Capul ma doare

Sunday, 25 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Aparent "sarbatorile de iarna" - adica Craciunul, chestia asta nemteasca pe care penibilii de la Coca-Cola au renuntat sa mai incerce sa o dea drept a lor anul asta (si apropo, aspirina cine-a inventat-o, muistilor ?) sunt ocazia perfecta pentru intreaga populatie feminina de-a se plinge minoritatii de femei care-s multumite cu al' de le fute de gravele probleme pe care le intilnesc ele-n desfasurarea de zi cu zi a interactiunii cu celalalt gen.

Nu se gasesc barbati, draga, porcii astia nu se ridica la valoarea lor, nu stiu sa trateze o femeie si asa mai departe. Din mai bine de-o duzina de fete cu care m-am intretinut de alaltaieri nu am una singura care nu-i complet zaibita de a mai discuta cu prietenele, pina in halul in care isi inchid telefoanele sa nu le mai auda pina la anu'.

Intrerupem articolul pentru un scurt moment publicitar :

ghid-pentru-curve

Si-acum, sa revenim la subiect, cu un ghid explicativ ilustrat si complet pentru a rezolva definitiv problema asta, sau macar a clarifica definitiv imprejurarea ca suferindele sufera pentru ca vor sa sufere, nu pentru ca lumea-i defecta.

Pe pasi :

I. Exista barbati foarte faini. Admitind ca se poate masura o chestie de i-am zice "calitatea" barbatilor, spectrul pe care se aseaza barbatii concreti este mai larg astazi decit oricind. Asta inseamna ca nu au existat nicicind in istoria multimilenara a vietii pe Pamint barbati atit de faini cum exista astazi. Inseamna de asemenea ca nu au existat niciodata barbati atit de naspa cum exista astazi, si in fine inseamna ca barbatii faini sunt mai rari ca oricind.

II. E plin de femei. Femeile se afla intr-o supraabundenta atit de larga incit nu se poate povesti. Nicicind in istoria multimilenara a vietii pe Pamint nu au mai existat asa imense cantitati de femei umblind dupa pula. Pina de foarte curind fetele sub 18 ani se futeau cel mult o data pe an, in medie. Mai nou se fut o data pe zi. Asta este o diferenta de cerere pe piata futaiului de citeva zeci spre o suta de milioane de futaiuri anual. Pina de foarte curind femeile peste 30 de ani se futeau cel mult o data pe luna, in medie. Mai nou se fut cam de doua ori pe saptamina. Asta este o diferenta de cerere pe piata futaiului de o suta spre doua sute de milioane de futaiuri anual.

III. Pula-n erectie este singura marfa rara pe piata futaiului. S-a explicat deja intr-un articol precedent care mi se pare ca n-a fost suficient de explicit, de unde si nevoia pentru asta de fata.

Ca atare, barbatii se aseaza pe o curba Zipf. Aia buni au ce fute mai mult decit au nevoie cu ordine de marime. Trei. Cinci. Zece. Aia mediocri nu prea merita fututi, decit eventual asa, pentru a tine motorul caldut la caz ca vre-unul dintre aia buni se milostiveste de voi. Restul barbatilor nu conteaza, si restul barbatilor sunt vreo doua treimi asa, spre cinci sesimi.

Femeile nu se aseaza pe o curba Zipf. Femeile se aseaza pe o curba Gauss. Asta inseamna neaparat ca orice femeie are doua alternative : fie se invata sa traiasca fara sa se futa, in care caz nu are dreptul sa se plinga de barbati tot asa cum n-am eu dreptul sa ma pling de calitatea transportului cu metroul cu care nu merg, fie invata sa performeze sexual. Ghidul de fata este scris pentru femeile care a) si-au acceptat conditia de marfa inferioara pe piata sexului si b) doresc sa-si optimizeze fiintarea de asa natura incit sa prinda cit mai multa pula cit mai buna.

In particular ghidul asta nu se adreseaza proastelor care cred ca intr-o piata in care cererea e de ordinul sutelor de milioane si oferta de ordinul milioanelor vor prinde ele relatii univoce. Ar trebui sa fie evident ca numa' un barbat deosebit de defect si constient de completa lui lipsa de valoare ar accepta o intelegere exclusiva. Deci, daca aveti impresia ca va aflati intr-o asemenea relatie, alternativele reale sunt trei : a) fie sunteti suficient de proasta cit sa nu realizati ce fel de prostalau v-ati luat pe cap, in care caz felicitari ; b) fie sunteti suficient de proasta cit sa nu realizati ca ala va promite dar nu se tine, in care caz va asteapta niste momente de mare lol ; c) nu exista o a treia alternativa, da' io va urez succes cu asta, si sa-mi lasati adresa de email in comentarii ca am niste oferte foarte bune de la un domn Wong care vrea sa mute niste bani.

