Preocupari sanatoase in presa

Friday, 19 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

laura_macaveiAm remarcat pe fain o gagica draguta pe numele ei Laura Macavei in headerul a ceva blog (din cadrul a ceva cvasi-produs media al trustului Falsitatea). Si cum eu sunt un pervers, m-am apucat s-o caut, sa vedem, ala-i rosul ei natural din cap sau s-a vopsit ? Is curios, noa.

Ca tot am atins subiectul, rog respectuos un expert social media angajat pe la ceva ziar-grup de presa romanesc pe post de mare stratig sa imi explice si mie (de preferinta dinjos, la comentarii, pentru informarea eventuala a altor nelamuriti, da' daca nu-i posibil acolo si pe email e bine) cam care-i rationamentul cu "platformele" astea. Cam ce se spera a se obtine ? Cam cum se presupune c-ar functiona ? Cam ce rost ar trebui sa aiba ele ? Ca deja-s citeva sute, cred, si-am ajuns de astept cu oarecare teama momentu' in care ma suna mama sa-mi explice ca a realizat platforma de bloguri, idei, comentarii scl a familiei popescu (numita foarte inspirat ceva gen blopescu) si ca ma roaga insistent sa ma mut acolo, gen.

Da' sa lasam astea complicate. Ce credeti ca mi-a descoperit Internetul ? Descoperiri!

click-1

click-2

click-3

Este ca domnita are niste preocupari cel putin sanatoase ? Vorba ceea, spala rufele de doua ori pe an, in februarie si-n decembrie. Asta si daca au nevoie sa fie spalate si daca nu, tineti cont.

A, si rufele nu-s singura chestie de-o surluie sturlubatica roscata prin casa apropritarului (atit de case cit si de masini de spalat). Ci!

click-4

    Aproape-n fiecare zi ea dispare de-acasa
    Cit tu pleci la lucru s-aduci bani in casa
    De fiecare data, la ora fixa, fetita ta pleaca sa-si ia ...*
    Inca un exemplu de fata rea, asa se-ntimpla daca nu ii dai ce vrea...

Ahem. Imi cer scuze, nu va observasem. Sa continuam.

click-5

Chestie care ne provoaca, en passant, observatia antropologic-culturala ca n-au dreptate aia care injura tabloidele romanesti pe motive de "inculturalizare" : ele se muleaza de fapt pe cel mai vechi filon publicistic (literalmente), sunt vechile almanahe sau cum le zice. Da' sa lasam astea si sa revenim la mindruta. Este ca-i conjugabila ? Sau ma rog, inhamabila la conjujugul conjugal ?

laura_macavei-2

Asta ca sa nu credeti ca daca-i curva-n bucatarie nu-i doamna-n pat sau nu mai retin cum era zicala respectiva. Pai si ce mai asteptati, bre ? Voi nu pricepeti odata cum tre' inteleasa o fata ?

A, ca era sa uit, sursa pozelor : Click si Adevarul. Ba are si poza pe feisbook. De-aia faina, lipita pe alb.

---------
* Imi pare rau, dar n-am gasit nici o rima.

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

21 Responses

  1. ca fa-ti cont pe facebook, mai mishea! nu e o rusine sa pui la link poza thumbnail(din aia mica) cu ea? macar de dadeai link spre profilul ei, in loc de pozuta asta?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 19 August 2011

    Pozuta are haz. Facebook nu.

  3. anonimosu`s avatar
    3
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 19 August 2011

    Porno nu ar trebui sa vanda? Ca 83 de afisari la ala cu fetitele lui Berlusconi e cam trist.

  4. citez din mirshea, "i don do facebook". deci ce cauti tu postand poze/link de acolo?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Friday, 19 August 2011

    @anonimosu Pai Adevarul e continut premium de calitate locu-ntii cu coronita, or stim cutotii ca la premium de calitate e mai greu cu traficul. Cum e greu cu traficul si la nepremium de calitate, cu exceptia articolelor in care-si baga expertii tehnici scriptu-n functiune si ies 11 meleoane de afisari. In rest cam patru sute.

