De ce sora-mea ii mai buna decit curva de sora-ta (chestie pe care o cunosc personal)

Friday, 01 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci, in timp ce curva de sora-ta - nu, hai, putem lasa mascarada deoparte deja, singuru' care n-o futut-o pe zisa zdreanta esti probabil tu, desi nici aia nu-i chiar sigur la cit ii de flaminda, si in caz ca-i fapt se datoreaza probabil faptului ca n-ai cu ce, nu ca n-ar sta ea. Plus ca oricum e plin Internetu' de poze cu ea si dobermanu' ala sau ce era. Dar sa nu ne pierdem, ca articolu' asta nu-i despre lipitori si alte pocnitori anonime.

Ci despre sora-mea. Care, in timp ce curva de sora-ta... hmm. Bai frate, iarasi ?! Hai sa incercam in alt fel.

In timp ce curva de sora-ta [...[...,...,.........],[...][[[[[...]...]...]...][...]...]...] si etc, sora-mea facea trei masterate. Da, trei. Trei.

Stii cine a mai facut trei masterate simultan pina la ea ? Pai iti spun eu. Nimeni.

Stii cine va mai face trei masterate, de la ea incolo ? Pai iti spune legea. Tot nimeni, ca nu mai e voie mai mult de doua de-acum incolo.

Da' sa lasam faptul ca nimeni niciodata nu o poate egala in ce priveste volumu', si sa luam in considerare putin problema notelor. Si anume, lasind la o parte intimplarea ca-i sefa de promotie, doara n-o fi muncit pentru asta (sau ca din 50 de oameni exista hapt un singur absolvent cu zece, si-i absolventa, ca-i sora-mea), iote aici :

sora-mea

Salveaza balenele, bai! Deci daca sora-ta are vreo sansa pe lumea asta sa cintareasca mai putin de-un chintal, apai e mai degraba din cauza lu' sora-mea decit din orice alta cauza. Cum iti pare aia ?

Restul de note pe sait-ul facultatii, si anume

 • Popescu M. Ana-Maria, Educarea identităţii alimentare în mediul şcolar cu scopul prevenirii supraponderalităţii la preadolescenţi, Prof.dr. Adriana Băban, 9,00
 • Popescu M. Ana-Maria Prevenţia supraponderalităţii la preadolescenţi prin strategii de marketing social Prof.dr. Adriana Băban 10

Deci bine ? Trei disertatii (care intimplator toate s-au intimplat in aceeasi zi, si anume de la 12, de la 13 si de la 16), la care fata a luat zece de doua ori si noua o data (da, stiu, e intolerabil, o s-o bata mama cu un dulap ud pentru asta).

Si, ca sa va citez din subiect :

(11:58:29 AM) sora-mea: Si am 9,40 9,50 si 9,60 medii finale
(11:58:59 AM) sora-mea: So their school is for kidz

Da. Pentru ca este chiar atit de superioara in inteligenta ei transcendenta, ca mai bine nu i-oi zice, incit i se fringe organu' copulator de cerintele scolare. Cam dificultatile pe care le aveti voi in a pilota machetute la 30 de ani le are si ea in a face trei masterate simultan.

Asta, mai notez asa in trecere, in timp ce avea o slujba (deci era angajata fata, bine ?), si in timp ce participa la diverse colocvii internationale, sa le omlette du fromage alora pacea lumii si alte probleme presante&urgente.

PS. Imi cer scuze pentru formularile dure din paragraful introductiv, da' cineva trebuia sa spuna la un moment dat si adevarul.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

90 Responses

 1. Smallish THE Sister`s avatar
  1
  Smallish THE Sister 
  Friday, 1 July 2011

  Calling them names won't help, I will :)

  well done proud brother, ty

 2. Critic`s avatar
  2
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  sorata e comunista? nu de altceva da' cica democratia, liberalismul si capitalismul ne-au dus la consum in masa.

  avem jde' mii de fastfood, haleala rapida si sucuri iara obiectul de studiu e prevenirea obezitatii? gen ecologie cand defapt consumul de petrol excesiv si centrale nucleare ne tin becurile aprinse?

  you're doing it wrong.