Si daca tot suntem la momentul "ideologii de femeie proasta", s-o lamurim si pe aia cu dragostea&iubirea. Relatiile intre genuri sunt relatii sexuale. Orice alte constructii emotionale, juridice, psihopatologice sau de orice alta natura mai intervin intre participantii la relatii sexuale - ca-s ei o pereche sau o duzina indiferent - intervin pe baza relatiei sexuale. Ca atare, o relatie sexuala disfunctionala garanteaza implicit si prin definitie disfunctia completa si irecuperabila a "relatiei", indiferent in ce termeni e definita ea. E adevarat ca o relatie sexuala nu-i neaparat si consumata sexual, tot asa cum e adevarat ca un ceva cazut din cer nu-i neaparat o bucata de cacat congelat aruncata de-un avion. Totusi, daca aveti in mina o bucata cazuta din cer ea e o bucata de cacat congelat, ca statistica nu functioneaza la nivel de cazuri concrete.

A, si ultima chestie : calitatea barbatului, ca si a femeii, se masoara obiectiv. Fictiunea asta ca va putea o proasta oarecare sa se uite la ceva grasan grotesc dintr-un asa unghi incit sa-i para ei cel mai exceptional si valoros barbat de pe lume e o prostie trista. Teoria ca vre-un barbat s-ar obosi macar in gluma sa incerce chestia echivalenta, adica sa se uite la o grasa infecta cu mustati ca si cum nu exista alta pizda pe lume e atit de ridicola ca risca sa ma defecteze de-atita ris. Lasati prostiile, ca tot asa cum nu v-ati imbogatit cu puterea vointei nici n-o sa va transformati broasca-n print stringind tare din ochi.

Si-acum, miezul. Daca doriti sa prindeti ceva pula de buna calitate, aveti la dispozitie trei cai pe care ar fi bine sa le urmati simultan pina mult mai departe decit va simtiti in principiu capabile sa mergeti. Nici intr-un caz nu pina ceva inainte de unde va pare confortabil sa mergeti, asa ceva e absolut degeaba, mai bine nu va obositi.

Calea I : Disponibilitatea universala. Asta inseamna ca oricind va suna lasati tot si o luati la goana. Asta inseamna ca aveti undeva o pagina pe Internet dedicata expunerii in pizda goala (zeci de poze, de buna calitate, fara farafasticuri). Da, cu chip, cu nume, cu telefoni. Asta inseamna ca daca va cheama sa va faca posta la un chef va prezentati cu chilotii-n poseta la ora fixata sa va faca posta la respectivul chef. Asta inseamna ca el nu va "propune" sa va sparga-n cur. El va spune ca va va sparge-n cur, veste pe care o primiti cu toata bucuria. Pina la urma si curu' ala, ce rost are pe lume ? Nu sa-l sparga careva ? Noa si-atunci.

Calea II : Asumarea inferioritatii. Pur si simplu, el e mare, tu esti mica, el conteaza, tu nu, el spune, tu faci. Nu-i asa de greu de inteles, aparent e greu de aplicat. In realitate nu e nici greu de aplicat, dat fiind ca natura cam incolo impinge, da' cumva au intrat in capetele femeiesti oarece traznai bizare cum ca e rau sa-ti urmezi natura. Adevaru-i ca poate fi si rau, da' depinde in mare parte de ce-ti doresti. Daca-ti doresti sa te chinui cu o viata plina de frustrari e chiar foarte rau, ce-i drept.

Calea III : Ingenuitatea ideologica. Crezi tu cu capul tau cel prost ca stii "cum ii" sau "cum ar trebui sa fie" ? Nu esti buna de futut. De fapt nu esti buna de nimic, da' aia e o discutie pe care poate-o purtam cu alta ocazie. In tot cazul, daca ai asteptari care rezulta din ce ti-o zis tie mami, tati, tovarasa educatoare la gradi, tanti prezentatoarea la teve, rupta-n fund & sparta-n gura care scrie articole prin reviste pentru femei si Esmeralda ca ii cu "relatiile" astea, mai bine dute-acasa, imbratiseaza o perna si plingi acolo pe fundal de colinde. Altfel, relatiile se construiesc intre oameni pe baza determinarilor lor concrete, si toata plaja aranjamentelor posibile e larg deschisa. Poate ca tu tre' sa fii cateaua lui, poate ca tre' sa fii scolarita pe care-o bate cu ziaru', poate ca tre' sa fi femeia maritata pe care-o fute-n scara blocului. Nu scrie nicaieri ce "tre' sa fii" si cum "tre' sa fie", decit pe tine, da' nu stii citi, ca ti-i scris pe spate si nu se vede in oglinda. Te-a citi el, in timp ce-ti sparge curu', e o pozitie confortabila pentru lectura.

Dupa cum vedeti, cele trei cai nu-s independente, ci se leaga una de alta, I curge din II care curge din III si asa mai departe. De-aia am si zis ca e bine sa mergeti pe toate trei.

