Podul pornografiei pentru copii

Sunday, 02 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Primesc tot soiul de propuneri, oferte, solicitari si idei de afaceri atat de straine unei fiziologii normale incat te intrebi cum au reusit autorii lor sa supravietuiasca pana la momentul actual, si mai ales cum (sau cine) le plateste curentul electric.

Indeobste s-ar crede ca romanii sunt, nu-i asa, ceva mari campioni in acest domeniu, cum de altfel se inchipuie ei mari campioni in tot soiul de domenii in care sunt de fapt mici copii, cum ar fi de exemplu malfunctia justitiei sau delapidarea de fonduri publice. Ei bine, sunt in masura sa va asigur ca nici in domeniul antreprenoriatului zarghit nu au romanii oarece ascendent, chiar dimpotriva.

Sa luam un studiu de caz.

Project to Turn Adult Book Into a Simple Children's Book

Adica, proiect pentru a transforma o carte pe teme erotice, sexuale, de perversitati cu vomismente si pitbuli + bice & curele intr-o carte pentru copii. Asta inseamna cuvintele. Dar nu asta vrea sa zica omul, el pur si simplu incearca sa comunice ca originalu-i scris ca pentru oameni mari, adica cu cuvinte mari si litere mici, si el vrea sa-l transforme intr-o carte pentru copii, adica cu cuvinte mici si litere mari. Complet indemn la conventia care a transformat adjectivul "adult" intr-un sinonim politicos al notiunii de "erotice, sexuale, de perversitati cu vomismente si pitbuli + bice & curele", piatra fundamentala a civilizatiei si culturii post-moderne.

SUMMARY:
I have a very exciting project that I need writing assistance with, it is an important project in world peace, The Rainbow Bridge to Peace.

Textual, "am un proiect foarte interesant la care am nevoie de ajutor, este un proiect important in pacea lumii, Podul Curcubeic spre Pace." Problema cu verbul "a avea", mai ales in limba engleza, este ca-i abuzat. Nu poti avea ceva ce nu exista deloc, si la limita nu poti avea ceva ce nu exista intr-o forma tangibila decat in anumite cazuri. A spune "I have an idea" e acceptabil, dar "I'm having an idea" e deja bizar. Sugereaza, practic vorbind, ca o caci. Sau ma rog, ca o mananci, pentru cei mai sensibili. Pe de cealalta parte "I have a missing of a tooth" nu prea au treaba cu ratiunea, si "I have a project" cu atat mai putin.

It is a project that is so simple, so obvious, it has been a solution that has been right under our noses but since it's so obvious, it has escaped the attention of mainstream media.

Adica, "este un proiect care e asa de simplu, asa de evident, incat constituie solutia de sub chiar nasul nostru dar intrucat e atat de evidenta, a scapat atentiei mass-media".

Deci omul are ceva atat de simplu si de evident. Ce are el de fapt ? A, nimic. Bun. Teoria asta cu "atat de evident incat a scapat" e o boala contagioasa pe care au raspandit-o mincinosii cu "faceti bani pe internet", vezi doamne iti vor vinde tie in exclusivitate (oricui ai fi tu) pe douaji de parai sistemul super secret si complet functional de-a face mii de dolari care este atat de evident incat a scapat atentiei tuturor. Intr-o piata in care toata lumea vinde evidente, este o evidenta care a scapat. Sariti!

I wrote the adult version of the book and now I want to create a children's edition of the book.

Omul pur si simplu nu stie, o trecut prin viata fara sa vada macar un adult shop, un adult movie, o adult star, pur si simplu s-o intamplat, a crescut o floricica pura si inocenta intr-o lume rea si perversa. Cine e, pana la urma, aceasta floricica ?

brent-2002 Uite simpaticul din imagine, pe numele sau Brent Hunter, nu mai putin decat Chairman si Mare Duce de Rapa al Brent N. Hunter Enterprises, Spirit Rising Productions si The Rainbow Bridge Foundation. Daca locuiti in San Francisco pe langa 94114 puteti sa-i faceti o vizita la 2261 Market Street, apt 637. Nu uitati sa stabiliti intalnirea dinainte, la 415-462-1538. Cum incap 3 mega companii trans-galactice rezolvand probleme universale cu metode atat de evidente incat pur si simplu nu le-a observat nimeni pana acum intr-un singur apartament ? Exact asa cum incape si prostia in capul americanului adevarat : inghesuita.