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  @Smallish THE Sister You should see this chick that used to be 200lbs. After a few years of calling her names, beatings and screaming at, she's got a waistline *you could not believe*. Seriously. I bought her a nice dress yest, the M fit her ass and tits, but the waistline had at least 8 inches extra.

  @Critic N-are legatura democratia cu prostia buei.

 4. Critic`s avatar
  4
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  dar in totalitarism prostii pot fi dresati. in democratie nu exista nici un interes, e auto, si e chiar mai grav.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Problema-i ca o maimuta dresata e tot o maimuta.

  In democratie exista metode paleative, e descrisa chiar dinsus, la #3

 6. Critic`s avatar
  6
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  convingerea sociala cum ca supraponderalitatea e naspa sau cum? meh, in evul mediu se purta barbat 120 kg, femeie la 30 kg cu corset :)))) moda revine, mda, whatever.

  acuma problema e cum mentinem economia. eu n-am nimica impotriva reformelor healthy food, chiar sunt pro, dar cad afacerile, locuri de munca, tot. caci pentru profit si etc afacerea trebuie sa creasca si tot creste.

  si vrajelile cu retete de slabire, produse dietetice, bio, eco si etc sunt afaceri detinute tot de fastfood, deh, sa nu piarda banul.

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Lmao e indiscernibil daca tu chiar crezi prostiile de le emiti sau pur si simplu nu stii cum se face trollingu' de calitate.

 8. Critic`s avatar
  8
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  srsly, daca nu se mentine cota de obezi, mancatori de fastfood actuali si pacaleli cum ca tu ai nevoie de o formula speciala de slabire, nu ar cadea o buna parte din economie?

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Nu ar cadea o parte vizibila din economie. Hai ca nu esti chiar nescolarizat, poti sa socotesti si singur. Cit is vinzarile pe an de produse de fastfood, cit e economia mondiala ?

 10. Critic`s avatar
  10
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  hai sa fim serios, cate terenuri sunt arate, europa si exterior? nu e plin de supermarketuri si baruri, jde mii de sticlute colorate, conserve si produse de la mii de firme?

  nu se plateste bani pe transport? soferi, camioane, benzine, vize, avione. personal pentru telefoane, lume care care cutii, vanzatori, bucatari, ambalatori, etc etc.

  daca cade sectorul mancarii, cade cam tot. la fastfood ma refer tot ce e mancare preparata si semi-preparata, nu shaorma de la colt si Mcd, ca oricum exista cu mult mai multe firme de atat.

  ah si asta cu criza in Grecia si Spania e de la terase si etc, nu e problema mea ca se vinde mancare la 5 euro farfuria, 50 euro biletul de avion si 500 euro saptamana la hotel, ca nu reprezinta deloc, absolut deloc valoarea reala. da haleala e adusa din arabia-africa saraca, muncitori cu sau sub salariu minim pe economie si sunt cretini astia de la avioane si hoteluri.

  Si desigur inmigrantii. O fi UE ceva multiculturalism, da pan-european. Fara vize si purificati la vama tot ce e negru, arab, si slavic-est-european, nu se va iesi din criza. Si nu, nu e rasism. E ca munceste negru la negru fara acte si fara impozite si piteste prin pachete la autocare cu miile de euro, daia n-are statul bani.

  Cacat de capitalism cretin.

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Nu "e plin" buei om. Ti-ai format niste pareri gresite pe baza a ce-ai vazut tu la televizor. Normal ca aia de baga chestii la televizor incearca sa convinga massa ca "e plina" de ei lumea, ca sa fie importanti. Da' asta nu inseamna ca asa si este.

  Si da, cind zic ca nu exista alternative, de platit tot platesti, fix la asta ma refer. Tu ai platit pentru a privi la televizor, uite aici, asta ti-o fost costu', faptu' ca ti-ai format o reprezentare ireala a realitatii.

