Draga Mos Craciun

Tuesday, 10 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu sunt Alinuta-182 din cartierul 17B. Tati mi-a zis ca existi cind l-am intrebat ca mi-a povestit buni de pe cum era demult inainte cu Mos Craciun si se face bradul cu luminite si globuri. Noi nu am facut Bradul pentru ca nu sunt brazi si nici globuri desi buni mi-a povestit cum faceau ei in timpul razboiului cu nuci invelite in staniol de la ciocolata pentru ca nu aveau alte globuri desi nu este nici ciocolata. Nucile cred ca sunt ca un fel de pietricele asa. Tati a plins cind l-am intrebat sa-mi spuna adevarul. Mereu plinge cind ii spun sa-mi spuna adevarul! Chiar daca nu avem brazi eu am socotit pentru ca Mos Craciun vine in fiecare an si astazi este ziua cind vine asa ca desi nu avem brad eu am cintat pentru ca trebuie sa cinti dar in soapta sa nu ma auda extraterestrii. Buni si-a mai amintit doar ca se cinta asa "Ninge peste tine" dar era mai lung. Eu am cintat asa de mai multe ori pentru ca altceva nu stiu. De ce ninge peste tine ?

Eu am fost foarte cuminte si nu am facut nimic rau. Am fost la analize la extraterestrii acolo unde iti baga tuburile in tine ori de cite ori si nu am plins ca celelalte mai ales Sorina-191 care e o plingacioasa si tot mereu spune ca o doare o doare. De parca pe mine nu ma doare sau pe celelalte dar asta nu inseamna ca trebuie sa plingi sau ca ajuta la ceva. Extraterestrii cind au venit mai demult cind tati era pompier si traia mami a fost mare razboi si apoi la sfirsit extraterestrii au zis ca oamenii pot sa traiasca in oras aici in cartiere fiecare dar toate fetitele trebuie sa mearga la analize si apoi cind se fac mari la Ferma de Insemnare nu mai stiu cum ii zice e mai lung.

Eu te rog pentru ca am fost cuminte si am sa fiu sa imi aduci cind vii o papusa cum aveau fetitele mai demult cind era inainte cu rochita roz. Daca se poate si cu alte hainute sau cu pantofi pentru ca eu nu am vazut niciodata. Cum e sa ai pantofi ? Buni mi-a explicat ca se poarta in picioare ca un fel de cutii dar elegante numai ca nu am prea inteles cum adica.

Si mosule de ce ninge peste tine si ce e ala horn ? Daca nu poti veni miine pentru ca e interzis sa zbori daca nu esti extraterestru eu te astept oricum pina cind poti sau poate noaptea cind nu se vede. Dar sa ai mare grija sa nu faci zgomot pentru ca exista ca un fel de urechi care te aud chiar si cind pasesti tiptil.

Eu am sa te astept pina cind ai sa vii si am sa fiu cuminte te rog frumos nu uita de papusa si de rochita daca exista sa le arat si celorlalte pentru ca ele au zis ca oioioioig-boioioing si niciodata fetitele nu au umblat cu haine ci numai dezbracate ca si acuma dar eu nu cred pentru ca mi-a zis buni.

Adio
Alina

(Imi urez mult succes!)

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. Saracul copil....
    De ce zice adio, il furara extraterestrii???

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 January 2012

    Apai cine stie...

  3. mda, si mai avem si vot secret....
    mi-e frica de o tradare

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 January 2012

    Lasa bwey fricile si baga link acolo.

  5. Imi placu tare de tot! Pai, succes cu Alinuta-182. Si cu Darlocii.
    Eu nu prea ma descurc asa bine cu fictiunea, mai ales ca de curand am facut un Trading cu niste extraterestri, care contra un dram de liniste interioara a trebuit sa cedez inspiratia mea pe luna ianuarie!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 January 2012

    Aww pai mai draga, trebuia sa negociezi si tu putin, dadeai numa' pina pe 29 sau ceva.

  7. Ce faci Mircea, promovezi guestpost? :D

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Adica ?

  9. Pai cine-i Alina? :D Alterego-ul tau? :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Alina e o prietena a unei prietene sau asa ceva.

  11. PorculdeYork`s avatar
    11
    PorculdeYork 
    Sunday, 5 February 2012

    sa-mi bag pula ...toata... de nu meriti tu nota mare pt chestia asta, tu sensibilosule care esti tu ...sensibilos... cand dormi si nu futi.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 February 2012

    Dar mersi.

  1. [...] pe extraterestri sta cu siguranta sclavia completa si totala a pamantenilor. In cazul textului Draga Mos Craciun, extraterestrii au si ei preferinte sexuale pentru chinuirea femeilor, chiar daca aparent din alte [...]

  2. [...] „Draga Mos Craciun” este, intr-un top al  optiunilor mele personale ( si de suflet…) pe locul intai, din ratiuni care, imi dau perfect seama, tin mai mult de orientarea actuala a furtunilor mele afective! Nu-i insa nedemn de mentionat faptul ca Mircea chiar izbuteste sa se transpuna foarte bine in pielea unei fetite (ceea ce nu-i lucru de saga!), multumita, probabil, si indelungatei sale practici in deslusirea comportamentelor vastului paletar al universului feminin (si aici s-ar cuveni, atunci, mare multumita domnitelor care ii lumineaza si inspira pasii invatatului nostru!) [...]

  3. [...] Draga Mos Craciun are o forta emotionala care sperie (si de fapt pentru majoritatea cititorilor e probabil prea mult, asa ca-i blocheaza cum i-ar orbi lumina prea puternica). De fapt nu trateaza tema, probabil autorul isi inchipuie ca daca se preface ca vai, dar situatia e atit de trista incit nici macar tema nu se poate trata cistiga ceva puncte gen. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.