Educatia tinerei Z. - XXIV

Saturday, 04 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...]iarasi, si iarasi. Zoe se masturba rar, uneori la dus sau seara cind se punea in pat, poate o data pe luna . Niciodata la rind ca acum.

Porni cu gind sa faca o baie fierbinte, dar in timp ce se stringea apa iarasi o napadira amintirile. Si imaginile. Dana o punea sa isi ceara iertare in genunchi, fetele rideau de ea. Baietii erau toti in vestiar si o asteptau, trebuia sa se roage de fiecare sa-i dea hainele, o pipaiau... Juisa din nou, in genunchi pe gresia incomoda. O dureau genunchii dar nu-i pasa deloc. Ii placea.

Intra in vana, [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. [...] la pedeapsa pe care-o primise. Se masturba indelung, juisa adinc, greu, scrisnind din dinti. Si [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...]apa ii ridica sinii cu o mina nevazuta, si mina ei fugi repede catre locul fierbinte dintre picioare. Era iritata deja, o durea, dar isi baga unghiile in carne cu patima si exploda din nou, in convulsii, aruncind apa in toate partile. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.