 12. Critic`s avatar
  12
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  eu nu ma uit la televizor. eu vad ce e pe strada si produse pe raft, atat.

  si solutia este desfiintarea statului cred, altfel nu ar mai exista idee de preturi competitive care sa se incadreze in salariu minim pe economie.

  asa ai putea cumpara depinzand de ce salariu ai de unde vrei, nu toate firmele ar cauta preturi similirare si ar produce mai mult ca sa isi ia profitul real timp. gen cartoful in europa costa 3, inafara 1, noi il aducem din strainatate cu 1.25, il vindem la 1.50 si ne luam banii pe transport, angajati si etc in timp ca se strage de la cat produs mult vindem. mda.

  castigi 1500 pe luna, da? shuper. cumperi de x. castigi jumate? cumperi de y, s-ar deschide peste tot afaceri pentru toate gusturile.

  asa cu salariu minim pe economie, astia cumpara sa manance de pe o zi pe alta ca le permit preturile, cei cu mediu o duc ceva mai binisor iara cei cu salariu cat mai mare au prea multi si nu au ce face cu ei.

  in schimb asa fiecare ar cheltui dupa cat produce, cat are si cat duce nevoie, hallo herr marx judae

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Pai retragerea statului din afaceri (orice afaceri) e evident o idee buna.

  Dar nu garanteaza rationalitatea economica de care vorbesti tu acolo, dat fiind ca firmele pot sa faca oligopoluri fara probleme si cu stat si fara stat. Singura chestie care ar garanta rationalitatea economica ar fi rationalitatea agentilor economici, ceea ce include in principal fiecare cetatean. Sa nu faca ce nu intelege, sa stie de ce-o facut ce-o facut, chestii grele. Omul de pe strada nici macar nu-i capabil sa explice fizica din spatele unui frigider la nivel de principiu de functionare asa, ce sa inteleaga el din ce se intimpla pe lume ?

  Itinerarul job-dormitor nu-i diferit decit superficial de privitul la televizor. E un spatiu gindit de niste oameni pentru tine.

 14. Critic`s avatar
  14
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  Omul de pe strada nici macar nu-i capabil sa explice fizica din spatele unui frigider la nivel de principiu de functionare asa, ce sa inteleaga el din ce se intimpla pe lume ?

  da pai aici ajungem sa ne intrebam despre efectivitatea sistemului de invatamant si daca mami si tati aveau 4 clase pe vremea comunistilor si li s-a dat de munca, evident copilul va fi pregatit doar pentru 4 clase si munca in linie ca prostul.

  democracy fails again.

 15. Mircea Popescu`s avatar
  15
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Nu are legatura cu nici un "sistem", de invatamint, de povesti cu cocosu' rosu.

  Omul poate fi lenes sau stapin. Alternative nu exista. Democratia-i singura organizare sociala care ingaduie celor doua categorii sa coexiste, dindu-le roluri fiecareia in sistemul celeilalte.

 16. Critic`s avatar
  16
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  defapt ambele pot coexista si in totalitarism desigur.

  mai degraba democratia e singura unde poti alege, aka ti-o faci cu mana ta.

  ca asa stapani-sclavi, prin lege, zei si oligarhie a fost dintotdeauna.

  acuma e free si dai tu si semnatura, dupa caz.

 17. Ionut`s avatar
  17
  Ionut 
  Friday, 1 July 2011

  esti un fatalau daca sor-ta a facut 3 d-odata si tu nu. te-a facut muci!

 18. Critic`s avatar
  18
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  are si mircea neste' competente in cv.

 19. Ionut`s avatar
  19
  Ionut 
  Friday, 1 July 2011

  degeaba, e mai slab ca sor-sa. cum ma sa te faca o fata ... pfff, eu in locul tau n-as mai da ochii cu parintii de rusine. taica-tu saracu ... nici nu vreau sa stiu ce e in sufletu lui ca unicul sau baiat, ala de-i poarta numele, e mai slab decat o fata, fie ea si fiica-sa!

