Amintiri de pe cind indeplineam dorinte

Tuesday, 15 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu am avut o perioada, illo tempore, cind indeplineam dorintele muritorilor. Gen, puletele isi dorea ceva, io faceam semn, Sabrina strimba din nas si jap! tocmai ce-si dorea ala se si intimpla. Da' tocmai-tocmai, cu exactitate.

Am renuntat pe caz de boala, si anume precum urmeaza :

  • Un tip si-a dorit sa fie invizibil ca sa se poata insera noaptea-n patu' doamnelor si domnisoarelor de la el din sat, pe care sa le futa discret si sa dispara fara efort - fiind deja disparut. Pasamite el asa-si inchipuia, ca e ceva penurie de pizda pe lumea asta, in loc sa realizeze onest ca pur si simplu frica, groaza si rusinea (pe scurt incapacitatea) lui de-a fi in fata lor era factoru' limitativ acolo. Si deci s-a gindit ca daca-si regularizeaza problema de autoreprezentare mentala in sensu' ca sa fie si fizic trupul lui invizibil pre cit ii este lui psihic de frica sa existe iata ca totul va fi in regula. Totul n-a fost in regula precum nici el n-a mai regulat veci pururi nimic, pentru ca orb fiind n-a mai reusit sa gaseasca nici patu', darmite pizda din el.
  • O tipa si-a dorit sa inghete toata lumea-n loc, nimic sa nu se mai poata misca nici o iota cu exceptia ei pentru o zi. A ramas pe veci paralizata intr-o bula de aer in forma exacta a trupului ei si cu consistenta sticlei, pentru ca deh, daca aerul nu se da la o parte din calea ta cam greu sa te misti. Sau sa respiri. Ca sa nu mai pomenim ca mi-a stricat un Univers, dat fiind ca "o zi" devine un interval destul de lung daca Soarele-i nemiscat pe cer ca efect al paraliziei planetei in miscarea ei orbitala. Rezultat net : cea mai scumpa mumie din toata istoria conservarii cadavrelor.
  • Un tip si-a dorit puterea de-a transforma in aur tot ce atinge. Chestia asta a sfirsit prost dat fiind ca nu poti sa te hranesti cu aur, lasind la o parte inconvenientele de-a dormi pe metal si-a incerca sa futi statui in forma de femeie.
  • O tipa si-o dorit imunitate absoluta pentru boracul iesit din ea. Sa nu i se poata intimpla nimic. Ca asa-si doresc mamele, in intelepciunea lor nesfirsita comparabila doar cu intelepciunea nesfirsita a prostiei din care de altfel si face parte. Rezultatul net ? Un tip atit de plictisit incit intr-o buna zi a decis pur si simplu sa se sinucida. Si-a descoperit ca nu poate. Urletele de disperare rezultate s-au auzit de pe Luna, si tineti cont ca Luna n-are atmosfera.

As putea in principiu continua cu exemplele, da' pe de-o parte mi-e lene si pe de cealalta parte am convingerea ca ori se intelege ori daca nu problema-i intre monitor si scaun.

Mnoa, si de-atunci incoace nu mai indeplinesc dorintele muritorilor. Indiferent ce isi inchipuie, cred, simt sau asa mai departe ei, putin conteaza si nu ma intereseaza.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. zeus tu esti? Ia mai usor cu trasnetele alea ca mi-ai aprins un hambar anu trecut. Enerveaza-ma ca ti le bag in cur, fireai a dreq de copchil ametit.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 May 2012

    Lol.

  3. Se vedea ca-i cipslip oricum.

  4. Un tip si-a dorit puterea de-a transforma in aur tot ce atinge. Chestia asta a sfirsit prost dat fiind ca nu poti sa te hranesti cu aur, lasind la o parte inconvenientele de-a dormi pe metal si-a incerca sa futi statui in forma de femeie.

    Deci io nu m-am prins niciodată dacă chestia asta e tranzitivă. Adică dacă atingi furculița se face aur, da' dacă atingi și mâncarea cu furculița atunci devine și mâncarea aur?

    În orice caz e interesant, așa ceva ar scădea valoarea aurului considerabil. Să mai avem și indivizi care produc siliciu în felul ăsta și producem calculatoare la nemurire. Nemurirea calculatoarelor, zic.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 May 2012

    Pai nu e tranzitiva, da' la un moment dat tre' sa atinga ceva prin gura ta, sau tu o inghiti direct cu furculita ?

  6. Înțeleg, da' chiar mă întrebam dacă poate fi atribuită proprietatea cu pricina. Adică na, dacă atingi ceva se face aur. Da' prin extensie, dacă atingi ceva din aur, toate solidele care se ating cu el se fac și ele din aur? Că în cazul ăsta ar fi și mai grav.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 May 2012

    Iar daca nu atunci practic n-are nici o valoare, ca ce mare chestie, generezi si tu acolo o pelicula de grosime atomica din aur in jurul obiectelor. Fis.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.