Problema cu enema (Da-i curata ?)

Saturday, 10 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In general se recomanda a precede cu o clisma activitatile sexuale desfasurate in rectul domnisoarelor ingenue in ce priveste aceasta fateta (sau ma rog, cureta) a sexualitatii umane. Nu-i obligatoriu, dar indeobste se obisnuieste.

Veti observa cu practica - si nici nu se cere foarte multa practica, sase luni de activitate sustinuta sunt indeobste arhisuficiente - ca intestinul se adapteaza placutei intrebuintari cu osardie, ajungandu-se in situatia ca-i suficient sa-i soptesti in ureche "deseara te fut in cur" pentru ca in cateva ore delicatele membrane sa se prezinte inspectiei penile fara nici cea mai mica pata ori urma de materie sa-i spunem, din lipsa unui termen mai putin odorant, fecala. Aparent matul asculta.

Dar pana a ajunge acolo va asteapta cateva luni de clisme. Trecand peste specificatiile de bun simt (nici prea calda, nici prea rece, eventual cu putintica sare, sau daca sunteti intr-o dispozitie aspra si dansa se cere pedepsita, putintel sapun) ramane sa va alegeti aparatul.

La rigoare, sau in lipsa, puteti folosi direct furtunul de dus, reglati un debit adecvat (ceea ce inseamna foarte mic!), montati fata in genunchi in cada si demontati capul-stropitoare. Nu incercati sa introduceti furtunul inauntru deloc, chiar daca asa o manevra in niste maini dibace n-ar deranja cu nimic un anus experimentat - sa ne reamintim ca motivul pentru care sunteti acolo este tocmai ca anusul nu-i cine stie ce experimentat - ci apropiati doar, delicat, gaura de gaura. Apa isi gaseste crapatura. Atentie totusi sa n-o umpleti prea tare.

Trecand peste asa metode campestre, indeobste la casele asezate se foloseste fie o punga, fie o siringa. Eu prefer siringa, e mai activa. Asa, ca mine. Spre deosebire de punga, care se umple pe sus si se goleste pe jos, siringa se umple pe unde se goleste. Ca atare, n-o veti umple dintr-o cana de baut, nici macar din paharul de spalat pe dinti, decat daca sunteti in vizita si va displac gazdele. E de asemenea dificil s-o umpleti direct de la jet, mai ales daca aveti (asa cum am eu) o siringa sanatoasa, cu o teava adecvata (asa, ca mine) pentru ca trage aer, si aerul nu e bun in clisma.

Bun, si atunci, cum o umpleti ?

Inainte de-a va da solutia cea clasica si corecta, sa va propun problema de la care am pornit. Ce-ar fi s-o umpleti din apa din buda ?

"Da-i curata ?!" Cam asta-i principala ingrijorare a oricarei domnisoare care in principiu a inteles ca ii vei face fix ce doresti si e ferm decisa sa se supuna intru totul, dar are in continuare temeri punctuale, din loc in loc. Sigur, ea se ingrijoreaza ca "da-i curata ?!" oricare ar fi procedura in discutie, dar am zis sa sugerez aia cu apa din buda ca sa va stimulez sa-i intelegeti punctul de vedere.

Deci, de ce n-am umple-o din apa buzii, dragele mele ? In fund intra, (in afara de penisul care ce-i drept ca intra cu placere si-n gura, da' in fund intra invelit in plastic, asa ca nu se pune) numai caca, si iese numai caca. Ce este mai murdar decat caca, asa incat sa ne ingrijoreze ca "da-i curata ?!" Apa din buda, logic vorbind, ar trebui sa fie mai curata decat caca, avand in vedere ca ea e aceeasi apa care curge si la robinetul de unde se bea apa, de exemplu cand ti-e sete, si singurul motiv pentru care nu bem (noi, ca cainii beau, inclusiv aia pe care stapanele lor ii pupa-n bot, si respectiv mananca din blide-n care-au balit "din gresala" si respectiv asa mai departe) din buda e ca acolo intra caca, si anume, din fundul lu' fata, si nu din cauza ca acolo intra apa de la robinet.

Deci, de ce-ar fi murdara ? Si in general, ca sa lasam atrocitatea asta, dar in general zic, de ce ne-ar ingrijora ca "da-i curata ?" o chestie care urmeaza sa intre... fix in fund, adica acolo unde se naste murdaria suprema. Ca nu exista nimic pe lumea asta mai murdar decat caca, ma gandesc ? In tot cazul nu exista asa, la indemana cetateanului mediu, printr-un colt al baii.

