pune riscuri notabile sanatatii individului.

  12. Nu cred ca reiese de undeva ca am pretins eu asta. Io observam ca fiind interzis prin anii 80 in vest cineva sub 30 de ani e putin probabil sa-l fi întâlnit. Spre deosebire de Romania unde s-o folosit legal pana prin 2007 la acoperit orice.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    Drept.

  14. Graba cu azbocimentul interzis nu-i ca-i toxic, au rusii, indienii si chinezii productie mare; trebuiau scosi de pe piata. In SUA parca nu-i interzis.

    #9 Lolz, ti-ai luat peisagista la gradina?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    E interzis in SUA bre.

  16. A notable exception is the United States, where asbestos continues to be used in construction such as cement asbestos pipes. The 5th Circuit Court prevented the EPA from banning asbestos in 1991 because although EPA research showed it would cost between $450 and 800 million and save around 200 lives in a 13-year length, the EPA did not provide adequate evidence for the safety of alternative products.

    Cand o luat ban?

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    Bine, e interzis in SUA cu exceptia unei anumite aplicatii.

  18. n-am jurnal deci il citesc pe al tau...super!

  1. [...] a gagicilor pe care le-am agatat (cel putin intr-o prima faza nu de ceva craca inalta pe virfuri in vederea biciuirii) erau cu jumatatea semnificativa, iubit amant sot sau ce pleanza. Spre deosebire de penibilache [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.