Viata suge, cum ne omoram ?

Thursday, 29 April, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Un tip de-si zice Laurentiu Elena (si eu am crezut ca-i tipa in prima faza, si-o cheama Elena, da' el ii tip, si-anume, Laurentiu) s-o apucat sa scrie metode de sinucidere. Le-am citit, sunt slabe.

Metodele eficiente de sinucidere depind bineinteles de locu' in care traiti inainte de-a va sinucide. Uite de exemplu sa luam aruncatul la tren : in Japonia e foarte popular, si foarte practicat, avand ei la un moment dat chiar un club secret printre copilele de scoala care se aruncau la tren ca rit de initiere, spre disperarea generala a tuturor.

Pentru a combate procedeul, companiile de cai ferate din insula au trecut la masuri preventive : pe de-o parte, ca sa atace avantajul comparativ perceput de sinucigasi la aceasta metoda (minima inconvenienta pentru familia lor) au trecut la a urmari familiile in justitie, reusind sa aduca costurile unei sinucideri la nivelul a o suta de milioane de yeni per trup descapatanat in mare viteza, ceea ce vine undeva la o groaza de bani in Romania. Pe de alta parte lumineaza statiile in albastru, ca sa-i calmeze pe apucati.

De ce in Japonia ? Simplu. Trenurile merg repede in Japonia. Daca Tobu, Seibu & restu' ar circula cu 40 de km/ora in localitate, si 38 km/ora in medie (pe bune, un tip a venit din Neamt pentru fain party si-a facut 650 de km in 17 ore. Iese 38 ? Iese.) atunci nu s-ar mai sinucide nimeni in reluare. Dar la 120-160-200-220 e parca altceva.

In partile unde cladirile inalte sau foarte inalte sunt la ordinea zilei, sau macar piscurile foarte abrupte, lumea se arunca. Da-n Targoviste sau in Caracal ce franz sa faci ? Te arunci de pe borna kilometrica ? Nu merge. In tarile obsedate de chimicale, precum SUA, sa-ti gasesti heroina cat de-o supradoza sau barbiturice cat de-o mahmureala vesnica e chiar mai simplu decat sa-ti cumperi masina, si deci lumea foloseste metoda. Da' aici pe la noi ? Nu stiu daca se gaseste un kilogram de heroina netaiata in toata tara la fiecare moment (in mainile fraierilor locali, zic).

Si-atunci, ce ne mai ramane ? Pai ne ramane. In ordinea "calitatii", estimate de mine subiectiv, ne ramane precum urmeaza :

leandru1. Zama de oleandru (leandru). Leandrul este probabil cea mai toxica planta dintre cele ce cresc in zone temperate. E usor de gasit, face parte din flora spontana, si se vinde in magazin ca arbust decorativ.

Toxicitatea ii vine dintr-un cocteil de otravuri ceva ce n-a vazut verdele Parisului, intre care mai insemnate doua glicoside cu efect cardiac, si-un derivat de stricnina. Toxicitatea nu scade prin fierbere, si nici prin uscare, cam o suta de grame material uscat din orice parte a plantei fiind destul pentru a omora pe oricine. Un copil poate crapa dintr-o singura floare.

Metoda e folosita in India cu succes de mii de ani, si-a rapus probabil mai multi oameni pana astazi decati copii au produs Vrancioaiele de pe ambele laturi ale Carpatilor.

amanita_muscaria2. Amanita sp. Amanita e o specie de ciuperci, continand peste 500 de membri, intre care se numara cele mai toxice ciuperci cunoscute de om. In poza aveti Amanita muscaria, care creste spontan si pe la noi. Pe langa ea mai merita mentionate amanita phalloides, amanita virosa, amanita bisporigera, amanita ocreata, amanita verna si amanita proxima.

Mare parte dintre ele cresc pe la noi, preferand umbra padurilor (adica fix acele zone in care e posibil sa nu gasiti leandri). Majoritatea au proprietatea interesanta ca sunt psihoactive, pe langa toxice, deci tranzitia dintre vis si biroul lui Doamne-Doamne va fi destul de lina. A se consuma de preferinta primavara, recoltele de toamna sunt mai slabe. Intre 1 si 2 ciuperci per 25 de kilograme in viu. Daca n-aveti destule, puteti incerca sa slabiti intai.

paracetamol3. Paracetamol. Se poate cumpara in orice farmacie. Dozele peste 5g la un adult sunt letale, prin distrugerea ficatului, care chiar daca nu-i un mod placut de-a muri, totusi nu admite nici un fel de tratament - cu exceptia posibila a unui transplant de ficat, nu ca ar exista sanse sa strice cineva un ficat pe-un sinucigas.

