Tristetea banalitatii

Monday, 12 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Citeam pe ceva site de "umor" (nu-l mai precizez ca oricum toate-s la feli) despre cit de dificila chestie-i sa sugi titele muierii, dat fiind ca-s doua si identiceii si-atunci asta inseamna ca tre' sa stai deasupra ei sprijinit in trei puncte, cot genunchi si respectiv celalalt picior. Ceea ce-o fi incomod. Dupa care tre' sa faci fandari cind treci la cealalta tita. Deci vai cit efort. Deci vai. Ce trist.

Chestia-i asa : problema asta exista numa' daca proasta sta pe spate ca o proasta, pregatindu-se prosteste de-un misionar trist cu un prost (ca suntem in banalitate aici). Cinci minute mai tirziu oricum e gata toata chestia si tigarile-s juma' fumate, asa ca mare chestie, faci doua fandari inainte sa dai de cinci ori din cur, vezi mare grija sa nu te ia aritmia cardiaca de la efort.

In lumea oamenilor care chiar fut (spre deosebire de oamenii copchii care alearga prin casa crezindu-se velociraptori cind ei arata exact si leit ca un casier de supermarket - nu mai precizez care ca oricum arata toti la fel) problema asta cu pizda proasta care sta pe spate si asteapta sa-i sugi titele nu exista, pentru ca de-aia s-a inventat bataia. Cind te apuci s-o futi pe una si ea se lasa molatec pe spate o legi si-i inrosesti curu' pina la violet, dupa care o futi pe alta in timp ce ea va linge-n cur alternativ. Sa vezi entuziasm data urmatoare.

A vai, am comis-o. Ca intr-adevar, eu inot in supa de tite, pana mea, nu trebuia sa ma scap si sa mentionez, am stricat acum tot contextul. Faceti abstractie, bine ? Mersi.

Deci revenind, in lumea oamenilor care chiar fut nu exista problema asta, cu proasta placinta pe spinare (eventual cu o tita sub barbie si una linga sold, ca deh, are si cura de mec urmata de cura de slabire urmata de cura de mec urmata de cura de slabire avantajele ei, mai bagati un cola ceva ca-s bune astea) si tu chinuindu-te sa-i sugi mameloanele. In lumea oamenilor care chiar fut exista insa solutii, chiar daca nu exista problema. Si anume :

Solutia I. Tu sezi comod pe scaun. Fata (in pizda goala) sta in fata ta, usor aplecata daca-i inalta (bondoace nu futem oricum) sa-i poti suge titele in voie, si respectiv sa i te joci cu pizda, tot in voie. Ca ea fiind pizda ta normal ca si pizda ei e tot a ta, v-ati prins, ca-i logic. Deci, daca vrei cealalta tita ea se misca. Ca ea-i sclava in relatia asta, tu esti bossu', sezi pe scaun.

La nevoie pot fi in jurul tau doua, sau trei, sau sapte e maximum ce-am reusit sa inghesui ca sardelele in pozitia asta. Daca-s sase sau sapte e chiar comod pentru ele sa se ia cu miinile dupa umeri ca intr-un fel de hora, si daca ai un scaun de-ala de se invirte te poti juca sticluta cu mameloane. Poti petrece astfel ore, bine ? Poti juca "ghiceste tita" cu ochii inchisi. Poti face teste sa vezi care are laptele mai parfumat, daca-s gravideiii.

Pana mea ca iara am zis. Faceti abstractie, bun ? Deci, chiar si muritorii ce nu fut pizde in grup, ci doar cite una (cind au noroc si de aia) pot beneficia de celalat avantaj al acestei solutii si anume ca daca vrei sa-i gusti pizda fata iti poate petrece un genunchi peste umar si-o lingi comod fix cit poftesti tu. A, ca grasele si sedentarele nu pot sa stea-ntr-un picior si sa gesticuleze cu celalalt ? Pai v-am pus eu sa futeti balene ? Futeti balerine draga, ca face bine. Futeti atlete, sa aveti ce fugari. Voi de ce credeti ca io inca-mi intru-n nadragii din liceu, trecut binisor de treizeci de primaveri cum ma gasesc ? Nu, nu-i din cauza ca nu maninc, mai trageti un loz.

Si dupa ce-ati supt-o suficient de tite si-ati frecat-o ori lins-o suficient in pizda cit sa va simtiti satisfacuti se poate pune-n genunchi si suge pula, ca asta-i ideea spre care mergeam in pozitia asta. E o pozitie foarte comoda pentru oamenii de afaceri, stati comod la birou, aveti o problema dificila, sunati secretara sa dea textila jos, o lingeti un pic, va linge un pic, intre timp v-a venit si ideea salvatoare ca suptu' pulii relaxeaza si iata cum creste productivitatea la locul de munca pentru bossi. E de asemenea o pozitie foarte comoda in bar, sau la nevoie chiar si-n parc, in excursie, oriunde se gaseste un bolovan ceva. Bine ?

Solutia II. Va asezati comod pe spate. Pizda-n patru labe, cu coatele linga umarul dumneavoastra sting si genunchii linga cel drept (sau virtavecea) va da titele la supt. Prietena ei cea mai buna cu care doarme in pat va suge intre timp pula la concurenta cu o domnisoara mai incepatoare pe care-o-nvata astfel punctele mai subtile ale artei asteia, ca-i o arta chit ca putini ajung sa futa artiste in gura.

