Oul morganatic

Monday, 04 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Agentul infestant este un ou sferic variind intre 3 si 4 centimetri in diametru, invelit intr-o membrana neteda, translucenta. Ouale proaspete sunt in general acoperite de un mucus albastru pina la nuante de violet, care in general se usuca treptat de-a lungul a doua sau trei saptamini si se farimiteaza. Unele dintre organitele oului sunt ocazional vizibile prin membrana exterioara.

Infestarea incepe de indata ce oul este plasat in vagin. In general oul trebuie introdus de la o zi pina la o saptamina dupa menstruatie. Unii tehnicieni prefera sa sutureze ulterior vulva. Aceasta practica serveste in doua feluri : pe de-o parte fizic, pentru a evita orice posibil accident, in principal in prima zi sau doua dupa insertie, cit timp oul n-a avut inca timp sa se inradacineze, si pe de cealalta parte psihologic, servind la a intari intelegerea propriului rol si viitor in mintea femelei purtatoare, si ca atare este recomandata ori de cite ori este fezabila.

Suturatia vulvei unei femele purtatoare este un proces compus din cinci faze, precum urmeaza :

Faza 1 : Imediat dupa insertie, un film subtire de adeziv pe baza de cianoacrilat se aplica pe marginea externa a vestibulului vaginal. Apoi, labiile minore se string intre aratator si degetul mare, mentinindu-le in pozitie pentru trei minute, sau dupa cum dispune prospectul adezivului.

Faza 2 : Folosind matase 10-0 (0.2), executati 6 pina la 12 cusaturi in X de-a lungul comisurii, functie de lungimea ei aparenta.

Faza 3 : Folosind matase colorata 5-0 sau 4-0 (de 1 sau 1.5), executati lock-stitching sau cusatura Lambert pentru a uni complet labiile minore de-a lungul intregii lor deschideri. Unii tehnicieni prefera sa aplice intii o incizie de-a lungul extremitatii fiecarei labii, pentru a provoca fuziunea. Chiar daca aceasta se declanseaza in 70-80% din cazuri, totusi datorita duratei necesare procesului (citeva saptamini), si avind in vedere dezvoltarea normala a oului in respectivul interval consideram ca aceasta tehnica nu se justifica, mai ales dat fiind riscul de infectie (constatata in aproximativ 0.8% din exemplare).

In cazul in care considerati inciziile si mai ales necesitatile lor ulterioare de dezinfectie si ingrijire importante pentru bunastarea psihologica a femelei purtator merita mentionat ca incizii perianale, simple sau cu insertii functioneaza la fel de bine. Unii tehnicieni au raportat rezultate excelente cu incizii axilare sau intradigitale, de asemenea.

Faza 4 : Executati o incizie de-a lungul intregului preput clitoral, pina la mons, si retractati, expunind complet clitorisul. Folositi matase 5-0 sau 4-0 pentru a fixa sectiunile de labiile majore respective. Dezinfectati insistent clitorisul, cu alcool, betadina, sau orice alt dezinfectant iritant.

Faza 5 : Suturati labiile majore de coapsa respectiva, pentru a asigura expunerea permanenta a clitorisului.

Odata cu finalizarea procedurii, aveti a pronunta, pentru beneficiul femelei operate, citeva cuvinte. In mod obisnuit veti primi o informare din partea comandantului unitatii sau ofiterului responsabil de operatiuni psihologice continind textul considerat adecvat situatiei, dar in principiu cel putin cuvintele "Soarta iti este pecetluita" ar trebui incluse.

Odata operatia finalizata, femela purtatoare poate fi plasata in pasune fara riscuri majore. Nu exista considerente speciale in legatura cu alimentatia inca. Miscarea si exercitiile fizice sunt in schimb esentiale. Femelele lenese, surprinse intinse pe iarba sau imobile trebuie electrocutate cu bastonul sau atinse cu biciul pina cind isi revin la o stare mai activa.

