Sa lasam tiganii si sa ne ocupam de problemele reale

Sunday, 21 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Chestia care face mari valuri prin non-blogosfera romaneasca a non-blogerilor perfect irelevanti e non-stirea ca guvernul slovac planuie ceva program de sterilizarea tiganilor.

Sigur, in realitate guvernul respectiv ofera sterilizari gratuite persoanelor care doresc asta, si ca o masura alternativa si de sustinere perfect normala intr-un evantai de alte masuri (anticonceptionale gratuite, educatie sexuala etc) adresate nevoilor unor cetateni marginali (minoritari traind in comunitati izolate). Realitatea s-a pierdut bineinteles pe drum, si non-blogerii perfect irelevanti ii dau inainte cu rasisme dintre cele mai rizibile, pseudo-problematizari in false contexte politice (nu chiar orice idiot e calificat ori capabil sa foloseasca cuvinte precum "democratie", tot asa cum nu orice idiot e capabil sa foloseasca un ciocan fara sa-si dea cu el in cap) si asa mai departe.

Chestie care ma duce direct la problema : tiganii sunt ok. Foarte ok, chiar, niste oameni simpatici si de treaba, isi vad de ale lor, fac si cresc copii, invata sa scrie si sa citeasca, merg la vot, curata dupa ei, construiesc case frumoase si in mod legal, sunt amabili cu vecinii*, chiar nu-s probleme acolo.

Sunt in schimb mari probleme cu putoii de Internet. Astia-s o problema serioasa, si sincer sa fiu mi-s satul pina-n git, alaturi de absolut toti ceilalti oameni normali la cap, care si ei is satui pina-n git. Daca mai vad un prostan inutil dind din el convingeri ferme si alte magarii mi se despica firele de par si va trebui sa incep sa ma dau cu balsam nustiudecare.

Fiind un spirit practic, am socotit cam cit ma costa balsamul, am mai vorbit cu niste alti oameni practici si-am ajuns la o concluzie-solutie-platforma-program. Precum urmeaza :

Se ofera un premiu, in suma de una mie lei bani pesin oricarui putoi de Internet care satisface cumulativ minim cinci dintre urmatoarele noua conditii :

  1. Poate face dovada posesiei de-a lungul celor trei ani de experienta online a unui minim de trei telefoane "smart", a unui laptop, a unui produs Apple (oricare) si a unui aparat foto "profesionist".
  2. Detine conturi pe minim doua platforme de social media, unde emite opinii, ca de exemplu imbecilul asta.
  3. Se ocupa sau s-a ocupat cu "combinatii", prin care expresie se inteleg mici gainarii si bisnitareli cu telefoane mobile, site-uri, nume de domenii scl.
  4. Detine un blog cu minim un an vechime, pe care a scris minim lunar, articole care includ minim doua "opinii" politice ferme asupra unor probleme pe care in mod vadit nu le intelege ; minim o "analiza" asupra unor chestiuni economice complet ratate ; minim trei "pareri" despre diverse gadget-uri, masini sau alte produse ; minim un advertorial gretos, de preferinta mascat si minim sase articole despre interactiuni irelevante cu casieritele din metrou, agentii de paza ai diverselor magazine, personalul de suport tehnic prin telefon ale diversilor furnizori scl.
  5. Are sau a avut un "titlu" (precum de exemplu "key business affairs manager delo negocios") si respectiv o porecla nume de cod secret supereroic (de exemplu zoso)
  6. Participa la "cresterea pietei", "educarea utilizatorilor", "industrie", "dezvoltarea blogurilor" scl, de preferinta dind sfaturi idioate (cealalta alternativa fiind inutile), ca de exemplu imbecila de Miruna Siminel.
  7. A lansat minim doua "proiecte" online, sau a participat la lansarea a minim cinci "proiecte" online, cu care ocazie a afirmat sau a ascultat fara sa-i traga doua peste ceafa emitatorului timpenii despre "potentialul" si "viitorul" respectivului pseudo-proiect, coroborat cu faptul ca la trecerea termenului regulamentar de sase luni in care orice proiect de "potential" si "viitor" moare nu si-a facut datoria de-a observa, public si in scris, a) cit de idiot a fost el c-a afirmat asemenea prapastii si b) cit de idioti au fost aia care l-au ascultat fara sa-i traga doua peste ceafa.
  8. A picat la Bacalaureat, sau in cazul in care a trecut examenul de maturitate prin jocul intimplarii, frauda sau pur si simplu dezinteresul criminal al profesorilor-corectori, s-a inscris la o universitate irelevanta (orice "comunicare" si restul de cacaturi unde "nu se face mate" se califica) unde nu si-a terminat studiile, sau in cazul ca le-a terminat, nu-si mai aminteste sa fi invatat ceva.
  9. Crede despre sine ca are ceva de spus, ca poate face alegeri si ca nu-i calcat in picioare din alte motive decit coincidenta fericita ca deocamdata nu are nimeni drum fix prin spatiul unde se gaseste el. Acest criteriu este foarte important!

si in plus aduce dovada executarii unei operatii de vasectomie permanenta la ambele vase.

Avind in vedere ca vasectomiile sunt operatii medicale acoperite din bugetul de stat, tot ce are nevoie tinarul este sa-si scoata un bilet de la doctorul de familie dupa care sa isi asigure o programare la o clinica de urologie. Operatia nu este dureroasa, nu necesita anestezie generala si nici repaos la pat, putoiul putindu-si relua activitatile normale enumerate la punctele 1 - 9 dinsus chiar din aceeasi dupa-masa.

Acest program se adreseaza exclusiv idiotilor de gen masculin. Idioatele de gen feminin au in continuare la dispozitie aceasta metoda pentru a cistiga ceva mai putini bani ceva mai simplu.

Accept cu draga inima colaborarea persoanelor care doresc sa co-sponsorizeze acest program, dovedindu-si astfel patriotismul adevarat si un atasament real si responsabil fata de valorile romanesti si viitorul tarii noastre.

---------
* Acest fragment initial scapat din vedere a fost adaugat la observatia unui vigilent comentator de pe fain.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Cand am vazut ca dai 10 bulioane vroiam sa ma inscriu si eu, dar nu satisfac aproape nici o conditie. Plus ca vasectomia e cam excesiva, daca mi-ai da un lifetime supply de prezervative ar fi mai ok, vreo 2 cutii imi ajung.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 21 August 2011

    Ahaha deci finalul a fost apoteiotic.

  3. Celalalt Hipsterilor`s avatar
    3
    Celalalt Hipsterilor 
    Sunday, 21 August 2011

    Miau?

  4. donez eu cateva perechi de ciorapi pentru Gheo.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 August 2011

    @Celalalt Hipsterilor Cine ti-au ? Si ce anume ?

    @dAImon Is flausati ? Is folositi ? Fii si tu precis in exprimare.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 August 2011

    & Updated.

  7. naiba stie ce modificasi.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 August 2011

    Steluta ceea.

  1. Sa lasam tiganii si sa ne ocupam de problemele reale pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Din nesfirsita bunatate a inimii mele largi....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.