M-au ris fetele

Saturday, 16 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ei da, ce sunteti asa de incintati ? Pe mine m-au ris, nu pe voi, si fetele mele, nu ale voastre, deci nu mai rinjiti cu atita fericire. Da' ce-i aici, circ ?!

Bine atunci, daca-i circ, circ sa fie pina la capat, asa ca hai sa povestesc si cum si de ce. Deci merg eu in baie, ca tot omul, cu o nevoie, ca nu-s muiere sa merg in baie de curiozitate sa mai vedem cum e si pe-acolo, sau asa pur si simplu la plimbare (ori la privit in oglinda, ce, credeti ca nu stiu ?).

Astea vin dupa mine. Ca una-mi povestea nustiu ce si ailalta o asculta pe prima sau in tot cazu'. Mai bine cu mine-n baie decit singure-n living, plus ca mai vedem si noi cum e prin baie, la plimbare, privit in oglinda, alea. Doara-s fete.

Eu nu-s fata, ci baiat, si cum ma aflam in baie cu treaba m-am apucat de ea, scotind obiectul si indreptindu-l in directia generala a buzii, ca orice adevarat care se respecta (sigur, eu am avantajul, spre deosebire de adevaratul mediu, c-o pot pune pe oricare dintre cele doua sa spele daca nu nimeresc chiar exact, asta in primul rind, ca-n al doilea rind o pot pune pe oricare dintre cele doua sa si linga, tot in aceleasi conditii). Si cum ma pregateam eu sa dau ok-ul la productia de jet, numa ce-aud cu urechile capului ca incep amindoua sa rida ca doua proaste-n tirg!

Ce-aveti tu ? Si tine-te ahaha si hohoho, ca asa-s muierile, de ce le bagi in seama de-aia se excita mai tare. Intr-un final s-or potolit cit sa-mi explice ca de-aia rid de cum imi tin io' obiectu-n mina. Ce fac, ii arat incotro sa deie ?

Acuma, pacatele mele. Eu n-am stiut ca exista reguli bine fixate despre cum sa-ti tii pula la buda, asa ca in naivitatea mea de mascul heterosexual care nu se chioraste la toti gheii cu curu-n spandex din pisoarele publice, sa-i vada oare cum si-o tin si ce fac cu ea si de cite ori o scutura o tineam si eu cum m-o dus pe mine capul. In cazul asta, cu degetul mare dinsus si cu virfurile ultimelor trei dinjos, in timp ce indexul ce-i drept nu era folosit la nimic, asa ca din lipsa de alternativa putem zice ca arata intr-o directie oarecum perpendiculara penisului.

Cica asta-i postura de maxima fandoseala, numa' unu' care tine cescuta de ceai cu degetu' mic ridicat ar fi capabil de asa ceva. Deci io tin degetu' mic ridicat cind beau ceai sau alte chestii din cescute. Ca asa vrea muschii mei, care-i problema ? Plina lumea de hateri dom'le. Io cu ce-s de vina ca-i mai scurt decit celelalte si nu ajunge ? Sa-l lipesc acu' de restu' sau ce-mi recomandati ?!

Si-am aflat tot cu aceeasi ocazie ca "modul corect" de-a tine pula la buda este cumva in pumn, de parc-o palmez. Ce-i, joint, in pula mea ?! Care-i problema, ne temem sa nu vina doamna tovarasa invatatoare si sa constate ca noi facem pipi chiar pe put-afara si sa ne-o confiste ? Bine ca nu se face pisu in mod corect cu cartonu' de la sulu' de hirtie igienica in juru' organului, ca aia ar explica deja multe.

Asa ca le-am zis ca poate la gheii si rasolitii cu care-or umblat ele o fi fiind aia metoda "normala" si "corecta", si sa fie fericite ca ma obosesc s-o tin cu mina mea, ca barbatii adevarati au un fel de troscoleta pe roti care le-o tine aia si ma bate si pe mine gindu' sa-mi cumpar.

La care chestie s-au oferit sa mi-o tina ele, si pe-urma n-am mai putut face pipi.

Mama lor de curve.

Asa ca le-am tras o bataie buna sa se invete minte, cu care ocazie sunt in masura sa va impartasesc un pont foarte valoros pentru succesul activitatilor dumneavoastra dominator masculine.

Si anume : credeati probabil alaturi de mine ca o curea sanatoasa de piele e un mijloc corectiv-coercitiv adecvat si in general suficient, urmind ca un cablu electric de-ala gros de masina de spalat sa fie mijlocul de ultima instanta, in caz ca oboseste mina de la curea si chelea rea si rapanoasa tot mai cere. Ba eu eram chiar mindru de varianta imbunatatita a unei curele de piele ghintuite cu cuietori pe toata lungimea ei, de care v-am mai si vorbit pe-aici, crezindu-ma astfel un soi de nec plus ultram al violentei conjugale. Ei bine, nu.

Nu, nu, de-o mie de ori nu. Am avut ocazia de-a ma umili singur, in cel mai intimplator mod : eram la ceva supermarket de chestii pentru casa si gradina, nu mai conteaza care, unde am remarcat un obiect ciudat: vreo cinci metri de material textil, semanind vag ca forma cu niste bilute anale, da' pentru soricei, sau ma rog, soricele. L-am luat in mina si-am constatat ca-i greu frate. Si m-am prins ca-i un tub de material textil umplut cu alice de plumb de-un milimetru diametru, cite 2-3 la centimetru.

Citind pe pachet am realizat ca-i destinat ingreuierii perdelelor obiectu', sa nu le sufle vintu'. Pai mai frate, stiti ce face luat in patru si aplicat cu eleganta la talpi de exemplu, zic si eu ?

Daca nu stiti zic ca nu prea conteaza : oricum stie ea. Hai, noroc!

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. Ce am cautat eu d-alea acum cateva luni si nu am gasit ... de-aia am decis ca nu-s buna de menajera - decoratoare si mi-am dat demisia.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 October 2010

    Daca gaseai iti dadeau lacrimile.

  3. Eu credeam ca se tine cu doua degete (aratator si index) ca si trabucul.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 October 2010

    Si ala se tine cu trei, doar ca invers, degetul mare dedesupt, restul deasupra.

  5. nu-s clar de ce ar trebui trei degete daca e fixat la un capat.

  6. Puteti face ca nemtalaii, in cazul asta nu mai trebuie tinut nimic :P

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 October 2010

    @Dr.A Da' tu nu-l mai scoti din gura odata ce l-ai aprins ?

    @Florin Da' cum fac nemtalaii te ?

  8. Sezand ca domnitele. Cica ii mai sanatos pentru (ne)stropirea faiantei si a gresiei. Chiar mi-or aratat si testu cu albastru de metil in buda si stropitul primprejur. Si mi-or atras atentia ca "more than three shakes ... " :D

  9. sau instalezi pişoar, no.

  10. dAImon

    http://www.youtube.com/watch?v=x5NKItYmCIo

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 October 2010

    @Florin Pai uneori sed si uneori stau. Avantajul de-a fi barbat, pot sa-mi aleg dupa cum am chef.

    @dAImon Este bideu, ajunge zic :D

  12. Pah da' di ce? Ca nu mi le bagam in ochi :D
    http://www.youtube.com/watch?v=jxjJ7ai5eNs&feature=related

    Ce le stie Flo' ...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.