Party!

Thursday, 25 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Astazi este o zi mare, dintr-un anumit punct de vedere :

fain_100k

Dupa cum se poate constata din figura de mai sus, odorul cel fain a implinit 100,000 de voturi date diverselor articole. Parca mai ieri era 11 August 2009, cand vedea intaiasi data lumina weburilor.

Ziceam atunci ca "Sa purcedem deci la igienizarea blogosferei." Nu mi-e clar in ce masura am reusit, in astea 7 luni, si nici nu mi-e clar in ce masura era de asteptat c-om reusi, in 7 luni. Marele avantaj este ca mai sunt 7, si dupa alea 7 inca alte 7, si tot asa, din 7-n 7, 7 x 7.

Ce mi-e clar insa este ca aproape zece mii de articole de prin blogosfera au ajuns sub ochii a ceva peste jumatate de milion de persoane. Nu orice articole, si nu orice persoane. Si-mi mai este clar ca majoritatea blogurilor se zbat sa sparga bariera fatidica a primei sute de comentarii in primul an de existenta. Per total deci n-are cum sa fie rau (ca sa nu spun ca-i cel mai reusit, de succes scl proiect lansat in 2009, ca mai crapa fierea in cine stie ce indivizi fara de care Pamantul pur si simplu nu se poate invarti si ramanem in pauza de rotatie, suspendati prin galaxie, de mandra minune).

Dar chestiile astea conteaza pana la urma mai putin (de-aia le-am si pus mai la inceput, c-asa fac eu). Ce conteaza mai mult este ca s-a sugerat si mie mi-a suras ideea de-a organiza un fel de hmm... Pai nu-i clar ce. O intalnire, sa zicem, ca daca-i zicem bauta speriem fetili. O chermezica, un ceiut dansantel, o sindrofie, ceva.

Zic ca ar fi o idee buna, si propun asa, tentativ ziua de 24 aprilie, deci intr-o luna de-acum incolo. Sambata mi se pare cea mai buna alegere, ca daca intr-adevar vin oameni din alte localitati, s-apuce s-ajunga, si sa se poata si intoarce pana luni. Chestiunea e-ntr-o oarecare masura deschisa, dar nu prea larg, sa nu iasa haos.

A doua problema e ce sa fie dansa, eu ma gandesc ca undeva sa sedem, sa nu fie muzica prea tare ca sa ne putem intelege, sa nu fie lumini aiuristice sau alte ingerinte, deci un soi de cafenea, ceainarie, bar linistit. Ma gandesc. Undeva cu incepere de pe la 5-6 dupa-masa, pana spre seara incolo, cat ne-or tine si nervii.

Deci, spuneti rogu-va in al doilea rand daca intentionati sa veniti, sa ne vedem si la chip, si in primul rand ce ganduri si sugestii ati mai face la chestie, sa le notam, sa le desbatem de masa, sa le rulam si sa le fumam tacticos.

Bun asa ?

Category: Evenimente
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

64 Responses

  1. I'm in. not. well maybe.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 March 2010

    F ala vine de la Femeie ?

  3. Zic sa lasi deschisa optiunea localitatii, poate nu toti au chef sa strabata tara pana la noi, poate un punct central ar fi mai de dorit - nu stiu amu' cat te coafeaza pe tine ca initiator ideea de a calatori, dar orisicat :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 March 2010

    Neah, ca moare-n drum. Cat e-n Timisoara stiu sigur ca se va tine, pentru ca vin eu si inca din localnici cativa.

  5. Am zis ca vin si vin. Semne bune anu' are, ca fi-va o placere sa va cunosc si-n carne si oase, nu numai ca fiinte virtuale bantuind blogosfera.

    Ideea de la care am plecat este mareata si indrazneata, dar detaliile proiectului le susotim acolo (sa n-auza dusmanii).

    Eu cre'ca suntem vreo 4-5-6 persoane, ramane sa le dau vestea baietilor si fetilor si sa revin cu o confirmare a nr. de persoane. La fel cred ca trebuie sa procedeze toti cei care vor dori sa participe la faina reuniune.

    O recomandare de pensiune pentru cazare ar fi binevenita, de asemenea si stabilirea locatiei din timp, rezervarea localului si promovarea evenimentului in de-alde media.

    Mai gandesc si dau de stire.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 March 2010

    Pai acum, pensiuni se gasesc in Timisoara, si mai centrale si mai periferice, si mai de pretentii si mai cazone, nu-i aia mare problema, si deci se rezolva. Idem preluatul persoanelor de la gara, sau pilotatul conducatorilor auto, dupa caz si nevoi.

    Mai departe la localuri depinde foarte mult de cati suntem si ce ne dorim exact, deci sa ne formam o idee de pe partea ceea intr-o prima faza, dar nici nu crez sa fie asa lucru insurmontabil de rezolvat, si deci neaparat se va si rezolva.

