Epifania cu pedofilia

Friday, 09 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Citeam un individ remarcabil in limitarea lui. Scrie in limba engleza, da' daca aveti curiozitate vedeti 1, 2. Altminteri, e si el un tip ajuns pe la cincizeci, nu cine stie ce inteligent, nu cine stie ce dus la scoala, nu chiar de tot prost, a mai prins una-alta de la ceva interactiuni aspre cu barbati duri si-n rest se descurca si el cum poate, isi cara cu ochii stinsi si grija mare cioburile fiindului pe potecile cam intunecoase ale viitorului saracilor. Asta e.

Pe de cealalta parte, eu am scris ditai poliloghia cu pedofilii, introduceri, clasificari, consideratii, chestii.

Chestii care rateaza net si complet problema, asa cum am avut ocazia sa epifanez citindu-l pe individul de-am zis. Deci, privirea comuna este ca pedofilul e parte activa, care face, rapitorul, copila-i victima, scl. Sigur ca-n literatura mai cite-un Nabokov, mai cite-un Miller mai cite-un unul-altul prezinta una-alta cit sa puna la indoiala daca chiar asa o fi ? Sau nu e ? Sigur ca da, da' pina la urma ala-i rolul artei, sa impinga marginile lumii, reprezentarii, intelegerii. Sigur ca in carte-i cum zice autorul, da' ala-i un caz limita, un caz-fictiune, o poveste.

Ei bine... nu. Nu chiar.

Sa ma explic : citeam eu productile astuia si rideam infundat. Ca pe mine ma amuza, us' la el ce dobitoc ii. Si am aratat la o fata. Care s-o enervat, da-l in spume de idiot. Da' ea nu ridea. Ea era incruntata cumsecade, cu furtuni in ochii-i verzi. Mei puiule, da' de la o pagina pe interneti ?! E ridicol! Nu, e enervant! Ba-i ridicol! Vine ai' cu ochi caprii sa vaza ce-i tambalau' ? Nu carecumva ne futem fara ea ? Nu draga, nu ne futem, fumam astaaa, citim. Citeste si ea. Se enerveaza. Da' stiti cum ? Cumsecade. Ce bou ii asta!!! Da' nu asa, la misto, bufnind risu', cum e normal cind vezi un bou. Nu dom'le. Furioasa asa, spumege pocalu'. Pai de ce mai, hateritelor ?!

Si-am constatat cu asta ocazie ca practic vorbind orice femeie citind textele aluia se enerveaza si vrea sa... sa... pai va spun eu ce : vrea sa-i muste puta jos.

Uite asta-i chestia, exista masculi alfa, carora fetele instinctiv si natural vor sa le linga si sa le inghita tot, si totu' le miroase bine. Si mai exista si masculi beta, care le par tolerabili in buna masura si mai ales cind nu-s la ovulatie li-s chiar dragi. Si masculi gama care aproximativ aproape la fel de mult ca aia beta. Si delta, care idem aproape la fel de mult, doar ca ai' gamma. Si tot asa, in degradeu, tot mai rau si mai rau. Pina cind ?

Pina la masculu' zeta. Masculul zeta e o chestie ultima a decaderii intru masculinitate, treapta cea mai de jos. Pe asta cind il vad la lucru, fetele vor sa-i muste puta jos. De ce ? Ca sa nu se mai poata reproduce veci pururi. De ce ? Ca nu-i de treaba. Nu merita. Este, adica, o caracteristica adaptativa. Selectie naturala.

Cum il identifica ? Pai, nu dupa bani, neaparat, da' nici nu poti zice ca absolut nu conteaza. Nu dupa scoala, nu dupa bicepsi, da' iara, nu poti zice ca-i complet irelevant. Nu dupa cum si nici dupa ce vorbeste, desi intr-o masura conteaza. Nici dupa tonu' vocii neaparat, poate nici dupa miros... nu se stie. Pur si simplu il recunosc ele asa, ancestral. Au o abilitate. Nu m-ar surprinde sa descopar ca de fapt cel mai bun test pentru a recunoaste femeile e sa vezi daca individu' de testat recunoaste (da' asa, visceral) masculii zeta. Ca daca da, e femeie.

Si-atunci, dragii mosului, asta este pedofilul : masculul zeta. El nu prefera copilele pentru ca i-ar displace lui femeile adulte. Nici vorba. Problema-i ca el le displace lor, si le displace asa de apasat ca is capabile sa-l omoare acolea pe loc, cu miinile goale, si sa-i insire matele pe unghii ca mitele. Iara fetele care-s inca crude, si deci n-au devenit femei, nu au inca aceasta abilitate magica a genului. Si deci nu-l recunosc, si-l trateaza pe masculu' zeta ca si cum ar fi mascul pur si simplu. Ceea ce-l incinta pe el, va dati seama.

