Sanatatea si asigurarile ei

Thursday, 21 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai sa incepem cu o poza.

cialis-cas-timis-1

Asa cum se poate constata prin inspectie vizuala, firma spune cu litere groase albastre Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Timis. Pentru ca asta si este.

Iar in partea de jos, inconjurata cu un oval rosu, ca nu mi-a iesit cerc, ce se gaseste oare ? Pai...

cialis-cas-timis-2

Realizez in acest moment ca am fost nedrept fata de o anumita firma serioasa cu angajati profesionisti : bietii oameni nu faceau altceva decit sa tina pasul cu cele mai noi tendinte in societatea timiseana. Iata ca dupa doua luni primavara a ajuns si-n sistemul de stat.

Singura chestie care ar putea eventual sa ne ingrijoreze este ca la egala distanta in spatele camerei se afla un liceu. In care caz, ori problema-i ca minorele nu se mai multumesc cu o inghetata sa aiba ce linge si-o pereche de ciorapi sa aiba ce da jos, ca pina acum, ori inca si mai grav, problema-i ca tineretul s-a cam molesit la virilitate in ultima vreme.

Trist viitor ne asteapta, zic eu, se va ajunge poate in halul in care detinutii aglomerati cite douazeci intr-o rezerva de patru paturi sa rememoreze cu nostalgie vremurile demult apuse cind inca se mai petreceau violuri la mititica.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. vine,vine,primavara

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 April 2011

    Da. Primavara chimica.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.