  7. "sa le rulam si sa le fumam tacticos."

    duamne, dar cum as mai veni, mai ales ca frati-meu este pe acolo. doar ca sunt atat de ocupat lunile astea. :(

    oricum, splendida initiativa. :D

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 March 2010

    Haidi bre', cat de ocupat sa fii sa nu poti veni...

  9. La mine-n cap e ceva fifty-fifty, nu prea ştiu lumea de pe Fain şi-aş fi pe lângă oleacă. Still, dacă nu joacă Elba sau nu-i scrabble night, hmm ..

    Second side-question, ar avea vreun sens să pui meetingul spre data de 30 pentru a te sincroniza cu tm blogmeet? As in, să fie oameni interesaţi să participe la ambele evenimente? Just wondering.

    În tot cazul, spor să aveţi :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 March 2010

    Pai nu prea, ca-i canibalizez, gen. Sa faci doua evenimente in aceeasi seara e asa, ori de razboi ori de ignoranta.

  11. kolector`s avatar
    11
    kolector 
    Thursday, 25 March 2010

    @dAImon: Curat canibalizare. No, traversam noi Carpatii dara nu pentru blogmeet-ul timisorean (stima tuturor participantilor), ci pentru hai sa-i zic dezbaterea unui proiect fain. Da' fain de tot.

    @Mircea Popescu: Ai vazut asta? (citeste prezentarea)
    http://www.zelist.ro/monitor/pachete.html
    Baietii vor jde euroi pe luna/an si nu-s in stare s-o puna decat de-o juma' de prezentare x 2 :))

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 March 2010

    Da. Si vor vinde fix destul cat de-o cafea si benzina numai dus pana la cine stie ce festival de succese onlain unde sa explice ce bine-o mers. Da' n-ai ce-i face, e foame.

  13. @MP

    las' ca mai videm pana-n vreme, da' in principiu n-ajung. :(

  14. Vine si kokofifi ?

  15. Florin carabusu`s avatar
    15
    Florin carabusuinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 26 March 2010

    Io as vini, atat ca mai bine de sase sute de km nu-i chiar jucaree, nu-s sigur ca o sa fiu apt. Da o treaba zic, chiar daca reusesc de ajung, io masline prin decolteuri nu cat, sa ne fie clar :P

  16. Eu daca as sparge cateva banci as putea veni fara probleme :)
    Problema e ca sunt prea scumpe trenurile patriei si hotelurile patriei :)

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    @Mihai Bine mei.

    @Marian S Pai nu stiu, roag-o si tu frumos.

    @Florin carabusu Cum nu ? Cu lingurita!

    Da' acu' pe bune : iei frumos vagon de dormit cls I cu domnuca din dotare, ii faci un copil la dus si unu' la venit. Toata lumea fericita.

    Cel putin eu asa procedez.

    @Perfu Aia-i naspa. Bine acu', nu-i neaparat obligatoriu sa stai la hotel, sunt si hosteluri de-astea mai pentru tineretul explorator, 10-15 euro patul acolo. Si avand vreme, ca uite c-am anuntat din timp, poti daca-i pana acolo s-o pornesti si pe jos :D

  18. @ Florin carabusu, @ Perfu
    Nu va faceti griji cu transportul fiindca nici eu nu-mi fac: am bicicleta.
    Iar de hotel nu poate fi vorba, benchetuim toata noaptea si dis-de-dimineata o luam catinel inapoi.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    Clima Timisoarei e blanda, cresc smochini pe dupa blocuri, pana-n sfarsit de aprilie puteti dormi si-n cort pe malu' Begai daca-i pana acolo. Ca figura de stil, zic.

  20. Mi-a venit una mai buna (idee): ce-ar fi sa fie de 1 Mai muncitoresc undeva pe litoral ???

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    De banii aia o punem de Pasti, sau asteptam pana la Anu' Nou. Ideea-i sa fie o ocazie noua de-a bea sarbatori, ca altfel ce-am facut ?! Ce-am realizat ?

  22. Ocazia e minunata, nu zice nimeni ca nu. Din pacate intre Tm si Bucuresti (ca sa dau un singur exemplu) sunt citeva sute de kilometri, greu de facut in zilele noastre si cu masina si cu trenul. Cu Tiriac m-am suparat la ultima vinatoare (ca am impuscat francul in timp ce el tragea la mistreti) asa ca mi-am luat adio de la elicopterul lui. Ideea e ca ( probabil ) de 1 Mai oricum vine lumea la mare. Impuscam doi iepuri deodata.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    Este ce zici tu. Dar este si dimpotriva, e plin peste tot si n-ai unde s-arunci un ac. Vorbim de litoralul romanesc (aka servicii de cacat, preturi nesimtite) si-n timpul anului, darmite de 1 Mai), ori eu mi-am propus sa ma enervez cat mai putin in viata asta. Si-n cealalta.