Pentru rezultate optime, dizolvati 2-3 cutii (50-60 de tablete) intr-o sitcla de jumate de votca, tuica sau ce posirca cu inalt continut alcoolic consumati de obicei. Nu exagerati cu alcoolul, daca vomitati bunatate de venin inainte sa-si faca treaba n-ati reusit nimic. Fiti pregatit de ce-i mai rau, totusi, cele cateva ore pe care vrand-nevrand le veti petrece fara ficat vor fi un preludiu destul de convingator pentru chinurile Iadului, sau un tratament de chimioterapie, cum preferati sa priviti problema.

streang4. Funia de gat. Metoda este simpla si ieftina : ungeti o funie cu ulei sau cu sapun, realizati un streang ca in imagine, atasati-o de un suport solid (o teava de 2 cm diametru minim, da - lustra din camera nu), suiti-va pe-un scaunel si dati-va drumu'.

Daca sunteti gasit in primele 10-15 minute, si salvarea vine la timp, poate ca puteti fi salvat, ramanand eventual si cu sechele, precum paralizia, si un sfincter anal foarte relaxat, numai bun de aventuri erotice la azilul de sinucigasi. Daca nu sunteti gasit o jumatate de ora, nu-i posibil pentru nimeni sa va mai salveze. Sau ma rog, daca salvarea nu vine la timp. Sau daca lumea nu stie ce masuri de urgenta are de luat. Per total, in Romania as zice ca-i o metoda ieftina si eficienta, ca masura a calitatii vietii si competentei localnicilor.

zgarie_nori5. Hai sa zburam. Pe geam afara. Nu mai demult decat luna trecuta un vecin s-a aruncat pe geam. A murit. Ambulanta a sosit in cinci minute, a constatat moartea - omul se prezenta sub forma de placinta - si-a plecat in treaba ei.

Elementul cheie aici este inaltimea (etajul 7 inseamna totusi peste 15 metri) si suprafata de contact : betonul cel mai pur. Daca nu aveti minim 15 metri exista sansa sa scapati, dupa cine stie ce timp petrecut in spital, si poate invalid pentru tot restul vietii - deci cel putin prima facie in imposibilitatea de-a incerca din nou fara ajutor.

De asemenea, tre' s-aveti o suprafata rigida pe care sa va zborsiti, pentru ca 15 metri cu aterizare in apa, pe nisip, cutii, saltele, etc nu vor fi suficienti. Cel mai sigur ar fi un fund de vulcan, dar daca n-aveti un fund de vulcan la dispozitie, aveti nevoie de beton si minim 6-7 etaje. A te arunca de pe un bloc de 4 de-alea cu care Ceausescu a impanzit tara pe spatiul verde din fata lui nu va fi suficient.

Cam astea-s metodele reale, adevarate si pe bune de-a va face felu', adecvate Romaniei. Pentru ca nu exista libertate in lipsa alegerii, indiferent ce-si inchipuie diversi pustani despre diverse teme la care inca n-au caderea sa vorbeasca.

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

97 Responses

  1. Eu stiu una mai tare ... cu tortura! Sa te duci la soacra in vizita ... te omoara cu zile, nu alta!

  2. morbid, Trilemoi! dar, vorba moroşanului, nici gândeşti când iţi prinde bine să ştii cum să faci un exit rapid.
    am citit că cel mai clean dai colţu' cu bula de aer injectată-n venă. dreptu-i?

  3. Hei,hei, ce aveti cu Targovistea? Avem si noi cladiri inalte. Bine, nu s-a aruncat nimeni de pe ele (inca), dar sunt inalte.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @Ionut Pai si daca n-ai ? Te mariti ?

    @kokofifi Nu-i. E o metoda naspa.

    Daca esti barbata si umblii cu venele, iei un fer si deschizi frumos femurala de-a lungu', ca parintii nostri romanii. Asta daca nu te tine sa deschizi direct vena cava.

    @cosmin Mie unu' mi-i ciuda, ca stiu mai multe gagici pieptoase acolo la voi si-s departe :D

  5. eu ma gandeam la cianura de potasiu, injectata dupa somnifer.

    se presupune ca e cea mai putin dureroasa metoda.

    ar mai cu apa cateva, ca nu toti stiu sa inoate. ar mai fi si cu lama pe jugulara ori pe incheieturi, etc.

    oricum imi place ca primele la care te-ai gandit sunt cele legate de supradoza. la alea as recurge si eu, daca ar fi necesar.

