Evenimente disparate cit si confesiuni. Si altele.

Friday, 07 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pe de-o parte am fost asta noapte in orasi. E... pustiu.

Adica, barurileii se inchid la 23iii sau cel tirziu la 24, dat fiind ca mnoa, studentii tre' sa-nvete sau ceva. Oamenii cu bani cit si tirfeleiv au utrenie decuziua si nu se poate ma-ntelegi sa stea la marghilomane pina la crapatul zorilor, ca in Sodome si Gomore cum ar fi de exemplu Gyula[monostor] sau altele. Plus ca la astea tre' sa si povestesti, ori... ce sa povesteasca hoardele analfabete ? Sa-l imite pentru a mia oara pe maimutelul de Badea ? Asta fac si la serviciu. Sa-si spuna ferm parerea pe teme politice ? Asta fac si pe blog. Ce sa tot vorbesti atita ?

Drumurile sunt pustii, daca m-apuc sa violez pe careva in mijlocul carosabilului n-are cine sa-mi dea o anvelopa la schimb respectiv daca ramin fara benzina-n rezervor n-are cine salva femeia dom'le! Aceste considerente fiind bineinteles teoretice, ca ce m-oi apuca sa violez acuma, maidanezii ? Paduchii ? A, sa violez ce mi-am adus io de-acasa, in traista. Pai a) ce viol mai e ala si b) ce oras mai e asta, orice cimpie ori la nevoie desert e oras in egala masura atunci.

As fi mincat ceva. De exemplu, miel tikka masala. In Timisoara nu exista restaurant indian. Va dati voi seama ? Pe bune acuma, nici unul, nu exista precum n-a existat. Niciodata. Cica-i oras. Pe baza a ce ar fi oras ? Ce-i drept, a fost un restaurant japonez intr-o vreme. Cam eu eram singurul ce minca acolo ocazional, asa ca dupa un an-doi a falit. Pai cit wasabi pot baga in mine, sa tin singur un restaurant in spate ? E ok, daca nu exista miel tikka masala in Timisoara (cum nici nu a existat, niciodata) sa vedem ceva friptura. A, dar vai... nu exista restaurant deschis. Niciunul. Citeva saormerii si citeva kebaberii tin deschis, cu puleti ignobili respectiv proaste de seama lor inghesuiti prin jeg pe-acolo, la tejghele si mese de-alea unde se sta in picioare. La autoservire. La troaca.

Altminteri centrul asa-zisului oras este situat pe alta planeta, e interzis activitatii umane, scufundat in bezna si-n tacere.

Pe de alta parte, pin-am lipsit (doua ceasuri ?) mi s-a umplut casa de fluturi. Niste animale cam cit o falanga de deget mic de fata cu sini mari, minim saizeci de bucati. Gri cu pete maro, incapabili sa mai zboare, pufosi, cu ochii negri imensi si trompa rulata strins, agatindu-se cu miscari sincopate ale picioarelor de pereti, de pielea canapelei, de viata. Am strivit una (ca-s fete, cutotii), s-a cutremurat o clipa, apoi a inghetat. Si-apoi a sarit ceva din curu' ei afara. O biluta rotunda, minuscula, de culoarea untului. Un ou. Si-apoi inca unul, si inca unul, si tot asa la intervale fixe, ou dupa ou. Am tipat-o-n cosul de hirtii, unde se auzea infundat impuscind plasticul. Cu oua. Le-am cules pe restul in banda izolatoare, unele inca se mai zbat in coconul ermetic. Zeci. Mi-a luat aproape o ora.

Pe de inca si mai alta parte, va propun un dialog precum urmeaza :

Domnisoara So this is kinda wild. I watched Cape Fear. I've never seen this film before afaik, and the whole time I went along watching as though this were a new movie. But when it gets to the scene...
Domnisor I saw it but dun recall, what's it with ?

Domnisoara Oh. It's with De Niro, he plays an ex con rapist who goes after his lawyer & family (Juliette Lewis, Nick Nolte, Jessica Lange. Scorsese.)
Domnisor Dude. I gotta look this up now.