    C-asa-i in presa, iti ia doi ani sa atingi difuzarea pe care-o au cinci minute dintr-un blog. Nu mai mentionez care.

    @Freud Pai nu o am de pe facebook, ci de pe google.

  6. ai ramas cu sechele de la articolul cu intelesul fetei/fetelor? ai avut insomnie in ultimele nopti?..

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Saturday, 20 August 2011

    Nu si nu.

  8. anonimosu`s avatar
    8
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 20 August 2011

    Apropo de nimic: http://www.vizy.ro/tag/laura-macavei-e-varza/

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 20 August 2011

    Pentru a traversa strada, în momentul în care coborâm de pe trotuar observăm la marginea bordurii apă acumulată din cauza canalizării care nu mai face faţă. Dacă nu eşti atent, poţi călca direct în baltă. Motivul? Apa de ploaie şi zăpada topită au o culoare maronie, uşor de confundat cu culoarea cimentului. ( cum măi fată, cimentul e maro? serios? apa de ploaie stă la baza trotuarului? CE NOUTATE)

    Ahahaaa gizas. Cum le gasesc ma intreb ? Am un radar ceva.

  10. Cum sa speli sanatos rufele :))

  11. Mai Mircea ce rau esti! Poate ca fata din asta traieste. Maine poimaine o sa apara fr'un bestselar d'ala de se vinde pe rupere la fetele de clasa a saptea, care inca-si mai storc cosurile in oglinda de la veceul scolii si o sa vezi tu ce-o sa-ti dea peste nas ca ce Sandra Brown e ea. Frate si actori mari s-au prostituat prin calendare ca sa manance si gura lor ceva, nu mai arunca si tu cu pietre acuma. Individiosule pe succesul ei, care esti thu :P

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 20 August 2011

    @krossfire Tu crezi ca-i asa simplu ?

    @mitzaabiciclista Eu nici nu ma indoiesc ca din asta traieste. Si nici n-ar fi prima Sandra Brown care sa se iluzioneze ca-mi da peste nas cu asta, de altfel.

    Vezi ce batrin mi-s ?

  13. mitzaabiciclista`s avatar
    13
    mitzaabiciclista 
    Saturday, 20 August 2011

    Io te-am mirosit că eşti puriu, dar nu am vrut să te dau de gol, să se bucure şi copchii ăştia de p-acilea :D

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 20 August 2011

    Pai dimpotriva, cu mine gol se bucura cel mai.

  15. mitzo, cumva, tu postez mai des ca sa-ti pice de-o dicoratie? :D

  16. moromete`s avatar
    16
    moromete 
    Monday, 5 January 2015

    Generatia TRILEMA .
    Generatia cool
    Generatia cu Pizda STEMA
    Generatia de tite si pizde full.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Monday, 5 January 2015

    E bine asa, cu pizde, cu alea.

  1. [...] tati, tovarasa educatoare la gradi, tanti prezentatoarea la teve, rupta-n fund & sparta-n gura care scrie articole prin reviste pentru femei si Esmeralda ca ii cu "relatiile" astea, mai bine dute-acasa, imbratiseaza o perna si plingi acolo [...]

  2. [...] Eu vad o copila speriata de bombe, cam pe tiparul soricel asa, fotografiata in fata unei etajere. Arata cam ca o fata saraca achizitionata de un tip bogat pe criteriul ca-i proasta si deci nu stie ce sa ceara si e deci ieftina. Da' nu din gresala, ci pe merit : mai mult nu merita. [...]

  3. [...] fapt traim vremuri naspa. Traim generatia fara gust, generatia fara fler, generatia fara orizonturi, generatia fara tite, generatia fara pizde, intr-un cuvint generatia fara cool. Cea mai patratoasa, [...]

  4. [...] dulapul ; Power Fashion - editorii care au revolutionat moda ; Jurnalist = labagiu. [DOVEZI] ; Preocupari sanatoase in presa ; Momentul delicate ; Tabu si contextul de aur ; Indescriptibila Academie Catafailencu ; Continut [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.