Cu ce se ocupa aceste respectabile concerne super-transnationale ? Pai

My Wealth and Information Network

You have just stumbled across a Wealth and Information Network unlike anything you have ever seen before..

My Wealth and Information Network is multi-faceted, is a network of networks and consists of multiple opportunities on INFORMATION and WEALTH.

Deci, o retea de retele multi-fatetate care consista din multiple oportunitati de INFORMATIE si BOGATIE. Clar ? Sper. Sa revenim la ce vorbeam.

DETAILS:
I wrote a book titled The Rainbow Bridge that illuminates the common ground in the world's major religions, also known as universal principles. These universal principles transcend and yet include and honor all of the world's major religions, races, cultures, genders, locations, etc.

"Am scris o carte intitulata Podul Curcubeic care ilumineaza spatiul comun intre principalele religii ale lumii, cunoscut de asemenea drept principii universale. Aceste principii universale transcend si totusi includ (!) si onoreaza toate religiile, rasele, culturile, genurile, locatiile scl (!!) ale lumii" zice omu'. Deci marea chestie atat de evidenta incat n-o observase nimeni e un lucru discutat in literatura universala de cel putin cinci sute de ani. Singurul care n-a observat chestia e bineinteles micutul geniu de apartament. Ceva mai grav, poate, e ca n-am pomenit atitudine mai aroganta si dispretuitoare decat "etc"-ul ala. Nici nu cred ca poate sa existe. Bun contrast, pentru unu' de caca curcubeie, daca mi-e permis sa observ.

It has been translated into 23 languages by a team of amazing volunteers located around the world, we've created a prototype board game to introduce people to universal principles in the context of an entertaining and yet educational game, and we've been featured in the movie "24 Hours on Craig's List".

"A fost tradusa in 23 de limbi de o echipa de voluntari uimitori localizata in jurul lumii, am creat un prototip de Nu Te Supara Frate care sa introduca jucatorii in universul fascinant al principiilor universale in contextul unui joc amuzant dar in acelasi timp educativ, si am aparut in filmul 24 de ore pe Craig's list". A uitat, da' fara intentie, bun ? sa mentioneze ca filmul ala aduna cele mai tampe, aiuristice si idioate chestii de pe Craig's list. Care are o reputatie destul de solida drept raiul tampitilor, aiuritilor si idiotilor. Nu zic ca-i putin lucru ce-a reusit Brent, da' merita inteles in perspectiva.

As stated in the summary, I've written the adult version of the book and now I want to create an edition of the book that is specifically written for children from 0 to 15.

Asa precum numai oamenii care nici n-au avut, nici n-au vazut niciodata copii pot sa creada, varsta lor e cuprinsa intre 0 (moment cand incep sa citeasca) si 15 ani, moment in care devin brusc adulti, cel putin in Biserica Catolica. Poate ar fi o idee buna sa verificati cam la momentul asta daca fata dvs, eleva-n clasa a opta, n-are cumva ca din gresala vre-un Brent mare fan pe Facebook, inainte sa patiti o varianta adusa la zi a lu' Da-ma mama dupa Gyuri.

I have a very low budget right now but I know the book series is destined to be a New York Times Bestseller. So I am looking for someone who understands the opportunity that is being offered to them, and who is eager to help for nothing at all, or for an honorarium of $100 upon completion of the book.

"Am un buget foarte mic chiar acum, dar stiu ca seria de carti e predestinata sa ajunga pe lista New York Times Bestseller. Asa incat caut o persoana care intelege oportunitatea care li se ofera, si doreste sa ajute pe nimic, sau pe un onorariu de $100 platibil la momentul finalizarii." Deci da. Cumva faptul ca are "un buget foarte mic chiar acum" nu se traduce in implicatia lui logica ca "nu-i bai, fac cartea mai tarziu", ci in traznaia inexplicabila ca "nu-i nimic, mi-o va face cineva pe gratis chiar acum". Pai altfel la ce-i bun si Internetu' asta ?!

Sper sa intelegeti oportunitatea care vi se ofera, de-a lucra gratis pentru un tip care-si permite birouri pe Market Street in San Francisco, unde chiriile sunt chiar mai mari decat ce pretinde Bega Grup.