 20. Mircea Popescu`s avatar
  20
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  @Ionut Da' ce, era concurs, ceva ?

  @Critic Ce-am gasit si io pa niet.

 21. Ionut`s avatar
  21
  Ionut 
  Friday, 1 July 2011

  combetitie, ca aia duce la progres si sor-ta te-a progresat, ca sa zic asa. :D

 22. Critic`s avatar
  22
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  mdeci io nu inteleg cum de ai avut tu bani sa te plimbi prin strainatate dupa facultate. lucrasi la negru?

 23. Ionut`s avatar
  23
  Ionut 
  Friday, 1 July 2011

  sex pe bani iti zice ceva?

 24. Critic`s avatar
  24
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  el platind da!

 25. Mircea Popescu`s avatar
  25
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  Io am facut primu' milion cam la virsta ta, tinere.

  Si intr-o tara, retine, in care o suta de dolari era salariul pe o luna.

 26. inb4 Critic: pics or didn't happen!

 27. Critic`s avatar
  27
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  ai vandut mosia lu' tactu' mare sau ce?

 28. Critic`s avatar
  28
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  *in completare : e inca si acum :)))))

 29. Mihai B`s avatar
  29
  Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Friday, 1 July 2011

  o gasim pe facebook? /:)

 30. Critic`s avatar
  30
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  vai da' ce de bunaciuni cu numele ala sunt pe fb

 31. Mircea Popescu`s avatar
  31
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  @Critic Raspunsu' daca ti l-as da s-ar incadra mai bine la Concurs, sincer sa fiu. Nu-i vina mea.

  @Mihai B E posibil sa ba da.

  @Critic Vezi daca n-ai avut noroc de-un nume bun ? Toata soarta omului e-n nume, am auzit eu.

 32. Critic`s avatar
  32
  Critic 
  Friday, 1 July 2011

  io am nume de ungur deci s-a'nteleg ca stele m-au predestinat peste granita? :))))))

 33. felicitari!

 34. Mircea Popescu`s avatar
  34
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 July 2011

  @Critic Ie. Ia cu tine si-o ranita.

  @f Dar mersi!

 35. vezi să nu calci peste ciocafonu' lu Lady Gogu în drumu' spre graniţă.

  o wait, asta e din alt film. carry on.

  la articol: congrats :)

 36. Smallish THE Sister`s avatar
  36
  Smallish THE Sister 
  Saturday, 2 July 2011

  Ideea nu e sa nu mai fie NIMENI supraponderal si sa falimenteze industria consumatorista, cat sa inteleaga (tineretu din ziua de azi) cum functioneaza "frigideru" propriu si dup-aia sa bage in el ce considera

  ce-i drept multe amp pe fb. scary

 37. Mircea Popescu`s avatar
  37
  Mircea Popescu 
  Saturday, 2 July 2011

  @Smallish THE Sister You speak words of shiny.

  They for to eat ?

 38. Critic`s avatar
  38
  Critic 
  Saturday, 2 July 2011

  era o vreme cand copiii invatau la scoala sa aleaga fructe si legume, sa jupoaie animale si la gateasca

  dar era totalitarism si ala era regimul pentru femei, caci chipurile nu erau in stare munca intelectuala, ci de bucatarie.
  .......
  eu unul cand eram la grupa mica, tin minte ca nu erau zile in care sa nu vina cu promotiile p'lii, pungi de cartofi, ciocolata, sucuri, orice posibil. si desigur 'gratis'.

  si ajungem din nou la statul functioneaza prost si cetatenii nu cunosc politica.

 39. Mircea Popescu`s avatar
  39
  Mircea Popescu 
  Sunday, 3 July 2011

  Da' cam pe sarite mei. Ia cu ritalin daca-i nevoie da' formuleaza ceva complet, du un gind pina la capat.

