$lice of the occu-pie.

Monday, 24 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Bai, deci cel mai bun titlu din toate timpurile. Inca 2-3 de-astea si voi fi silit sa reconsider toata chestia aia cu "presa a murit", ca misca mortu' frate!

Articolul e de asta-noapte, in NY Post, si zice pe scurt cam asa, sumarizat schematic :

  • Occupy Wall Street ca miscare primeste donatii, si are un Comitet Financiar care se ocupa de chestia asta. La ora actuala au in jur de 500`000 de dolari strinsi. Pe care ii tin in banca.

Deci bun ? Occupy Wall Street. De ce ? Ca sa punem bani in banca. Tipii astia is acolo pentru ca fusesera frustrati in incercarile lor de-a depune bani la banca, frate. Aia era de fapt problema.

  • Un tip de pe-acolo, pe numele lui Bryan Smith si-n etate de 45 de anisori e de parere ca "Imi bag pula in Comitetul Financiar. Sper ca primarul Bloomberg obtine un ordin judecatoresc sa vada contabilitatea. Trebuie sa aflam citi bani avem si pe ce sunt cheltuiti."

Va amintiti chestia, pina sa ajungem in paradisu' comunist tre' sa construim intii socialismu' multilateral dezvoltat. La munca, domnu' Smith.

  • Domnu' Smith e parte a unui grup de-si zice Comfortul Socialist, sau asa ceva, care se ocupa cu intrebat lumea de ce-ar avea nevoie, pe-acolo. Si pe urma centralizeaza toate astea, si trimit niste voluntari la cersit ca sa stringa bani. De exemplu, ziua precedenta au strins 2`000 de dolari, din care au pastrat 650 si restul i-au trimis la Comitetul Financiar.

Cam ca si curvele, daca e sa fim cinstiti. Deci in loc sa aiba oamenii bani cu care sa se duca in magazine unde sa fie marfuri si ei sa-si cumpere ce doresc si concurenta si capitalism si alea, solutia OWS este urmatoarea : intrebi oamenii ce "au nevoie", faci o lista, trimiti lume la cersit, dupa care bagi banii in buzunaru' tau, al citorva generali de armata, militie si securitate, al lui Dan Voiculescu, Traian Basescu, etc scl, dupa care... "nu sunt bani". Este ca-i o idee geniala ?

  • Confortul Socialist are o alocatie de cheltuieli in cuantum de 150 dolari pe zi. "Ce pot face cu 150 de dolari?" se intreaba domnul Smith. "Am trei tone de rufe ude de la ploaia de ieri, ce fac cu ele ? Avem nevoie de haine de iarna, pantofi, sosete, numai pentru rucsace e nevoie de 10`000 de dolari. Cersim banii astia, unde ajung ei ?"

Eu unul sunt de parere ca o cheltuiala de 150 de dolari in devize forte pentru Confortul Socialist este chiar o exagerare. Si zilnic ? Pai unde ne credem, in Libia aici ? Sa incetam, tovarasi, cu aceste risipe reactionare si burghezo mosieresti. Comunistul occupywallstreetistul nu are nevoie de bocanci! Nu are nevoie de sosete! E descult si mindru de asta! Ce daca ninge ? Pai nu de-aia am trecut noi printr-o suta de mii de ani de evolutie, ca sa ne trezim tot desculti in zapada ? Unde este progresul ? Unde este revolutia ?

Si-n plus rucsace sigur n-au nevoie, dat fiind ca ce dracu' or pune in ele ? Cornete din foile nemuritoare ale lui Marx si Engels ?

  • Baietii au incercat sa faca pijama party cu popcorn si plajmi, ca sa mai dreaga faptul ca lumea s-a cam saturat de revolutia proletariatului, si parca mai bine e la caldurica. La ultimul eveniment contra brutalitatii politiei s-au prezentat... 50 de oameni.

Semn ca americanii organizati de comunisti sunt cam la fel de eficienti ca si romanii organizati de comunisti. Ca problema adica, la noi, nu e de fapt ca "romanii is nustiucum", ci ca inca nu ne-am scapat dracului de comunisti, socialisti si alti muisti. Iar avantajul lor, cit l-au avut, a fost tocmai lipsa comunistilor, socialistilor si restului de muisti. Care avantaj iata ca dispare, si ca rezultat... 50 de oameni. Succes!

