Cum se bate femeia ?

Sunday, 18 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Intrebarea cum discuta despre metoda. E o preocupare tehnica. Aia care se apuca sa discute teleologie la capitolu' de tehnica si problemele lui should la is is fii prosti ai unei mame iresponsabile. Doar zic.

In primul rind, femeia nu se bate cu pumnul. Motivul nu-i prea greu de copciolit : pumnul strica. Daca femeia-i in proprietatea ta, ca orice alt obiect precum de exemplu un iPad sau o punga de malai, atunci n-ai de ce s-o strici. Nu ie logic asa ceva. In schimb daca nu-i in proprietatea ta, cauta-ti de treaba si las-o s-o bata ala in a carui proprietate ii, daca si cind considera el ca-i cazul. Fazele penibile cu luat la pumni femei ce nu-ti apartin (ori ca-s ale altuia ori ca nu-s ale nimanui, stare pe care feministele o prezinta drept un imaginar "is ale lor insele" - lol) amintesc de putoisme precum amanta care crede ca-i logodnica si cu siguranta nu vor trezi respectul nimanui. Nici macar al femeii in cauza.

Evident, daca sunteti ambii calificati in box, thainustiuce ori alte sporturi in care se da cu pumnu' si asta-i placerea voastra, sa faceti cite-o partida din cind in cind... mnoa, ce-am zis mai sus nu are nici un fel de relevanta, bididiti-va cit va cere inima. Totusi, pe de-o parte la box mi se pare ca se obisnuiesc manusi, si pe de cealalta ar trebui sa fie evident ca nu vorbim de sport aici.

In al doilea rind, femeia nu se bate cu palma. Sigur, daca doriti sa atrageti atentia, ori a ei ori a anturajului, o palma bine plasata face minuni. E chiar tratamentul recomandat pentru episoadele de isterie, si nu de azi-de ieri. Alternativ puteti sa-i lipiti aceeasi palma pe fund, cu alte intentii de semnificare, atit pentru ea cit si pentru anturaj (hei, si Obama face de-astea), da' va rog respectuos, vedeti cum ii cu proprietatea, ca se explica dinsus.

E chiar penibil sa plezniti fundu' femeilor care nu va apartin, si daca va pretati la de-astea cu necunoscute va asumati un risc : daca se-ntoarce si nu ajunge la concluzia ca-i absolut incintata sa fie proprietatea dvs ? Ce va va deosebi de-un putoi oarecare ? Hm ? De-aia barbatii maturi rar se risca sa plezneasca funduri necunoscute-n public : n-au singe-n instalatie, is prea mari riscurile si-s prea dezobisnuiti de-a fi luati drept putoi. Si tot de-asta putoii se preteaza fara probleme : ce risca ei ?

Motivul pentru care femeia nu se bate cu palma este ca in afara de cele mai incepatoare incepatoare palma dumneavoastra oboseste inainte sa oboseasca fundul ei. Nu-i practic sa-i trageti jdemii de palmi ca-i pacat de obrajorii ei, sa-i bateti sinii nu se recomanda ca-i scad pe urma, prin alte locuri nu se prea potriveste... De fapt singura exceptie notabila is talpile, pentru incepatoare. Daca nu-i invatata sa o ia la talpi (de departe cel mai dureros locus de pe corpul uman) cu joarda ori cureaua, palma e un bun inceput. Da' cit dureaza si-asta ? Cinci-sase sedinte maximum, dupa care palma-i iarasi inutila. Batutul la pizda (literalmente, intre picioare) poate fi o exceptie, da' nu mi-as face un obicei din asa ceva. Pina la urma, cui serveste toleranta vulvara ?

Si-acum, sa trecem la partea pozitiva, c-am negat destul.

Femeia se bate la fund, in principal, la coapse, daca-i carnoasa si la talpi. Aceste trei chestii nu-s egale : curu' suporta orice, coapsele aproape orice dar talpile dor ingrozitor, si daca exagerati ii va fi imposibil sa umble, asa ca nu va jucati cu ele aiurea. In tot cazul nu se lovesc partile osoase, precum de exemplu genunchii (chiar daca dor al dracului), tendoanele si ligamentele (daca tre' sa va spun eu sa feriti marul lui Adam sunteti cel putin idioti).