Si cu toate astea am observat ca pe mai toate le ingrijoreaza. N-am dat niciodata mare atentie, ca-i clar in timpul faptului ca fata nu intreaba ca sa afle un raspuns, ci ca sa dea voce unei ingrijorari de-o cu totul alta natura : realizarea, la nivel organic, in straturile profunde ale creierului, ca o parte foarte intima din trupul ei nu-i mai apartine, ci-i de-acum a altuia (si ala-i cam zbanghiu, pana la urma).

Ei, si-acum ca v-am chinuit putin, raspunsul : fata face caus si siringa se umple din palmele ei. Iar in incheiere nu pot decat sa va urez distractie, felatie si contractie placuta.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

44 Responses

  1. Porcul de York`s avatar
    1
    Porcul de York 
    Saturday, 10 July 2010

    Da' supozitoarele cu Zyklon B nu-s ok pt. treaba asta ?

  2. Ferice de mine ca inca-s virgina in minunata zona ....

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 July 2010

    @P d Y Ha ? Ala-i gaz mei, ce supozitor cu gaz ai vast tu ?!

    @Ukavra Nu chiar asa ferice, ca daca mai astepti doi-trei ani ti se osifica asa.

  4. Doamne ajuta!
    Si am scapat lol

  5. S-ar putea sa ramineti cruciti: cum adica, vine zgubiliticul ala de Marian S sa vorbeasca serios despre asa problema ? Tocmai el ?
    Apai no, despre subiect ceva mai tarziu. Altceva ma ingrijoreaza: de la o vreme apa de la robinet nu mai e deloc curata. Lasa ca nici pina acum nu era cine stie ce, dar de vreo doi ani pur si simplu... pute ! Daca sta in vasul de WC mai mult de o zi e groaznic ! Mi se mai intimpla mie, nu pentru ca fac economie, cum repede v-ati grabi sa credeti, ci pentru ca mai plec noptile pe la cite vreo crestina de treaba. Si cind vin acasa e jale !!!
    Nu stiu cum e la fruncea tarii, dar aici, in capul ei, asa este. Sa mai vorbeasca niste bucuresteni si alti oraseni: am eu halucinatii ?
    Din surse demne de incredere se pare ca reclamatiile la Apa Nova nu au si nu vor avea nici un efect, cica se stie de problema pina la nivelul superior, e din cauza ca apele sunt tot mai poluate iar statiile de epurare nu mai reusesc sa rezolve problema. Colac peste pupaza, mai nou avem si prea multa apa.

    Si ca sa revin la subiect: avind in vedere si luind in considerare subiectul de mai sus, sfatul meu e sa NU folositi apa din vas. S-ar putea sa contina viermisori; ei vor creste mari, vor crea senzatii extrem de placute domnisoarelor si nu mai vedeti voi futai in cur nici la Pastele cailor !!!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 July 2010

    @Ukavra Apai pe principiul asta pune mana pe-o mistrie, niste ciment si niste caramizi si zideste si partea ailalta, macar stii o treaba.

    @Marian S

    Altceva ma ingrijoreaza: de la o vreme apa de la robinet nu mai e deloc curata. Lasa ca nici pina acum nu era cine stie ce, dar de vreo doi ani pur si simplu… pute ! Daca sta in vasul de WC mai mult de o zi e groaznic !

    Ahahaha bai frate.... asta-i ca aia, vine unu' la reprezentanta ca i s-o strecat masina de cafea. Pai ce-are ? Pai, el pune apa, da' ea nu scoate cafea. Bun, da' cafea pune ? Lasa asta, e stricata cafetiera.

  7. Da` io am vorbit serios.
    Pina acum vreo doi-trei ani puteam sa beau chiar de la chiuveta, la caz de mare nevoie. De la o vreme nu mai am curaj. Nu ma laud cu asta, ca nu e meritul meu, dar in Bucuresti sunt mai multe surse de apa, mai multe feluri de instalatii, in functie de cartierul in care stai. Nici inainte n-as fi baut apa din alte locuri dar din zona mea aveam curaj. S-a dus fericirea, deja toata apa din Bucuresti PUTE. Asta e cuvintul, PUTE.

    Observ ca, din pacate, nu este comentat celalalt aspect FOARTE SERIOS al problemei, anume viermisorii din curul domnisoarelor.