  24. lexy229`s avatar
    24
    lexy229 
    Friday, 26 March 2010

    Dubrovniiiiiikkk

  25. Atunci mergem in Bulgaria !

  26. Petrov`s avatar
    26
    Petrov 
    Friday, 26 March 2010

    io as veni, dar nush ce sa zic de data avansata.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    @lexy229 Villahermosaaaaa

    @Marian S Mai bine direct la Turtucaia, stim o treaba.

    @Petrov Pai daca tu nu poti, trimite numa' milfa :D

  28. kolector`s avatar
    28
    kolector 
    Friday, 26 March 2010

    Mircea, baietii ori n-au inteles, ori n-au inteles. Treaba vine cam ase:

    "ANUNT - Polimedia, prin dezvoltatorul MP, invita toti bloggerii/itele afiliati/e la o prima reuniune faina ce are loc in localitatea sa de bastina (Timisoara) in data de sambata, 24 aprilie 2010, cu incepere de la orele 18.00, in locatia ce va fi comunicata ulterior. Doritorii sunt rugati sa confirme participarea pe adresa http://trilema.com/wp-content/uploads/office.jpg
    IMPORTANT: Datorita numarului limitat de locuri (max. 50 persoane blogosferice), va rugam sa ganditi repede. Cine prinde loc bine, cine nu tura viitoare. Masa, dansul si felicitarile (cazare/transport) vor avea loc pe turta proprie. Sesiunea de comunicari orale despre viitorul Fainului Imperiu va fi dezbatuta in grup. Restul cheltuielilor va fi suportat de antrepreneur :)"

    Modifica tu ce vrei si afiseaza-l pe fain, mare, sa-l vada tot omul.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    Haha, tu-n piar trebuia sa lucrezi :D

    Fi bun si nu pune adrese de mail in clar.

  30. "@Petrov Pai daca tu nu poti, trimite numa’ milfa :D"

    mnoa mircea, dapoi din asta faci?! tocma' 'mi luasei zicerile din degete. :D

  31. Eu as veni, da' dai si tu un reminder prin newsletter cu o saptamana inainte?
    Chiar nu stiu ce program o sa am in weekendul ala. Bine.. daca n-o mai fi loc la momentul respectiv, asta e.. :)

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 March 2010

    @Mihai Da ? Si ce cautai tu cu degetele pe Milfa ?

    @Catalin Pai am de gand sa da. Asa lunea de dinainte gen.

  33. Cu mare drag aş veni, din nefericire un drum până la TM îmi este imposibil. Poate data viitoare pică totul mai bine. Ah, mi-a venit o idee: ia pleacă tu la drum într-un turneu naţional :d

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Saturday, 27 March 2010

    Aww pacat.

    Turneu national, poate la pensie, cunosc fo duzina de oameni carora daca le-as da de stire ca-mi iau o luna-doua vacanta ar face infarct acolo, pe loc.

  35. Florin`s avatar
    35
    Florin 
    Sunday, 28 March 2010

    Daca e la TM e bine. Kip in tach :)

  36. Mircea Popescu`s avatar
    36
    Mircea Popescu 
    Sunday, 28 March 2010

    Chiaro che si.

  37. felicitari si la mai mare.

  38. idee deloc rea, si "probabil" subscriu la un ceai din flori de mar sau din hamei fara C2H6O ... trebuie sa fac si cale'ntoarsa fara ceanta'n neuroni :)

    Zic "probabil" ptr ca nu pot confirma decat dupa paste ...

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 31 March 2010

    @laurentiu Sa traiasca nasu' mare :p

    @ByREV Vreme este.

  40. recordul la comentariu il detin pe fain, chiar daca nu e dintre cele mai inspirate uneori, macar ma bag in seama, asta inseamna ca am un interes. la mai mare si la mai multe pahare!

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 April 2010

    Deocamdata stam cam subtire cu confirmarile ferme.

    Sa nu va uimiti, in cazul in care nu va obositi sa spuneti anume ca veniti, ca nu ma apuc sa rezerv nimic si nici nu-mi bat altminteri capul. Daca n-om incapea, asta este, si sanatate buna. Se mai sta si-n picioare.

  42. Cristescu Bogdan`s avatar
    42
    Cristescu Bogdan 
    Monday, 12 April 2010

    ".. sa le rulam si sa le fumam tacticos .." - Bloggerul "ne-pereche"

    Io` de la Iaşi ce fac?

  43. Mircea Popescu`s avatar
    43
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 April 2010

    Pai parca Foamea ii zice ?

  44. Cristescu Bogdan`s avatar
    44
    Cristescu Bogdan 
    Monday, 12 April 2010

    Vorbeşti cu mine?