  6. *clorura de potasiu ca cianura de potasiu ii aia de la rosia montana, de nu ma inseala memoria. :))

    dar cred ca e buna si aia. in orice caz, din ce stiu eu pentru chestii de genul tot pe ce scrie cianura e foarte bun.

  7. uiti de aruncatul in fata trenului, ca animalu' de cateva zeci de tone te faci terci si la 40 km/h

  8. esti http://andr3eamitea.files.wordpress.com/2010/04/donkey.jpg pentru ca ai dat doar metode dureroase... chiar si aia cu amanita!

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @Mihai Clorura de potasiu da infarct, da' e o metoda relativ complexa ca ai nevoie de seringi, de substanta, care nu se vinde chiar asa... pe scurt, daca ai toate alea nu mai e nevoie de mine sa-ti explic cum sa-ti iei zilele, ca stii si singur cat sa scrii articolu' asta.

    @dAImon Nu uit, ci descalific. Ia vezi tu cati dintre aia ce s-or aruncat la tramvai de la Revolutie incoace or murit. Ca-s toti in viata.

  10. kokofifi`s avatar
    10
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 29 April 2010

    ma tem ca nu-s bugăt de bărbată să fac asa ceva, mi se face rău şi numa' la gândul...

  11. Aruncatul in fata trenului o sa fie valabila si la noi, cam intr-un an doi, ca Bucuresti - Constanta se construieste pentru 160km/h.
    Pentru tipatul de pe blocul cu patru etaje, confirm, cunosc un baet ce s-o tipat de la etajul IV drept pe spatiul verde. Nemic n-o patit, s-o ridicat, s-o scuturat si o plecat in treaba. Culmea ca am inteles ca de atunci o scapat de frica de inaltimi.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @F Noa hat. Care-s dureroase, ca n-am inteles, afara de ai a 3-a, de care si zic explicit.

    @kokofifi Pai nici nu ti se cere. Tu fiind femeie.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @Florin Ie ? Si daca stai in Targoviste ? Mergi pana la Capitala ?

  14. Am zis tren. Tramvaiul e prea incet si prea din tabla subtire ca sa-ti faca ceva real, stiu, chiar ma miram cum dracu se tot accidenteaza pietoni da' nu crapa vreunul. In schimb zi-mi tu cati or intrat cu capul in locomotiva si-or si lived to tell the story.

  15. kokofifi`s avatar
    15
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 29 April 2010

    si n-ai auzit tu de-o metoda care sa apogeieze ( exista cuvântul?) cu un cadavru intact si estetic, fara mutilari, fara tumefieri, fara vome ? si fara varsare de sânge, me chicken ¢:>

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    Pai nu-i chiar ase simplu cum pare sa "intrii cu capu-n locomotiva". Da-n principiu, si-un tramvai de 5-10 tone, si-un tren de 500-1000 tot masa infinita are in raport cu vitica de 100 de kile.

    Viteza e mai importanta decat masa, de-aia un glont de 50 de grame te omoara si-o ditai bila de bowling cel mult iti rupe un picior.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @kokofifi Ie, exista cuvantu', se numeste sa sfarseasca, in romaneste.

    Si nu. Ca asa-i tocmita lumea sa nu se poata.

  18. kokofifi`s avatar
    18
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 29 April 2010

    deci ramâne numai harakiriul mental ? :D

  19. @Mircea, de ce nu la Constanta, oricum nu mai au nemic de facut, pot sa calatoreasca fara bilet, ca oricum nu li se falfaie de amenda.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @kokofifi Tu, adevaru-i asa, daca mai ai destula vanitate cat sa te frece cum vor arata tumefactiile pe cadavru-ti, e clar ca n-ai incheiat inca socotelile cu lumea asta.

    @Florin Io bag sama ca tie incepe sa-ti chiar placa abordarea. Eliberatoare, hm ?

  21. kokofifi : deshidratare prin îngurgitarea unor cantităţi enorme de apă? parcă pe la 20 litri pe zi dădeai colţu'. Sau îţi injectezi petrol în vene.

  22. kokofifi`s avatar
    22
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 29 April 2010

    normal ca nu, e pura teorie.

  23. kokofifi`s avatar
    23
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 29 April 2010

    serus dAimon :)
    astea suna brutal de tot, mai ales aia cu apa.

  24. dAImon, cat timp tre sa bei cate 20 de litri ? Cunosc destui baeti ce biruiau doo lazi de bere, ori cu berea nu se pune ? Nici cu vinu ? Ca stiu omi de beau vin cu galeata, si n-aveau nemic, numa se strambau cand dadeau din greseala de apa :D

  25. @Mircea: eu zisai sa le scot din cap ideile morbide ale romanasilor ce ajung(din greseala) pe blogul meu. Sa scot in evidenta partile negative ale suicidului...