In fine, si comentariile sunt foarte instructive, sa le nemurim :

Shannon Smith
Ah, dulce ironie. In loc de-a "redistribui bogatia" marxistii grasulii din virful gramezii asteia de balegar baga totul in buzunar. Bine ati venit la cursul introductiv de comunism, idiotilor.

William R. Smith · Industrial and Mfg. Engineer at Self Employed Contractor
De acord, Shannon. Poti pacali citiva oameni tot timpul, mai ales daca au cacat in loc de creier... cite-un fraier se naste in fiecare minut.

Allen Schell
Bine zis!

Daniel K Lowrey Sr · Canton, Georgia
Poate cineva le-ar putea imparti editii din Ferma Animalelor.

De risul pionierilor. Literalmente.

Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. Deci mie cel mai tare mi se pare asta http://www.youtube.com/watch?v=6YIp_Kjo-ms

    Nigarul ala e student la drept la o universitate de basini si parintii lui sunt probabil ceva avocati cu mastere si doctorate, iar el a bagat o gramada de bani in educatia lui in speranta ca va ajunge si el printre smecherii de pe wall street, dar cum nu i-a iesit combinatia, si "nu e corect" acum a iesit in strada sa protesteze :))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    Pai nu ? Ce, el de ce sa nu aiba ?

  3. eu am un sfat pentru aia la birou : deschizi geamul, tragi o pisare sanatoasa, tu si toate birourile, in vreo 2 minute e goala strada.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    Spre deosebire de putoii astia, daca tu tragi o pisare sanatoasa te amendeaza. Ca tie au ce sa-ti ia.

    Si te dau afara de la slujba. Ca tu ai slujba.

    Ca sa vezi chestie, societatea nu poate functiona ca o competitie de "cine-i cel mai imbecil".

  5. Double standards everywhere.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    Plm, in focul dezbaterii nici n-am observat chestia cea mai importanta (io nici nu prea stau prin birouri, da' mi se sopteste din off : IN BIROURI NU DOAR CA NU SE POT DESCHIDE GEAMURILE, DAR ELE NICI MACAR NU EXISTA. MUIE FREUD.

    Am incheiat citatul.

  7. HATER SI MINCINOS, CA DE OBICEI

    Ca sa vezi chestie, societatea nu poate functiona ca o competitie de “cine-i cel mai imbecil”.

    A da, si aia ce zici ca fac acolo in strada?

    Pot aplica aceleasi principiu si la barbarii imigranti in civilizatie.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    Cu alte cuvinte zici ca nu exista nici o diferenta intre un tigan/pakistanez/african/mexican/roman/italian/american si ce-or mai fi pe de-o parte si niste putoi nascuti in partile locului si educati din parti ? Uau, bine de stiut chestia asta. Cind ti-a trecut rasismul ?

  9. Eu nu sunt rasist. Eu vreau adevarul, care nu este recunoscut din motive politice.

    Si mda, eu defapt vroiam sa zic alta chestie, dar merge si a ta.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    Pai astea-s niste aspiratii nobile.

  11. nu si pentru unesco si tiganul

  12. pletzalcoatl`s avatar
    12
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Tuesday, 25 October 2011

    http://www.urbansurvival.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/DSC_1842_thumb.jpg

  13. wtf

  14. @pletzalcoat: +1!!!!

  15. lasam si asta aici

    http://encyclopediadramatica.ch/Occupy_Wall_Street

  1. [...] la masa cu o amica din Marele Mar si discutam una-alta, ca de exemplu de tarzii cu occupy wallstreet. Ea-i mare feminizda, activista pentru tot soiu' de drepturi si-n rest democrata de-aia inflacarata [...]

  2. [...] orice e cacat si 19% din oamenii adunati oriunde nu stiu de ce se afla acolo, probabil) zisa si "occupy wallstreet"... nu are negri prin ea. Dat fiind ca... pai ca... pai ca tre' sa fii un pustan cretin tinut in [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.