O suta de cuvinte - VII

Monday, 31 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...] reci, aproape condescendente. Asa-s barbatii.

Ne-am apucat sa luam hainele invitatilor si sa le servim bauturi. La un moment dat, trecand pe langa bucatarie, am auzit-o pe Stela zicand la telefon "32 de ani, maritata, are o fata, cam un metru saptezeci, saizeci de kilograme, ochi verzi, par saten. N-are nici cea mai vaga idee ce se intampla, cateaua nici macar nu s-a gandit la altcineva decat barba-su in viata ei."

Am ramas traznita, vorbea despre mine ?! In clipa aia Stela a ridicat privirea si m-a vazut, m-a privit foarte aspru si [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

 1. Curiouser and curiouser!

 2. Se lasă cu viol în grup aici.

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Monday, 31 May 2010

  Ma, da' io credeam ca voi tineti post negru intru vesnica pomenire a Elizei ?

 4. Eh, stai liniştit că noi de Eliza n-am uitat. Stăm acuma cu ochii cât cepele pentru a vedea cum putem s-o luăm la bani mărunţi pe această impostoare care vrea să ocupe locul câştigat de biata fetiţă cu atâta trudă şi sudoare.

  Îi bine aşa? ;)

 1. [...] arhiscurtaO suta de cuvinte - VIII Tuesday, June 01st, 2010 | Author: Mircea Popescu[...] a zis “Daca nu te superi…” aratand usa. M-am intors in living, dar nu puteam sa [...]

 2. [...] O suta de cuvinte - VII pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. (via Pingback) Luni, 31 Mai [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.