    ...dar la tine vad ca le dai mura in gura.... :D

  26. PS: aia cu paracetamolul chiar...e utilizabila :)))))

  27. Mireca, o fi eliberatoare, insa nu ma incanta deloc, chiar am avut un paznic ce s-o tipat sub tren, o avut noroc (sau ghinion) ca o ramas fara o mana si ceva julituri si vanatai, in rest nimic.
    Da-mi plac in oarecare masura trenurile, si nu in sensul ca sa calatoresc cu ele.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @dAImon Exista ce zici tu, mai ales atletii sufera de ea. Practic neuronii au o slabiciune in a controla gradientul osmotic, asa incat se umplu de apa si explodeaza. Dai o suta de ture in jurul blocului dupa care bei doi litri de apa direct = moarte sigura. Nu-i deshidratare, e hiper-hidratare in lipsa de electroliti.

    @Florin Tre' sa fie apa curata, aia de prin Ardeal nu-i buna. Distilata e cel mai bine.

    @Law Apoi noa, eu sunt de parere ca oamenii nu tre' impiedicati. Dupa ce se sinucid aia mai hotaratii, ramane o trupa de oameni mai multumiti cu viata in urma. Mai placut de trait intre astia.

  29. @Mircea: :D...eu am o cititoare ce a dat ideea perfecta pentru sinucigasi. Eficienta, sigura, si ieftina.

    Cel ce doreste sa se sinucida...isi sapa o groapa in cimitir si apoi darama malul peste el. Adica se ingroapa singur.

    Asa nu mai sunt repercursiuni nici rudelor..probleme cu inmormantarea etc... :)

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    Asta-i sinonima cu aia, vrei sa te sinucizi ? Bine. Mergi la scoala/servici ca de obicei, faci totul la fel.

    Metoda dureaza ceva, da' are 100% sanse de succes.

  31. Eu prefer să mor de râs. Ce credeţi, am şanse ?

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    Depinde cat NO bagi.

    Te-ai prins, frate ?

  33. Barbosu Eugen`s avatar
    33
    Barbosu Eugen 
    Thursday, 29 April 2010

    am o iden genu cu aia lu dadatroll cu tribunalu Timis
    deci te ameninti singur pe blog cu alt nume sapoia te cauti sa vezi daca te gasesti si tempusti dela osuta de i-arzi

    deci am vrut asearasa ma sinucida o junioara prin sugerea de la viata da no vrut co zis cacare relatie ca dacam pus patru sute de chile la presa asta nunseamna ca fac si abdomene cinci sute debucati ca ia o facut saizeci dintruna si cand iam zis gone in sicsti seconds nu so prins co zis ca no auzit nicide chopin. teai prins?

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 April 2010

    @Barbosu Eugen Nu frate. Mai zi-mi-l o data, da' in picioare.

  35. Barbosu Eugen`s avatar
    35
    Barbosu Eugen 
    Friday, 30 April 2010

    nu ma risc ca djinjis cu als sa discuti si tu fatan fata cu ea problemele specifice clasei

  36. brontozaurel`s avatar
    36
    brontozaurel 
    Friday, 30 April 2010

    2. Da' la miros si gust cum is ciupercile alea? Ca daca iti vine sa vomiti cand le apropii de gura (si implicit de nas) sau cand le bagi in gura, nu mai merge metoda asta.

    3. Liver failure isn't fun by any means :(

  37. Porkul de York`s avatar
    37
    Porkul de York 
    Friday, 30 April 2010

    Offf...parca n-ati avea spirit de aventura in voi.

    1. Mergi in Bucegi unde-i ursul la el acasa si chiar vine in poiene sa scormoneasca in tomberoane (spre ex. sa luam Poiana Cerbului). Legi niste halci de carne de tine si te culci pe liziera. Asta-i una. Sau...te duci drept la el cand scormoneste el linistit la gunoi, dar fara sa urli, te duci tiptil si-i futi una. Drept in botul lui umed.POK ! Si-astepti.

    2. Avem barajul Bicaz. E drept, pute, si dupa ce te scot aia din apa, daca te-or mai scoate, ai sa puti. Dar cert este ca daca sari de sus ai toate sansele sa te descreierezi. Acuma... pentru o reusit sigura, leaga-te de picioare si de maini apoi cu schtch (cu dintii o rezolvi), nu de alta dar daca printr-o minune ajungi in apa lucid, e posibil sa vrei sa te razgandesti.