Si da, pentru intarire, ca exemplu practic : el te suna, tu "nu ai chef azi" ? El o suna pe urmatoarea in ordine din lista de zeci, sau pe alta aleasa aleator din lista de sute si mii, si iese cu aia. N-o sa stea el acasa sa se gindeasca la tine si la cum nu ai tu chef. E exact ca si la angajare, da' nu ca acum, pe perioada de criza. E exact ca si la angajare pe perioada de megacriza galactica : se scoate cite un singur post la concurs pe an, se prezinta citeva sute de candidate de fiecare data si in fiecare an alte mii de fete tinere si proaspete sunt deversate de pe bancile scolii in aceeasi profesiune. Nu l-ai prins pe asta ? Nu esti cea mai buna din cele trei sute de aspirante ? Pa si pusi, mai incerci la anul. Eventual. Daca tu iti inchipui ca in conditiile astea sa primesti un telefon se poate trata cu "stiti, nu am timp acum"... Ma rog, cred ca ar trebui sa fie evidente rezultatele.

La final, ma simt silit sa observ ca ghidul asta e perfect sub absolut toate aspectele, cu o singura exceptie : nu functioneaza decit cu barbatii exceptionali, aia citiva de-acolo din virf. A incerca sa-l aplici pe barbatul mediu ar da probabil rezultate medii, adica o casnicie fericita cum au avut mamele si bunicile. Evident, asa ceva e mult prea putin pentru o fata din ziua de azi.

Da' sa stiti ca nu-i vina ghidului : daca nu stiti cum sa recunoasteti barbatii aia exceptionali e foarte posibil sa nu meritati mai mult decit au reusit mamele si bunicile. Ca daca ar fi exceptionalu' regula atunci n-ar mai fi exceptional, este ?

Mnoa, juisare placuta va doresc.

———
 1. O metoda paleativa folosita pe scara larga este evitarea paginii publice, dar trimiterea la cerere de poze, perfomarea la webcam si asa mai departe. Care apoi sfirsesc bineinteles publicate pe pagini publice, doar ca nu pe pagini publice controlate de proasta din poza. Avantajele cu totul imaginare ale abordarii asteia idioate sunt ca pastreaza femeii o oarecare iluzorie senzatie de control. Chestia-i nociva : iluzia unei stari care nu raspunde-n concret e un mod sigur de-a sfirsi cu capul in zid. Mult mai sanatoasa e asumarea neta a realitatii obiective : femeia nu are nici un fel de control, asta este si sanatate buna. Are si abandonul virtutile lui. []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

 1. Deci la fel ca si taietorii de iarba, vanzatorii de fain, nici femeile astea nu-si vad de lungu nasului. Ce pretentii pe capu lor domle.

 2. Popescule pot spune ca te-ai intrecut pe tine si mi-ai amintit de adolescenta mea cand nu vroiam sa ma duc la chefuri ca sa nu fiu fututa in cur ...

  http://www.youtube.com/watch?v=fcokoGjTpCQ

  Mult Merry Xmas!

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Sunday, 25 December 2011

  @gheorghe Clocesti o teorie ceva ?

  @Luka D & An Nou Fericit.

 4. deci de ce mircea pune 1/3 din articol unrelated cu 2/3 ?!

  E O STRATEGIE

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Sunday, 25 December 2011

  Care-s cele doua parti ?

 6. o curba Zipf.

  needs pix

  Femeile se aseaza pe o curba Gauss.

  needs pix

  Calea II : Asumarea inferioritatii. Pur si simplu, el e mare, tu esti mica, el conteaza, tu nu, el spune, tu faci. Nu-i asa de greu de inteles, aparent e greu de aplicat.

  hua, misoginule, hua.

 7. aia cu tits e prima, restul e rest.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Sunday, 25 December 2011

  Pai si-atunci cum n-au legatura ?

 9. genial... genital. ;)

  da' unde-s discutiile acela controversat-inflacarate? /:)

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 27 December 2011

  In privata.

 11. terminator`s avatar
  11
  terminator 
  Sunday, 8 July 2012

  O timpenie de BLOG.

 1. [...] n-am ce face, ma repet: imi place de Mircea Popescu. Are in mod clar forta roz. O are mai ales cand il doare capul se pare, ceea ce inseamna ca la dansul chiar si durerile de cap sunt roz. De altfel i-am zis tantei [...]

 2. [...] Dintr-o laudabila audacitate a editorilor colectiei de insanitati iresponsabile si antisociale precum si banalitati imunde cunoscuta sub denumirea conspirativa de "Trilema" s-au publicat recent niste afirmatii inacceptabile cit ce priveste relatiile dintre genuri (si mai cu precadere relativa importanta a celor doua) sub titlul ca de obicei neinspirat ales (si de asemenea ambiguu) de "Capul ma doare"i. [...]

 3. [...] incepe de cind se scoala pula si sfirseste cind se blegeste, asta-i masura sexului. Pentru ca sexul se masoara cu pula. Asta-i unitatea lui de masura, cu pula incepe si cu pula se termina, in jurul pulii se invirte si [...]

 4. [...] neaparat (cu necesitate de neinlaturat) si "iubirea" este o tema la fel de universala, dat fiind ca relatiile intre oameni survin intotdeauna pe baza relatiilor sexuale. In aceeasi masura in care orice tuta si orice dirlau is capabili sa se reproduca is ei si capabili [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.