O suta de cuvinte - CXXVII

Tuesday, 15 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...]cap pe amindoua.

Am aflat azi si ce aveam tatuat pe talpi. N-am avut voie sa ma uit niciodata la talpile mele, dar mi le-am vazut intr-un film. Stela a venit cu masina sa ma ia. Mi-a zis ca-i o zi mare. Am vrut sa ma ghemuiesc pe pres dar Stela mi-a zis sa sed ca oamenii pe scaun. Ma tot gindeam oare ce o fi ? Aveam ca un nod in stomac. O presimtire ?

Cind am ajuns am dat sa ma dezbrac dar Stela a zis ca nu-i nevoie. A pornit spre beci, eu m-am dus dupa ea. Jos in [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. Gabi Aposdreanu`s avatar
    1
    Gabi Aposdreanu 
    Tuesday, 15 February 2011

    Ce-mi place că întrerupi propoziția fix unde ai chef, chiar dacă e început de propoziție sau nu. :) O idee interesantă. :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 February 2011

    O suta de cuvinte sau sa cada cerul!

  3. pizda

  4. ... beci, era Carolina ...

    Deci e facatura .... da' nu e corect, ai zis care da cele 3 care se pupa, le-am dat :P
    I'm a winner.

    Ciplism vorbeste uraaat. Sa se notez ca la mine s-a notat :P

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 February 2011

    Hehehe, ma gindeam io ca faci infarct cind intri azi si vezi :D

    Ce-i drept, cuvintele da, ordinea nu. Cit despre pizda, o fi urit la altele, nu cunoastem, da' la tine degeaba zici ca nu-i.

    Si n-ai ghicit pentru miine.

  6. Is mai rezistenta precum par dar imi vine sa ... sa iti ucid Stela ... iar :P:P:P

    Hai ca mai e timp pana maine :)

  7. Pizda e denumirea populara a unui organ, cum poate sa fie ceva urat? Daca scriam vulva nu mai era urat? Fireati ai dreq de filfizoni snobati. Huoooo! te pomeni ca si muiere e o insulta.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 February 2011

    @Luka D Just.

    @cipslim Fiecare cu pasaricile lui, bre. Unu' cu Adrian Paunescu, altu' cu mirositu' coaielor, altu' cu a nu-si permite cinci euro, altu' cu Dan Puric si altu' cu pizda. Toti diferiti, toti egali, cum era.

  1. [...] s-a pus pe vine de partea cealalta si i-a lins si ea celalalt picior. Stela ne-a mingiiat pe [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...]beci era pregatit calul de futai, e ca un fel de dulapior mai inalt si ingust, deasupra are un fel de piele capitonata. Te intinzi pe el, ca si cum l-ai lua in brate, miinile si picioarele se leaga si gata, te poate fute cine vrea, nu ai ce face. Iarasi am dat sa ma dezbrac dar Stela iarasi m-a oprit, "Intinde-te pe el asa, imbracata" a zis. M-am intins si ea m-a legat, am observat ca era un televizor pe jos la care te puteai uita. L-a pornit. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.