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 April 2010

    Pai da. Trenului aluia, Iasi-Timisoara, nu ase ii zice-n popor ?

  46. mac_mini`s avatar
    46
    mac_mini 
    Monday, 12 April 2010

    Apai dara, daca trilemoiul ne invita, baieti si fete .. sa nu ratam bunatate de party.

    Hands up in the air !

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 April 2010

    Ehehe aflam pe surse ca Bobby Voicu & co s-au hotarat sa faca putintica concurenta, organizandu-si tot pe data de 24 un eveniment propriu, tot aci-sa la Timisoara, doar-doar.

    Ma simt oarecum flatat.

  48. Deci ziceam eu bine sa mergem in Bulgaria.

  49. Sa va dicstrati grozav si sa petreceti starnic ! Si pentru fain, la mai fain sa fie :D

  50. lol numa sa nu va bateti pe strazi cu blog(s)triperii :))

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 April 2010

    @Florin Apoi ase o fi daca n-o fi altminteri.

    @dAImon Mei da' tu te dai ranit ? Ca parca tot din Timisoara prestezi ?

  52. kolector`s avatar
    52
    kolector 
    Saturday, 17 April 2010

    CONFIRM, prin prezenta depozitie, venirea la Timisoara pentru Fain Party-ul din 24 aprilie, in grup organizat de 5 persoane - trei masculi vigurosi si doua tinere femei :). Toti cu blog la purtator. Semnez indescifrabil, Daniel Marcu

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 April 2010

    A noa fain asa, deja suntem fo' 20 adunati.

    Cine mai doreste, cine mai pofteste, hai cu curaj.

  54. No, asta e, cica primul comment al meu de pe Trilema. Si e unul de bine, mai ales daca e vorba de petreceri :) Deci, IO, Neamti Voivod, vin. Clar si fara mustrari de constiinta, o sa fiu prezenta la Timisoara, mai ales ca ar fi prima oara cand vad orasul asta :D

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 April 2010

    @Neamtu' Mnoa pai n-are cum fi prima oara, din moment ce te-o lasat sa comentezi din prima. Daca-i prima oara intra in moderare.

    Da' nici n-are de ce-ti parea rau, ca Timisoara nu-i curu. Ci fruncea.

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 April 2010

    Ahh, si iata ca bauram si cheful asta. Sa ne traiasca, zic, sa crestem mari.

    In curand voi da drumul la un mic concurs pe fain, asa ca ramaneti pe receptie :D

  57. Florin`s avatar
    57
    Florininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 25 April 2010

    Bre, detalii, pose, alea alea, cele cele, picanterii, nu trosc pleosc si gata, fuse si se duse. Se cere povestire :)

  58. Mircea Popescu`s avatar
    58
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 April 2010

    Neah.

    Am hotarat ca societatea asta de consum si trei parale, in care lumea sta in fotoliu si are impresia ca privind prin ecran e ca si cum ar fi fost acolo nu merita incurajata.

    Cei ce-au fost au fost, si cei ce n-au fost raman fara.

  1. 59
    Party pe Trilema. Fain, nu? (via Pingback)
    Saturday, 17 April 2010

    [...] 18.00, in locatia ce va fi comunicata ulterior. Doritorii sunt rugati sa confirme participarea AICI. IMPORTANT: Datorita numarului limitat de locuri (max. 50 persoane blogosferice), va rugam sa [...]

  2. 60
    Mircea Popescu da adunarea pentru bloggerii faini la Timisoara | Kolector.net (via Pingback)
    Saturday, 17 April 2010

    [...] vedere la fata cu Mircea Popescu si acolitii, dac-or fi, cati or fi. Si ideea a prins conturul unei intalniri la Timisoara pe 24 aprile. Mai timid, mai cu ocolisuri, mai cu as veni da’ nu am cum, as veni da’ nu [...]

  3. [...] ca spre deosebire de oaresce lalaiala concurenta, al carui nume istoria de asemenea l-a uitat, fain@polimedia.us n-o sa ajunga nicaieri pentru ca ii lipsesc multe si importante chestii (pe care istoria deopotriva le-a uitat), intre [...]

  4. [...] august 2009 Se naste fain@polimedia.us. De curand a implinit 100,000 de voturi, poftiti la party. Da' sa nu va inscrieti, ca-i [...]

  5. [...] cu 40 de km/ora in localitate, si 38 km/ora in medie (pe bune, un tip a venit din Neamt pentru fain party si-a facut 650 de km in 17 ore. Iese 38 ? Iese.) atunci nu s-ar mai sinucide nimeni in reluare. Dar [...]

  6. [...] acest an de zile am avut ocazia sa sarbatorim prin aprilie faptu' ca se adunasera in total o suta de mii de voturi in sistem. Asa o performanta [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.