Si nici faptu' ca le lasa cind mai cresc si-si cauta altele mai tinere n-are neaparat legatura cu el, sau mai propriu spus nu-i alegerea lui. E alegerea lor, a hasperitelor. Pe masura ce se maturizeaza li se trezeste simtul, urla-n ele imperativele speciei, si cind asta sarmanu' simte ca se uita la el cu ochi de asasin il ia frica si fuge cit vede cu ochii. Faptul e ca indeobste pedofilului i-e mai frica de victima decit i-e ei de el, atita ca ea nu stie.

Si-atunci, iata toata povestea, in totul ei, si inca bonus : foarte bine face statul ca oprima organizat pedofilii. E eugenie curata. Pina acum aveam impresia ca-i un soi de abuz statal, da' nici vorba de asa ceva : cumva tre' sa ne scapam de zeti. Metoda asta-i pina la urma la fel de buna ca oricare alta.

Cum vi se pare ?

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

33 Responses

  1. Bună ziua domnule Mircea Popescu. Dorim să vă oferim o bursă la Munich în cadrul Institutului Pentru Studii Superioare Freudiene și să colaborați cu noi pentru un proiect intitulat Puța.

    Deja am luat legătura cu una dintre secretarele dvs dar se pare că s-a blocat contul de pe care v-am plătit biletul de avion, am dori să ne deblocați contul cu 100 euro în următoarele 3 ore ca să știm dacă încă mai sunteți interesat.

    -freud559@ebay.com

  2. Eu cred ca teoria ta e aproape complet gresita. Exista si oameni cu preferinte pedofiliace care nu-s masculi zeta. Gen cum tie iti place sa bati femei, altuia ii place sa vada femei futate de caini/cai/whatever si altuia ii place sa vada copii fututi.

  3. eu as dori sa adaug islamismul, si anume cum separam pedofilii reali de cei care fut numai din cauza religiei?

    si am mari dubii ca respectivul caz doi chiar exista.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    @Freud Deci ce cont s-o blocat ?

    @gheorghe Mnoa, asta e, o fost si ea o teorie.

    @Freud Care caz doi ?

  5. ca fut numai din cauza religiei.

    mdeci cum explici sexualitatea cu minori la musulmani, indieni, tigani, etc?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    La tigani fetele respective nu-s minore. Minoritatea e un fapt cultural. Cind te afli intr-o cultura preocupata de cuvintul scris, minoritatea se prelungeste inspre 18 ani. Cind te afli intr-o cultura dezinteresata de cuvintul scris, minoritatea rar supravietiestie dupa menarha. Ca atare, tiganii si-o pun cu fete perfect majore, din punctul lor de vedere.

    Indieni nu prea cunosc.

    La arabi e o intreaga alta poveste, ei nu halesc teoria europeana cu egalitatea sexelor inteleasa in sens de piese interschimbabile, pentru ca ei nu si-au pus productia de obiecte ca scop suprem al societatii. Ca atare, genurile traiesc niste parcursuri total diferite, e o discutie lunga de care pe moment mi-e lene.

    Ce merita retinut este ca simbolurile unei culturi n-au aderenta la concret si nici relevanta intr-o alta cultura. O chestie de altfel elementara.

  7. ma si totusi, deci poti sa-mi raspunzi sau nu, poti deosebi un pedofil islamist de un islamist care-si fute nevasta doar pentru religie?

    poate omul are o preferinta speciala pentru cele la care nu le-a ajuns menstruatia sau cele care abea se dezvolta, nu vrea femei mature. can't prove.

    au si indienii ceva casatorii dubioase cu minore cu mosi. ei le fac pe baza de cati bani are familia si ce spune un astrolog mi se pare.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Da' chiar nu-mi dau seama cum as deosebi intre astea doua cazuri de zici tu. Practic e la fel cu a ma intreba cum deosebesti intre aia care cumpara Coca-Cola ca le place lor gustu' si aia care cumpara Coca-Cola pentru ca asa or vazut la tembelizor. Plm... intractabila chestiune.

    Si io am auzit tot felu' despre indieni, da' asta nu inseamna ca acuma am si pareri din auzite.

  9. Deci asta e ca-n episodul ala din south park cu japonezii care omoara balene si delfini si americanii se intreaba de ce nu pot sa manance si ei vaci si gaini ca oamenii _normali_.

