Una, alta...

Monday, 05 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

una-altas

Tineti minte cum va povesteam ca eu gasesc cercei ?

Ei bine, dupa o pauza ca de vre-un an asa, care sincer va marturisesc, incepuse sa ma cam ingrijoreze, iata ca am aflat ce se intamplase de fapt : m-am reprofilat.

Acum gasesc bratari.

Ca de exemplu ilustrativ aveti mai sus, o colectie de pietricele de hematit taiate in cilindri, si puse pe-o sfoara ieftina de plastic verde alaturi de alte doua soiuri de piese, niste butoiase de plastic stantat si niste stelute argintii la fel de ieftine ca si sfoara. Pe care-am gasit-o nu mai departe de ieri, nu mai departe de parcarea minunatiilor. Nu mai departe, ci fix acolo, in sensul asta zic.

Daca domnisoara pierzatoare doreste sa-si recupereze paguba, apropo, n-are decat sa ma contacteze, cu intelegerea ca va avea a presta un numar de prestatii de natura sexuala in schimb.

Si-acum sa venim la chestii mai serioase, barbatesti. De exemplu, camasa folosita drept fundal pentru a ilustra bratara pierduta de-o tipa care urmeaza sa-mi presteze in schimbul ei (dac-o vrea inapoi), si anume, program complet + balet.

Aceasta camasa, dupa cum se poate observa in imagine 17 toli juma, respectiv patruspa' de tentimetari si-o jumatate s-a ratacit in mod inexplicabil in coletul de camasi de bumbac despre care va povesteam anterior.

Inexplicabil pentru ca ea nu este, de fapt, de bumbac, decat intr-o oarecare, majoritara, masura (60%), in rest fiind din nebumbac, si anume, polistirena.

Asa stand lucrurile ea nu imi foloseste mie la absolut nimic, decat eventual pe post de carpa de sters pe jos, ceea ce n-am nevoie, ca am mop, de care oricum n-am nevoie ca nu-l folosesc, iar alea care folosesc (+ balet) oricum isi aduc ele de-acasa. Deci, ca sa concluzionam pe scurt, mie nu-mi serveste.

Da' poate ca va serveste dumneavoastra, nu stiu, intreb, in care caz v-o trimit. Ce aveti a face pentru asta ?

Pai, spre deosebire de domnisoara care si-a pierdut bratara, si ca rezultat va purta urme de catarama-n frunte o buna bucata de vreme de-acum inainte, dumneavoastra aveti pur si simplu sa lasati un comentariu prin care s-o solicitati. Ca eu v-o trimit. Prin posta (spre deosebire de fata cu bratara, pe care posta da, da' trimis nu). Si anume, celui dintai care-o cere.

Ca sa nu se mai zica ca discriminez dupa sex. Bine ?

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. Prefer Braiconf sau APACA. Deci n-o cer.

  2. Multumesc frumos. Deci solicit! Ca si-asa nu mai am camasi albe de ceva vreme...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 July 2010

    @Marian S Apoi noa, fiecare.

    @F Cu placere. Da o adresa pe meil.

  4. Să vă purtați sănătoși cămășile, toți care aveți, zic.

    Brățară din aia am văzut în pungile de pufuleți cu surprize pentru copii. :D
    Să nu te surprindă dacă îți va apărea la ușă o ”balerină” foarte minoră.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 July 2010

    N-ar fi asa o mare problema, dau bratara acu', balet later. Cu dobanda.

  6. Spirit antreprenorial, nu glumă. :D

  7. Luka D`s avatar
    7
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 9 July 2010

    Buna dimineata!
    Si asa nu mai am camasi de noapte ... s-a adjudecat?

    Eu de obicei gasesc telefoane mobile, ma rog ... acuma, fiecare dupa inclinatii, ale mele mai tehnice ...

    http://www.youtube.com/watch?v=4vr3wuBr3vk

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 July 2010

    Pai s-a, tu nu cetest comentariile ?

  9. Luka D`s avatar
    9
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 9 July 2010

    Pah .... ba da dar ... nu ai mai gasit alta? :D
    Hai mah ca in 5 zile mai cresc un pic ... :)

  10. No doubt a metallic detector forms an essential component of the process, but steel search is significantly more similar to a puzzle exactly where other smaller sized parts are required to complete the image. Some electronic products are utilized in tandem with your steel detector. Furthermore, there are several simple hand equipment that aid in excavation and also in recovering.

  1. [...] am pus problema corect, ba chiar am procedat neprincipial si netovaraseste cu ocazia articolului "Una, alta..." cand am acordat anumite beneficii materiale in mod discriminatoriu fata de tovarasele noastre de [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.