Oul se maturizeaza in vaginul femelei purtator pentru o durata de 12 pina la 15 zile, dupa care intra intr-o stare latenta. Odata intrat in starea latenta, suprafata se modifica, dezvoltind excrescente chitinoase inalte de aproximativ un centimentru. Chiar daca excrescentele nu sunt ascutite, se pot detecta usor prin palpare digitala.

Toate femelele purtator trebuie inspectate dupa doua saptamini de la infestare, pentru a se verifica dezvoltarea normala a oului inlauntrul lor. In mod normal ar trebui sa puteti detecta intre 4 si 6 excrescente din interiorul cavitatii anale. Chiar daca este un eveniment rar, este totusi posibil ca ouale sa moara spontan (rata este evaluata intre 3 si 4 la 10,000). Mai ingrijoratoare este o posibila si deocamdata slab inteleasa reactie de respingere organica, care pare sa afecteze aproximativ 7 - 10 femele la mie. In cazul in care detectati mai putin de 3 excrescente la examenul anal, femela va fi congelata de indata, si centrul DCF cel mai apropiat trebuie notificat urmind a se trece la colectarea mostrelor biologice pentru studiu.

Ulterior inspectiei, femelele cu dezvoltare normala vor fi mutate in custi, staule, canise sau alte spatii special amenajate in acest sens in cadrul unitatii.

Oul latent va intra in urmatoarea faza a dezvoltarii sale de indata ce urmatoarea menstruatie are loc. Fenomenul este usor de observat, intrucit femela sufera numeroase orgasme convulsive ca rezultat al faptului ca oul incepe sa pulseze in contact cu singele uman. Fenomenul dureaza in mod obisnuit intre una si trei zile, existind sporadic documentate cazuri de pina la o saptamina.

La acest moment femelele impregnate trebuie mutate in paturi etajate unde pot fi imobilizate. Ingrijiti-va in special ca umerii si bazinul sa fie bine imobilizate, si de asemenea ca furtunul de hranire sa fie corect amplasat in gura fiecarui exemplar. Menghina care blocheaza capul trebuie strinsa in asa fel incit sa nu ingaduie absolut nici o miscare.

De acum incolo, oul se dezvolta rapid. Un dinte chitinos este inserat in cervix, pe care-l largeste gradual de-a lungul a una pina la doua saptamini, pina la un diametru suficient pentru a ingadui migratia oului in uter. Aparent, aceasta manevra este foarte dureroasa.

Odata instalat in interiorul uterului, oul trimite doua radacini de-a lungul tuburilor falopiene pina in ovare, pe care le infiltreaza si apoi inglobeaza. Aceasta pare a fi de asemenea o evolutie foarte dureroasa, si este motivul principal pentru care femela trebuie imobilizata..

Pe durata intregii transformari noile ovare ale femelei vor creste pina la aproximativ 6 (sau chiar 8) ori dimensiunea lor normala, ajungind la o dimensiune comparabila cu rinichiul exemplarului, ceea ce ingaduie un control mult mai fin asupra sistemului endocrin al acesteia. In fapt, materialul genetic introdus e raspunzator pentru aproximativ 70% din noii hormoni precum si celelalte substante active din singe.

Oul se dezvolta pina la maturitatea completa in decursul a noua pina la douasprazece saptamini. In acest interval au loc numeroase schimbari ale corpului purtator, dintre care mai notabile :

Pielea care acopera picioarele se resoarbe, acestea fuzionind intr-o pozitie fixa, cu genunchii indoiti, calciiele nedistincte de partea posterioara. Genunchii si a 3-a coasta fuzioneaza la nivel osos. Acest complex creste semnificativ, vestigiile a ceea ce fusesera picioarele exemplarului ajungind sa cintareasca intre 30 si 50 de kilograme, gazduind o parte insemnata a noului organism. Evident, putem doar specula asupra fiziologiei la acest punct.

In final, sutura vaginala e sparta, si un ovopositor mare, de 12 pina la 18 centimetri in diametru iese la iveala, insotit de periorganite putin intelese. Cel mai evident dintre ele este capacul clitoridian, care acopera si se agata de clitorisul purtatoarei. De la acest punct incolo exemplarul nu mai raspunde la nici un fel de stimului, raminind intr-un fel de stare comatoasa. Sinii cresc monstruos in dimensiuni (exista autopsii ale unor glande mamare de 18 si chiar 19 kilograme bucata), si secreta spontan un lichid maro inchis, cu o aparenta purulenta si un miros respingator. Nu se cunoaste o utilitate fiziologica a acestor secretii, care adesea sunt foarte abundente.