Pentru incepatori se recomanda sa incerce tot ce au de gind sa faca pe sine daca n-or mai incercat niciodata si deci nu stiu sa-si dozeze forta. Idem se recomanda sa dea cu mila : chiar nu-i cine stie ce concurs de nemilosenie, fata-i deja-n genunchi, sunteti aici pentru a va simti bine (de preferinta amindoi), nu mai aveti nimic de demonstrat pentru motivul simplu ca nu mai este ce. Asa ca mai bine sa dai prea moale si sa pui mai multa osirdie data urmatoare decit sa dai prea tare si sa nu mai existe data urmatoare pentru ca (doamne fereste) nu mai este cu cine. Pentru ca da, din asa ceva se poate muri, se pot nenoroci destine, va jucati cu focul. Doar zic.

Pe de cealalta parte, nu stiu daca ati vazut vre-odata un masaj de-ala anticelulitic, da' poci sa va spun eu ca-i pur si simplu o forma politically correct a bataii, fundul batut corect de stapin priceput nu pune celulita pe el veci pururi, si daca are in citeva luni o da toata jos. Tot de-asta ziceam mai sus sa nu bateti sinii decit cel mult in gluma : se retrag. Si sinii-s facuti tot din grasime, la socuri mecanice organismul isi reogranizeaza tesutul adipos. Metoda-i de altfel cunoscuta si folosita prin fundurile lumii a treia, unde mamele isi bat copilele-n tite ca sa nu le creasca sa n-atraga barbatii. Probleme.

Femeia se bate cu cureaua, cu joarda sau cu bastonul. Nu cu dulapul ud. Pare rau sa va dezamagesc.

In principiu toate trei sunt aceeasi chestie, un obiect mai rigid sau mai flexibil, ceva sub sau ceva peste un metru lungime, si de preferinta relativ lat. Riscul mare cu obiectele inguste (joarda de alun fiind un excelent exemplu) este sa taie pielea. Taieturile astea nu se vindeca prea bine indeobste, si cam lasa urme, care-s neaspectuoase. Ca atare daca reusiti s-o taiati lasati figurile si impresiile, oblojiti fata si continuati alta data, de preferinta dupa ce-ati studiat cum functioneaza chestiile de care va apucati.

De departe cea mai recomandabila alegere pentru incepatori este cureaua. E usor de manevrat, livreaza o cantitate respectabila de durere cu minim efort, e relativ dificil sa dati atit de tare incit sa stricati ceva si-n general prezinta numai avantaje. Eu am o curea speciala de care-s foarte multumit, are ghinturi metalice pe toata suprafata, ca in imagine, si-n urma ei pielea arata de parca a sarutat-o ceva caracatita. Cu ilustratii :

cum-se-bate-femeia-1

cum-se-bate-femeia-2

Sigur, astea-s perversiuni pentru experti, se recomanda sa incepeti cu o curea obisnuita, lata, din piele (neaparat din piele, nu folositi plasticuri pentru ca au comportamente variabile la stress si elasticitati neuniforme, dind ca rezultat un impact incontrolabil - ori nimic nu-i mai rau in jocul asta decit lipsa controlului, chestie pe care de altfel o stiti deja). Odata ce stapiniti increzatori cureaua, puteti trece la un retevei, ca de exemplu acest prieten al omului :

cum-se-bate-femeia-3

Practica cu reteveiul va va ajuta sa intelegeti impactul in profunzime al loviturii, pentru ca bataia, ca si iubirea, e mai adinca decit suprafata pielii. Care intelegere va va limpezi intuitiile de le-ati intuit cu cureaua, si-asa veti deveni un bataus chiar competent.

Ultima faza este nuiaua, aveti aici un exemplu de aplicare corecta peste o vinataie mai veche (cel mai dificil loc dintre toate, ca sa stiti) :

cum-se-bate-femeia-4

Cam asta ar fi, pe partea tehnica. Puteti trece la specialitati, precum de exemplu funie imbibata in saramura, cablu electric si alte grozavii, da' sincer acuma : de ce-ar fi nevoie de asa ceva ? Aveti deja o sclava pe care si daca v-o prinde inamicu', tot n-are ce sa-i faca s-o impresioneze. E mai rezistenta si mai sigura pe picioarele ei decit 99% din tot restul femeilor, chiar va intereseaza s-o duceti la 99.99% ? In fine, fiecare cu bucataria lui, da' pentru nevoile acestui scurt studiu introductiv zic c-am acoperit suficient.

Si-n incheiere nu pot sa va urez decit un traditional sa fiti cuminti.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

56 Responses

  1. dar ce curea veche detii, mirceo! :))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    Mei, ce-i bun ajunge sa fie vechi.

    Ce-ti spune asta despre diversele cacaturi gadget-uri ?

