Devin-o scriitor!

Saturday, 04 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

devin-o-autor Stiti ce, mai oameni ? Mi-a venit o idee de afaceri! Stiu! Am gasit! Paprika!

Cum adica ce-am gasit ? Am gasit Ideea. De Afaceri! Uite cum (va spun, da' sa nu mi-o furati, bine ? ca io am gasit-o si-i a mea, ok ?) : foarte simplu. Sa facem un sait undeva pe web, dupa care alti oameni pot sa devina autori. Cum adica de ce vor ei sa devina autori ? Ca vor! Cine nu vrea sa devina autor ? Sa faca bine sa vrea, fir-ar chelea a dracului si afurisita pe ei de lenesi si putori ordinarecare ca de-aia suntem unde suntem si in urma Bulgariei (care are B in nume, apropo).

Ce sa-i platesc ? Bai frate gindu' numa' la bani, numa' la bani, voi n-aveti nici un fel de principii in viata ? Cum sa fac io o afacere daca toata lumea sta mereu numa' cu gindu' la bani ? Logic ar fi sa stea ei cu gindu' la munca, sa nu mai fie atita concurenta la facut bani (de pe fraieri). Pai ce, sa se fixeze de la guvern un salar maxim egal cu zero-ceva acolo si sa putem face bani. Ca pe vremea lui Ceausescu asa era, deci se poate.

A, unde sa fac saitu' ? Pai pe ceva care e gratis si foarte prost gen Google. Ca acolo se pot pune reclame de la Google, sa faci bani. Google.

Noa cum va pare ideea mea de afaceri ? Deveni-ti scriitori ? Hai ca ie oferta limitata, 99 de colectivizati maximum maximorum. Hai pa, ca ma duc sa scriu descrierea.

Despre
vineri, 8 aprilie 2011
Share this history on : Share digg

100 Scriitori este un nou blog colectiv, care acorda oricui sansa de a devenii scriitor pe acest blog. Fie ca detin deja un alt blog, fie nu.
99 dintre voi veti putea devenii autori pe acest blog, veti putea scrie oricand si despre orice doriti ( in limita bunului simt ). Trebuie doar sa aveti un cont google si sa trimiteti adresa de email si in cel mai scurt timp veti primi invitatia de a scrie pe acest blog.
Daca detineti deja un blog, va puteti promova articole, postandu-le si aici printr-un link catre acestea. Deasemenea fiecare scriitor va avea un link pe prima pagina, in rubrica "Scriitori blog". Cei care nu au site sau blog, vor aparea in a doua rubrica "Scriitori blog" sau pot opta pentru contul de facebook,twitter,hi5, netlog sau orice alt site.
Fiecare autor va fi publicat si intr-o lista pe o pagina distincta. Deasemenea fiecare autor va putea sa ii creeze ( dac doreste ) o postare in care sa vorbeasca despre el si despre blogul sau.
Cei mai activi scriitori vor fi premiati cu afisarea unui banner pe prima pagina ( in limita a 5 scriitori ). Si nu numai, autori celor mai citite 3 postari ( conform statisticilor blogger ) vor si premiati in acelasi mod.
Tot ce ramane acum e sa devii autor pe 100 Scriitori.

Am scris asa mai fara paragrafe pe un fond lila-n dungi cu stelute ca asa e bine de citit. Si daca dai scroll sa se miste stelutele prin textu' transparent, sa ameteasca amarasteanu' de cititor, ca aici nu e pentru cititori, e pentru scriitori care vor sa devin-a autori. Si nu invers!!!11

Hai bafta si va astept. PS. Vreti sa facem schimb de linkuri ?

Referinte biografice :

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. Citat l-a citat:

    Fiecare autor va fi publicat [...]

    Vezi cai scris f-i greshit. :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 June 2011

    A pardo-n.

  3. deci ori esti tu dadatroll, ori altfel nu-nteleg.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 June 2011

    Eu sunt tot ce-i frumos si bun. Normal ca nu-ntelegi.

  5. dadatroll`s avatar
    5
    dadatroll 
    Saturday, 4 June 2011

    Noi dadatroll sintem mai multi sa sti

  6. da, "ielohim", ce sa mai.

  7. Alis Tieran`s avatar
    7
    Alis Tieran 
    Monday, 15 October 2012

    Buna ziua
    Imi place ideea dumneavoastra de a acorda oamenilor sansa de a se putea afirma. Eu sunt o tanara scriitoare debutanta, nu am mai participat niciodata sa scriu un articol. Eu am scris o carte dar nu stiu cum as putea sa o public dar mai intai mi-ar placea sa primesc un ajutor din partea dumneavoastra daca se poate sa ma ghidati. Cartea are aproximativ 350 de pagini si asi avea nevoie de parerea unui profesionist ca dumneavoastra. Asi dorii ca acest mesaj sa nu fie afisat si sa comunicam doar prin e mail.

    Va multumesc
    Cu stima

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 October 2012

    Draga mea Alis, multumesc pentru complimente dar am sa te refuz.

  9. (Cum sa fac io o afacere daca toata lumea sta mereu numa’ cu gindu’ la bani ? Logic ar fi sa stea ei cu gindu’ la munca,)

    Cine munceste numai are timp sa faca bani!!! Asa ca pica logica ta :D:D
    ori te-ai referit ca stai cu gandu la munca, dar stai, stai si tot stai...

  1. Devin-o scriitor- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Idei de afaceri falimentare....

  2. [...] Devin-o scriitor! [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.