    3. Se fac cursuri de parasutism. Inscrie-te, dar nu-ti deschide parasuta. Te obliga cineva s-o deschizi ? Vezi bine ca nu !

    4. Du-te drept in galerie la Dinamo si urla pentru Steaua. Fix cand au meci. Asta-i pentru amatorii care vor numa sa simta gustul pentru ca exista ceva sanse sa nu sucombezi. Dar poti sa simti gustul si astfel sa te ajute in luarea unei decizii.

    5. Ati citit "Moara cu noroc" ? Na, e lesne. E pentru orice prostan, nu-ti trebe multa minte, numa sa fii iute de picior.

    6. Ia o seringa si umple-o cu aer. Acuma baga-l in vena. Din cate se aude n-o sa fie deloc suav. Dar ce pula mea, nu suntem noi poporu' lu' Margelatu' ?

    ..no, daca mai doriti, mai am. Succesuri !

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 April 2010

    @Barbosu Eugen fatan fata ? Viitorul suna bine.

    @brontozaurel Nu-s chiar asa naspa. Metalice, sa zic.

    Si da.

    @Porkul de York 1.Si-ti dai seama ca pe urma omoara ursu' ala. Nu-i pacat ?

    2. Ie, buna idee, ca-i mereu plin de turisti si noaptea e sub paza. Tu sa dansezi cu scotchu' pe-acolo, e perfect. Fix la agitati ajungi.

    3. Asta ii bun, da' ai idee cat costa un curs de parasutism ? Si la primele cateva sare instructoru' cu tine-n brate. Deci tre intai sa te califici.

    4. De batut te bat aia, da garantezi ca te omoara ? Poate numa' te violeaza in grup. Poate ramai fara coaie.

    6. E o tampenie. Pa bune acu'. De banii aia baga-ti rotopercutoru-n cur, gen.

  39. Porkul de York`s avatar
    39
    Porkul de York 
    Friday, 30 April 2010

    Na bine, nimic nu te multumeste. OK, uite, poti sa te uiti 24 de ori la filme de Geo Saizescu. Na, zi ca nici asta nu-i buna !

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 April 2010

    Pfoai.

    Parca ma ia cu lesin vorba fifei.

  41. No, vedeţi, eu ziceam că prefer să mor de râs iar Porcul de York mă învaţă să mor de urs. Asta probabil fiindcă urşi mai sunt, râşi nu prea.
    Peseu: vedeţi ce bine e cu diacritice, dispare nesiguranţa şi se înţelege imediat.

  42. Se poate ramane si in Targoviste, Prefectura e suficient de inalta.
    Mai exista si metoda rapida si sigura de intoxicare cu monoxid de carbon. Eu am patit sa locuiesc intr-o bomba de apartament cu un instant de gaze, care am aflat ulterior ca elimina de 6 ori cantitatea maxima admisa. Dar mi-am ratat sansa, cand eram binisor lesinata si deliram la poarta raiului, a venit Dan si m-a tras din baie, m-a dat cu capu de coltul cazii si de gresie si de prag, mi-a aplicat cateva palme zdravene si a chemat salvarea care m-a torturat punandu-ma sa repet de zece ori cnp-ul din care n-am nimerit niciodata mai mult de sapte cifre. Si tot n-am murit! Unii pur si simplu sunt soi rau.

  43. @ ioana: la Targoviste mai e o metoda. Cica acum 20 de ani a murit unu` de glonţ. Si el si nevasta-sa.

  44. Marian, cand o sa instaurez dictatura, o sa evit sa-mi mai vizitez rudele.

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 April 2010

    @Marian S Mare dreptate ai, pentru ca uite intr-adevar eu asa credeam inainte de diacritice ca vrei sa mori de ras, adica barbierit. Si-acu, daca ai scos ambiguitatea e clar ca tu vroiai sa mori de ras adica de animal, nu de ras adica activitate, cum am crezut eu gresit initial.

    Bune diacriticile astea, ca elimina ambiguitatile. Da' toate. Data viitoare cand intreb o fata daca sta o tura si ea zice poate i-o spune "zii tu pizda cu diacritice, sa ne intelegem". Cum se scrie ca da, þðäté ?

    @ioana Auzi tu la ea, da' ce sex rau, animalic, bdsmic practica fata. Pfoai, ce-am ratat.

    Complimente Danului.

  46. Idee: faci plinul, te închizi în garaj (sau alt spațiu mic și cat mai bine izolat) și pornesti motorul, pui o muzică relaxantă, mai accelerezi după ritm. E mai costisitor dar nu se face mizerie mare.