 40. Critic`s avatar
  40
  Critic 
  Sunday, 3 July 2011

  lol

 41. "sora-mea ii mai buna decit curva de sora-ta"
  deci e mai buna ca sor'mea fiindca-i virgina sor'ta, sau cum? :)

 42. Mircea Popescu`s avatar
  42
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Citim si noi articolele mai cu talent ? Ca scrie acolo.

 43. Te-ai gandit ca poate am citit si tot la impresia ca-i virgina am ramas? Ceea ce nu-i lucru rau, in special in milieuri religioase. :)

 44. Si-apoi, unde-ai mai vazut tu h8r sa citeasca articole? Drept cine ma iei?!

 45. Mircea Popescu`s avatar
  45
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Ca tu ai ramas cu impresia c-o fi virgina-i una, ca ai ramas cu impresia ca de-aia-i mai buna e cu totul alta.

  Sigur, in "milieuri religioase" cele doua tind sa se suprapuna. Precum poate ca intuiesti (ca de citit zici ca nu citesti, iara de priceput cu siguranta sunt mari dificultati), nu-i cazul aici.

 46. esti asa suparat c-am zis ca-i virgina de parca ti-am adus un afront personal, gen "nu faci treaba pan-la capat"

  si-am priceput, zau, chiar daca n-am citit.

  trololo sau cum se zice.

 47. Mircea Popescu`s avatar
  47
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Deci care-i metoda, 1. Make assertion, 2. Fail spectacularly, 3. Claim OP is very upset ? Sa stiu si io care-s ultimele tendinte ale modei in nisa "winning by losing".

 48. daca assertion o fo ca-i vierge, cum putem determina uin sau feil?

 49. Mircea Popescu`s avatar
  49
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Asertia o fo ca de-aia-i superioara ca-i virgina, nu fa pe prostu' ca ramii ase.

 50. mon cher, je te prind.
  prima mea propo n-are cum sa fie asertie, ca-i cu semn de intrebare.
  hai ca deja am lungit-o prea mult si vad ca nu-ti place subektu'. ramane cum o stii tu. :)

 51. Mircea Popescu`s avatar
  51
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Intrebarea o fo' sau cum, ulterioara asertiei.

 52. "sau cum?" == "asta vrei sa zici?" == "e asta semnificatia?" == "ar fi asta un sumar bun al adevarului ingropat sub multe date si cuvinte in articolul tau?"

  nu prea le am cu discutiile in genul asta, dar eram foarte bun la gradinita. de-asta si-ncerc s-o sterg, cuit uail ahed.

 53. Esti un prost analfabet,iar sora-ta e o curva.O curva cu diploma,dar tot curva e.Sugeti pula.

 54. Mircea Popescu`s avatar
  54
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 2 August 2011

  Mbun, si obiectia care e ?

 55. Hipsterilor`s avatar
  55
  Hipsterilor 
  Tuesday, 2 August 2011

  io unu' n-am nici o obiectie, da's curios cine o angajeaza. fie statul pe un post permanent si cu salariu de rahat tratand fete perfecte de 120kg care n-au gagiu si hanonimăs de subsol, fie la privat tratand fete perfecte de 120kg care n-au gagiu si hanonimăsa de subsol, fie pe afacere propie facand foamea si tratand fete perfecte de 120kg care n-au gagiu si hanonimăs de subsol.
  50 lei ora-sedinta, lolz. una sau de 2 ori pe saptamana pentru "confesiuni" 'stiintifice'. plm, popa e gratis si e mai efectiv chiar.

  oare o fi buna facultatea de astrologie de prin india? nu stiu daca e mai avantajos sa casatoresc fete de 8 ani cu barbati de 40 pe baza stelelor.

 56. Mircea Popescu`s avatar
  56
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 2 August 2011

  E, de unde atita cinism dom'le ?

 57. Hipsterilor`s avatar
  57
  Hipsterilor 
  Tuesday, 2 August 2011

  nu inteleg de ce statul cheltuie niste bani nejustificati pe niste prosti.