  8. in vorbele minunatului si eternului leo cohen:

    Give me absolute control
    over every living soul
    And lie beside me, baby,
    that's an order!
    Give me crack and anal sex
    Take the only tree that's left
    and stuff it up the hole
    in your culture

    cu link desigur: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

  9. Mircea ... heh ... extremistule ... :D

  10. Luka D`s avatar
    10
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 12 July 2010

    F he he he o cunoscatoare ... http://www.youtube.com/watch?v=szyFKszMLmg ... se pare ca au restrictionat clipul origianal ....

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    @Marian S Pai daca va cacati in instalatie ?!

    La Cluj era mereu apa excelenta, si eu n-am baut nicicand apa de altundeva decat de la Robinet. Cu R mare! Ca asa apa buna...

    Dupa care am trait prin Africa, unde dracu' bea de la robinet, poate daca vrei sa ajungi obiect de studiu pentru copchii de la Spitalul de Boli Tropicale. Dupa care am ramas cu obiceiul, si-am baut tot din sticle. Aici la Timisoara apa e oricum de trei cacati, campie, gen.

    @F Exactly.

    @Luka D Ehehehe good one. Rusinoasa, da' desteapta. Sau e "dar" un pleonasm in fraza aia ?

  12. Luka D`s avatar
    12
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 12 July 2010

    Mah hai sa-ti zic cum sta treaba ... asta nefiind in secret pentru nimeni.
    Am zis ca ala care reuseste sa ma penetreze anal, apai eu il iau de barbat ... ca vrea sau nu. Tre' sa aibe niste skills-uri pentru asta .. si multe rabdari.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    Pai tre' sa aiba asemenea si-n cazul tau ca si-n cazul oricarei alte cuvirgine, sau ma rog, cum numesti tu starea de inocenta a sfincterului, ca e chestie delicata.

    Ceea ce deja iti arata ca nu-l vei putea lua de barbat, oricat de mult vrei : sunt foarte putini de-astia, si multe cururi de incepatoare. Ca rezultat...

  14. Luka D`s avatar
    14
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 12 July 2010

    Da dar al meu e deosebit :D
    No si daca vreau .. am.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    Ahahahaha!

    Tu, si din experienta mea si din experienta absolut, dar absolut oricui iti spui ca toate cururile sunt la fel, perfectiune inginereasca organica, si toate posesoarele sunt exact la fel in ce priveste cururile lor : au impresia ca al lor e organic diferit de-al tuturor celorlalte, pentru motivul ca al lor e subiectiv diferit de-al tuturor celorlalte : e singurul la care ele au acces nemijlocit.

    Diferentele intre femei nu se constituie din si nu se reduc la morfofiziologia gaurilor lor.

  16. Luka D`s avatar
    16
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 12 July 2010

    Mie imi spui asta?
    ASta ar trebui sa le-o spui cititorilor de sex masculin :)
    Lasa-ma sa ma consider o exceptie azi. Merci :P

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    Binee, fie, in mod exceptional se acorda.

  18. Luka D`s avatar
    18
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 12 July 2010

    Si nu uta sa le spui cititorilor de sex masculin treaba aia cu gaurile :)
    Sar' mana pentru derogare :P

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    Apai dumneio nu bate cu spusu', bate cu scrisu'.

    Citesc ei, se descurca.

  20. Luka D`s avatar
    20
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 12 July 2010

    Okapa ... tu stii mai bine, Mircea :)

  21. Ce zici bre ??? Ca toate cururile sunt la fel sau ca ELE CRED ca toate sunt la fel ? Ca te exprimi cam eliptic in comentariul nr. 15 si vreau sa te contrazic.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    @Marian S Lasa ca te prinzi tu cand mai cresti mare.

  23. Porcul de York`s avatar
    23
    Porcul de York 
    Monday, 12 July 2010

    Cu scuze si cu umilinta caci indraznesc a intra cu bocancii in aceasta evlavioasa si aproape ecumenica adunare, imi voi permite a va recomanda un colt de Rai, unde scatoiubirea este la ea acasa si tot mai maronie pe zi ce trece. Bucurati-va dar, de dar: http://www.doodie.com

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 July 2010

    Hahaha.

    PS. N-ai inteles nimic!!!11eleventy

  25. da` legenda aia, ca daca te arzi un numar de ani in orificiul anal, ( si vorbim despre homosexuali indeobste ) s-ar putea sa ai niste surprize maronii de la muschii slabiti din jurul anusului, adica cu alte cuvinte, sa ma iertati, te caci pe tine, are vreun sambure de adevar? sa se sperie domnisoarele si de aspectul asta?