  3. Reteveiul ăla nu-i cam rigid pentru așa ceva? De asemenea ghinturile alea metalice nu-s cam periculoase/riscante?
    P.S. Ai uitat furtunul de la mașina de spălat.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    Pai in miini nepricepute totu-i periculos.

    E prea mult efort sa demontezi masina de spalat numa' ca sa bati cealalta masina de spalat. Plus ca unii nu suntem capitalisti de-astia verosi si etnocentristi ca sa ne permitem doua.

  5. Da' bucata aia de material stralucitor ce D-zeu e?

  6. Bun, eu am inteles ca tu bati femeia metodic si cu grija dar de ce o bati?

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    @Cristina Aia e vina, intr-o reprezentare alegorica.

    Ochi de femee si spirit de observatie sa mor in chinuri.

    @Luka D Pai despre aceea in articolul De ce se bate femeia, pe care urmeaza sa-l scriu.

  8. Pai na, era imposibil sa nu imi sara in ochi.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    Asta nu-i nimic pe linga recordu' detinut de Lukavra parca, in care identificase o bucatica ramasa din fetia fetii pe post de sifilis herpetic exploziv sau ceva minune.

    Ochi de laser baga-n voi mai nou.

  10. :)) Ziceam eu ceva si de curea dar nu ma bag peste gusturile tale.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    Baga-te draga c-asa se-nvata.

  12. Hai ca m-am razgandit, dupa o analiza mai profunda. Nu-i asa rea. :)

  13. @MP Nu eu.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    @Cristina Cureaua bate fundu' si analiza profunda bate parerea initiala.

    @Luka D Intr-adevar, te-am invinuit nevinovata, fu Narcisa.

  15. @MP

    nush, dar uite, ebook readerul n-are succes si tabletele i-au cam luat gatul. :D

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    Pai deci tocmai.

  17. Vânătaia aia cum a fost dobândită?

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Cu reteveiul din imagine. Credeam ca aveti capacitatea de sinteza : vinataia e de la poza 3 si dunga de la joarda.

  19. Credeam că niște mâini pricepute nu lasă ditamai vânătăile cu reteveiul.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Cum sa nu. Vinataia e de baza.

  21. Astea de le iei tu la joarde, nu cred ca merg la SPA ... cel putin nu o saptaman/doua dupa tratament :))

  22. pletzalcoatl`s avatar
    22
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Tuesday, 10 January 2012

    Da ce-are?

  23. va rog frumos sa-mi trimiteti si mie back up -ul full al site-ului meu
    razameadesoare.ro fiindca am cumparat recent hosting de la firma de la care am cumparat anul trecut acest domeniu.

    cu multumiri,
    Gabi

    gabrielarazameadesoare@yahoo.com

  24. @pletzalcoatl n'are nimic, doar daca nu cumva le place barfa altora :D ... (despre ele vizavi de vanataile, vergiturile si dungile de pe buci )

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 January 2012

    @ByREV Pai stii cum se zice, asta seara SPA-im in familie. Ca pe vremuri.

    @pletzalcoatl Lolz.

    @gabi Pai mergi frumos in cpanel si-ti faci domnita.

  26. Da' nu are nevoie de niciun cpanel.

    Intra in ftp si descarca fie toata instalatia veche, fie doar foldere de uploads si le urca pe ala noul, modificand in wp-config php cu noile date a severului de mysql, parola si localhost.

    Dupaia cu phpadmin isi scoate frumos un .sql dala care are vreun mega-doi la bloggeri mici si importa pe noul host.

    Da' plm o fi prea complicat.

  27. Cureaua e sfanta ! :)) glumim , evident .

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 January 2012

    Io vorbesc serios.

  29. Cum mai merg vanzarile la cura cu apa?

  30. DEMENTILOR, MA INTREB CE FEL DE TAMPITE POT STA CU UNII CA VOI

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 5 March 2014

    Uite astea, mei suparatule mei. Acu' ce facem ? Inveti si tu sa bati femeia sau te obijnuiesti cu gindu' ca ti-o bate altu' ?

  32. Un om matur si intelept nu bate femeia, omul care bate femeia de de 100 de ori Mai Prost ca ea, si trebuie el batut fara mila, nu cred ca omul care-si iubste sotia o bate, lucrurile trebue lamurite, si daca femeia ta a junge sa faca lucruri rele asta tu esti vinovat nu ea, pt unit faci datoria de barbat,
    Femeior nu va legati capul cu prostii, si nu va chinuiti vaata cu cei ce va bat, ca ei nu va iubesc deloc, Mai bine stati singuri toata viata decit cu Asa persoane care inca se lauda cum bat sotiile, Asa oameni ua nevoile de lecurie la cap,

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 June 2014

    Meri ma cu mulismele astea obosite de-aici.