Odata ce ovopositorul se deschide, in general la trei pina la cinci zile de la aparitie, va produce un numar de 10 pina la 18 oua in fiecare saptamina, care pot fi amplasate de indata in alte femele.

Aceasta povestire este arhiscurta in sensul duratei cit veti rezista nervos s-o cititi.

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

50 Responses

 1. Luka D`s avatar
  1
  Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  Specii frate :))))

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Nephentes speciosa :D

 3. Luka D`s avatar
  3
  Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  Sa n-o dam in lotusi si alte surate d-ale lui zic.

 4. Am făcut exerciţiul de futilitate şi am citit toată chestiunea. Îmi datorezi aproximativ 3 ron pentru cele 10 minute petrecute astfel.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Deci cum ?!

 6. Care parte n-ai înţeles-o?

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Partea unde n-ai ajuns tu prim-ministru de-ala tehnocratu', ca la asa idei briliante gen platit pe pierdutu' vremii scoteai tara, continentu', planeta si galaxia din criza. Perpetuu.

 8. Eu măcar glumeam, da' tu recunoşti cu mâna ta că am pierdut vremea citindu-ţi textul. E bine, zic.

 9. Zice dAImon ceva acolo. Un tratat de medicina, cat o fi el de plin de sange (sau pe dos), tot nu e poveste de groaza.

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @dAImon Pai io is absolut de acord ca da, doara.

  @Diana Coman Mereti tu cu reactiile voastre de protectie, aia nu-i de spaima ailaltaa nu-i de groaza... tremura chilotii pe ele da' au pretentia la teorii.

  Pfoai.

 11. mitzaabiciclista`s avatar
  11
  mitzaabiciclista 
  Monday, 4 July 2011

  Acuma pe bune că nu e horror, e scârbă tu.
  Există genul scârbă? Oricum, or să-ți zică toți că ești bolnav. Bine, nu cred că ar fi prima dată.
  Și tu iar ai impresia că ești cel mai tare din parcare. Huh, abia aștept să o văd și pe Diana cu ce iese la interval.
  Și hai recunoaște că ți-a plăcut că te-am provocat la cea mai originală leapșă.
  Exact cum îți place ție. Să oripilezi lumea nevinovată

 12. mitzaabiciclista`s avatar
  12
  mitzaabiciclista 
  Monday, 4 July 2011

  mez și de unde naiba știi tu că tremură chiloții pe noi? Că n-avem

 13. Luka D`s avatar
  13
  Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  Yo acum fac legatura dintre titlul articolului si noua poza de header :P:P:P

 14. Mircea Popescu`s avatar
  14
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @mitza Ti-am facut, ti-o placut, ce ramine de facut ?
  Nu gresesti sa-mi spui ca ma iubeeeesti.

  @Luka D Asa ? Si ce legatura ma rog frumos ?

 15. mitzaabiciclista`s avatar
  15
  mitzaabiciclista 
  Monday, 4 July 2011

  Luka nu-i așa că și ție ți se pare că are căpșorul ăla ras ca un ou sub pălăria aceea? Parcă zici că-i oul din poveste. :))))
  Da măi Mircea, te iubesc. Și? :P

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Buei ce inseamna plete blonde & visatoare.

  Pai n-am dat io precis ca masurat cu subleru' fi-u' la ou' cela ? Ce veniti voi cu asemanari nepotrivite, scrie clar la buche "intre 3 si 4 centimetri in diametru" ? Scrie. Pai ce mai!!!

 17. Luka D`s avatar
  17
  Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Monday, 4 July 2011

  @Mircea Dar nu am tu subler, yo am masurat cu centimetrul.

  @Mitza Tu, eu tac, nu mai zic nimic :P

 18. mitzaabiciclista`s avatar
  18
  mitzaabiciclista 
  Monday, 4 July 2011

  Ai vrea tu să ai 3 sau 4 cm în diametru. Auzi la el! Pfffff.