    Nu știu dacă se califică pt. topul dumitale, dar poate folosește la cineva >:)

  47. Păi poţi să mori şi de la ras, te tai cu lama. Şi nu e nevoie să-ţi tai venele. Te tai doar un pic pe piele şi aştepţi să vină stafilococu` sau streptococu`.
    Efect garantat.

  48. kokofifi`s avatar
    48
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 30 April 2010

    @ Marian: a, despre asta era "cum am ras astazi"? muzule :D

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 April 2010

    @Mari Face mizerie in urmatorul sens : daca vine pisica in garaj, moare si ea. Catelu', la fel. Daca te gasesc copiii, pot muri si ei. Etc.

    @Marian S Mai bine mergi la o centurista sa te linga pe rana. Si mai garantat.

    @kokofifi In prima faza am citit mozoale.

  50. Dacă te asiguri și securizezi corespunzător perimetrul, nu rezultă victime colaterale.

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 April 2010

    Da. Da-i o problema transcendenta, ca tre' sa-l asiguri corespunzator si dupa ce nu mai esti.

  52. Luka D`s avatar
    52
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 1 May 2010

    Deci ... am citit prima parte si m-a pufnit rasul ... dupa "s-o apucat sa scrie metode de sinucidere" eram sub birou ... Laurentiu Elena zici :)))))))))))

    Cred ca o dat strechea in toti ... vad ca la moda acum este o mizerie de site caruia i-am uitat si numele, unde X-ulescu se plange in stanga si dreapta ca viata este de cacat.

    De exceptie ... de mare responsabilitate si implicare.

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Saturday, 1 May 2010

    Da' ce-i asa de funny la numele omului ?!

  54. Luka D`s avatar
    54
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 1 May 2010

    Cred ca si tu ai avut reactii pentru care nu ai avut o justificare pe moment ... mi se pare amuzant de la titlu ... ca doar eu am ceva cu suptul ... pana la faptul ca scrie despre metode sinucidere .... repet, nu stiu cum si de ce ...

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Saturday, 1 May 2010

    Tu vaz ca esti binedispusa serios, nu gluma. Cata Busuioaca duci cu tine la Sighisoara, spune drept sa te stie tara ? :D

  56. Luka D`s avatar
    56
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 1 May 2010

    Eu beau doar sfintii JD ... cu busuioacele nu le am cu toate ca dupa ce am vazut Sideways (In Vino Veritas) am vrut si eu sa simt cum simteau aia acolo. Dar nu-s croita pentru asa ceva :)
    Auzi mah ... sa stii ca inca ma mai chinui cu diacriticele alea .... mrrrrrrrrrr ...

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Saturday, 1 May 2010

    Jim Dean ? Jimmy Dalker ? Juris Doctor ?

  58. Luka D`s avatar
    58
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 1 May 2010

    Jack Daniels ... are un continut mare de Ca. Exact ceea ce imi lipseste ... nah ca mi-am aranjat si parul ... soamne la tine ... la voi :)

  59. Luka D`s avatar
    59
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 1 May 2010

    Ah ... si inca ma mai chinui cu diacriticele ... :D :D :D

  60. Amice Popescu, cine este dom`ne Luka D ? I-aş fi citit tot blogul, dar e alb pe negru şi mă`nervează, la vîrsta mea. Am observat totuşi, în două articole de pe blogul dumneaei, că ştie cum tre` să fie bărbatul. Şi atunci în ruptul capului nu înţeleg de ce are ea impresia căcalciul se obţine doar din Jack Daniels ???

  61. Ukavra`s avatar
    61
    Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 3 May 2010

    @Marian Nu mai bine ma intrebati pe mine? Asa tare v-am inhibat in alb negru? :D

  62. edinio`s avatar
    62
    edinio 
    Tuesday, 8 June 2010

    de unde fac rost de cianura?
    dar multa sa nu dau gres

  63. Mircea Popescu`s avatar
    63
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 June 2010

    @Marian S Pai tu ce ma-ntrebi pe mine, ce-s io, Mafalda ?!

    @Ukavra Asa, asa, zi-i!

    @edinio Pai io stiu ? Vorbeste si tu cu astia de la RMGC...

  64. Luka D`s avatar
    64
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 8 June 2010

    @Mircea 'Mneata! Pah i-am zis ... dar a trecut ceva timp de atunci :)

  65. Mircea Popescu`s avatar
    65
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 June 2010

    Vaz ca s-a inhibat, vorba ta.