    Fuck you whale and fuck you dolphin.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Deci cum ?!

  11. Fiind o teorie destul de circular-expusa e cu semn de intrebare daca totusi cauti discutie pe tema. Dar sa zicem. Presupunand ca e cum zici tu, cum se face ca destui pedofili au avut si nevasta si copii? Care nevasta nu era minora, sa ne intelegem. Deci cum e ca "n-au de ales", ca "el le displace lor, si le displace asa de apasat ca is capabile sa-l omoare acolea pe loc"? Sigur, poti sa invoci argumentul (cam circular, cum ziceam), ca nevestele alea "nu erau femei".

    "Si-am constatat cu asta ocazie ca practic vorbind orice femeie" - mai zici odata cum ai facut constatarea asta? Ca din ce zici acolo rezulta ca ai intrebat doua femei care de altfel par sa aiba destule in comun (nu si culoarea ochilor, e drept) si pe baza faptului ca au reactionat similar [de disproportionat cu asteptarile tale anterioare] ai tras concluzia ca "practic vorbind orice femeie".

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    A, bine, e o regula foarte generala. Evident ca exista si vor exista exceptii, de toate felurile.

    Eu nu zic ceva gen "no true scotsman", eu pur si simplu zic ca discutam la nivel de tendinte nu de mecanica. De exemplu, faptul ca exista oameni care nu cumpara ipad nu demonstreaza ca marketing-ul din spatele lui nu functioneaza.

    Si recunosc ca n-am condus un studiu riguros, am intrebat si eu in stinga-n dreapta. Cum coerenta raspunsurilor m-a socat, am notat (poate impropriu) ca practic vorbind. Zici ca nu ?

  13. Pai intai de toate daca ar chiar fi asa tendinta de care zici, parca-i totusi de mirare cum drac de-s atatia pedofili bine-merci. Ca totusi, ori starnesc asa furie, ori nu, si precum exemplele tale par sa indice, nu e nevoie la o adica sa chiar vorbeasca (sa nici nu zicem mai mult de vorbit) cu femei ca sa si le puna in cap.

    Si nu mi-e clar totusi cum pornesti de la asta citat si ajungi la pedofili, ori e asta pedofil cunoscut?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Pai habar n-am cine ie, si nici intr-un caz nu voi sa sugerez c-ar fi. Io pur si simplu ilustram cum mi-au curs mie gindurile, si-atit.

    E greu de inteles pe ce te bazezi concret cind vorbesti de "is atitia bine mersi". In general aia care is stim ca is ca i-o prins, altfel mai greu, nu ?

  15. Da, vorbeam de cei care au fost prinsi, in multe cazuri dupa ani de zile (zic ca nu-i nevoie de cazuri concrete, dar se gasesc daca asta e problema). Pe teoria ca femeile tind sa-i linseze cum ii vad/prind, eu nu pot sa inteleg cum s-ar potrivi asta cu un medic pediatru si pedofil de exemplu (deci la care femeile s-au dus ani de zile cu copiii lor - cum drac sa te duci cu copilul daca tie iti vine sa faci taitei medicul ala ca om?)

    A, ok, ca si curs de ganduri. Treaba e ca practic e pur si simplu o teorie nesustinuta in fapt de nimic concret, cam asta zici ca ar fi?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Da' ai remarcat ca in general aia prinsii dupa ani multi sunt niste tipi foarte izolati asa ? Ca tineau pe cineva in pivnita e alta poveste, da' nu prea mergeau ei sa joace pietre cu clubu' gagicilor din oras.

    La chestia cu medicul, intelege numerele mari. Fie un oras cu 500,000 de locuitori, in care exista 500 de doctori. Daca 99,9% dintre femei respecta ce zic eu in text, si 0,1% dintre femei nu respecta, inseamna ca vom avea cam 500 de femei care nu respecta, din care dupa statisticile cele mai banale cam 200 vor avea copiii de virsta in discutie. Daca un copil merge la doctor o data pe an, si din cei 500 de doctori unul singur e un bizar, e perfect posibil ca el sa vada cite 10 copii pe luna si totusi asta sa nu invalideze nimic din ce-am zis eu. Cum intr-un oras cu 500 de doctori e probabil ca numarul de vizite se organizeaza dupa doctor pe ceva power-law, rezulta ca 200 de vizite pe an ar putea fi chiar deasupra mediei, statistic privind. Mai multe detalii in articolul dedicat problemei statisticii celei repede-inselatoare.