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 September 2010

    E o distinctie de finete. De la simplul uz muschii nu slabesc, ci se intaresc, ca orice muschi folositi. Deci, din acest punct de vedere sa crezi ca slabesc muschii pentru ca prestezi cu curu' e cam ca si sa-ti inchipui ca-ti va cadea mina daca joci tenis, ca se uzeaza. Nu cade frate, dimpotriva.

    Pe de cealalta parte, de la abuz muschii si mai ales substructura venoasa sufera, si sufera foarte mult. Deci, cu un partener nepriceput, care creeaza ruperi si ulceratii rezultatul va fi fara indoiala hemoroizi, si destul de probabil dificultati de inchidere.

    Ca-n toate celea ale sexului conteaza deci mai mult cu cine faci decit ce faci.

  27. Problema cu apa din wc e că acolo se pot căca și alții care pot fi purtători de cine știe ce paraziți.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Friday, 7 October 2011

    Cam ce paraziti se transmit prin contaminare intestinala directa ?

  29. Deși m-am gândit la aspectul ăsta, uite că n-am idee să-ți spun exact. Bănuiesc totuși că odată ajunși în intestin, fie și el doar gros sunt șanse mari să-și facă de cap. Să nu uitam că ce se bagă în cur e absorbit ușor de restul organismului.

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Friday, 7 October 2011

    Mei, parazitii sunt unele dintre cele mai complexe fiinte in ce priveste existenta lor, nu merge asa ca bagi un ou de tenie la cineva-n cur si ala face tenii.

  31. Să știi că m-am gândit și la aspectul ăsta, doar că văzui pe Wikipedia: următoarele:

    The major groups of parasites include protozoans (organisms having only one cell) and parasitic worms (helminths).

    Deci mai sunt și unii foarte simpli. Și mai pot exista tot felul de bacterii și viruși, mai ales dacă nu dezinfectezi wc-ul prea des (așa ca în reclame), însă despre aia chiar nu am nicio idee. Poate că nu sunt așa de periculoși pe cât s-ar putea crede la prima vedere. Oricum faptul că tu introduci un corp străin în organism este un risc mai mare sau mic de la caz la caz. Că așa și atunci când înțepi în vreun cui pe afară poți să faci tetanos sau nu, după cum ți-o fi norocul.

  32. P.S. În română nu era cuvântul clismă?

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Friday, 7 October 2011

    Si eu cum i-am zis cuvintului clisma ?

    Da' revenind : tetanosul e cauzat de un agent anaerob. Deci nu, nu poti face tetanos intepindu-te cu un cui pur si simplu. Tre' sa fi fost in pamint, aia e cel mai probabil, sau daca nu macar ruginit. In rest, problema ramine : numeste, concret, chestia care te ingrijoreaza.

  34. În titlu e enema.

    Legat de tetanos, îți dau dreptate; de asta și ziceam că depinde de cum ți-e norocul. O să mă mai documentez în legătură cu pericolele alea.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Friday, 7 October 2011

    In titlu e enema ca sa mearga cu problema bwey. Tu n-auzi rima implicita (nema) ?

  36. Doar ți-am mai zis că eu nu-s cu poezia, dar dacă tu spui că e o licență poetică, se iartă.

  37. ce am inteles eu de aici e ca cineva nu face anal sau nu facuse pana la data respectiva.

    amidoi.nitrite?

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Friday, 7 October 2011

    Pai nu, ca io nu cred in droguri.

  1. Problema cu enema -Da-i curata -- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Asta la concurs cu povestea Doinei....

  2. [...] pe neasteptate si dau sa le bage pula-n gaurice. Asa, ca si cum daca nu le lubrifiaza si nu le pun sa se relaxeze-n noada fetele cumva nu vor observa ca le intra o pula-n cur si se vor simti prea timorate de absurdul [...]

  3. [...] nu glumesc, v-o infigeti acolo. Daca doriti puteti sa va spalati inainte, daca nu va spalati probabil ca va fi mai mult banana cu cioco decit banana simpla. Ei, si dupa ce [...]

  4. [...] v-o venit sau nu v-o venit va priveste (pe bune acuma). Da' neaparat in pizda, nu vorbim de anal aici. Haha, ce-ati crezut, ca oi tine-o tot in perifraze tot articolu' ? Pula mea, da' ce-s io [...]

  5. [...] "what it might mean" -- da fuck it'll mean, seriously now -- and "what it might do to her!!!1" and so on that she "focuses on" "her career" "for now" (in the instances where she doesn't [...]

  6. [...] your anal fissure with your dirty fingers", because you think "oh, shit comes out of there, it's dirty anyway". No, it's not : you can't get tetanus from your own shit ; but you can get it from the outside [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.