    Si buna sa-ti fie... ma rog... inima :D

  66. Luka D`s avatar
    66
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 8 June 2010

    S-a ... s-a ... am mai inhibat unul :)

  67. In sfarsit,un site serios care ofera omului ceia ce cauta.Celelalte te aburesc,te intreaba de ce si cum,si incearca sa te convinga,etc,etc...pe cind aici,primesti tot ce ai nevoie cu lux de amanunte.BRAVO VOUA,FELICITARI

  68. Mircea Popescu`s avatar
    68
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 July 2012

    Sa traiesti.

  69. Mircea Popescu`s avatar
    69
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 July 2012

    A, ps, zi Florine, e valabila cu trenu' si la noi ? Ca doi ani s-au dus iata.

  70. A te arunca de pe un bloc de 4 de-alea cu care Ceausescu a impanzit tara pe spatiul verde din fata lui nu va fi suficient.

    Cam astea-s metodele reale

    Mbine.

  71. Deoarece telefonul din cabina de paza este codat, iar cifrul nu ii fusese inca spus, Dinescu, angajat de doar o luna ca paznic al blocului A7, a fugit la o alta scara pentru a da telefon la Salvare, din postul colegului de acolo.

    Ahahahahahahahahsahhaaahahahahahahahahahahhaahha.

    Angajat doar de o luna!

  72. anonimosu`s avatar
    72
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 20 July 2012

    Cum sa te sinucizi corect

    Posted by Manowar on Jul 20, 2012 | 9 comments

    Mi-am dat seama ca-i nevoie de un post pe tema asta astazi.

    http://polimedia.us/dtng/c/src/134280014161.png

    Vezi ce noroc?

  73. Mircea Popescu`s avatar
    73
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 July 2012

    Se mai intimpla.

  74. 1 daca iti injectezi aer in vena nu mori asa usor. eventual faci embolie pulmonara (asta daca bagi ceva aer in tine). e destul de durerosa cand e mica, dar putin periculosa . cand e masiva e nasol, mai putin durerosa dar cu sufocare la greu. daca esti tanar si fara antecedente pulmonare sunt sanse bune sa scapi.
    2 ingititul de medicamente e iar abureala. de obicei le vomiti si dormi la greu, in cazul sedativelor. pentru o buna reusita trebuie sa cauti din alea care provoca aritmii la supradoze, pe langa sedare evident.
    3 impuscatul in cap. daca puii pistolul la tampla ai sanse bune sa scapi, mai ales daca aude cineva impuscatura si chema salvarea. o sa ramai eventual orb si cu o personalitate schimbata. daca chiar esti "norocos" ai sa razi ca un prost tot restul zilelor si nu ai sa stii de ce.
    4 aia cu hiperhidratare poti sa o incerci doar daca esti bebelus, sau ai 200 ani.
    metoda cu hidratare rapida dupa deshidratre merge, doar dupa ce stai la greu fara apa. mai exact te hotarasti in prima faza sa mori de sete, stai asa vro cateva zile bune, apoi in ultimul moment te sucesti si bagi la greu apa.
    daca doar faci ture in jurul blocului, maxim o sa obtii un lesin frumos.
    5. ingititul de paracetamol e bun doar la sectiunea cum sa ne mutilam frumos. la fel e si cu substantele corozive, detergent, soda etc.
    otravurile pot intra si ele aici in majoriteata cazurilor.
    Concluzii
    de ce sa te sinucizi cand altii tot incerca sa te omoare?
    Voteaza cum ai votat si pana acum, si ei o sa aiba "grija" de tine.

  75. Mircea Popescu`s avatar
    75
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 August 2012

    2, 5. Paracetamolul in aplicarea descrisa e eficient.

    3. Oamenii care au facut armata nu se impusca-n timpla, ci-n gura (motiv pentru care cind am auzit initial rapoartele despre Nastase mi-am inchipuit ca are o gaura-n ceafa).

    4. Teoria ta e falsa, si burtologia numerica face proasta impresie. Chiar 200 fix ? La concret vezi 1a ; 1b ; 2 etc etc.

    E bine sa ai opinii. E totusi rau sa afirmi cu tarie chestii pe care nu le cunosti. Da' e bine s-o faci pe-un blog ca asta, te mai limpezesti.