 58. Mircea Popescu`s avatar
  58
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 2 August 2011

  Pai daca-l intrebi pe Krugman, e ca sa faca economia sa functioneze, ca asa o zis Keynes.

 59. Hipsterilor`s avatar
  59
  Hipsterilor 
  Wednesday, 3 August 2011

  deci sa povestesc asa intamplari de ale vietii.. primavara asta am fost la un psiholog. pe banii statului, ca nu scoteam nici portofelul sa ia aer dupa parerea mea.

  ma rog ajung la duduie, mi-a placut. 30 de ani, calma, linistita, finuta, fara 100 kg si machiaj la greu, pseudoargumente feministe, etc etc.

  i-am povestit herpa derp si ma rog cum ca sunt eu nemultumit de faptul ca nu gasesc nimica clar pe plan profesional, nu stiu ce fac, facultati, herp derp.

  si zice ea ca ma rezolva cu un test. erau vreo 100-150 de intrebari, trebuia sa notez eu cu note de la coispe pana xyz cat de mult imi place mie ceva.

  toate bune si frumoase si zic eu(numai tin minte conversatia reala)

  -stai asa, astea nu se schimba dupa chef? daca dau testul azi, dupaia maine si tot asa, rezultatele vor fi diferite

  -a da?

  tot in a da am ramas si eu

 60. Faptul că ţi se schimbă anumite preferinţe după chef spune ceva despre tine la rândul lui.

 61. Mircea Popescu`s avatar
  61
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  @Hipsterilor Cucoana e si tinara, si nici n-are avantajul blogului.

  Pe tine te gestioneaza frica, in sensu' ca n-ai curaju' sa-ti asumi ca-ti place ceva [din motiv ca te temi ca asta inseamna ca acel ceva va fi distrus], chestie care indica destul de clar oarece traume in copilarie (ceea ce nu tre' neaparat sa insemne cine stie ce violenta, pisicu' uman se poate traumatiza si numa' stind, ca o visina coapta). Dupa care neasumindu-ti nimic sigur ca nu poti ajunge competent, si in lipsa competentei nu poti deriva satisfactie, si ca atare bintui. Solutia e bineinteles contraintuitiva, cel putin la nivelu' subiectului, adica abordarea frontala a traumei celeia si rezolvarea ei, da' asta nu-i o chestie de care sa fie capabili nici prea multi oameni nici prea multi psihologi.

 62. Hipsterilor`s avatar
  62
  Hipsterilor 
  Wednesday, 3 August 2011

  @daimon : serios, mintea mea e receptiva la orice nou, imi place sa incerc orice si ma plictisesc rapid dupa ce am consumat complet curiozitatea-functionalitatea uneii chesti, nu o mai vreau iar. omfg omfg, sunt bolnav, dati-mi pastile.

  @mirshea : io rad din mai multe motive, una e ca tu esti ala care afirma ca bataia ar trebui utilizata pentru stergerea de memorie si corectare.

  cat despre ultima fraza, un psiholog cam nu ar fi competent de nimic. nu are cunostinte de antropologie, neurologie, medicina, pedagogie, filozofie, etc, etc, etc, etc.

  un pulete care face 4 ani de facultate studiind majoritar nimic nu ar trebui sa fie autorizat sa dea pareri, parerea mea.

  stereotipele nu sunt stiinta. oi fi ceva bun pe acolo, dar multe lucruri sunt enorm de arbitrare, aruncaturi de bat. normal, anormal, tipic femei, tipic barbati, etc.

 63. Hipsterilor`s avatar
  63
  Hipsterilor 
  Wednesday, 3 August 2011

  srsly era sarcasm

 64. Mircea Popescu`s avatar
  64
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  Poate ca da.

 65. http://psychology.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=866&Itemid=2

  ?

 66. Mircea Popescu`s avatar
  66
  Mircea Popescu 
  Monday, 19 March 2012

  Dap.

