Povestea lui Ion si-a Mariei, partea II

Wednesday, 23 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

I-am lasat pe protagonistii nostri intr-o situatie destul de dificila in episodul precedent, dar nu disperati, pentru ca aveti dinjos dezlegarea situatiei.

Iat-o pe Maria, asezata pe Ion, zimbindu-i larg in timp ce asta o priveste cu ochi sticlosi, simtindu-i fiecare zbatere ejaculatorie in timp ce el se chinuie sa ingaime ceva macar coerent, daca nu de-a dreptul o explicatie. Macar o scuza.

- Vai, ce rusinos... Maria ii zimbea cald, privindu-l cu un amestec de curiozitate si amuzament oarecum specific feminin.
- Maria... dar eu... niciodata... Ion era literalmente terorizat. Acea confluenta dintre disperare si frica oarecum specifica barbatilor in situatia lui.
- Wow, simt fiecare contractie.
- Maria... sa stii ca...
- Stiu ce ti s-a intimplat. Te-ai gindit cum ar fi sa te termini repede si ideea ca ti se va intimpla de fata cu mine te-a excitat in asa masura incit nu te-ai mai putut abtine.
- Imi pare rau. Ion avea expresia unui animal batut.
- Mie nu. A fost fain! si dupa un moment de gindire : sa stii ca nu ma vei mai putea fute ca de obicei. Acum cind stim amindoi cit de mult iti place sa te vad cum iti pierzi controlul iti va fi atit de rusine ori de cite ori incerci incit iti vei da drumul imediat exact ca si acum.
- Vrei sa zici ca n-o sa te mai culci cu mine ? Ion era mai aproape de lacrimi decit te-ai astepta indeobste.
- A, n-am zis asa ceva. Dar probabil ca va trebui sa gasim moduri alternative, mai ales daca e sa apuc si eu un orgasm din cind in cind.
- E probabil din cauza ca m-ai legat. N-am mai facut-o niciodata cu o femeie deasupra. Trebuie sa revenim la normal si totul va fi ca de obicei.
- Nici nu stiu daca imi doresc sa fie totul ca de obicei. Imi place ideea ca te excit atit de tare incit nu te mai poti controla. Ar fi micul nostru secret.

Ion era cam palid la chip. Maria continua, pe ginduri

- Hai sa-ti zic cum facem : data viitoare te las sa mi-o pui ca de obicei. Daca totul revine la normal inseamna ca a fost de la legaturi, dar daca iti vine imediat ai sa ma lasi pe mine sa gasesc o solutie, bine ?

Ion era mai mult decit de acord, asa ca Maria s-a ridicat, l-a dezlegat, l-a mingiat si asa mai departe. A doua zi Ion avea o propunere in minte, dar din pacate Maria avea un examen foarte important la facultate, asa ca nu s-au putut intilni. Ion si-a framintat propunerea din minte toata ziua si toata noaptea, iar a treia zi o avea gata pregatita. Propunerea. Din pacate Maria avea niste treaba prin oras, asa ca nu s-au putut intilni. Ion n-a protestat, ci si-a framintat propunerea pe mai departe, iar a patra zi iata-l repezindu-se ca un animal la biata caprioara, asezata cuminte pe spate in pat, cu picioarele departate in unghi drept.

Ce s-a intimplat mai departe e poate previzibil, pentru dumneavoastra, dar l-a surprins pe Ion : dupa ce-a penetrat-o, Maria i-a pus palmele pe fund si l-a tras cu putere in ea. Ion a simtit brusc ca nu-i poate rezista, o avalansa de sentimente cam in directia celor cu abilitate sugerate de paienjenoasa gazela in timpul intilnirii precedente l-a lovit drept in vintre si s-a terminat instantaneu.
- Ahh, ce placut, iti simt din nou fiecare tresarire. Maria il privea parca mai degraba ca o pisica. Mare.

Nu dupa mult timp cei doi si-au sarbatorit nunta, ocazie cu care din nefericire n-am putut sa fiu alaturi de buna mea amica, da' i-am trimis cele mai sincere urari de peste Atlantic. Cit si ilustrului necunoscut Ion, idem. In noaptea nuntii cei doi s-au intilnit din nou, un Ion mic-mic, cu inimioara cit un purice batindu-i in pieptul de arama pasind in urma unei Marii imense, uriase, colosale. Iar in pat, mingiindu-l pe piept, Maria i-a soptit vorbe dulci proaspatului ei sot, si anume

- As vrea sa ma futi cum trebuie macar in noaptea nuntii. Crezi ca poti ?
- Nu stiu.
- Ca sa te stimulez putin am o oferta pentru tine : am sa ma sui deasupra, am sa-mi despart vulva si-am sa-ti pun penisul la intrare. Daca rezisti cit sa ma cobor complet, pina la radacina, si apoi sa ma ridic iarasi, pentru fiecare tura dupa aceea ne vom mai fute inca o data cit timp suntem casatoriti. Daca rezisti macar doua-trei minute te vei distra de minune, stii ca-s fata de treaba. Daca nu, vei fi un sot abstinent, intelegi ?
- Da.
- Ma futi cum trebuie ?
- Eu... uhh... nu... nu stiu.

Dumneavoastra stiti, nu-i asa ? Nici n-a apucat sa intre cu totul in femeie biet Ion si deja isi varsase continutul in dinsa. Cum se intimpla.

Asa incit a lins-o cit a vrut ea, i-a sarutat degetele picioarelor cu evlavioasa supunere (ceea ce-i de inteles, Maria are in continuare picioare frumoase), i-a adus micul dejun la pat, nu doar in prima zi ci-n toate zilele (nu doar micul dejun ci tot restul), si-a mai primit, cu generozitate, o noua ocazie de-a se manifesta masculin in vintrele ei la aniversarea unui an de casnicie. Cu care ocazie aproape c-a apucat sa intre cu totul in ea inainte sa se elibereze de povara pina la urma prea dulce, sau prea grea, sau amindoua.

Formeaza un cuplu fericit de patru ani deja, mergind pe-al cincilea, si dupa toate aparentele vor trai fericiti pina la adinci batrineti.

Ei, este poveste sau povestire, dragi cititori ?

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. Si ea dupa nunta s-a numit Maria Ioana, nu?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 February 2011

    Nu.

    Ci Maria Juana.

  3. Super tare povestirea :) Sa publici de mai multe ori pentru ca sunt interesante si ma binedispun :) Va doresc o zi superba !

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.