  76. Pana sa zici aia cu votul pareai credibil.

  77. 1.teoretic poti sa mori si daca adie vantul peste tine.
    2. ma refeream la sinucidere si nu la morti bizare. hiperhidratarea merge doar la persoanele cu vulnerabiliatate. adica bebelus, persoana cu varsta inaintata, SIADH, tratament cu diuretice sau alte medicamente (o groza de pastile afecteaza osmolaritate prin diverse mecanisme), hta, boli congenitale etc. in mod normal (organism sanatos) esti foarte bine protejat in cazul hiperhidratarii. de fapt rinchii se chinuie sa retina apa si nu sa o elimine. atunci cand consumi apa in cantitatii mari, rinchii pur si simplu o lasa sa treca in urina (te pisi apa ca prostul), fara a depune "efort".
    3. cazurile cu sportivi care decedeza dupa efort si hidratare sunt mult mai complexe decat par, sunt destul de rare iar mediatizarea le scoate in evidenta. cum am spus ele intra in categoria de "bizar".
    sunt o groaza de oameni care mor inecandu-se cu alimente, intepati de o albina, injectie banala etc. dar e evident ca nu poti recomada drept metoda de sinucidere halirea unei chifle, apicultura etc.

  78. Mircea Popescu`s avatar
    78
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 August 2012

    Mei, io constat ca tu doresti neaparat sa traiesti intr-o lume cit mai vaga, in care ale mai banale chestii is "complicate" si bla bla. Asta-i dreptul tau, da' respectiva excursie nu ma intereseaza.

  79. guns_wover`s avatar
    79
    guns_wover 
    Wednesday, 14 November 2012

    dar metoda cu aragazu, ii dai drumu si nu mai aprinzi focul? merge sau nu?

  80. Mircea Popescu`s avatar
    80
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 November 2012

    Nu-i prea indicata, dat fiind ca daca de exemplu intra cineva dupa aia si aprinde lumina o mierleste si el fara vina. Plus ca daca-i slab blocu' exista riscu' insemnat sa lasi niste oameni fara casa.

  81. guns_wover`s avatar
    81
    guns_wover 
    Thursday, 15 November 2012

    atunci care e cea mai buna metoda?

  82. Mircea Popescu`s avatar
    82
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 November 2012

    Pai nu zice-n text mei ?

  83. guns_wover`s avatar
    83
    guns_wover 
    Thursday, 15 November 2012

    nu am inteles cu leandru cum se face? ceai? si cum se manifesta? in cat timp isi face efectul? poti da cateva detalii te rog?

  84. http://fringe.davesource.com/Fringe/Information/Suicide_FAQ.html#Oleander

  85. Cristina`s avatar
    85
    Cristina 
    Sunday, 23 December 2012

    Oferiti solutii pentru sinucidere?... Ati fost vreodata la un psihiatru?

  86. Mircea Popescu`s avatar
    86
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 December 2012

    De ce Cristina, esti psihiatru si te-ncearca foamea ?

  87. Oh the meannes.

    Da, Mircea saracul e esuat in viata, o epava. Il poti salva cugura.

  88. Ce ziceti de "Camera de Gazare"
    Te urci frumos in masina, te asiguri ca ai sufiocienta benzina in rezervor si tragi un furtun de la esapament in interior, apoi te pui la somnic ... definitriv..
    (cred ca o pun in practica in seara asta)

  89. Legat de gazare am mai gasit " exit bag"..

  90. Mircea Popescu`s avatar
    90
    Mircea Popescu 
    Sunday, 16 June 2013

    E cel putin stupida. In primul rind ca azi nu mai gasesti motoare care sa emita suficiente noxe. In al doilea rind ca dureaza. In al treilea rind ca masina, garaj, ce-i aici America ?

  91. Vexare`s avatar
    91
    Vexare 
    Sunday, 16 June 2013

    *Vere-anus una nu aveti fara dureri si instat? Ca supa. Tnx.

  92. Astept mai multe detalii despre taierea venei jugulare, cum se face si cit de eficienta este. Mersi.

  93. detalii despre taierea venei jugulare

  94. Mircea Popescu`s avatar
    94
    Mircea Popescu 
    Sunday, 10 January 2016

    In general se face de catre altii. Ca procedura autoadministrata nu e cine stie ce eficienta.

  1. [...] cu incredere. Daca sunteti Lotus, sau alt trist care are "dupa parerea mea" in program, este aici un alt ghid, mai [...]

  2. [...] f'un an scriam ghidul de sinucidere pentru oameni saraci si disperati intitulat prietenos "Viata suge, cum ne omorim". Am deosebita satisfactie sa fi primit nenumarate scrisori de la cititorii care au electionat sa [...]

  3. [...] a happy new year! ———And no, it's not even to find out if they're gay, or other Romanian-interest topics. I understand you'd have expected so. Me too. Nevertheless... [↩]It doesn't have to be [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.