Ghid de trolaj culinar

Tuesday, 15 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pentru a duce la indeplinire aceasta agresiune asupra intelectului unor nefericiti vizitatori in vagauna/turn in care va duceti zilele dupa cum sunteti vampir sau lich, aveti nevoie de niste curcuma.

Curcuma e un condiment, se gaseste de vinzare.

Luati o mica cantitate de curcuma si o oarecare cantitate de sare astfel alese cele doua incit produsul finit dupa pisarea-n mojar sa fie o sare fina de-o culoare galbuie cam ca si untul de buna calitate. Dupa care incarcati acest produs de sinteza intr-o solnita transparenta si asteptati sa va pice niste inocenti in gheare, de exemplu prin metoda invitarii directe, sa zicem la masa.

Cind inocentu' (in general mascul) intreaba ca de sare ii pasati cu toata candoarea solnita pregatita din timp, si cind va intreaba siderat ca de ce-i de culoarea aia ii raspundeti ca pentru & deoarece-i sare extrasa din urina.

Pauza.

Pe bune ?!

Pai da, pe bune, continuati netulburat, ca-i mult mai sanatoasa si alte bla-bla-uri metafizice, pe care de preferinta fetele de fata (atit a dumneavoastra cit mai ales "a lui") ar face foarte bine sa le confirme ca pe-un ce banal & de nimic, atit de evident incit nici nu merita mentionat anume. Sigur ca cea mai buna sare se obtine din pisat uscat, el ce-o crezut ?!

Mnoa si cam asta. Succese!

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

 1. mno, ca ce chestie. prefer sa nu mananc sanatos atunci. din alte lichide de provenienta umana ce se obtine? :d

 2. Cappuccino.

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 16 May 2012

  Ce mai reading comprehension defect pe trolii astia... nu-i de mirare ca n-au nici un succes.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.