The process will be as follows: I will send you the ebook and audio book versions of the book. Then, through a series of telephone and/or Skype calls and perhaps some emails, I will perform a knowledge transfer

"Procesul va fi precum urmeaza : Va trimit cartea si versiunile audio. Apoi, printr-o serie de telefoane si/sau Skype si poate niste emailuri, voi efectua un transfer de cunoastere." Aveti, cu alte cuvinte, pe langa ocazia de-a lucra pe gratis la o carte, si ocazia de-a vorbi cu un tampit pe gratis, de mai multe ori, lucru pe care orice doctor de agitati il taxeaza in San Francisco de pe la o suta de dolari in sus pe ora, da' dumneavoastra il veti oferi si pe gratis si quantum satis. Ca suntem pe Internet, am mentionat deja ? Nu mai retin.

It should be a very and certainly rewarding project for the editor who is The Chosen One to help write and edit The Rainbow Bridge for Children.

"Ar trebui sa fie un foarte si cu siguranta satisfacator proiect pentru editorul care este Cel Ales sa ajute cu scrisul si editarea Podului Curcubeic pentru Copii." Pai nu ? Nici macar nu trebuie sa faca nici o spirala.

Please note that to ensure my consciousness and energetic imprint in the book, I do expect to be very hands-on.

Thank you very much for your time and attention.

With Great Respect,

Brent N. Hunter

"There is only one thing stronger than all the armies of the world, and that is, an idea whose time has come."
-- Victor Hugo

Adica, ca sa-si asigure imprimarea constiintei si energiei in carte, omul asteapta sa fie foarte implicat. Cu alte cuvinte, nu-i in stare sa scrie singur (cum nu-i in stare nici sa citeasca, motiv pentru care va si pune la dispozitie audiobook-ul pe care l-a citit si el dupa propria sa opera, scrisa evident tot de altii, voluntari precum de exemplu o fosta iubita cu tendinte suicidare ?), dar doreste sa bazaie pe cineva macar de 10-12 ori pe zi un anotimp sau doua. Pentru ca e prost si pentru ca se simte singur. Si dumneavoastra veti pune botul, pentru ca lumea-i plina de codependenti. Si suntem si pe Internet. Da ?

In incheiere, sa observam ca nimic nu-i mai drag unui autor decat sa fie pescuit din literatura universala si citat in limbi straine de tampiti care nici nu l-au citit si nici nu l-au inteles, cu scopul de-a imprumuta greutate tampeniei lor. Altceva nici nu cred ca si-ar putea dori.

Category: 3 ani experienta
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Wealth and Information Network...superb. Ce urmeaza : Power & Porn network ?

  2. ^E aproape evident ca n-am citit pana la capat articolul, dar zau ca n-am putut. Cred ca ma opream la un mail cu ''hahahaa'' si nu mai analizam tot textul.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 May 2010

    Pai asa-s astia creativii, n-au minte analitica :D

  4. Beep #1 la partea cu ideea obvioasa si beep #2 la partea cu bugetu' mic. Deja ma simteam intr-un exemplu de pe Clients from Hell, ceea ce nu va doresc si dumneavoastra.

    Stai sa-nteleg, asta de ti-a trimis-o cum te-o nimerit?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 May 2010

    Cred ca buckshot.

  6. O fi citit si el Povestea Elizei.

  7. lexy229`s avatar
    7
    lexy229 
    Monday, 3 May 2010

    Tradus in 23 de limbi adica cu Google Translate?

  8. Porcul de York`s avatar
    8
    Porcul de York 
    Monday, 3 May 2010

    Jdiuuu...stii cu cine seamana huiduma asta? http://img382.imageshack.us/i/ms3ub5.jpg/ sau http://en.wikipedia.org/wiki/Vasily_Zaytsev. Se observa da? Ce poate fi mai rau decat sa te trezesti reincarnat in dusmanul poporului si de doua ori mai tamp decat ai fost in viata anterioara? Poor Vasili !

  9. kokofifi`s avatar
    9
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Monday, 3 May 2010

    suna ca nenea ala din Zimbabwe..sau Congo...sau Nigeria, ala care vrea sa-ti faca cadou triliarde, daca dai un avans.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 May 2010

    @Marain S O fi citit si n-o fi inteles...

    @lexy229 Pai bineinteles. Ce, nu-i bine ?

    @kokofifi Chiar mai rau, zic eu. Macar aia au scuza foamei, scuza colonialismului, scuza lipsei de oportunitati si diverse alte scuze.

    Asta ce scuze are ?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 May 2010

    @Porcul de York Lol tu esti de-ala de la CIA cu identificatul din poze de teroristi, ai ?

  12. Porkul de York`s avatar
    12
    Porkul de York 
    Monday, 3 May 2010

    asta nu-i terorist. e victima.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    @Porkul de York Ca bine zici!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.