 67. Mi se pare mie sau a fost PRistă ori secretară la Polimedia SRL?

 68. Abilităţi medii de realizare a paginilor web prin intermediul aplicatiei Adobe DreamWeaver CS4

  Editare grafică şi de imagini superioară prin intermediul aplicatiei Adobe Fireworks CS4

  A pai ce-i asta, nu i-ai facut instructajul gen free as in freedom, domnu' care te agitai cu linux?

  Abilitati de zugrav-zidar dobândite în urma remodelării şi finsării a trei apartamente în timpul liber

  Ale tale?

 69. P.S. Ea n-are blog?

 70. Mircea Popescu`s avatar
  70
  Mircea Popescu 
  Monday, 19 March 2012

  @Cristian COR 342906.

  @A Io ma ocup cu invatat oameni chestii. Cu uitarea se ocupa moartea.

  @Cristian Din cite stiu io n-are.

 71. Mdeci pana acuma singura secretara din raiul ala al tau de beci cu futai e sorta, accountable cu dovezi.

 72. Mircea Popescu`s avatar
  72
  Mircea Popescu 
  Monday, 19 March 2012

  Pai daca atita ai primit mura-n gura si pe cale de consecinta ai stiut sa cauti...

 73. ASISTENT RELAȚII PUBLICE ȘI COMUNICARE. Pentru mine asta înseamnă PR.

  Mi se pare interesant că ea plecat în martie, iar banii pentru piariste au apărut pe 11 aprilie.

 74. * http://trilema.com/2010/bani-pentru-piariste/

 75. Mircea Popescu`s avatar
  75
  Mircea Popescu 
  Monday, 19 March 2012

  Asa-i ?

 76. Apropo pentru umor, sorta cam are trasaturi ungrofinizde; tot latinisti pledam maria s.a. pileat popescu?

 77. *url

 78. HTML fail

 79. pletzalcoatl`s avatar
  79
  pletzalcoatlinsigna de criptograf 
  Monday, 19 March 2012

  New fags can't html.

 80. 'ue

 81. @pletzalcoatl: ia rezolvă mătăluță mai bine problema cu t6y.us.

 82. scarpe hogan`s avatar
  82
  scarpe hogan 
  Friday, 29 November 2013

  I agree that wear what you want.

 1. [...] De ce sora-mea ii mai buna decit curva de sora-ta (chestie pe care o cunosc personal) [...]

 2. [...] Ceea ce... biata femeie. O inteleg, se pare ca soru-mea nu-i suficient de curva pentru nevoile ei, pierzindu-si viata aiurea in loc sa-i faca dom'le nepoti! Da' pe tipi nu-i inteleg [...]

 3. [...] toate porcariile, chupachups si alte zaharuri colorate (asta o fost mai tirziu, in vremea lu' soru-mea), mai cu precadere pentru ca pe-atunci copiii n-aveau bani. Pe cale de consecinta, toti copiii [...]

 4. [...] de la ora opt seara pina acum (da' literalmente vorbind). ———Sau ca sa citez din soru-mea, "are you always high on your own neurotransmitters ?". [↩] Category: Zsilnic Comments [...]

 5. [...] o fost maica-mea pe la mine, alaturi de sora-mea, pretenu' lu' sora-mea (awww, trist, este ?) si un unguras foarte... bai, stiti cum ii genu' ala de [...]

 6. [...] (it's from Transylvania, not in general use in Romania, and it's from millenials' usage - my sister uses it, kids my age do not [but not to worry, this is like saying it's a recent Californianism - [...]

 7. [...] {because there's a lot of people taking a very keen interest in stalking me, as it happens - but not really doing a too good job of it}] I came across a young talent by her name Cristina Moise. From which point I'll just proceed to [...]

 8. [...] legitimate, you know, purposes. As a tween my sister practiced ballet in one of them too, I'm sure doing a better job (not to mention more of a job) than whatever chlorotic scions of original lineages had similarily [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.