    Si da, recunosc cinstit : nu-i sustinuta de nimic concret. E o epifanie, ceea ce-i un eufemism pentru "chestie care mi-a tunat mie pe chelie, fara motiv sau sustinere aparenta, da' care asa la o prima vedere imi pare interesanta".

  17. Pai bun, ca "chestie care..." na, care-i problem? Asa-s chestiile, tuna si aia e. Ba chiar si trece de multe ori :D

    Dar de curiozitate: astea de s-au enervat asa cu spume de prostiile alea, altminteri in general rad ca "ce ridicol" de prostii ori se enerveaza cu spume?

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    In general rid.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 March 2012

    Iote aici demonstratie :

    #4 (cînd ei îi apar primii ciumpi pubieni şi îşi dă seama că Poetul Lumii e un bou sinistru): “Iubeam tot ce erai / Cand ma priveai , cand imi zambeai / Dar tu groaznic pentru mine te-ai schimbat / Probabil doar te-ai maturizat . / Acum tu , tot ce simti mai mult / E doar ura pentru mine , / Dar eu totusi , si nu mult / E doar pura simpatie .” – e doar pulă simpatie…

    Adunat de Mantzog, dupa Poetul Umil (intre timp disparut de pe neturi).

  1. [...] asta de maxima disimulare, nu stiu de unde si de ce da' o au. Aia beta spre zeta, bineinteles, aia pe care femeile normale nu pot sa-i sufere. Da' la distruse merg, se vede. IV. Faptul ca esti femeie inseamna ca te identifici automat si ca [...]

  2. [...] de mici, de preferinta dinainte sa fi inceput sa se masturbeze. Aveti sarcina scirboasa da' altfel preferata de unii de-a le inculca un univers paralel in care existenta lor depinde de supunerea fata de [...]

  3. [...] Deci metoda functioneaza, in urmatorul sens : selecteaza contra femeilor care probabil s-ar apuca sa te sfisie. [↩]Lolz. [↩]Pai game pula game mea game, io n-am stiut game ca la club se merge ziua [...]

  4. [...] dinsii sa nu conteze. E chiar natural, cum ar veni. Mai ales dat fiind ca eu stimulez si dezvolt o anumita calitate... felina, sa-i zicem, ca sa nu zicem pradatoare & salbatica de-a dreptul la femei, care in [...]

  5. [...] chestie e o pasiv-agresivitate de-aia care face fetele sa vrea sa ucida, si pe bune daca-mi vine sa le opresc. Da-i pisi cu boxu' pina-i spargi ambele arcade ca-i face [...]

  6. [...] from delicate female hands.) [↩]For an interesting in-depth discussion on the topic, see the Epifania cu pedofilia article. [↩]Or, in some particularly sad eggregious cases, puberty. Take, for instance, the [...]

  7. [...] to murder the ununderstood. Something else yields their fury, and I suspect it's quite similar to this other thing. [↩]True socialisation with true Scotsmen, I should hope. [↩]Does anyone actually know [...]

  8. [...] a lot that females do unconsciously to keep the species sane, incidentally, such as the pedo hate. [↩]Suppose the problem is that some kid took your lunch money. Resolving this problem is [...]

  9. [...] for some reason. Kinda fun to make fun of, but in truth they anger women something fierce. Yes, for that reason. I got to have the pleasure of defending women from the barbs and negs of my player friends only [...]

  10. [...] The woman's fault is having children with the sort of imbecile her stupid mother would approve of - which is to say any man that is not her master. The woman's fault is raising those unfortunate children to resemble their insane father - which is to say any man who doesn't keep the womenxiv as slavesxv. The woman's fault is, basically, deviating from that ancient role. [...]

  11. [...] 7th to maaaaaybe 11th grade. Half that age. Similarly the beta creep, on the couch, it activates the feared receptors in the [...]

  12. [...] as to erase any barrier between you, your numerous imaginary friends and invisible aliens. The kiddie fuckers are much healthier, mentally, by comparison to your otherwordly issues. In any case, a sense of [...]

  13. [...] See ? As I got more used to having a car of my own to drive, I frequently went on what I called ”night drives” around my mother’s neighborhood. They almost replaced the long walks I used to take in the afternoons. Staying in my room all the time only increased my depression. It was suffocating. To ease this suffocation, I frequently got in my car at night, turned on the radio, and went on a drive with no particular destination. The song ”Two Is Better Than One” always played on the radio when I went on those night drives. It made me feel sad, though it was soothing at the same time. That song will always remind me of the loneliness I felt during those experiences. [...]

  14. [...] article appeared originally as "Epifania cu pedofilia", during the Romanian period of [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.