Iara am comis-o ? Mnoa, bine, nu-i incotro : sexul e mai placut cu mai multe fete. Da' indiferent de asta (ca si condusul e mai placut cu mai multi cilindri da' de-aia iata ca exista si-n 2011 soferi de Trabant respectiv motocositoare de 3 CP) se poate si cu una singura. Daca aveti pula suficient de lunga fata va poate lua capul in gura in timp ce va balangane titele-n obraz, da' vorbim de tipi peste douaji de centimetri aici. Sau de tipe cu titele foarte lasate. De fapt statistic vorbind mai probabil ultimul caz decit primul, daca ma gindesc bine.

Solutia III. si cea mai simpla de altfel : fata sta pe-o parte, sprijinita in cot. Dumneavoastra stati pe cealalta parteiv si-o lingeti in voie. E drept ca mai tre' ridicat din cind in cind capul, asa ca-i poate o pozitie insuficient de comoda pentru scapatii din lagare de concentrare si suferinzii de emaciatie in faza terminala, care nu-si pot tine nici junghetura-n tonus. Dar pentru restul lumii s-ar putea sa functioneze.

Mnoa, vedeti de ce ma iubeste pe mine lumea ? Am solutii concrete pentru problemele vietii de zi cu zi, pe care le ofer cu generozitatea contondenta care de altfel ma si caracterizeaza.

'Ai, sa fiti iubiti.

PS. Motivul real pentru care nu-i dau link e devierea de comportament, si anume

Asa functioneaza chestia asta. Te crezi tu mai smecher decit restul nodurilor si “tii pentru tine” ? Foarte bine, netsplit. Te-ai taiat de restul. Care restul continua sa functioneze normal, ca Internetul, iara tu stai acolo la tine… fara Internet. Bravo, felicitari, esti un pitecantrop care-a reusit sa “fie” pe Internet… fara sa fie pe Internet.

A se semna de luare la cunostiinta, ca e pe bune.

———
  1. Adica unfunny. []
  2. Apropo de care chestie, titele nu-s niciodata identice. Stinga-i mai mare. Chestia asta-i adevarata universal, mai toate femeile au tita stinga mai mare doar ca vasta majoritate a masculilor sunt prea inepti sa remarce asa ceva, ei sarmanii avind impresia daca le pui in mina stinga o plasa cu cinci kile de cartofi si-n cea dreapta o plasa cu sase chile de ceapa ca "is la fel" si asta fara a mai pomeni ca vasta majoritate a masculilor vad tita cind vreau eu sa umilesc vre-o nenorocita si-i poruncesc sa se bage-n seama cu vre-un pulifrici "obisnuit". Adica comun. Adica banal. Adica stiti voi, dulcea majoritate. Adica o data pe an sau ceva. Deci trist. De unde si titlul. []
  3. E in plan, inca n-am reusit sa adun juma' de duzina de fete grele da' nici nu vaz care-i graba. []
  4. Deci daca ea-i pe stinga, cu tita stinga jos si tita dreapta sus, dumneavoastra stati pe dreapta-n fata ei. Si invers. []
Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Deci de ce Mircea are mania suptului de tate si mai si fumeaza.

    U freud? U jew? Lolz.

    misionar

    Apropo de chestie, deci nu inteleg care plm a fost logica de pozitia asta cine stie cand o fi aparut, urmata de generalizarea si chiar legalizarea ei sub biserica medievala.

    Deci orice animal in natura asta fute in pozitia capra. Pisici, caini, cai, vaci, etc.

    Asta-i ceva semn de sedentarism(sta pe spate in pat) la femelele speciei din cauza ca barbatul procura hrana sau cum?!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    Da' a suge tite nu este o manie. Este o filie.

    Maimutele in general se fut misionar. Noi nu suntem pisici, oi sau capre.

  3. Deci e mai placut sa futi mai multe femei in acelsi timp, cum e mai placut sa conduci mai multe masini in acelasi timp.

  4. Deci daca nu mai e cul atunci sa-i batem un cui zici ...

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 December 2011

    @gheorghe Mie in general mi-i mila de astia care cred ca fututu' e cacondusu' masinii. Cre' ca dintre toate reprezentarile eronate pe care puberii si le formeaza despre lumea adultilor, asta-i cea mai gogonata.

    @Luka D Cui tu ?

  6. (Eu din ceva motive necunoscute mie nu mai primesc notificari de pe Trilema.)

    PiticilorGratis ...

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 December 2011

    Conspecteaza Yahoo trebuie sa moara.

    Internetii nu are mila + you're only as good as your last show.

  8. Mbene, am conspectat si am constatat ca notificarile mi se duc pe adresa veche de mail.

    Mnoah fiecare pasare pe limba ei piere.

    http://www.youtube.com/watch?v=c6_HV5upI3o&feature=share

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 December 2011

    Mnoa totul e bine cind se sfirseste cu constatari.

  10. @Mircea Popescu Dar tu faceai o comparatie intre o un criteriu cantitativ (mai multe femei) si un criteriu calitativ (o masina cu mai multi cai putere), ceea ce does not compute.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 December 2011

    Mai multe femei nu e un criteriu cantitativ.

  12. Singurul lucru absolut clar la "mai multe femei" este ca e un criteriu cantitativ, restul e discutabil.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 December 2011

    Nu suntem de acord.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.