 19. Mircea Popescu`s avatar
  19
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @Luka D Asa ? Centimetru-i zice mai nou ?

  @mitzaa Ce dai tu din casa, a ? Am zis sa nu-i lesin de tot pe astia, stimatii cititori de sex oarecum masculin, pina se pune problema sa comparam. De ce esti cruda & nemiloasa cu sperantele si aspiratiile lor ?

 20. Critic`s avatar
  20
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  te-ai dat pe zoofilie dastea sau vrei sa devii aliendad?

 21. Mircea Popescu`s avatar
  21
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  O vrut mitele horror, le-am dat horror.

 22. Critic`s avatar
  22
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  pai ce horror ca aia e si intre buci mai devreme sau mai tarziu, oarecum.
  Yo acum fac legatura dintre titlul articolului si noua poza de header :P:P:P

  chiar, esti José Mengele ala?

 23. Critic
  http://i.imgur.com/U3dpW.jpg

 24. Critic`s avatar
  24
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  +1

 25. Mircea Popescu`s avatar
  25
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @Morom3te Io uneori ma intreb ce intelege tipu' din ce i se intimpla.

 26. Critic`s avatar
  26
  Critic 
  Monday, 4 July 2011

  h8eri aman2

 27. @Mircea: sunt oarecum off-topic, da' poate ca-mi vei ingadui asta si-mi vei trece cu vederea, caci am scris deja si la tema, pe blogul Mitzii, si m-am gandit ca e vrednic de semnalat si aici (caci de pe blogul tau am aflat despre aiasta horror-leapsa...)
  Am facut si eu azi mai catre seara un blog in pripa, numa' pentru a gazdui pe el povestea ce-i cuprinsa intr-insul, asupra careia, la fel ca in data trecuta, iti cer, atunci cand vremea ti-o va ingadui, dreapta si aspra cugetare. Nu-i musai, dara daca poti, mi-ar servi drept indreptar pentru o alta data si mare multamire as indrepta catre tine!
  Altfel, cu riscul de a supara criticul (da, da, am cetit deja si articolul despre noul critic literar!), ma aliniez, pentru final, topic-ului si zic ca Oul morganatic raspunde mai degraba genului hibrid horror-SF. Da' nu-i bai!
  Toate bune, ipascu.

 28. Mircea Popescu`s avatar
  28
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Ie, l-am vazut pe fain, tocma-ti scriu o suita de insulte, cumpara-ti fenobarbital si fii pregatita.

 29. Nu-i lipsa de fenobarbital:-), mi-s barbata! Indiferent ce si cum ar fi, astept cu nerabdare, incredere si interes! Zi-i numa' 'nainte, fara mila, prinde bine!

 30. Mircea Popescu`s avatar
  30
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  Vezi aici.

 31. Nush' cum sa zic ca sa nu sune tamp si idiot...da' ma gandesc s-aleg calea cea mai sincera si simpla: multumesc!
  Promit sa aprofundez recomandarile, aveam enorm de mare nevoie de ele!
  Acuma...imi ramane sa deslusesc si felul in care imi pot crea un cont pe fain, ca nu stiam ca am nevoie de asa ceva pentru a-ti putea raspunde (inca nu-s pe deplin lamurita, da' oi citi instructiunile si-oi izbuti cumva si chestia asta!)
  La prima intrebare, cea cu "metastazele..." - sincer, nu aveam pregatita formularea, in sensul ca nu imi era scrisa nicaieri, dar o aveam in minte, ca subiect de reflectie, de ceva vreme, ai intuit corect!
  La cea de-a doua intrebare, cea referitoare la Cristi Puiu, raspunsul e insa nu, nu-s ceea ce se cheama un fan, se prea poate sa se fi nimerit asa, dar nu-s tributara lui, in sensul nu constient, caci nici macar nu mi-am propus ragazul sa reflectez asupra lui, sa analizez pe tema, sa compilez, sa...ceva anume referitor la el.
  Ce-i drept, insa, e ca tema in sine ma cam bantuie cu insistenta si nu m-am izbavit (inca) de ea.
  Fie si de-ar fi vorba de niste aprecieri venite ca incurajare pentru inceput, tot multumesc! Iara de-s cu adevarat lipsite de partinire, in sensul care pe tine de-acum te-a consacrat, atunci multumesc cu asupra masura, caci facut-ai oleaca de lumina in drumul cautarilor mele printre litere si idei.
  Saru'mana si Mitzii inca o data pentru idee si promovare, raman datoare!
  Cele bune tuturor, ipascu.

