Cum arata succesul online ?

Thursday, 17 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

succes-online

La care dintre mincinosii "relevanti" ati citit despre vplay.ro ? La zoso ? La arhi ? La Sebi Prostalau ? Nu ? Ca sa vezi chestie, ei nu se ocupa cu asa ceva, sunt prea ocupati cu mintitul. Pe bani, daca e, da' si gratis, daca nu e. Sa se mentina in forma, sa nu-si piarda abilitatile de mincinosi.

Sa zica mersi vplay astia ca nu i-o injurat o tura buna, cum au injurat de exemplu trilulilu la inceput, inainte sa aiba Biris finantare si deci bani de piariste si pixuri pentru "formatorii de opinie". Si cum au injurat de altfel cam orice chestie functionala, la inceput. Pai ce, nu asa-i normal ?!

Pina una alta, vplay.ro supravietuieste, precit se vede, destul de bine. Iara diversele proiecte "de succes" supravietuiesc, tot precum se vede, destul de prost. Sau, ca sa citam din clasici,

Faptul ca un “foarte mic procent” de oameni au deosebit realitatea de fictiune nu-i neaparat relevant : un foarte mic procent de oameni sunt cei care chiar conteaza, si pe internet precum si-n presa precum si oriunde altundeva.

Ca vei putea oricind gasi pacalici care sa creada/debiteze/colporteze orice prostie, sigur ca vei gasi. Dar e o eroare sa-ti inchipui ca pacalicii conteaza.

Asta este, adevarul e din fericire unul singur, si tot din fericire destul de greu de ascuns. Mai ales pe Internet.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. Da, numai ca ce face vplay e ilegal.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 February 2011

    Concret ?

  3. Incaseaza BANI pentru seriale piratate.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 February 2011

    Ah, eterna poveste cu UGC ?

  5. Prima data cand am intrat pe vplay... Arata mai rau decat imi imaginam...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 February 2011

    Posibila dovada ca aspectul e chiar mai putin important decit crede lumea.

  7. Nu e deloc UGC, stafful lor uploadeaza seriale. Poti vedea un episod gratuit per zi, daca vrei mai multe trebuie sa platesti upgrade la VIP Account (5 euro per 2 luni sau 10 euro per 6 luni).

    Materialul detine copyright indiferent de faptul ca cer ei sau nu bani, mi se pare.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 February 2011

    Pai si-n cazul celorlalti care abuzeaza de UGC, de la Realitatea/Adevarul pina la Youtube etc (ma rog, mai demult) staff-ul lor uploada, restul ma rog, praf in ochi. Vorba e ca la ceva vor sustine si astia, cum sustine si presa romaneasca ca "userii".

    Autorul detine copyright-ul, si da, evident ca indiferent.

  9. Nu prea poti sustine ca UGC cand nu exista pe site o interfata prin care userii "pot". Ziarele romanesti foloseau serverul altora, e diferit cazul.

    Oricum, ideea nu-i ca intra stafful la parnaie, doar ca succesul ala e cladit pe ceva subred si care poate disparea in orice moment; vezi exemplul cu Grey's Anatomy care a disparut in neant.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 February 2011

    Da mei, sau exemplul ziare.com, care erau un fel de stiriazi, doar ca ieri. Sau exemplul cu zoso, care tragea de pe teve cu placa de tuner si punea pe blog, iara azi se plinge ca antena x sau care-i trag lui clipurile filmate-n trafic si le dau la teve zoomate sa nu i se vada semnatura.

    Exemple gasim.

    Da' recunosc ca n-am stiut ca n-au gaurice de submit video ? Io asa mi-am inchipuit la o vedere sumara ca-s un fel de concurenta pentru youtube/trilulilu. De fapt ei vor a fi ceva muvix ?

  11. ramicori`s avatar
    11
    ramicori 
    Saturday, 2 April 2011

    intru pe amandoua, nu pot sa folosesc doar una dintre ele

  12. Eu nu intru pe nicu unul din astea 2 site-uri. La mine youtube e la putere!

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 31 August 2011

    Mi se pare ca numa' youtube suporta html5 oricum.

  14. Nu stiu ce credeti voi despre vplay.ro dar eu ii apreciez foarte mult. Am gasit seriale pe care nu le-am gasit in alta parte . Bravo lor!

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 April 2013

    Pai normal ca-i "apreciezi foarte mult" doara iau de la altii sa-ti deie tie. Pe socialisti nu-i apreciezi foarte mult tot la fel ? Astia sinteti, atita puteti, pe urma hai fuguta pe softpedia sa discutati acolo de ce nu exista muzica romaneasca si de ce io nu angajez romani. Ca doara e si asta nedrept intr-un fel, nu ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.