  34. :)) am auzit de tine azi pe Twitter, esti faimos ca fiind singurul milionar in BTC se pare ca.

    Venisem aici in ideea de a-ti cere un job sau a cersi vreo 10 BTC s-o frec si eu la rece.

    Dupa ce am citit acest articol insa imi dau seama ca ar trebui sa iti cer lectii de kung-fund ca multe femei au scapat nebatute de mine. :))

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Thursday, 11 March 2021

    Nu esti primul.

  1. Cum se bate femeia - pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Vedeti ca-i cu poze....

  2. [...] O curea, ca de exemplu cea din imagine. [...]

  3. [...] continuarea logica a preocuparilor tehnice din articolul precedent pe tema (Cum se bate femeia), sa vedem si partea [...]

  4. [...] in intimitatea neconjugala a caminului nostru, mai draga ? Pai sa va reamintesc pe scurt, ca 1, 2, 3 etc qs. Deci sa ma insor ca sa ce, ca sa ma asigur ca vor fi prin jur si "cind vom fi batrini", [...]

  5. [...] ca o gluma, in sensul ca daca vre-o mindruta mai frageda-n posterior e prea incruntata c-o ustura urmele rosii ale joardei ori curelei ii atrag atentia ca the beatings will continue... Pai ce-i aici, facem ce [...]

  6. [...] Da-i pisi cu boxu' pina-i spargi ambele arcade ca-i face bine. Cit despre a doua... mnoa, vedeti cum se bate femeia, ca se discuta acolo. There are lots of situations where boundaries can be fuzzy. I get that. [...]

  7. [...] de bara) si-a gleznelor. E infiorator de incomoda pentru incepatoare dar se preteaza excelent unui masaj de relaxare & anticelulitic aplicat de preferinta cu o joarda semiflexibila de ~ 1 centimetru grosime, cu lovituri moi si [...]

  8. [...] mina cind o plezneste pe fata. E relaxata, asa-i ? O atinge de altfel usor, ferm dar usor pentru ca scopul nu-i s-o naucesti c-o palma, scopu-i sa-i atragi atentia. Asta-i marea diferenta intre stapin si pulete radioactiv : [...]

  9. [...] iese pe gura. In caz contrar fie esti ignorata pentru ca esti proasta fie IEI BATAIE, peste fund, cu cureaua sau chiar mai rau. [↩] Category: Politica si Prostie Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment [...]

  10. [...] mai demult o chestie despre barbati maturi vs putoi (si anume in articolul despre Cum se bate femeia) : In al doilea rind, femeia nu se bate cu palma. Sigur, daca doriti sa atrageti atentia, ori a ei [...]

  11. [...] femeia ?, Alegerea, educatia si umanismul, Alternative in educatie si referintele lor etc. [↩]Cum se bate femeia ?, NSFW - Mosu’ cu joarda [↩]Apropo de care chestie, dintr-o suta de referinte posibile, [...]

  12. [...] tip : as discussed in Cum se bate femeia ?, all items to be applied to buttocks or ~maybe~ soles. [↩] Category: Zsilnic Comments [...]

  13. [...] you won't get a submarine by moving the train tracks more towards the ocean. If you want submarines build submarines, rather than trying to pretend cars and trains, designed, built and used for a completely unrelated [...]

  14. [...] trilema.com/cum-se-bate-femeia/ indiancandy1 google translate option hasnt [...]

  15. [...] weabo-chan to being myspacei, before your balls dropped, men still fucked women, and women still went on their knees. Just like [...]

  16. [...] Explain them to women. [...]

  17. [...] Do you wonder ? [...]

  18. [...] has rather little bearing on you, dear reader. Let be the theory, and bend over for the rod today, whichever kind it may turn out to be. ———There's a difference between "I've been fucked" and [...]

  19. [...] Including good things, of course, of course. [↩]Beating women correctly is not merely a technical matter ; but also spiritual. It is a harder task than anything else available, which is to say even [...]

  20. [...] you. [↩]Which is precisely why it's so difficult for actually cool males to rape anyone -- it de-becomes rape retrospectively. [↩] Category: Lifespiel Comments feed : RSS 2.0. Leave your own [...]

  21. [...] lives were predicated on doing a good job of this. "Never heard of it" ? [↩]You also never belt her, which is way worse. [↩]Some of these are actually good things, select which. [↩]You [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.