O curiozitate deplasata

Sunday, 11 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

alin-clamba

Stimabilul Alin Clamba, "website testdirver" de care n-am auzit si-al carui nume nu-mi zice nimic dincolo de faptul ca doamna profesoara Clamba era acum douazeci de ani o scorpioprofesionista a invatamintului de-a carei groaza tremura cam toata populatia adolescenta a orasului Cluj (plus imprejurimi si asezari omenesti limitrofe) nu primeste link, pentru ca nu-l merita, dar imi pune o intrebare.

Anume, daca tu ai ultimul articol publicat in Noiembrie curent si precedentul in Aprilie nu e usor cam ciudat cu vedere spre foarte bizar sa ai totusi instalata mizeria aia imunda de javascript cu ninsoare ? Lasind la o parte ca e stupid sa o ai instalata in orice context, totusi ce-a facut Alin, a intrat pe blog special ca s-o instaleze ? E asa de anul trecut si ningea-n Aprilie, cu ocazia postarii precedente ? N-are timp sa scrie da' are vreme sa adauge mizerii ?

Niste intrebari care intr-o mica masura pot zice ca ma framinta.

PS. Care este diferenta intre "personale" si "credinte personale", dupa evaluarea dumneavoastra (personala) ?

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

 1. Piarilimbism.

  PS. Care este diferenta intre “personale” si “credinte personale”, dupa evaluarea dumneavoastra (personala) ?

  Da context. Credinte prevesteste true faith shitstorm banuiesc.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Sunday, 11 December 2011

  Pai tagurile cetateanului.

 3. Ah, nici nu observasem, mda cacat, bine ca-s in gri si obfuscated (nici dastea nu servim la romania) de jpg compress.

  Credinte prevesteste true faith shitstorm banuiesc.

  Pai se sustine.

  Aici la Rominika, patria pulii, oamenii au impresia ca a crede in ceva se refera stric la Dumnezeu.

  Sigur ca atat preferinta si locul vacantei, precum credinta, tin ambele de personal, ale mele, da' aici trebuie sa punem extra cuvant.

  Gen sunt mandru ca sunt roman[clarification needed], sunt mandru ca eu cred in dumnezeu[clarification and citation needed].

  Ca ie nevoie sa crezi. Crezi ca vine autobuzul la timp, crezi ca se face ciorba, etc. Aici mai dureaza deductii logice, iluminism, etc.

 4. Eugen Simion`s avatar
  4
  Eugen Simion 
  Sunday, 11 December 2011

  pai futut se poate include la personale dar nu si la credinte personale
  cred ca mp este mai prost decat cred restu se poate include la credinte personale dar nu si la personale, ca toti stiu deja ca e prost

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.