 32. mitzaabiciclista`s avatar
  32
  mitzaabiciclista 
  Monday, 4 July 2011

  Ioana te așteptăm pe Fain. Vezi că trebuie să votezi puternic ca să prinzi ceva karmă să poți comenta. Hai că nu e greu.

 33. Mircea Popescu`s avatar
  33
  Mircea Popescu 
  Monday, 4 July 2011

  @ipascu Daca te uiti la povestea din Aurora observi fara indoiala asemanarea, oameni obisnuiti in circumstante obisnuite dar stressante, ajungind sa rada cu un cutit prea ascutit pe scoarta vietii, cu rezultate si satisfacatoare, si catartice si interesante. Nu inseamna neaparat asta ca "esti tributara", banuiesc mai degraba ca-i vorba de problemele (sau temele de interes) ale generatiei.

 34. Nu arhiscurtă, ci foarte scurtă. Până și din poezia aia am putut citi mai mult :-)

 35. Mircea Popescu`s avatar
  35
  Mircea Popescu 
  Thursday, 1 September 2011

  Asta e. Revii tu mai tirziu.

 36. Când or avea ouă la magazinul de la colț, nu? Am auzit că mâine bagă ouă. Poate îl conving pe tovarășul Juice să stea la coadă cu mine.

 37. Mircea Popescu`s avatar
  37
  Mircea Popescu 
  Thursday, 1 September 2011

  Cica vin saurienii si se rezolva.

 38. slightly ontopic:

  http://polimedia.us/dtng/c/src/131566108343.jpg

 39. Mircea Popescu`s avatar
  39
  Mircea Popescu 
  Saturday, 10 September 2011

  Eee plm, m-o luat cu fiori.

 40. Ultima pe lista, dar tot ca idee mult prea frecventa: http://www.strangehorizons.com/guidelines/fiction-common-horror.shtml

 41. Mircea Popescu`s avatar
  41
  Mircea Popescu 
  Monday, 19 September 2011

  Haterita!

 42. @dAImon: +10

 1. Oul morganatic pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  De va plac sf-urile poate inchideti ochii si vi-l imaginati drept horror.

  "Cel mai evident dintre ele este capacul clitoridian, care acopera si se agata de clitorisul purtatoarei. De la acest punct incolo exemplarul nu mai raspunde la nici un fel de...

 2. [...] Madalina : mez și de unde naiba știi tu că tremură chiloții pe noi? Că n-avem (sursa) [...]

 3. [...] Ioana Pascu, Dana Olariu & Andreia Soima si [cu voia dumneavoastra ultimul pe lista etc] Mircea Popescu. Cam jumatate in primele 48 de ore, si-n vasta majoritate texte bune. Bune in sensul ca mai bune [...]

 4. [...] Oul morganatic [...]

 5. [...] in cartiere fiecare dar toate fetitele trebuie sa mearga la analize si apoi cind se fac mari la Ferma de Insemnare nu mai stiu cum ii zice e mai [...]

 6. [...] asta chiar exista, se practica, e un fel de pregatire in vederea viitorului ma gindesc. Pentru pizde e foarte comoda, ca ele nu-s paroase de la natura si oricum moda e sa se [...]

 7. [...] farms - which, evidently, are these compounds where the girls are kept chained to the bed and impregnated on a regular scheduleii. Think cattle farm and you're practically there.iii This fund will not be [...]

 8. [...] fruiting bodies originate as a gelatinous, spherical, or egg-shaped structure that may be completely or partially buried underground. The peridium, the outer [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.