Domnisoara Well you gotta watch it if you don't remember or in fact didn't see it before I tell you. It's pretty good.
Domnisor I did see it I'm pretty sure. Anyway.

Domnisoara Do you remember a scene with De Niro and the daughter (Lewis) when he's seducing her? And they're on this play set?
Domnisor Nope.

Domnisoara Awell ;)
Domnisor So you were sayin'.

Domnisoara So when the movie got to that point I instantly remembered it. Because when I was a freaking little kid I used to fantasize about this scene. This exact scene. But I didn't know what it was from, nor did I remember the rest of the movie. Years ago I remember thinking it was in some other film and trying to find it, and no dice, and wtf?
Domnisor Ahahaha. So you were being seduced by teh criminal ?

Domnisoara Mhm. I was like 7 - 8.
Domnisor U'r such a perv :D

Domnisoara It was one of the first things ever.

Pe de cea mai alta parte

buflemnita

———
 1. Bon, sa nu exageram acuma, Pulisoara mai are pina la "oras". Chestia amuzanta-i ca discutam pe tema si-o rezultat ca n-are nimeni dubii ca era mai multa viata-n comuna la 1930, sau la 1830. Va dati seama, sa ai secole de istorie care sa se rezume in principal la istoria decaderii tale dinspre "nu mare lucru" incet, incet inspre "absolut nimic" ? Ca un fel de Bute nemuritor. Realizati ce trist ? []
 2. Ca unde exact sa te duci ? La filarmonica 2nd hand ? La asa-zise muzee unde se pastreaza niste obiecte inutile precum bufnite impaiate respectiv "arta" de muncitor in fabrica, cca 1967 ? La HipHopera ? Un pseudo-oras cu vasta respiratie culturala a unei sedinte cu parintii, mai civilizata-i Africa neagra. []
 3. Si oricum sa fac bine sa ma-nvat minte, daca nu-mi place coniacu' fiert ei inchid! []
 4. Lol, tirfele ahaha, vreau sa zic duamnele respectabile imbracate in blugi pina la glezna si incheiate pina-n git. []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

 1. SushiYa e mutat pe Petre Râmneanțu nr. 17 (langa Fac Constructii)

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 September 2012

  Noa taci, deci n-o raposat de tot ?

  Mai asta obicei ciudat, sa-ti faci firma, sa-i platesti reclama, sa-ti construiesti un vad dupa care sa te muti. Asa, sec, fara macar o petecuta de hirtie in locu' vechi care sa indice locu' nou. Mniezo stie.

  Da' multumesc.

 3. O sā arzi in iad pentru kestia cu fluturii. Bad karma 4ever!

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 September 2012

  Te pomenesti ca tu-i mincai sau ceva.

 5. As fi mincat ceva. De exemplu, miel tikka masala. In Timisoara nu exista restaurant indian. Va dati voi seama ? Pe bune acuma, nici unul, nu exista precum n-a existat.

  Cum tu ala cu gatit, cu poze cu etc gata nu mai stii si vrei la restaurant? Trist.

 6. Deci tot ce nu futem sau mâncam trebe nimicit? Nex life als amoeba for you, Trilemoi !

 7. Adica Trilemoi mananca tat ce fute sau invers?

 8. Eat pussy? Habar n-am, ca de-astea nu povesteste. Sa-l intrebam ! :))

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 September 2012

  @kokofifi Tu da' ma lasi ? Ce pula-i la mine aici, harem public, oricine doreste isi petrece episoade din ciclu' reproductiv dubios pe proprietatea mea ? Sa se duca la ei la bloc.

  @Florjn Da bai. Roadkill.

  @kokofifi Sa ma intrebati tot cite doua-trei ca singure va sfiiti.

 10. kokofifi`s avatar
  10
  kokofifiinsigna de criptograf 
  Friday, 7 September 2012

  Eu nu ma sfiesc, dar vad ca tu te ! Da sau ba? Eat pussy or no eat pussy? that is teh question

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 September 2012

  Pai depinde a cui, dar da.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.